شایعه Gears Of War 4 برای Xbox One

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
57069356965834572303.jpg

من معتقدم که ما و Epic احتیاج داریم تا یک گام به عقب برداریم و درباره آن فکر کنیم...... من آنرا یک ریبوت نمی نامم زیرا دوره ای است که از آن (ریبوت) بسیار استفاده می شود اما به مقصدی که این فرانچایز می رسد و چگونه گسترش دادن آن می اندیشم.
این سخنان آقای Phil Spencer است که تمایل دارد نسخه های جدیدی از سری بازی Gears of War ساخته شود.
ایشان در ادمه افزوده است:
من به گفت و گو علاقه مند هستم و اغلب مذاکراتی با مسئولان Epic دارم. در حال حاضر مشغله آنها زیاد است و فکر می کنم آنها گفته اند که بازی Gears of War پروژه نیمه فعالی در آینده برای آنها است. بنابراین من فکر می کنم که این امر باعث شود تا در زمان مناسبی آنقدر مهم شود تا جلسه ای با آنها داشته باشیم.
آنها، دوباره، بهترین تیم برای کار روی این بازی هستند. تلاش برای پیدا کردن تیم دیگری که بر روی این بازی کار کند، امکان پذیر است. من فکر می کنم که فرانچایز احتیاج به دوباره سازی ندارد اما شما احتیاج دارید که درباره چگونگی گسترش دنیا و آنچه که مردم انجام می دهند فکر کنید.
در ادامه این سخنان آمده است:
شاید ساخت آن خیلی دردسر داشته باشد، من نمی دانم.
می خواهم یک نسخه بزرگ از Gears Of War را ببینم و عقیده دارم که ما دوره خوبی با Gears Of War: Judgment داشتیم اما فکر نمی کنم که آن نتیجه خوبی از کیفیتی که ما از نسخه های قبل داشتیم را نشان داد.امتیاز ها و فروش این دیدگاه را ثابت کرد.

1

میدونی گرن توریسمو 3 نسل عمر داره؟
میون این بازی ها بین شماره هاشون حداقل 2 سال فاصله بوده ... حداقلش.
برادر خودت رو انقدر داغون نکن..
نگاه به این خبر نکن. خودشون گفتن سری گیرز به یه استراحت بلند مدت احتیاج داره! اگه قرار باشه گیرزی ساخته بشه میره برای 2015 2016

حالا شما که این کنسولا رو داشتی و به قول خودت این بازیها رو بازی کردی کدومشون تکراری بود ؟
GOW 1 شبیه 2 بود یا 2 شبیه 3 ؟ انچارتد اینطوری بود ؟ گدوم اینطوری بود ؟ یه چند مورد از تکرارها رو بگو
گیرز که کلش همون پناه گیری و اتمسفر و دشمناش هی در حال تکراره !!
واقعا نمیتونم این جملات رو درک کنم !!
چی باعث میشه این کارها رو بکنید نمیدونم :|
gears 1 شبیه 2 و 2 شبیه 3 ؟Are you okay
اصلا 3 تا نسخرو پشت سرهم بازی کردی اصلا میدونی پیشرفت گیم پلی چیه تا حالا مولتیپلیر 3نسخه گیرز و بازی کردی پیشرفتو تو چی میبینی ها؟ از گرافیک,گیم پلی,داستان,نور پردازی,بخش چند نفره و...کلا پیشرفت بوده.1 بازی شبیه به گیرز به من بگو؟ اخه این عنوان و با آنچارتد مقایسه میکنی؟
Action adventure رو داری با Third-person shooter مقایسه میکنی؟ آنچارتدو باید با tombrider مقایسه کنی که از روش اسکی رفته داداش.گیم پلی این عنوان مخصوصا 3 سریع ترین گیم پلی رو تو سبک سوم شخص داره شما یکلام بگو من از gears خوشم نمیآد دارم پنکه بازی در میارم

gears 1 شبیه 2 و 2 شبیه 3 ؟Are you okay
اصلا 3 تا نسخرو پشت سرهم بازی کردی اصلا میدونی پیشرفت گیم پلی چیه تا حالا مولتیپلیر 3نسخه گیرز و بازی کردی پیشرفتو تو چی میبینی ها؟ از گرافیک,گیم پلی,داستان,نور پردازی,بخش چند نفره و...کلا پیشرفت بوده.1 بازی شبیه به گیرز به من بگو؟ اخه این عنوان و با آنچارتد مقایسه میکنی؟
Action adventure رو داری با Third-person shooter مقایسه میکنی؟ آنچارتدو باید با tombrider مقایسه کنی که از روش اسکی رفته داداش.گیم پلی این عنوان مخصوصا 3 سریع ترین گیم پلی رو تو سبک سوم شخص داره شما یکلام بگو من از gears خوشم نمیآد دارم پنکه بازی در میارم
مسعود ول کن اینا رو ! کلا 10 دقیقه هم مولتیش رو بازی نکردن اظهار نظر می کنن و میگن این گرز چیه و چه تفاوتایی کرده ...

از قدیم گفتن مشک آن است که خود ببوید حالا بدخواهان تا صبح ** بگویند ...

دوستان خواهشا خودشون کنترل کنند ی سرذی بازیهای هستند که هیچ رقمه نمیشه ترولشان کنید!!!!!!!!!!!!
مثل
سری انچارتد
سری gears
سری گاداوار

یعنی ps3 فن ها بعضی وقتا بهترین جوک سال رو میگن.اگه gears of war به دلیل داشتن 4 نسخه تکراری شده باشه پس اینا هم همه تکراری و بدرد نخورن: gran turismo با داشتن 7 نسخه ( psp و ps3) و god of war با داشتن 6 نسخه ( 2 تا ps2 و 2 تا ps3 و 2 تا psp) و uncharted با 4 نسخه( 3 نسخه ps3 و یکی ps vita) و kill zone با داشتن 4 نسخه ( 1 دونه ps2 و 2 تا ps3 و 1 دوه ps vita ) و motor storm با 5 نسخه و resistance با داشتن 4 نسخه و littel big planet با 4 نسخه و METAL GEAR با 6 نسخه و.....
میبینیم که خود سونی تمام عنوان های معروف و خوبش تکرارشون بیشتر از gears of war شدن.حالا به gears of war رسید تعداد نسخه نباید زیاد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم حدودا همه کنسول ها رو دارم و همه این ها رو بازی کردم و همشون هم عالی بودن ولی فن بازی بعضی وقت ها باعث میشه آدم کنسولی رو که دوست داره هم به خاک بکشه.آخه یعنی چی این کارا؟؟؟؟؟
اون هفت تا نسخه گرانتوریسمو واسه چهار پنچ تا پلتفرم اومده . بقیه بازیها هم اینجوری هستن همینطوری یه چیزی نوشتی
گیرز چهار تا شمارش واسه یه کنسول اومده . هیلو 4 تا نسخش واسه یدونه کنسول اومده . فورتزا چهار تا نسخش واسه یدونه کنسول اومده . اگه میخای نسخه بشمری باید اینجوری شمرد .
یه بازی که 3 نسل سابقه داره داری با یه بازیه نو ظهور از نظر تعداد مقایسه میکنی ؟

برادر خودت رو انقدر داغون نکن..
نگاه به این خبر نکن. خودشون گفتن سری گیرز به یه استراحت بلند مدت احتیاج داره! اگه قرار باشه گیرزی ساخته بشه میره برای 2015 2016

من داغون نکردم ..!
فقط گفتم میلک نشدن که توی یک نسل 6 تا شماره ازش بیاد بیرون ...

- - -ویرایش - - -

اون هفت تا نسخه گرانتوریسمو واسه چهار پنچ تا پلتفرم اومده . بقیه بازیها هم اینجوری هستن همینطوری یه چیزی نوشتی
گیرز چهار تا شمارش واسه یه کنسول اومده . هیلو 4 تا نسخش واسه یدونه کنسول اومده . فورتزا چهار تا نسخش واسه یدونه کنسول اومده . اگه میخای نسخه بشمری باید اینجوری شمرد .
یه بازی که 3 نسل سابقه داره داری با یه بازیه نو ظهور از نظر تعداد مقایسه میکنی ؟

واللا.

دوستان خودشون واقعیت ها رو میدونن یه خورده به درونتون توجه کنید میفهمید که خودتونم قبول دارید ولی یه احساسی هست که نمیذاره قبول کنید اونم فن بازیه :d
هیچ رقمه انحصاری های سونی رو ترول نکنید هیچوقت
چون تو این نسل خدای نواوری بود !!
من از اونا میگم شما میگی GEARS ?

چه ربطی داره؟؟؟؟؟یعنی گرن توریسمو برای psp شوتره و برای ps3 ریسینگه و برای ps2 کشتی کجه؟؟؟؟؟ خوب تو همشون یکیه دیگه پس قراره تکراری باشه تو هر کنسولی تکراره ربطی نداره رو چی باشه یعنی منطقی داری در حد این حرف من با ماشین 200 تا میرم نباید جریمه شم چون ماشینم رنگش با بقیه فرق داره.یعنی یه چیزی میگی به بچه4-5 ساله بگی میخنده.تکرار تکراره حالا رو هر کنسولی باشه.
بهتر دیگه این فن بازی ها رو بزارید برای خود تاپیک ps3 چون اینجا تاپیک گیرزه.
راستی معلومه اصلا فورزا بازی نکردی فورزا فقط 3 تا برای 360 اومد که اونم یکیش به کل متفاوت بود و ا همه قرق داشت یعنی horizon بازی نکردی حد اقل سرچ کن.رو بازی ای دست گذاشتی که این نسل کلی متفاوت بود.
در ضمن بازی رو از نظر قدمت مقایسه کنیم که تکراری بودن تو قدیمی ها بیشتره یعنی اصلا نمیدونی بحث چیه بحث سر اینه که میگه بازی ای که از روش زیاد بیاد بدرد نمیخوره.و از اونجایی که شما فن ps3 هستید کور کورانه حرف اون رو داری به رخ میکشی.منم دارم ثابت میکنم بازی هایی که از روشون نسخه زیادی اومده همه عالی هستن و اونا رو فقط برای مثال گفتم که یعنی پس چرا این بازی هایی هم که این همه اومدن هیچ وقت تکراری نیستن.

جمع کنین این بحثا رو دیگه ! فن های سونی برن خونشون ، فن های مایکرو هم برن خونشون ، فن های گرز هم بیان پرایوت گرز 3 بزنیم حالشو ببریم :d
والسلام

کی حوصله داره داستان بخونه :d:p
خدا شفاتون بده اینا فقط یه مشت وسیله و بازی سرگرمی هست
انقدر وقتتون رو صرف اثباتشون نکنید
اصلا gears خدا نه اصلا حتی the last of us یا مثلا انجارتد و برو بالا :d
حالا امن و امان برید خونهاتون دیگه سربلند شدید ،دیگه احساس شرمندگی نمیکنید جلوی کنسول و پک Gears
واقعا حیف زمان نیست ؟ حالا انحصاری های سونی بود یه چیزی :)):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or