اون معلوم الحال تو تورنمنت شركت نكرد كه بخواد به هم بريزه بازيه فردام يه بازيه مثل بقيه بازيا يعني حداقل واس ما ٣ تا كه اينجوريه اميدوارم محمد بعد بازي فردا شب از ٤ شنبه بقيه تورنمنت و ادامه بده بازيه امروزمونم بد نبود احسان هم مثه هميشه عالي بازي كرد و بازيو برديم.
در ضمن لطفا بعد هر بازي ١٠٠ تا مسيج ندين و بي احترامي كنين اين دفعه دوم كه به ٣ تامون بي احترامي شد ما هم حرف نزديم قرارم نيس حرفي بزنيم تا تورنمنت به هم بريزه.دوستان لطفا تا اخر بازيا هر مشكلي كه داريد تو لايو حل كنيد و به اين جا نكشونيد.
با سلام و عرض پوزَش که تو تورنومنتتون مجبور میشم همچین پستی رو بدم واقعا دیگه بعضی خطای قرمز بدجور رد کردن
اول از همه بهت تبریک میگم که بالاخره تونستی 4 کلمه فارسی بدون غلط تایپ کنی
میخوام اینجا به دوستات بگم کی بودی
معلوم الحال؟؟؟ بزار بگم کی معلوم الحال کیه بچه جون
این اقای معلوم حال تابستان 2010 اومد تو این بازی. لقبای زیادی داشت بهش امین کدو امین گرینید امین کمپر میگفتن بازی در حد بت کژوال و قابلیت شاخ بازی حرف مفت زدن(با فارسی دست پا شکسته پراز غلط) ر در سطح اپیک تیم من ایشون رو نمیشناختم
ولی وقتی میدیدم بچه ها حسابی دارن از خجالتش در میان گفتن بچه ها اذیتش نکنین گناه داره
اونموقع اشتباه خود من بود که دستتو گرفتم نذاشتم بچه ها اذیتت کنن
بهت بازی یا دادم چون احساس میکردم ادمی این دوستات میدونن برای اینکه بیا تو کلن من چه چاپلوسی هایی نمیکردی؟؟ یادت رفته کی بهت بازی یاد داد هر چند اینقدر پست فطرتی که اینم امکان داره منکرش شی ولی اینجا میتونم بچه های قدیمی رو بیارم تا حرفمو تایید کنن
من پشیمون نیستم چون به خیلیا کمک کردم کمک کردن اشتباه نیست ولی یه سری افراد مثل تو هستن که گربه صفتن زاتشون خرابه خیلی زود یادشون میره محبت های دیگرانو
من دیگه این مسائل رو فراموش کردم چون برام مهم نیست ولی مثل اینکه نمیخوای دست از ..ه اضافه خوردن برداری احترام سن که سرت نمیشه پس بزار از خجالتت در بیام
من خیلی گذشت کردم هیچی بهت نگفتم سال پیش قبل تورنومنت قبلی اومدی یه مسیج تو ال دادی فحش دادی هیچی نگفتم سر اون بازی با انواع نوب بازی پیستول زدن تیم 3 نفره مارو رو بردین
حالا بماند منو هومن با لگ وحشتناک بازی کردیم هرچند تیم اصلیمون بود اینجوری نمیشد همونطور که سال قبلش تو گیرز 2 با تیم اصلیمون از خجالتتون در اومدیم ....طوری که هی میگفتین یه دست دیگه .....
بازم هیچی نگفتیم برد رو تبریک گفتیم شروع کردی با دوستات مسیج دادن که تمام مستندات رو تو همون تاپیک قبلی گذاشتم هنوزم هست
بعدشم که که کارت شده بود با پروفایل دوستت بیای بازیارو به گند بکشی اینم که همه فهمیدن ولی گویا یادشون رفته
همه اینا گذشت اصلا به کلی من فراموش کردم همه چیو
چون واقعا دیگه برام اصلا مهم نیست تو این دنیا مجازی چی میگذره چون اسمش روشه دنیا مجازی وسلام
من نه تو این تورنومنت شرکت کردم نه پست دادم نه به کسی حرفی زدم نه توهینی کردم یعنی 1 ساله اصلا با این شخص کاری ندارم
ولی نمیدونم مشکل سوزش ایشون از چیه که هنوز رفتار تحریک امیز بچه گانش ادامه داره میده و همش در حال توهین کردن به بندس اخه بچه من که باهات کاری نداشتم تو این 1 سال چرا هنوز به ...ه اضافه خوردن مشغولی مگه من بهت بهت حرفی زدم؟؟ چیزی گفتم؟؟ .....
ولی در حد شعور کلاس بنده نیست که جوابتو مثل خودت بدم.. بدم ولی خواستم دوستات بدونن که چه ادم پستو گربه صفتی هستی اخه مردک بازم جرات داری حضوری اینجوری به من بی احترامی کنی؟؟؟؟ بازم میگم مقصر همه اینا خودمم که دستتو گرفتم که حالا یکی که 7 8 سال ازم کوچیکتره هیچیش به من نمیخوره همچین رفتاری کنه
بازم از دوستان پوزش میطلبم ولی واقعا تا اینجا خیلی تحمل کردم چیزی نگم ولی حرفیم نزنم باعث میشه امثال ایشون فکر کنن خبریه
این رفتارتو تموم نکنی مطمئن باش بد جور از خجالتت در میام امتحانش هم مجانیه .
من حرفامو زدم دیگه اینجا پست نمیدم ولی منتظرم یه بار دیگه توهین کنی