شایعه Gears Of War 4 برای Xbox One

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
57069356965834572303.jpg

من معتقدم که ما و Epic احتیاج داریم تا یک گام به عقب برداریم و درباره آن فکر کنیم...... من آنرا یک ریبوت نمی نامم زیرا دوره ای است که از آن (ریبوت) بسیار استفاده می شود اما به مقصدی که این فرانچایز می رسد و چگونه گسترش دادن آن می اندیشم.
این سخنان آقای Phil Spencer است که تمایل دارد نسخه های جدیدی از سری بازی Gears of War ساخته شود.
ایشان در ادمه افزوده است:
من به گفت و گو علاقه مند هستم و اغلب مذاکراتی با مسئولان Epic دارم. در حال حاضر مشغله آنها زیاد است و فکر می کنم آنها گفته اند که بازی Gears of War پروژه نیمه فعالی در آینده برای آنها است. بنابراین من فکر می کنم که این امر باعث شود تا در زمان مناسبی آنقدر مهم شود تا جلسه ای با آنها داشته باشیم.
آنها، دوباره، بهترین تیم برای کار روی این بازی هستند. تلاش برای پیدا کردن تیم دیگری که بر روی این بازی کار کند، امکان پذیر است. من فکر می کنم که فرانچایز احتیاج به دوباره سازی ندارد اما شما احتیاج دارید که درباره چگونگی گسترش دنیا و آنچه که مردم انجام می دهند فکر کنید.
در ادامه این سخنان آمده است:
شاید ساخت آن خیلی دردسر داشته باشد، من نمی دانم.
می خواهم یک نسخه بزرگ از Gears Of War را ببینم و عقیده دارم که ما دوره خوبی با Gears Of War: Judgment داشتیم اما فکر نمی کنم که آن نتیجه خوبی از کیفیتی که ما از نسخه های قبل داشتیم را نشان داد.امتیاز ها و فروش این دیدگاه را ثابت کرد.

1

نمیدونم والا! احتمالا یه بیکاری نشسته تو فوتوشاپ درست کرده و کلا Fake هست!:دی صرفا جهت اسکی رو اعصاب طرفداران X1 گذاشتمش!:دی

خیلی ممنون از شما. خودت بودی که طرفدار بانجو/ کازوی بودی ؟! :-/ انشاالله بزودی Rare یه چیز خفن در این موارد رو کنه, حالت گرفته بشه >:)

تنها دلیل و انگیزه ایی که می تونه منو برای خرید x1ترغیب کنه همین بازی هست . مایکروسافت با معرفی این بازی برای کنسول خودش فروش کنسولش رو تضمین کرده .

دوستان کی گفته gears فقط برای xbox one میاد ؟
این بازی نسل قبل انحصار xbox بود اما چون شرکت اپیک مال مایکروسافت نیست قطعا برای Ps4 هم حواهد امد چون هیچ بازی سازی ps4 رو ول نمیکنه one رو بچسبه با این اوضاع که Ps4 خیلی بهتر عمل کرده
شرکت های بازی سازی هم فقط دنبال پول هستند و غیرت رو کنسول ها ندارند
اما ناتی داگ مال شرکت سونی هست و انچارتد به هیچ عنوان باری xbox oneK نخواهد امد

با كدوم گيمرتگت انلاين ميشي بازي ميكني شيطون ؟! :d
واقعا براي من بهترين و پر هيجانترين بازي انلاين اين نسل بود . سرعت و هيجان گيم پليش بي نظير بود . هركسي هم نميتونست داخلش حرفه اي بشه و بازي در مقابل حرفه هاشم خيلي سخت بود البته غير از فاجعه ي جاجمنت كه لكه ي ننگ بود . نهايت اين بازي هم كه مهرداد عزيز بوده و هست :d
كلا جزء بهترين آي پي هاي اين نسل بود و اميدوارم اپيك بازم يه بازي شاخ رو كنه

با Terollova :d

یادت من تو رو از P30wORLD اوردم BC اونم سر بازی Gears of War :d

سری gears of war میشه گفت بهترین اتفاق ممکن برای xbox360 بود که همین بازی دلیل اصلی من برای خرید این کنسول بود انلاین این بازی به صورت دیوانه واری جذاب بود تو این نسل تنها بازی که 6 سال تمام انلاینشو بازی کردم همین بازی بود بهترین خاطرات از این بازی شروع شد چه از تورنومنت های عالی بگیر تا شب نشینی های 5 ساعت blood drive حیف که دیگه اونقدر وقت نداریم, من چند پیش یه 12 صفحه تمام feedback به عنوان اعضا سابق gears con برای fl4k و raczilla فرستادم و تمامی نکات مثبت ومنفی هر 4 شماره براشون فرستادم به اضافه یک نتیجه گیری کلی و البته ازشون عاجزانه درخواست کردم که لطفا اگر gears of war برای نسل بعدی وجود داره تیم اصلی بازی بسازه نه people can fly چون نسخه اخر اصلا جالب نبود متاسفانه از شماره 2 به بعد بازی از حالت hardcore بودنش افتاد ولی شماره 3 این بازی تا حدودی مهارت میخواست,خلاصه اینکه امین جان دوران بسیار خوبی داشتیم به امید gears of war جدید بر روی نسل جدید...

حرفهات همه درسته مهرداد واقعا عجیب بود این بازی ما رو تو این سن و سال اینجوری به خودش جذب کرد
این PCF کلا گیم پلی بازیهاش احساسی هست و منطق توش نیست به خاطر همین هم Gears : J دیگه اونجوری که باید حرفه ای نبود و اذیت میکرد
خیلی هم ازت ممنونم که 12 صفحه نوشتی و براشون ارسال کردی هیچ کس به جزء فن های این بازی مشکلات اون رو نمی دونن ولی افسوس که اینها به غیر از فنها می خوان گیمرهای نوب هم جذب کنن و همین بازی رو خراب میکنه..

دوستان کی گفته gears فقط برای xbox one میاد ؟
این بازی نسل قبل انحصار xbox بود اما چون شرکت اپیک مال مایکروسافت نیست قطعا برای Ps4 هم حواهد امد چون هیچ بازی سازی ps4 رو ول نمیکنه one رو بچسبه با این اوضاع که Ps4 خیلی بهتر عمل کرده
شرکت های بازی سازی هم فقط دنبال پول هستند و غیرت رو کنسول ها ندارند
اما ناتی داگ مال شرکت سونی هست و انچارتد به هیچ عنوان باری xbox oneK نخواهد امد
ربطی به شرکت سازنده نداره مهم اینه مالک IP فرانچایز کی باشه!!! وگرنه ادامه ی Halo هم باید به دست بانجی و به صورت مولتی ساخته می شد.

حرف خودمو به خودم میزنی؟؟؟!!!
اگر ممکنه منبعت رو هم بگو...
ایشون گفتن گیرز در اختیار مایکرو نیست که بخواد انحصاری نگه داره و میتونه مولتی بشه . شما هم گفتی تصمیم با مالکه IP ـه . حرف من اصلا ربطی به پست شما نداشت به بخوام به خودتون بگم . گیرز مالکش Epic هست میتونی از دوستات و طرفدارایه این عنوان بپرسی حوصله ندارم برات منبع بیارم نخاستی هم باور نکن@};-

کلا GeOW عنوانی بود که خیلی ها رو ترقیب به خرید X360 کرد.بسی استقبال می کنیم که شماره بعدی رو Epic بسازه برای XO . با این حال IP جدید هم خلق کنه بازم استقبال می کنیم:d ولی بعید میدونم مایکروسافت بذاره این عنوان مولتی بشه:d

ایشون گفتن گیرز در اختیار مایکرو نیست که بخواد انحصاری نگه داره و میتونه مولتی بشه . شما هم گفتی تصمیم با مالکه IP ـه . حرف من اصلا ربطی به پست شما نداشت به بخوام به خودتون بگم . گیرز مالکش Epic هست میتونی از دوستات و طرفدارایه این عنوان بپرسی حوصله ندارم برات منبع بیارم نخاستی هم باور نکن@};-
وقتی ارتباطی به حرف من نداره لطفا از حرف من نقل قول نکن... مجددا کامل پست منو نخوندی شما .. بحث مالکیت این IP یه مقدار پیچیده شد مالک Epic هست ولی مالکیت کامل مطرحه با چندین منبعی که من خوندم 100 % مشخص نشده که آخرین وضعیت مالکیت کامل این IP به چه صورت ... منبع خواستم چون گفتم شاید منبعی داری منم استفاده کنم ... طرفدارا و فنا که معمولا اخبارو با توجه به علاقشون انتقال میدن ... لطفا کسی اگر از آخرین وضعیت مالکیت کامل این آیپی خبری داره با منبع بزاره که من واقعا استقبال می کنم این اواخر فرصت ندارم خیلی سرچ کنم...
اینم خدمت شما
yahoo_53.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or