Gears of War 3 Multiplayer

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیشب یه چند دست مولتی با بچه ها زدیم خیلی حال داد ولی امان از دست این پینگ شصتا نیر به یارو میزدی هیچیش نمیشد اونام(خارجیا) فکر میکردن خیلی حرفه ی هستند
به خدا خیلی نامردیه:(

اینم تگ ما! مراعات سن و سالمون رو هم بکنید ما جز پیشکسوتای از کار افتاده ایم!!!
pouria96
-------------------------------------------------------------
جا داره از MiladMGS4 عزیز تشکر کنم! امروز بعدازظهر فوق العاده ای رو برای من رقم زد! مد Horde رو با همراهی ایشون و دوست بسیار گلشون بازی کردیم که واقعا لذت داشت! به همه اونایی که دسترسی به بازی و لایو دارن پیشنهاد میکنم حتما این مد رو بازی کنن که عجیب هیجان داره! مخصوصا باس فایت هاش!

آخرین ویرایش:
مثل این که نت من خیلی خوبه چون راحت با وان شات ملت رو هد شات میکنم:d اما نمیدونم چرا نزدیک بعضی خارجی ها میشم لگ میگیرم!!انگار لگرن:d

آقا واقعا مولتی بازی جذاب و در صورت کم عصابی ، دهن سرویس کن هست :d مخصوصا وقتی سر مشکلاتی که فقط تو ایران پیدا میشه ، میمیری :| :d
من 2 3 بار خیلی راحت با همون روش کنسل و سریع رفتن تو بازی کردم ، اما بعد که خواستم مد رو عوض کنم ، 30 40 دقیقه بعد ، هر کاری کردم نشد ، خدا بزرگه میشه !
مارم ادد کنید لطفا
DaniaLive

بچه ها يكي به من بگه چي شد؟اين بازي چي بود؟من شايد 1 ماه ديگه شايد بتونم اين بازي را هضم كنم
مامان
ميلاد,نيما,سامي جون و بقيه دوستان يكي به من بگه دقيقا چه اتفاقي افتاده
اين بازي بود يا فيلم سينمايي
اين چي بود؟
در هر صورت من سكته نزنم خيلي خدا رحمم كرده
گيم پلي,داستان,موزيك......... و ديگر هيچ

---------- نوشته در 11:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن با بچه هايي كه عبارت اند از ميلاد و نيما و سامي جون و پوريا و گاهي اوقات رضا جون نشستيم و 50 تا wave را تموم كرديم
ولي من 10 الي 15 ويو آخر را اومدم ولي قبلا حدودا تا به اين جا ها با بچه ها رسيده بودم
در كل خيلي حال داد
مامان

تناوبی ادامه دادیم بازی امروز رو!!! تا ویو 16 من بودم! بعد که من رفتم مثل اینکه بازی تازه شروع شده بود!!! =)))
بهتر نیست قرار هامون رو همینجا بذاریم همه با هم یه زمان آنلاین شیم؟؟؟
مثلا امشب ساعت 11!

من با این روش پیدا میکنم.میرین داخل بازی به ایکس باکس لایو وسلین و استارتو میزنین داره پروفایلو اون پایین مینویسه لود میکنه تا میرسه به استتوس پلیر فر پابلیک کابل لن رو از مودم بکشین و از نو وصل کنین برین تو مد بست یا همون مولتی میخواین سرچ کنین میگه کانکت شین اونموقع وصل شین به اکس باکس لایو از نو میاد تو منو استارت میزنی همه چی لود میشه بعدش راحت پیدا میکنه عینه هلو تو 2صوت
گیمر تگ من BTP internecine

Holy Fu**ing Shit ....
عجب مولتی داره لعنتی:d بعد از گذاشتن دیسک بازی یه راست رفتم طرف مولتی ... انقدر مولتی جذاب و گیرایی داره که حتی طرف Single هم نرسیدم برم ... خیلی معتاد کننده هست من که فقط با مولتی COD حال میکنم انقدر رفتم تو کف این که احتمالا MW3 رو دیگه نخرم :d نکته جالب نبود لگ تو بازی هست با اینکه پینگ من از تمام بچه های سایت حدودا 100 تا بیشتره (260 ms) ولی کوچکترین لگی نداشتم ... و بازی روون اجرا میشد ....
نکته دیگه شوت و گلابی بودن رقیب ها هست:d این عکس رو ببینید تا بفهمید چی میگم ! (بعد از پایان راند 2 TDM گرفتم این عکس رو )

خلاصه باید بگم که با اینکه هنوز سینگل رو بازی نکردم ولی همین مولتی تمام انتظارات من رو از بازی براورده کرد ...

فقط میتونم بگم بازی رو از دست ندید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or