Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
در حد انتظارات بودن یعنی در سطح شماره های قبلی ظاهر بشه حداقل,که من به شخصه بعید می دونم:(ولی از جاجمنت بهتر میشه مطمئناً,از نظر کمپین میگم,از لحاظ مولتی بد عمل نکردن.

آخرین ویرایش:
من پیگیر نمایشای Geow4 نبودم.دوستانی که در جریان کامل اطلاعات و نمایش های بازی بودن بگن واقعا این بازی میتونه انتظاراتش رو برآورده کنه؟ اصلا تیم سازندش گروه خونیش به این حرفا میخوره یا فقط دارن روی گرافیک مانور میدن!؟ انصافا همون چیزی که ته دلتونه بگید مجلس بی ریاست:D
نمایش های کمپین تا الان خوب بوده به نظرم ! یه سری نوآوری هام آوردن که جالبه ! فکر میکنم چیزی از نسخه های قبل کم نخواهد داشت !

از نظر مولتی هم به نظرم خیلی بهتر از اپیک عمل کرده تا به اینجا ! منظورم نوع نگاه کوالیشن به مولتیه ! بها دادن به مسابقات، بازیکنای حرفه ای، فرومی که خیلی بهش توجه میکنن، همسو شدن سازنده ها با اونچه که بازیکنا میخوان ... اینا رو از روی مصاحبه هایی که انجام شده میگم ...

تعهدی که COALITION نسبت به GEARS داره کاملا تضمین کننده موفقیت بازی هست. این تعهد کاملا از مراحل ساخت بازی، مصاحبه ها، توجه به Feedback و گیم پلی پره آلفا مولتی که به کل جاجمنت می ارزید قابل تشخیص هست و خیلی مسائل دیگه. GEARS 4 تا به اینجای کار از نظر داستانی و سرنخ هایی که داریم می تونه خیلی موفق تر از نسخه های پیشین خودش باشه و دنیای GEARS گسترده تر از اینی که هست بکنه و برخلاف گرز های قبلی داستانی کاملتر که به سوالات بی جواب گذشته هم پاسخ بده. وجود کاراکتر های جدید و روند داستانی نو میتونه یک جهت خیلی بهتر به آینده و گذشته دنیای گرز بده و با گذشت زمان و پخنه تر شدن کاراکتر ها، سری جدید GEARS به تکامل خودش برسه. GEARS 4 درواقع یک شروعی هست که ما تو GEARS 1 نتونستیم درست تجربش بکنیم که منظور از لحاظ روایت داستانی هست و همینطور Gears 4 یک پیشینه خیلی قوی یعنی 3 گانه های گرز داره که در موفقیت داستانی خیلی تاثیر گذار هست و بماند که کتابها و کامیک های بازی خودشون دنیای عظیم گرز به خوبی نشون میدن. در ضمن COALITION خیلی خوب در جریان این هست که فنهای بازی وقتی رو دست و پای خودشون CRIMSON OMEN تتو میکنن یعنی این بازی از همه لحاظ براشون خیلی مهم هست و تیم کوالیشن تمام تلاششو میکنه تا بازی به بهترین نحوه ممکن ریلیز بشه.
Gears of war هم بازی نیست که تمرکزش فقط روی یک جنبش یعنی گرافیکش باشه همیشه در حال بهتر شدن در همه زمینه ها هست.

...
مثل پارسال روندی که کوالیشن با ultimate در پیش گرفت امسال میتونیم بعد از کامیک کان با gears 4 شاهدش باشیم یعنی ویدیو های behind the scene gears 4

...

آخرین ویرایش:
Pre-order Gears of War 4 at GameStop and receive the Elite Gear Pack
Pre-Order your copy of Gears of War 4 at GameStop and get access to an Elite Gear Pack with the Vintage Del character and two unique weapon skins for use in Horde or Versus multiplayer modes. The full offer includes the Vintage Del character, the unique Hot Rod Gnasher and Foam Lancer weapon skins and six bounty cards!

Pre-order Gears of War 4 at GameStop and receive the Elite Gear Pack
Pre-Order your copy of Gears of War 4 at GameStop and get access to an Elite Gear Pack with the Vintage Del character and two unique weapon skins for use in Horde or Versus multiplayer modes. The full offer includes the Vintage Del character, the unique Hot Rod Gnasher and Foam Lancer weapon skins and six bounty cards!
این حرکت XP BOOST PACK از جاجمنت شروع شد اصلا حرکت حرفه ای نیست فقط هم جنبه پول در اوردن داره.... ولی خب تو گیرز 4 ادونس تر بالانس تر شده باز ازت میخواد یه سری کار انجام بدی هرچی XP بیشتر BOUNTY سخت تر به نظرم خیلی بهتره چون باید حرفه ای باشی BOUNTY سخت رو انجام بدی که نمونشو تو پری الفا دیدیم .. در کل خیلی خوب شد این سیستم RANK MEDAL اضافه شد. فقط با بازی خوب بالا میره نشون دهنده سطح طرفه حالا تو هر LEVEL که باشه RANK MEDAL ارجح تره ...

یکی از کارهای درستی که Judgement کرده بود حذف Active reload بود:D
حسام متاسفانه جاجمنت بدی هاش اونقدر زیاد بود که خوبی هایی هم که داشت به چشم نمیومد البته جاجمنت کلا بازی بدی نبود ولی در سطح استاندارهای نسخه قبل اصلا ظاهر نشد موقعه ای که بازی ریلیز شد من همونجا تو تاپیکش گفتم بازی 3 ماه بعد مردس که همینطور هم شد... شاید برای یکی که گرزو با جاجمنت شروع کرده کاملا راضی بوده باشه ولی این بازی یکی از ابتدایی ترین مساله هارو رعایت نکرده بود مثل control scheme.
active reload هم به نظر من بودنش جز واجباته :D یکی از آپشنای old school گرز

این حرکت XP BOOST PACK از جاجمنت شروع شد اصلا حرکت حرفه ای نیست فقط هم جنبه پول در اوردن داره.... ولی خب تو گیرز 4 ادونس تر بالانس تر شده باز ازت میخواد یه سری کار انجام بدی هرچی XP بیشتر BOUNTY سخت تر به نظرم خیلی بهتره چون باید حرفه ای باشی BOUNTY سخت رو انجام بدی که نمونشو تو پری الفا دیدیم .. در کل خیلی خوب شد این سیستم RANK MEDAL اضافه شد. فقط با بازی خوب بالا میره نشون دهنده سطح طرفه حالا تو هر LEVEL که باشه RANK MEDAL ارجح تره ...
بهترین سیستم رنک دهی برای gears 2 قبل از تایتل اپدیت 3 بود... سیستم رنک دهیش به قدری سخت بود که حتی با 16 برد پشت سر هم و بالاترین kd هم رنکت ارتقا پیدا نمی کرد و نیاز به برد و تلاش بیشتر داشت یه سیستم true skill based واقعی بود. ولی سیستم رنک دهی تو Gears 4 خیلی خوب و بالانس شده و بر اساس skill هست و خشوبختانه زیر شاخه ها ی زیادی هم داره.

حسام متاسفانه جاجمنت بدی هاش اونقدر زیاد بود که خوبی هایی هم که داشت به چشم نمیومد البته جاجمنت کلا بازی بدی نبود ولی در سطح استاندارهای نسخه قبل اصلا ظاهر نشد موقعه ای که بازی ریلیز شد من همونجا تو تاپیکش گفتم بازی 3 ماه بعد مردس که همینطور هم شد... شاید برای یکی که گرزو با جاجمنت شروع کرده کاملا راضی بوده باشه ولی این بازی یکی از ابتدایی ترین مساله هارو رعایت نکرده بود مثل control scheme.
active reload هم به نظر من بودنش جز واجباته :D یکی از آپشنای old school گرز
مشکل اینه که کلا چون جاجمنت رو طرفدارا واکنش خوبی نشون ندادن هرچی مربوط به اون باشه رو بد میدونن
مثلا من خودم با مد Overrun خیلی حال میکردم و به نظرم کلی جای پیشرفت داشت و میتونست تو گیرز 4 هم باشه (درواقع اسلحه های مخصوص خودشم داشته باشه مثل Stim Gas یا Spot گرنید که تو یونیورس گیرز شاید جایی نداشته باشن ولی میتونستن فقط تو اون مد یا حتی Horde استفاده بشه ازشون)
Active Reload هم به نظرم متضاد با Skill Base بودن بازی
مثلا تو همین UE برای من کلی پیش اومده که برای مثال دارم با یکی دوئل میکنم و تا میکشمش یکی دیگه از یه طرف دیگه میاد من دیگه فرصتی برای اکتیو کردن ندارم
همین باعث میشه طرف دوم نسبت به من برتری داشته باشه چون تیر اون اکتیو و برای من نه
و کلا گیرز یکی از خوبی هاش این بوده که همه از نظر سلاح تو یک سطحن و کسی که بهتره تو بازی هم بهتر عمل میکنه و اکتیور ریلود متضاد با این تعریف

مشکل اینه که کلا چون جاجمنت رو طرفدارا واکنش خوبی نشون ندادن هرچی مربوط به اون باشه رو بد میدونن
مثلا من خودم با مد Overrun خیلی حال میکردم و به نظرم کلی جای پیشرفت داشت و میتونست تو گیرز 4 هم باشه (درواقع اسلحه های مخصوص خودشم داشته باشه مثل Stim Gas یا Spot گرنید که تو یونیورس گیرز شاید جایی نداشته باشن ولی میتونستن فقط تو اون مد یا حتی Horde استفاده بشه ازشون)
Active Reload هم به نظرم متضاد با Skill Base بودن بازی
مثلا تو همین UE برای من کلی پیش اومده که برای مثال دارم با یکی دوئل میکنم و تا میکشمش یکی دیگه از یه طرف دیگه میاد من دیگه فرصتی برای اکتیو کردن ندارم
همین باعث میشه طرف دوم نسبت به من برتری داشته باشه چون تیر اون اکتیو و برای من نه
و کلا گیرز یکی از خوبی هاش این بوده که همه از نظر سلاح تو یک سطحن و کسی که بهتره تو بازی هم بهتر عمل میکنه و اکتیور ریلود متضاد با این تعریف
اتفاقا همین مسائل هست که بازیو تنششو میبره بالاتر و باید از کوچکترین فرصت ها به بهترین شکل و حساب شده استفاده کنی... حسام تو خودت بیا با من هم تیم بشو تیم مقابل بیخیال کی اکتیو کی اکتیو نیست، باید در برن :D
...........
یک نکته جالب تو Gears 4 :
من میزارمش داخل اسپویلر چون تو بازی به این نکته اشاره میشه
Kait has a ponytail on her left side, while Reyna has it on her right side because in the Outsider culture the way you wear your ponytail indicates your availability. If you wear it on your left you’re single. If you wear it on your right you’re married. Reyna lost her husband, but she still wears her ponytail on her right to say that she’s unavailable.

GEARS OF WAR 4 LOOT CRATE
همکاری لوت کریت با کوالشین برای یک ادشین مخصوص!

Fire up your lancers, Gears! Loot Crate and The Coalition have teamed up to bring you the Gears of War 4: Loot Crate Edition, a special mystery crate packed with EXCLUSIVE collectibles, apparel and more to celebrate the game’s October 11th release. Plus, available for the first time from Loot Crate, you can get a Gears of War 4 digital download code to play on Launch Day when you add it to your collector’s crate bundle! Supplies are limited.

• Rev up an epic COG weapon replica
  • Find cover (even if you’re an Outsider) with a cool hoodie
  • Swap out your canteen for high quality glassware & more
  • Add the Gears of War 4 digital download to your bundle so you can play on Xbox One & Windows 10 on Launch Day!
  • BONUS: Vintage Del Pack and Xbox 360 Gears of War collection included with digital game pre-orders

اتفاقا همین مسائل هست که بازیو تنششو میبره بالاتر و باید از کوچکترین فرصت ها به بهترین شکل و حساب شده استفاده کنی... حسام تو خودت بیا با من هم تیم بشو تیم مقابل بیخیال کی اکتیو کی اکتیو نیست، باید در برن :D
مهرداد ولی در گرز4 سیستم جدید اکتیو جدا مشکل داره ! اینکه بدون خالی کردن تیر میشه اکتیو کرد باعث میشه ملت همیشه اکتیو باشن :D یا Power Weapon ها رو مثلا همش اکتیو کنن بدون اینکه نیازی به خالی کردن تیر داشته باشن ! مثلا بوم شات ها همه اکتیو x_x:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or