منم با نت open نمیتونم سرچ کنم!! کلا گیرز همیشه این مشکل داشته..دوستان میگن که اگر nat رو open کنم،مشکلم حل میشه.درسته؟
دوستان یه مژده بزرگ.من تونستم با همون سیستم سرچ بازی کنم.همین الان execution زدم که یه دنیا حال داد.من سر گیرز 2 هم این مشکل رو داشتم که با کمک کاربر خان داداش حل شد.از روش ایشون استفاده کنید شما هم میتونید بازی کنید.این روش سهیل هست که برای من هم تو شماره 2 جواب داد و هم 3.
جواب نمیده .
.....
با rod fergussen و یکی دیگه از مسئولان اپیک که مکالمه داشتم، گفتن دنبال یه راه برای قراردادن سرور تو خاورمیانه میگردن و به احتمال 90% با هند به توافق میرسن.
اگه همچین اتفاقی بیفته احتمال بسیار زیاد مشکل match making و lag/delay حل میشه.
امیدوارم ...
عزیزه دله برادر این روش رو ما خودمون تو بتا کشف کردیماینقدر خودتون رو اذیت نکنید!
موقع سرچ که میگه 0 تا از مثلا 15 تا سرور رو چک میکنم سریع B رو بزنید و بک بدید و سریع A رو بزنید تا دوباره سرچ کنه!
من با این روش خیلی راحت بازی کردم
آفرین ممد.منم دیشب با همین روش راحت تا صبح بازی کردم.بدون اپسیلونی لگ.حالا نمیدونم،شاید پینگ من خیلی خوبه:dاز ساعت 12 تا 6:30 صبح همش مولتی بازی کردم.فقط هم king of the hill.وحشتناک حال میده مولتیش.اینقدر خودتون رو اذیت نکنید!
موقع سرچ که میگه 0 تا از مثلا 15 تا سرور رو چک میکنم سریع B رو بزنید و بک بدید و سریع A رو بزنید تا دوباره سرچ کنه!
من با این روش خیلی راحت بازی کردم
من با دوستم که انگلیس زندگی میکنه راحت سینگل بازی میکنم ولی وقتی میریم مولتی میشه فاجعه!طرف با 5 تا شاتگان هم خم به ابرو نمیارهمهران به خدا لگ از خودته:d سینگل با رفیق خارجی زدم لگ نداشتم کویک هم زدم نداشتم درسته تو رنک پرت میکنه بیرون اما معمولی لگش خیلی بهتر شده..