Gears of War 3 - Spoilers Thread (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

"دام" و "ژنرال پرسکات" میمیرن.............البته مثه اینکه ملکه هم به هلاکت رسید.....در اخر یه فرکانسی اشعه ای چیزی از یه دستگاهی منعکس می کنن که همه لوکاستا و لمبنتا وسط مبارزه یهو می افتن زمین و میمیرن و نژاد بشر پیروز میشه......
اخرش هم انیا دست مارکوس رو می گیره و در کنار هم ساحلو نگاه می کنن

عجب پایانه زیبایی :d اون لبه ساحلو بدجوری هستم :d
پایانه قشنگیه که
دام هم اون دنیا با ماریا لبه ساحله بهشته برزخ میشینن :d
از این رمانس تر ::xd
:d

آخرین ویرایش:
لطفا دوستانی که بازیرو بازی کردن به این اشاره کنن که بازی از نظر گرافیکی پیشرفت های مد نظر رو داشته یا نه اثلا میتونه بازیای بزرگ امسال مثلU3.RAGE.و... از این نظر شکست بده و اینکه گیم پلیشم نسبت به نسخه ی قبلی چه تغییزاتی کرده هم چنین اگه بخوان نمره بدن چه نمره ای به بازی میدن

آخه داستان بازی چه اهمیتی میتونه داشته باشه؟ :d
یک نفر مالتی پلیر باز که فرق حرکت و کاور گیری و شاتگان عالی گیرز1 رو با حرکت و کاور گیری و شاتگان شل و ول گیرز2 درک کرده بود بیاد بگه 3 در این زمینه چی میگه؟

آخه داستان بازی چه اهمیتی میتونه داشته باشه؟ :d
یک نفر مالتی پلیر باز که فرق حرکت و کاور گیری و شاتگان عالی گیرز1 رو با حرکت و کاور گیری و شاتگان شل و ول گیرز2 درک کرده بود بیاد بگه 3 در این زمینه چی میگه؟

شاتگان اینطوریه به نظرم : Gearz 3 = Gearz 1 > Gearz 2 :d
البته شایدم 3 قویتر بود !!
در مورد حرکت و کاورگیری هم : Gearz 3 > Gearz 2 > Gearz 1
جدا چه برتری تو حرکت و کاورگیری G1 نسبت به 2 دیدین ؟! اینکه کرکتر باید مثل ِ مرغ میچسبید به کاور ؟ یا اینکه تو کاور گیر میکردی باید با melee خلاص میشدی ؟! :d
wall bouncing ِ گیرز 2 خودش کُل ِ گیم پلی 1 رو میبرد زیر ِ علامت سوال ...

شاتگان اینطوریه به نظرم : Gearz 3 = Gearz 1 > Gearz 2 :d
البته شایدم 3 قویتر بود !!
در مورد حرکت و کاورگیری هم : Gearz 3 > Gearz 2 > Gearz 1
جدا چه برتری تو حرکت و کاورگیری G1 نسبت به 2 دیدین ؟! اینکه کرکتر باید مثل ِ مرغ میچسبید به کاور ؟ یا اینکه تو کاور گیر میکردی باید با melee خلاص میشدی ؟! :d
wall bouncing ِ گیرز 2 خودش کُل ِ گیم پلی 1 رو میبرد زیر ِ علامت سوال ...
آره میدونم. وال باونسینگش کلاً گیرز رو برد زیر سوال. :d
خود یارو کلیفی بی گفته بود که توی گیرز1 این نبردهای تن به تن و این ور اونور پریدن به کاور و در و دیوار رو ما نمیخواستیم به این صورتی که هست بوجود بیاریم! ناخودآگاه اینجوری شده. و توی 2 تعدیلش کردیم.
یعنی دقیقاً همون چیزی که واسه طرفدارهای آنلاین گیرز1 جذابیت و مهارت محسوب میشد رو تر زدن بهش. حالا تو اومدی میگی وال بانسینگ 2 فلان؟ :d
حرکت کردن و تیر اندازی توی 2 برای اینکه طبیعی تر بشه شل و ول شد. طبیعی هم شد ولی طبیعی یه چیز شل و وله! کرکترها انگار مستن و دارن لیز میخورن.
یعنی گفتن 1 زیادی تند و تیزه و نصف ننه قمرهایی که میان بازیش کنن بصورت تند و تیز کشته میشن و وقتی می بینن نمیتونن رقابت کنن بیخیال بازی میشن پس بیایم بازی رو طبیعی تر کنیم و 4 تا روش کشتن ساده هم اضافه کنیم ( چسبوندن نارنجک به در و دیوار و خمپاره انداختن و این چرندیات ) که همه بازی کنن و حال کنن. اینجوری اکثر طرفدارهای دو آتیشه آنلاین 1 رو از دست داد ولی در مجموع طرفدارهاش بیشتر شد.

خلاصه 2 نه اسنایپش مثل سابق بود نه نبردهای فاصله نزدیکش. امیدوارم این 3 به 1 شبیه تر باشه. یک ویدئو از مپ بازسازی شده گریدلاک دیدم همچین احساسی داشتم.

وای

وای از وقتی که مارکوس بمیرد:-o این سرانجام نا فرجام برای من است زیرا برادرم به من میخندد!!!!:((

میشه مثل نسخه 2 بازی رو دونفره برد تا آخر ؟؟؟؟؟ :-/

خود یارو کلیفی بی گفته بود که توی گیرز1 این نبردهای تن به تن و این ور اونور پریدن به کاور و در و دیوار رو ما نمیخواستیم به این صورتی که هست بوجود بیاریم! ناخودآگاه اینجوری شده. و توی 2 تعدیلش کردیم.
یعنی دقیقاً همون چیزی که واسه طرفدارهای آنلاین گیرز1 جذابیت و مهارت محسوب میشد رو تر زدن بهش. حالا تو اومدی میگی وال بانسینگ 2 فلان؟ :d

کلیفی بی رو بیخیال :d اگه اهمیتی به مالتی پلیر میداد یه 4 تار سرور درست درمون ردیف میکرد ... ( سفارش میداد مایکرو 3 سوت ردیف میکرد :d )
wall bouncing هم میمون بازی نیست که ! مهارتِ خودش رو میطلبه تا همین 1 سال پیش خیلیا نمیدونستن چی هست اصلا! یه چند وقته همه گیر شده هر بازی سرچ میکنی طرف جنگولک بازی درمیاره :d

حرکت کردن و تیر اندازی توی 2 برای اینکه طبیعی تر بشه شل و ول شد. طبیعی هم شد ولی طبیعی یه چیز شل و وله! کرکترها انگار مستن و دارن لیز میخورن.
G1 سریعتر بود ولی از اونطرف G2 نرمتر :d من بهش نمیگم شُلُ ول ... همون wall bouncing تو G2 تا حدودی سرعتِ کمتر بازی رو نسبت به 1 جبران میکرد ... جدا G1 گیم پلی ِ خُشکی داشت نسبت به 2 :d

یعنی گفتن 1 زیادی تند و تیزه و نصف ننه قمرهایی که میان بازیش کنن بصورت تند و تیز کشته میشن و وقتی می بینن نمیتونن رقابت کنن بیخیال بازی میشن پس بیایم بازی رو طبیعی تر کنیم و 4 تا روش کشتن ساده هم اضافه کنیم ( چسبوندن نارنجک به در و دیوار و خمپاره انداختن و این چرندیات ) که همه بازی کنن و حال کنن. اینجوری اکثر طرفدارهای دو آتیشه آنلاین 1 رو از دست داد ولی در مجموع طرفدارهاش بیشتر شد.
Grenade تگ کردن و Mortar رو تا حدودی قبول دارم! اگه فقط تو Horde استفاده میشدن بهتر بود ...
یعنی این 4 تا روش کشتن باعث شد خیلیا نیان G2 بازی کنن و همون مشغول ِ G1 بمونن ؟ اینا بهونـــس به نظرم، اونــی که میخواست با شاتگان کیل بگیره میمود بازیش رو میکرد و کیلـــِــش رو هم میگرفت، حالا 2-3 نفر هم تو بازی با سلاح های جدید n00b بازی دربیارن که مشکلی ایجاد نمیکنه :d

خلاصه 2 نه اسنایپش مثل سابق بود نه نبردهای فاصله نزدیکش. امیدوارم این 3 به 1 شبیه تر باشه. یک ویدئو از مپ بازسازی شده گریدلاک دیدم همچین احساسی داشتم.
به نظرم اسنایپ ِ 2 بهتر بود :d هم سختر بود نسبت به 1 هم وقتی میزدی تو فلان جای ِ طرف با یه تیر down نمیشد ...
در مورد ِ 3 هم بگم که از لحاظ سرعت خود ِ Gearz 1 ِ ! ولی هنوز wall bouncing هم وجود داره ... مخلوطی از هر دو هستش دیگه
...
مالتی پلیر ِ G2 قبول دارم نوبی تر(!) بود ولی در کُل از 1 بهتر بود، همونطور که G3 نوبی تر از 2 هست ولی بهتر ِ !!!
G2 > G1 :d

من فقط مشکل یا گیرز 1 و 2 (البته تو شماره 2 خیلی بهتر و کامل تر شده بود ) Sens پایینش بود ...
خداکنه یه گزینه مثل COD اضافه کنن که custom sensitivity باشه و sens بتونی خودت دلبخواه بالا پایین کنی :d

سلام محمد چه عجب:d ببین کلا هم با نظر تو هم با حسین موافقم :d ببین در مورد گیرز 3 مالتی پلیر اول از همه شاتگان خیلی بهتر از نسخه 2 شده یعنی وقتی اگر لگ داشته باشی تیر بزنی مطمئنی تیرت در میاد واقعا بالانس شده ولی تو گیرز 2 اگه لگ زیادی داشته باشی تیر اولت خالی میره دومی در میاد بماند که یه مدتی هست اپدیت دادن یه تیره شاتگانت 2 بار در میاد که یارو زرتی دان میشه بعدش مثل گیرز 1 هم نیست که اگر به دشمنت DAMAGEبدی از فاصله 10 متری hEADSHOT بشه:dبرتری شاتگان در حال حاضر تو گیرز 3 کلا این که میگید وال بونسینگ تا اونجایی که من بازی میکنم دیدم داخل گیرز یک هم وال بونسینگ وجود داشت ولی به خاط فیزیک خشک گیرز 1 به نحوی کمتر میشد زد که البته در بسیاری از مواقع بعد از وال بونسینگ واسه 5 الی 7 secمثل بوقولمون رو زمین گیر می کنیم جوری که جاشم میمونه ولی در نسخه 2 وال بونسینگ بهتر شد به خاطر فیزیکش کلا به عنوان مهارت میشه ازش استفاده کرد که البته الان یه چیز epidemicشده شخصی هفته اولش میاد لایو نمیدونه گیرز چیه وال بونسینگ می زنه فکر می کنه چه خبره کلا همون اولا خوب بود در مورد اسنایپ هم اینو بگم که نمی خوام اسنایپ گیرز 1 ببرم زیره سوال چون حداقل مایی که گیرز 1و2 چه 3 با لگ بازی میکنیم headshotکردن ما با کسی که تو خارج لگ نداره قابل مقایسه نیست 100البته مسلاما ما برتری بیشتری داریم ولی تو گیرز 1 یه جورایی headshot کردن داخلش به نوعی از رو معده بود توی شماره 2 هم با اینکه میشه headshot کرد ولی بیشتر ازون ور گیرز 1 افتاد و سختر شد ولی من با گیرز 1 2 راحتم:dتوی شماره 3 وقتی تیر اسنایپت در میاد روی سره که aimکردی بزنی مطمئن باش لگ هم باشه طرف هدشات میشه که به نظر من گیرز 3 بهتر از دو نسخه هست حالا اگه بخوایم یه نتیجه گیری کنیم گیرز 1 به نوعی توهین نشه beta بود گیرز 2 هم بازم بتا بود چون هنوز هم بعد 6 تا اپدیت باگ های مرگ ندار داره:dکلا به عنوان کسی که 200 ساعت بتا گیرز 3 زده 1400ساعت گیرز 2 زده به اضافه اینکه گیرز 1 که من بازی کردم مطمئنن خیلی کمتر از تو محمد ولی گیرز 3 موفق تر از 2 نسخه قبل چون از همه لحاظ بهتره گیم پلی مابین 1و2 نبود باگهای عجیب غریب تا اونجا که بازی کردم بالانس بودن مشکلی نداشته ,کلا واسه من که گیرز 1و2و3 نداره کلا گیرز 2 چیزه دیگسb-):
َp:d

• Like
Reactions: PaRaDoXiSt
حسین و مهرداد ( گیرز2 بازهای تیر! ) من حوصله ندارم بحث کنم. :d
فایده هم نداره، سلیقه ایه دیگه، هر کی هر چی حال میکنه بازی کنه.
چیزی که هست اینه که تنها بازی که تو این سالها حوصلم رو سر نمی برد گیرز1 آنلاین بود که همیشه هم بازی میکردم. من هم مثل شما و خیلی های دیگه روزهای آخری که قرار بود 2 بیاد منتظرش نشستم. ولی وقتی اومد اون چیزی نبود که من میخواستم. شاید کسایی که متنوع بازی میکردن براشون خوب بود، ولی واسه کسی که فقط گیرز1 بازی میکرد نه. البته کم هم نبود تعداد افرادی که بعد از فروکش کردن تب اولیه گیرز2 برگشتن به 1.

بهر حال من اخبار 3 رو تعقیب میکنم. اگه به این نتیجه رسیدم که آنلاینش برام سرگرم کنندست دوباره 360 میگیرم میام با هم حالش رو می بریم.

پ.ن : بتا خودتی. :d

• Like
Reactions: Musician
دوستان یه مقایسه بین نسخه لیک شده و نمایش e3 بازی انجام دادم (تازه نمایش e3 کیفیت درست حسابی نداشت ) دیدنش خالی از لطف نیست:

کاملا مشخصه این نسخه لیک شده حتی از نمایش e3 هم ضعیف تره و احتمالا تو تمام مراحل این اختلاف گرافیکی وجود داره ، حالا حساب کنید نسخه نهایی از همه اینها بهتره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or