Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
همه چی بستگی به پروسه ساخت Gears4 داره. اگه حتم داشته باشن که نسخه اصلی رو میتونن 2016 عرضه کنن پس حتما کالکشن همین امسال معرفی و منتشر میشه ولی اگه نسخه اصلی به 2017 کش پیدا کنه یعنی توی 2016 نه نسخه اصلی HALO داریم و نه GEARS پس همین کالکشن یه مهره سنگین واسه 2016 میتونه باشه :d

میدونم نباید اصلی حساب کرد. :d
ولی بالاخره واسه خودش عظمتی داره، همین الانش هم تعداد بازی های 2015 ـه مایکرو دیوانه کننده س، حالا فکر کن Gears Collection هم بهش اضافه بشه، دیگه کسی توانایی خرید نداره. :d
واسه همین میگم به نظرم با سیاست های مایکرو (مخصوصا مالی) نمیخونه که کالکشن بده. البته اگه داد هم که چشممون کور، کلیه میفروشیم، بازی رو میخریم، حالشو میبریم. :d
میده ip Gears هم یکی از ip های مهم مایکروسافت هست . و لازمه یجورایی ریمستر مخصوصا تو این نسل که چپ و راست همه ریمستر میدن

میده ip Gears هم یکی از ip های مهم مایکروسافت هست . و لازمه یجورایی ریمستر مخصوصا تو این نسل که چپ و راست همه ریمستر میدن
کالکشن دادنش که یه چیزه 100% ـی هست، منظور من واسه 2015 بود.
2016 بده (همونطور که سهیل گفت) با توجه به 10 ـمین سالگرد Gears معقول تر ـه و به سیاست های مایکرو نزدیک تر ـه.
هرچند بازم میگم همه ی اینا حدس و گمان ماس، یهو یه کاری میکنن همه کف میکنن. :d

اره.یابد ریمستر بده.من یه گروهی رو میشناسم که فقط گیرز 3 میزنن واسه همین هنوز اون 360 ها رو نگه داشتن.حالا اگه بشه با x1 هم گیرز 3 هم زد اونا به x1 نقل مکان میکنن.منم عضوی از اون گروهم:d منتظرم تا بقیه بچه ها بگیرن.

شک نکنید ریمستر گیرز اواخر 2015 عرضه میشه و شماره جدید هم سال 2016....علتشم اینه که گیرز جزو پرطرفدارترین بازیهای xbox و در کنار هیلو قشنگ فروش کنسول رو بالا میبرن(که مایکرو هم شدیدا دنبال افزایش فروش کنسولش)

در نتیجه نمیذاره واسه 2016 و 2017 (همین حالا ریمستر گیرز2 رو بدن من خودم میرم x one می گیرم:dوالله)

.

شک نکنید ریمستر گیرز اواخر 2015 عرضه میشه و شماره جدید هم سال 2016....علتشم اینه که گیرز جزو پرطرفدارترین بازیهای xbox و در کنار هیلو قشنگ فروش کنسول رو بالا میبرن(که مایکرو هم شدیدا دنبال افزایش فروش کنسولش)

در نتیجه نمیذاره واسه 2016 و 2017 (همین حالا ریمستر گیرز2 رو بدن من خودم میرم x one می گیرم:dوالله)

.
امیدوارم ریمستر کالکشن بدن . فقط امسال ندن که بدجور میافتم تو خرج : d

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

دوستان از اون جایی که من جدیدا (البته جدیدا هم که نه یه 2. 3 سالی هست)که دیگه حوصله ندارم بازی ها رو تا آخر برم مثل شماره 3 میشه یه توضیحی در مورد داستان 3 بدید که چی شد؟؟!

آخرش پدر مارکوس زنده بود یا نه

دوستان از اون جایی که من جدیدا (البته جدیدا هم که نه یه 2. 3 سالی هست)که دیگه حوصله ندارم بازی ها رو تا آخر برم مثل شماره 3 میشه یه توضیحی در مورد داستان 3 بدید که چی شد؟؟!

3 برو حتما واقعا ماندگاره من خودم واقعا لذت بردم مخصوصا اوایل بازی که مارکوس میره تو خاطرات پدرش و موسیقی ماندگار بازی که واقعا انگار اوج میده به بازی هوس کردم دوباره یک 360 بگیرم 3 رو برم و 1_2

کسی نبود یه توضیحی بده؟؟
3 برو حتما واقعا ماندگاره من خودم واقعا لذت بردم مخصوصا اوایل بازی که مارکوس میره تو خاطرات پدرش و موسیقی ماندگار بازی که واقعا انگار اوج میده به بازی هوس کردم دوباره یک 360 بگیرم 3 رو برم و 1_2

والا فعلا که وقتشو ندارم.از اون ور هم دیسک بازیم با کنسول هم خوانی نداره.باید برم نسخه lt+ شو بگیرم.

کسی نبود یه توضیحی بده؟؟

والا فعلا که وقتشو ندارم.از اون ور هم دیسک بازیم با کنسول هم خوانی نداره.باید برم نسخه lt+ شو بگیرم.

سلام
خلاصه خیلی کوچیک از اول و اخر بازی: ادام فینکس همونطور که میدونیم داخل جزیره ای به نام azura مشغول ازمایشی بوده که بتونه lambent و locust هارو توسط دستگاهی که اختراع کرده بوده از بین ببره ولی این ازمایش باعث میشده جون تمام انسانهای مبتلا به immulsion هم به خطر بندازه برای همین ادام فینکس تمامی ازمایشات رو روی خودش انجام میداد و lambent cell هارو به خودش تزریق میکرد اما queen myrrah از محل مخفیگاه adam با خبر میشه که ادام از chairman prescot در خواست میکنه تا دیسکی که شامل اطلاعاتی بوده به دست مارکوس برسونه و اونجاست که مارکوس متوجه میشه پدرش زندس ,خلاصه پایان بازی پدر marcus با استفاده از دستگاهی که اختراع کرده بود همه ی لوکاستها با لمبنتها رو سر تا سر sera از بین میبره چون خودشم lambent cell تو وجودش بوده از بین میره که در واقع خودشو فدا میکنه برای ادامه ی بقای انسانها , queen myrrahم توسط مارکوس کشته میشه و انتقام دام و بقیرو میگیره.

سلام
خلاصه خیلی کوچیک از اول و اخر بازی: ادام فینکس همونطور که میدونیم داخل جزیره ای به نام azura مشغول ازمایشی بوده که بتونه lambent و locust هارو توسط دستگاهی که اختراع کرده بوده از بین ببره ولی این ازمایش باعث میشده جون تمام انسانهای مبتلا به immulsion هم به خطر بندازه برای همین ادام فینکس تمامی ازمایشات رو روی خودش انجام میداد و lambent cell هارو به خودش تزریق میکرد اما queen myrrah از محل مخفیگاه adam با خبر میشه که ادام از chairman prescot در خواست میکنه تا دیسکی که شامل اطلاعاتی بوده به دست مارکوس برسونه و اونجاست که مارکوس متوجه میشه پدرش زندس ,خلاصه پایان بازی پدر marcus با استفاده از دستگاهی که اختراع کرده بود همه ی لوکاستها با لمبنتها رو سر تا سر sera از بین میبره چون خودشم lambent cell تو وجودش بوده از بین میره که در واقع خودشو فدا میکنه برای ادامه ی بقای انسانها , queen myrrahم توسط مارکوس کشته میشه و انتقام دام و بقیرو میگیره.

ممنونم دوست عزیز.پس حالا داستان نسخه بعدی در مورد چه چیزی میتونه باشه؟؟!

ممنونم دوست عزیز.پس حالا داستان نسخه بعدی در مورد چه چیزی میتونه باشه؟؟!

خواهش میکنم
خدمتت عرض کنم برای نسخه بعدی دستشون بازه به اندازه کافی , میتونن برگردن قبل از اتفاقات نسخه شماره 1 یا حتی برن زمان جنگ pendulum که از نظر من اصلا حرکت قشنگی نیست همونطور که قبلا هم گفتم gears of war یعنی جنگ انسانها با لوکاستها و بهتره اصلا سمت گذشته نرن چون همه چیز بازی مشخص هست .
نظر من اینه که برن روی یک داستان جدید گار کنن و زمان بازی هم اتفاقات بعد از شماره 3 باشه حالا 20 سال بعد یا 60 سال بعد.

GEARS OF W4R UNREAL ENGINE 4 FAN ART

fe4jzj98mqhc757gsymv.jpg

hq9akh8kjv5z5bo537x9.jpg
uopi5c0yp5n1piawtscf.jpg

خواهش میکنم
خدمتت عرض کنم برای نسخه بعدی دستشون بازه به اندازه کافی , میتونن برگردن قبل از اتفاقات نسخه شماره 1 یا حتی برن زمان جنگ pendulum که از نظر من اصلا حرکت قشنگی نیست همونطور که قبلا هم گفتم gears of war یعنی جنگ انسانها با لوکاستها و بهتره اصلا سمت گذشته نرن چون همه چیز بازی مشخص هست .
نظر من اینه که برن روی یک داستان جدید گار کنن و زمان بازی هم اتفاقات بعد از شماره 3 باشه حالا 20 سال بعد یا 60 سال بعد.

نمیشه همون چند سال بعدش باشه و شخصیت اصلی همون مارکوس باشه ؟:دی اقا ما همون مارکوس را میخوایم :دی نمیخوام 30 و 60 سال بعد باشه که مارکوس را خاک کرده باشند :دی
گیرز هم مثل هیلو که فقط مستر چیف حال میده این گیرز هم با مارکوس گره خورده به نظرم بعدش حروم است :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or