Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
^^^
Just WOOOOW...:x
[MENTION=67822]Bahram B[/MENTION]
اگه بتونی این چیزایی که احسان عکشونو گذاشته جور کنی و برای تک تک بچه ها بفرستی (پولشو باهات حساب میکنیما :d) تا آخر عمر همه دعات میکنیم. :bighug:

RUMORS RUMORS
تو این مدت که هیچ خبری از gears نیومده یک سری rumor های جالبی به بیرون درز کرده تو این 2 3 هفته اخیر که کفته شده منبعش تستر gears of war بعدی هست که از طریق یک بنده خدایی به بیرون درز پیدا کرده تمامی این مطالب شایعه هستش ولی به هایپ کردن بازی کمک میکنه:d من که خودم میخوندم برام خیلی جالب میومد :d در ضمن این شایعه ها زمانی که داخل فروم بلک تاسک گذاشته شد سریع توسط admin ها پاک شدش

-بازی سال اینده 2016 ریلیز میشه البته بستگی داره تا چه سطح همه چی در جای خودش قرار بگیره بلک تاسک سعی داره همه چیز به صورت perfect در بیاره با دیتیل خیلی زیاد و بهترین پلیش
-بازی تا به الان 25 تا کاراکتر داره که سعی دارن تا 38 الی 40 کاراکتر بکشنونن multiplayer
-مپ ها بسیار واقع گرایانه طراحی شده که نمونشو قبلا ندیدم و با دیتل زیاد همراه هستش.
-داستان بازی هم طبق گفته طرف میخواد بسیار طولانی باشه که 1 ماه player هارو درگیر کنه!!!!:d
-اچیومنت های بازی هم 2500 gamer score داره
-بخش کمپین بازی هم این دفعه با locust king طرف هستیم!!! :d اگه حقیقت داشته باشه چه شود:d
-اینبار اگه شما به عنوان meatshield گرفته بشید کشته به حساب نمیاید بلکه به عنوان گروگان هستید که با یک سری حرکات میتونید از حالت گروگان در بیاید و طرفو از پای در بیارید
-اگر ammo شما تموم بشه میتونید با fist fight و tackle به opponent خودتون حمله کنید و اسلحشو ازش بگیرید :d
-انیمشیشن های rolling و melee بسیار واقع گرایانه هستش.

باز هم میگم اینا در سطح شایعش اما در نوع خودش جالب هست و حداقل شایعه ها مال SHINOBI نیست :d .
@TEROVA
نگران نباش بلک تاسک افراد فوق العاد با استعدادی داره , فیلم هندی؟شرمنده اشتباه گرفتی بلک تاسک استدیو منیجر یا CEO هندی نداره بازیه فیلم هندی تحویل مردم بده

@احسان
بسیار عالی هست احسان من قطعا تو اینده ایتم های رو میخرم

...
داخل 3 4 تا از این وب سایتهای VFX و CG ARTIST غیره اسم چند تا از دولوپر هارو سرچ کردم دیدم SHOW REEL و PORTOFILIO مربوط به سال 2014 اومد یکیشون KYLE GAULIN هست که 100 در صد پیشنهاد میکنم ویدیویی که پایین قرار میدمو ببینید این نتیجه حاصل کار 1 نفر از اون 180 نفر کارکنان بلک تاسک هست
ایشون روی پروژه های بسیار زیادی کار کرده که الان سمتش داخل بلک تاسک به عنوان :
‎Cinematics Director/ Lead Animator at Black Tusk Studios - Microsoft

[video=vimeo;83603129]https://vimeo.com/83603129[/video]
Kyle-Gaulin-1.jpg
Credits include:
- League of Legends | Cinematic | May 2013
- Dead Rising 3 | Cinematic | August 2013
- Bioshock Infinite | Cinematic | March 2013
- The Elder Scrolls Online | Cinematic | January 2013
- Dark Souls II | Cinematic | December 2012
- Halo 4 | Cinematic | October 2012
- Planetside 2 | Cinematic | July 2012
- Guardians of Middle Earth | Cinematic | June 2012
- Dishonored | Cinematic | April 2012
- The Girl With the Dragon Tattoo | Feature Film | December 2011
- UFC on FOX | Television Spot | Winter 2012
- Fox NFL | Television Spot | Fall 2011
- WildStar | Cinematic | August 2011
- Prey 2 | Cinematic | June 2011
- Star Wars: The Old Republic | Intro Cinematic | June 2011
- Stephen Kings: The Dark Tower | Feature Film | Pre-Production
- DC Universe Online | Cinematic | February 2011
- Goldfish Crackers | Television Spot | Summer 2011
- Star Wars: The Force Unleashed 2 | Television Spot | November 2010
- DC Universe Online | Cinematic | July 2010
- Star Wars: The Force Unleashed 2 | Cinematic | June 2010
- Star Wars: The Old Republic | Cinematic | June 2010
- Brink | Cinematic | March 2010
- Dante's Inferno | Cinematic | February 2010
- Bioshock 2 | Cinematic | February 2010
- Dragon Age: Origins | Cinematic | October 2009

LEAD ANIMATOR
- Resident Evil 5 | March 2009
- Fracture | October 2008
- Silent Hill: Homecoming | September 2008
- Golden Axe: Beast Rider | October 2008
- Uncharted: Drake's Fortune | November 2007
- TimeShift | October 2007
- Sports Science | Television Series | Winter 2008
- WWE SmackDown vs. Raw 2008 | November 2007

دمت گرم مهرداد گل، عجیب هایپ شدم :دی
همون گیرز 3 رو بدن و فقط این تغییرات ریز رو توش اعمال کنن خودش یه کلاس میشه واسه بقیه بازی ساز ها :دی

دمت گرم مهرداد گل، عجیب هایپ شدم :دی
همون گیرز 3 رو بدن و فقط این تغییرات ریز رو توش اعمال کنن خودش یه کلاس میشه واسه بقیه بازی ساز ها :دی
قربونت اسماعیل :d هایپ اصلی زمانی هست که شماها تاپیک E3 2015 راه بندازید و روز شماره کنیم واسه کنفرانس مایکرو از همون 28 روز باقیمانده فلان:d
راستی این ویدیو هم 100 در صد ببینید LOL :d

https://www.youtube.com/watch?v=uUlglEHMMtg

بخش داستانی بازی یک ماه قرار طول بکشه ؟ :D خیلی زیاده خیلییییی

البته فکر کنم منظور از 1 ماه درگیر کردن اینه که همه جوره کمپین بازی رو بجویی و در عین حال لذت ببری :d همونطور که همه میدونیم گیرز از اون بازی هاست که با توجه به چلنج های گوناگون، و درجات سختی متفاوت و دیوانه وارش ارزش تجربه دوباره بسیار بالایی داره ( بخش کمپین بازی ) :دی حالا co op زدن کمپین با دوستان و ... بماند! 1 ماه که چه عرض کنم... تا مدت ها میشه با همون کمپین گیرز سر کرد و ازش لذت برد ;)این وسط مولتی و انواع اقسام مدهای مختلفش مثل هورد هم پیشکش :> 60 دلار قیمت بازی پیشاپیش نوش جونشون :x

البته فکر کنم منظور از 1 ماه درگیر کردن اینه که همه جوره کمپین بازی رو بجویی و در عین حال لذت ببری :d همونطور که همه میدونیم گیرز از اون بازی هاست که با توجه به چلنج های گوناگون، و درجات سختی متفاوت و دیوانه وارش ارزش تجربه دوباره بسیار بالایی داره ( بخش کمپین بازی ) :دی حالا co op زدن کمپین با دوستان و ... بماند! 1 ماه که چه عرض کنم... تا مدت ها میشه با همون کمپین گیرز سر کرد و ازش لذت برد ;)این وسط مولتی و انواع اقسام مدهای مختلفش مثل هورد هم پیشکش :> 60 دلار قیمت بازی پیشاپیش نوش جونشون :x

فرزاد زمانی که GEAR 3 ریلیز شده بود ما یک دور که بازیو رو HARDCORE به صورت CO OP تموم کردیم دفعه بعدش 4 نفره روی INSANE کو اپشو رفتیم ما سر کشتن LAMBENT BERSSERKER از ساعت 2 بعد از ظهر تا 8 شب داشتیم تلاش میکردیم بکشیمش اخر سر وقتی کشتیمش باورمون نمیشد, اون GENERAL RAAM رو INSANE جلوی این پشم بود واقعا معنای INSANE و چلنچو احساس میکردی , و کاملا باهات موافقم:d

2njm22niiciroxto7d5q.png

‎Cinematics Director/ Lead Animator at Black Tusk Studios - Microsoft
[video=vimeo;83603129]https://vimeo.com/83603129[/video]

xv9peizj7nj7gabm1wff.gif

فوق‌العاده بود ... این آقا رو بهترین تریلرهای چند سال اخیر کار کرده. یعنی همینجا من بهتون قول میدم تریلر معرفی گیرز نابود کننده خواهد بود :دی

چه شایعات دوست داشتنی و خوبی بود. دلم خواست. :d:bighug::x
هنوز هیچی نشده و هیچی معرفی نشده واسه بازی هایپ شدیم رفت.
----
پ.ن. این Demo ـه چرا انقدر خوب بود!!! یارو Kyle چه گولاخیه. :d
این نتیجه حاصل کار 1 نفر از اون 180 نفر کارکنان بلک تاسک هست
فقط تصور اینکه اون همه گولاخ با هم چه چیزی درست کنن مو به تن آدم سیخ میکنه. :bighug:

اگه king در کار باشه خیلی راه داستانی باز میشه. خود کینگ میتونه باز ارتشش رو برگردونه. یه چیز خفن تر از raam هم در بیارن عالی میشه. از یه طرف هم میشه با این موضوع به حضور مارکوس مطمین بود. یه کینگ که می خواد انتقام کویین رو بگیره. تهش هم مارکوس رو میکشه. اینجوری هم واسه ادامه داستان یه شخصیت منفی فوق العاده داریم :d

خیلی دوست دارم دوباره مارکوس رو ببینم. مخصوصا بعد از اتفاقاتی که توی شماره ی سوم افتاد.
مارکوس جدید شده باشه مثل دامِ گیرز3. :crying1:
امیدوارم توی E3 2015 بازی یه نمایش این-گیم داشته باشه، یه civil war بین گیرز و هیلو راه بیافته! >:):-":d

تهش هم مارکوس رو میکشه.
:blink1::|

:d

مهرداد سکته دادی مارو :d
این همه خبر خوبو که یه جا نمیدن o:-)
فقط wallbounce رو اگه بخوان واقع گرایانه بکنن چجوری میشه ؟؟ :-/
king میشه شوهر myrrah ?? یعنی میخواد انتقام بگیره ؟؟ یعنی داستان از بلافاصله بعد از گرز 3 میشه ؟؟ یعنی مارکوس هست، دام نیست ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or