شایعه Gears Of War 4 برای Xbox One

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
57069356965834572303.jpg

من معتقدم که ما و Epic احتیاج داریم تا یک گام به عقب برداریم و درباره آن فکر کنیم...... من آنرا یک ریبوت نمی نامم زیرا دوره ای است که از آن (ریبوت) بسیار استفاده می شود اما به مقصدی که این فرانچایز می رسد و چگونه گسترش دادن آن می اندیشم.
این سخنان آقای Phil Spencer است که تمایل دارد نسخه های جدیدی از سری بازی Gears of War ساخته شود.
ایشان در ادمه افزوده است:
من به گفت و گو علاقه مند هستم و اغلب مذاکراتی با مسئولان Epic دارم. در حال حاضر مشغله آنها زیاد است و فکر می کنم آنها گفته اند که بازی Gears of War پروژه نیمه فعالی در آینده برای آنها است. بنابراین من فکر می کنم که این امر باعث شود تا در زمان مناسبی آنقدر مهم شود تا جلسه ای با آنها داشته باشیم.
آنها، دوباره، بهترین تیم برای کار روی این بازی هستند. تلاش برای پیدا کردن تیم دیگری که بر روی این بازی کار کند، امکان پذیر است. من فکر می کنم که فرانچایز احتیاج به دوباره سازی ندارد اما شما احتیاج دارید که درباره چگونگی گسترش دنیا و آنچه که مردم انجام می دهند فکر کنید.
در ادامه این سخنان آمده است:
شاید ساخت آن خیلی دردسر داشته باشد، من نمی دانم.
می خواهم یک نسخه بزرگ از Gears Of War را ببینم و عقیده دارم که ما دوره خوبی با Gears Of War: Judgment داشتیم اما فکر نمی کنم که آن نتیجه خوبی از کیفیتی که ما از نسخه های قبل داشتیم را نشان داد.امتیاز ها و فروش این دیدگاه را ثابت کرد.

1

این فرانچایز بهترین عنوان تمام عمرم بود.اگه واسه xone بیاد رو هوا میخرم رزولیشن گرافیک نمیدونم نورپردازی هیچی مهم نیست فقط گیم پلی مثل جاجمنت نباشه

ملت از the last of us و uncharted حرف میزنن اینا از چی !! این عنوان دیگه یه عنوان خطی و تکراری شده بهتره ازش دست بکشن
نسخه قبلیش که ثابت کرد
کدوم ملت؟

از uncharted ، killzone ، infamous ، GOW ده ها عنوان هم ساخته شه مشکلی نیست ولی به گیرز و هیلو که میرسه میشن تکراری ، خسته کننده و باید ازشون دست کشید . . .!

ملت از the last of us و uncharted حرف میزنن اینا از چی !! این عنوان دیگه یه عنوان خطی و تکراری شده بهتره ازش دست بکشن
نسخه قبلیش که ثابت کرد
داداش هیچی گرز نمیشه وبه نظرم اصلا باهیچ عنوانی قابل مقایسه نیست حتی اگرهزارنسخه ازش بیاد همه هم تکراری همون لنسرش به تمام اون عناوینی که گفتی می ارزه

آخه ماکروسافت احمق اگه سیایت کاری داشت اگه برنامه ریزی داشت الان یکی از نمادهای کنسولش رو هوا نبود ک اپیک حتی بدون کلیفی باز برا ساخت ادامش قر و فر بیاد:-&

Gears ازون دست بازی‌هایی بود که اگه کلاً داستان نداشت و فقط بزن بکش خالی بود، بازم دوست داشتم بازی انجام بدم.
به یه فرمول Perfect در گیم‌پلی دست یافتن که فکر کنم 10 تا Gears دیگه هم بدن بیرون تکراری نمی‌شه.

حتی اگرهزارنسخه ازش بیاد همه هم تکراری همون لنسرش به تمام اون عناوینی که گفتی می ارزه
بله...و پس از اینکه گرافیک RYSE به اندازه کل بازیهای لانچ PS4 ارزش پیدا کرد نوبت شد به GeOW به تنهایی به اندازه کل هیکل TLOU و Uncharted ارزش پیدا کرد به لطف این ماکرو فنهای دوست داشتنی!!!
اون وقت یه سوال!!!چرا این چند وقت اون 4تا سایت هر کدوم لیست برترین بازیهای نسل رو منتشر کردن Uncharted 2 , Uncharted 3 و TLOU دور تر از TOP 10 لیستشون نبودن؟تو بیشتر لیستها که TLUO اول شد،تو برخی هم Uncharted 3 و Uncharted 2 هم پنجم ششم شده بود تو لیست 50 تایی و 100 تایی

حرفهایی بزنید که با عقل جور در بیاد
من خودم عاشق سری GeOW هستم اما وقتی به خاطر فن بازیهای الکی یک سری حرفهایی می بینم شروع می کنم به دور شدن از این سری و تنفر پیدا کردن نسبت به اون

یعنی ps3 فن ها بعضی وقتا بهترین جوک سال رو میگن.اگه gears of war به دلیل داشتن 4 نسخه تکراری شده باشه پس اینا هم همه تکراری و بدرد نخورن: gran turismo با داشتن 7 نسخه ( psp و ps3) و god of war با داشتن 6 نسخه ( 2 تا ps2 و 2 تا ps3 و 2 تا psp) و uncharted با 4 نسخه( 3 نسخه ps3 و یکی ps vita) و kill zone با داشتن 4 نسخه ( 1 دونه ps2 و 2 تا ps3 و 1 دوه ps vita ) و motor storm با 5 نسخه و resistance با داشتن 4 نسخه و littel big planet با 4 نسخه و METAL GEAR با 6 نسخه و.....
میبینیم که خود سونی تمام عنوان های معروف و خوبش تکرارشون بیشتر از gears of war شدن.حالا به gears of war رسید تعداد نسخه نباید زیاد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم حدودا همه کنسول ها رو دارم و همه این ها رو بازی کردم و همشون هم عالی بودن ولی فن بازی بعضی وقت ها باعث میشه آدم کنسولی رو که دوست داره هم به خاک بکشه.آخه یعنی چی این کارا؟؟؟؟؟

کدوم ملت؟

از uncharted ، killzone ، infamous ، GOW ده ها عنوان هم ساخته شه مشکلی نیست ولی به گیرز و هیلو که میرسه میشن تکراری ، خسته کننده و باید ازشون دست کشید . . .!
نه مشکل شما اینه منظور من رو نفهمیدی ! این بازی زمانی نواوری بود و زیبا ولی بعد از اون دیگه همون خط رو جلو رفت
در حالی که صد ها بازی مشابه با همین گیم پلی در حال کپی کردن از این بازی بودند این عنوان هیج پیشرفتی نکرد !
که این باعث شد به دسته ی بازهای تکراری و خطی بپیونده ! از یک طرف مشکل کپی برداری دیگرانه و از طرف دیگر نبود نواوری توسط سازنده
مشکل اینه که عنواینی که گفتی اگر قابل کپی شدن بود تا الان صد بار کپی میشد
انجین gears انریل هست که مثل نقلو نبات سازنده گیم هست که دارن روش کار میکنن !! عنواینی که گفتی واقعا کار هر استدیویی نیست کپی کردنشون

- - -ویرایش - - -

داداش هیچی گرز نمیشه وبه نظرم اصلا باهیچ عنوانی قابل مقایسه نیست حتی اگرهزارنسخه ازش بیاد همه هم تکراری همون لنسرش به تمام اون عناوینی که گفتی می ارزه
دوست عزیز....
.........
.............
................
...................
.........................
هیچی واقعا توضیحی برای این حرکتت ندارم :|
باشه :| باشه :|

- - -ویرایش - - -

یعنی ps3 فن ها بعضی وقتا بهترین جوک سال رو میگن.اگه gears of war به دلیل داشتن 4 نسخه تکراری شده باشه پس اینا هم همه تکراری و بدرد نخورن: gran turismo با داشتن 7 نسخه ( psp و ps3) و god of war با داشتن 6 نسخه ( 2 تا ps2 و 2 تا ps3 و 2 تا psp) و uncharted با 4 نسخه( 3 نسخه ps3 و یکی ps vita) و kill zone با داشتن 4 نسخه ( 1 دونه ps2 و 2 تا ps3 و 1 دوه ps vita ) و motor storm با 5 نسخه و resistance با داشتن 4 نسخه و littel big planet با 4 نسخه و METAL GEAR با 6 نسخه و.....
میبینیم که خود سونی تمام عنوان های معروف و خوبش تکرارشون بیشتر از gears of war شدن.حالا به gears of war رسید تعداد نسخه نباید زیاد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم حدودا همه کنسول ها رو دارم و همه این ها رو بازی کردم و همشون هم عالی بودن ولی فن بازی بعضی وقت ها باعث میشه آدم کنسولی رو که دوست داره هم به خاک بکشه.آخه یعنی چی این کارا؟؟؟؟؟
حالا شما که این کنسولا رو داشتی و به قول خودت این بازیها رو بازی کردی کدومشون تکراری بود ؟
GOW 1 شبیه 2 بود یا 2 شبیه 3 ؟ انچارتد اینطوری بود ؟ گدوم اینطوری بود ؟ یه چند مورد از تکرارها رو بگو
گیرز که کلش همون پناه گیری و اتمسفر و دشمناش هی در حال تکراره !!
واقعا نمیتونم این جملات رو درک کنم !!
چی باعث میشه این کارها رو بکنید نمیدونم :|

میدونی گرن توریسمو 3 نسل عمر داره؟
میون این بازی ها بین شماره هاشون حداقل 2 سال فاصله بوده ... حداقلش.

نه مشکل شما اینه منظور من رو نفهمیدی ! این بازی زمانی نواوری بود و زیبا ولی بعد از اون دیگه همون خط رو جلو رفت
در حالی که صد ها بازی مشابه با همین گیم پلی در حال کپی کردن از این بازی بودند این عنوان هیج پیشرفتی نکرد !
که این باعث شد به دسته ی بازهای تکراری و خطی بپیونده ! از یک طرف مشکل کپی برداری دیگرانه و از طرف دیگر نبود نواوری توسط سازنده
مشکل اینه که عنواینی که گفتی اگر قابل کپی شدن بود تا الان صد بار کپی میشد
انجین gears انریل هست که مثل نقلو نبات سازنده گیم هست که دارن روش کار میکنن !! عنواینی که گفتی واقعا کار هر استدیویی نیست کپی کردنشون

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز....
.........
.............
................
...................
.........................
هیچی واقعا توضیحی برای این حرکتت ندارم :|
باشه :| باشه :|

- - -ویرایش - - -

حالا شما که این کنسولا رو داشتی و به قول خودت این بازیها رو بازی کردی کدومشون تکراری بود ؟
GOW 1 شبیه 2 بود یا 2 شبیه 3 ؟ انچارتد اینطوری بود ؟ گدوم اینطوری بود ؟ یه چند مورد از تکرارها رو بگو
گیرز که کلش همون پناه گیری و اتمسفر و دشمناش هی در حال تکراره !!
واقعا نمیتونم این جملات رو درک کنم !!
چی باعث میشه این کارها رو بکنید نمیدونم :|
مثلا motor storm تازگیا شده شوتر یا یل زون دشمناش شدن کشتی کج کارا؟؟؟یا آنچارتد از گنج دست برداشته رفته کتاب فروشی زده؟یا دشمنای رسیستنس آشتی کردن؟یا کریتوس سر عقل اومده رفته با یکی دیگه ازدواج کرده جای شمشیر گل به بچه ها میده؟خوب این طور باشه همه بازی ها چه فوتبال چه رزمی چه ... تکراری شدن.پس اگه تکرار باشه همه تکرارن.اگه این دشمناش فقط یکم تغییر میکنن آنچارتد که اول تا آخرش دمبال گنجه.کیل زونم که داره اول تا آخر میجنگه کریتوسم همین طور.ولی همشون لذت بخشن.اگه به این چیزا بگیم تکرار برا من همه بازی ها تکرارن چون از 6 سالگی بازی کردن رو با آتاری شروع کردم و الآن 20 ساله دارم بازی میکنم.فک کنم همه نوع سبکی بازی کردم

- - -ویرایش - - -

میدونی گرن توریسمو 3 نسل عمر داره؟
میون این بازی ها بین شماره هاشون حداقل 2 سال فاصله بوده ... حداقلش.
بله میدونم ولی این دوستمون میگه تکراره.خوب معلومه تکرار میشه همه بازی ها تکرار میشن دیگه.ولی بازی مثل موتور استورم چی؟؟چند تا این نسل اومد؟؟؟؟یا گاد آف وار؟ یا متال گیر؟؟؟ یا آنچارتد یا کیلزون؟؟؟؟ ازشون چیزی کم شد؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or