Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

اقا نمیشه فهمید کدوم یکی از دیکلسیفاید هارو تکمیل نکردم ؟
روی hardcore رفتم 40 تاشو گرفتم روی insane هم رفتم 41 گرفتم،
یکیش مونده !!! تا جایی هم که میدونم همه رو تکمیل کردم !!! /:)
نمیشه هم که همه رو رفت دوباره !!! :(

اقا نمیشه فهمید کدوم یکی از دیکلسیفاید هارو تکمیل نکردم ؟
روی hardcore رفتم 40 تاشو گرفتم روی insane هم رفتم 41 گرفتم،
یکیش مونده !!! تا جایی هم که میدونم همه رو تکمیل کردم !!! /:)
نمیشه هم که همه رو رفت دوباره !!! :(
چرا میشه باید بری فسمت CAMPAIGN بعدش SELECT CHAPTER بزنی سیوتو که انتخاب کردی تمام اکتارو نشون میده یکی از اکتارو باز کن روی هر چپتر 3 تا ستارس ببین کدومو نگرفتی, کلا 126 ستارس.

چرا میشه باید بری فسمت CAMPAIGN بعدش SELECT CHAPTER بزنی سیوتو که انتخاب کردی تمام اکتارو نشون میده یکی از اکتارو باز کن روی هر چپتر 3 تا ستارس ببین کدومو نگرفتی, کلا 126 ستارس.
مشکل همینه !!!
گرفتم ستاره هارو !! (2 تا مرحله فقط 3 ستاره نشده)!!!

گرافیک بازی چه یک هو خوب شد..! واقعا این افکت آتشی که درست کردن در کنار نور پردازی بازی عالی هست اصلا همچین چیزی تا حالا ندیدم..!
جالب هم محیط SandBox گونه بازی هست که با این گرافیک یک چیز محشری رو درست کردن..
گیم پلی بازی هم خیلی درگیرانه تر و بهتر از نسخه سوم هست Epic Game این همه وقت و هزینه روی Gears 3 گذاشت اگر گیم پلی اون رو هم مثل این میکرد دیگه با یک چیز فوق خفن طرف بودیم..

ضعف بازی هم داستان و روایتش هست که معلومه زیاد روش کار نکردن البته وقتش رو نداشتن..

منم بازی رو تموم کردم قسمت کمپین عالی بود مثل همه ی گرزها
مخصوصا گرافیک اخر بازی که زرهای اتیشه رو هوا معلق و حرکت اون قول گنده تو اون حالو هوا:x بی نظیر بود ولی اخر جاجمنت دلتون واسه مارکوس و دام و دیالوگاشون بد جوری تنگ میشه مثل مجید سوزوکی که تو اخراجی های 2 نبود:d
اما قسمت مولتی بازی یه سری تغیرات اساسی داشته که باید باهاش مچ بشیم (down نشدن.نبود لوکاست.انتخاب فقط یه اصلحه.100 درصد کردن راحت بازی و مدال ها.تغییر کنترل بازی.اسکینهای جیغ و رنگ و وارنگ برای ارمور کارکتر ها.اکتیو نشدن سلاح ها.مخلوطی از هورد و بیست (overrun).اینها همه ریسک شرکت تازه وارد هست و نمیخوام بگم بد شده باید یه چند ماهی مولتی بزنیم بعد معلوم میشه شاید همش نقطه قوت باشه در کل انتظارات منو براورده کرد راستی اقایKARCHECT پست و ویرایش کن به دیوار میشه تگ کرد کافیه LT رو بگیرم و B بزنیم

---------- نوشته در 01:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

عید با مولتی این کلی حال کنیم به نظرم خیلی مولتیش از 3 بهتر بشه حالا ببینید کی گفتم..
همه ی سری های گرز مولتیشون خداست گرز 3 هم اکثر موفقیت هاش به خاطر مولتیش بود نمیدونم چرا همه میخوان بگن گرز 3 بده :wallbash: دارم قات میزنم

---------- نوشته در 01:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

ممنون از فرخ

خوب بعد از دیدن دو عدد تریلر

1- گیم پلی بازی هیچ تغییر خاصی نسبت به نسخه سوم نکرده فقط دشمن ها ساکن نیستن و حمله میکنن..
2- اون وینچستر گذایی دوباره تو این نسخه هست و به جایی اینکه قدرتش رو کمتر کنن کاری کردن که دو تیر رو بدون جا گذاری گلوله میزنی که این یعنی مرگ مولتی پلیر..
3- جو بازی تا حدی به نسخه اول شبیه هست..
4- گرافیک نسبت به نسخه سوم پایین تر هست..
:d جالبه !!!!!!!!!!!!!!!

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

به عقیده من الکی هایپ نکنید چون وقتی ریلیز بشه میخوره تو ذوقتون
از ما گفتن بود
بازم جالبه :d

آخرین ویرایش:
خوب دیدن یک تریلر بی کیفیت با بازی کردن خود بازی خیلی فرق میکنه..
گیم پلی Gears خیلی حساس هست و با کوچکترین تغییری بین خوب یا بد شدن می چرخه

گرافیک بازی هم به نظرم خیلی سبک شده مثلا تخریب پذیری دینامیک به شدت اومده پایین و حتی جای گلوله رو بعضی سطوح نمی افته..!
ولی نور پردازی عالی شده ، AA هم که مهشره و من اینجور AAی کمتر دیدم..

جو بازی هم مراحل اول مثل Gears1 بود ولی الان که رفتم جلو بسیار شبیه Gears 3 شده و هنوز اوایل بازی هستم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or