GEARS OF WAR 3 FINAL TOURNAMENT

• Thread starter Thread starter MFGOW
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ميبينم كه دوباره دارين سر يك بازي بي ارزش به هم توهين ميكنيد
اگر كسي بعد از من فقط يك پست بي مورد بذارد از تورنمنت بن ميشه

بازي فينال هم انجام شد
CPT Rises = 6
Gears Conscript = 2
MVP = cpt rock 0098

تبريك ميگم به تيمشون كه اول شدند
مرسی محمد با اینکه تعداد پلیر ها مساوی نبودند بردیم
دوست داریم این تورنومنت دوستی هارو خراب نکنه
در مورد چند پست بالاهم من شروع نکردم به هر حال :sorry:

گروه بندي و جدول برنامه ريزي مربوط به مسابقات EXE در پست اول درج شد.
به برنامه بازي ها دقت كنيد و هيچ اعتراضي هم قبول نيست و در هر تعداد پلير موجود بازي انجام ميشود.
فقط يك بار ديگر قوانين را بخوانيد تا مشكل براي خودتان و تيمتان درست نشود.

تبریک به تیم برنده .
کاش محمد جان واسه این تورنمنت یه جایزه ای میزاشتی که هر نوع بازی که انجام شد به بهانه جایزش بوده باشه

دوستان خودشون میفهمن منظور وb-)

قبل از این که دوباره تورنمنت شروع بشه باید mamad92 عزیز که یکی از بچه های گل لایو هم هست یه تشکر بکنم که تا الان به شخص خیلی لطف نسبت به بنده داشته. دمت گرم=))

Last edited by a moderator:
اون معلوم الحال تو تورنمنت شركت نكرد كه بخواد به هم بريزه بازيه فردام يه بازيه مثل بقيه بازيا يعني حداقل واس ما ٣ تا كه اينجوريه اميدوارم محمد بعد بازي فردا شب از ٤ شنبه بقيه تورنمنت و ادامه بده بازيه امروزمونم بد نبود احسان هم مثه هميشه عالي بازي كرد و بازيو برديم.
در ضمن لطفا بعد هر بازي ١٠٠ تا مسيج ندين و بي احترامي كنين اين دفعه دوم كه به ٣ تامون بي احترامي شد ما هم حرف نزديم قرارم نيس حرفي بزنيم تا تورنمنت به هم بريزه.دوستان لطفا تا اخر بازيا هر مشكلي كه داريد تو لايو حل كنيد و به اين جا نكشونيد.
با سلام و عرض پوزَش که تو تورنومنتتون مجبور میشم همچین پستی رو بدم واقعا دیگه بعضی خطای قرمز بدجور رد کردن
اول از همه بهت تبریک میگم که بالاخره تونستی 4 کلمه فارسی بدون غلط تایپ کنی
میخوام اینجا به دوستات بگم کی بودی
معلوم الحال؟؟؟ بزار بگم کی معلوم الحال کیه بچه جون
این اقای معلوم حال تابستان 2010 اومد تو این بازی. لقبای زیادی داشت بهش امین کدو امین گرینید امین کمپر میگفتن بازی در حد بت کژوال و قابلیت شاخ بازی حرف مفت زدن(با فارسی دست پا شکسته پراز غلط) ر در سطح اپیک تیم من ایشون رو نمیشناختم
ولی وقتی میدیدم بچه ها حسابی دارن از خجالتش در میان گفتن بچه ها اذیتش نکنین گناه داره
اونموقع اشتباه خود من بود که دستتو گرفتم نذاشتم بچه ها اذیتت کنن
بهت بازی یا دادم چون احساس میکردم ادمی این دوستات میدونن برای اینکه بیا تو کلن من چه چاپلوسی هایی نمیکردی؟؟ یادت رفته کی بهت بازی یاد داد هر چند اینقدر پست فطرتی که اینم امکان داره منکرش شی ولی اینجا میتونم بچه های قدیمی رو بیارم تا حرفمو تایید کنن
من پشیمون نیستم چون به خیلیا کمک کردم کمک کردن اشتباه نیست ولی یه سری افراد مثل تو هستن که گربه صفتن زاتشون خرابه خیلی زود یادشون میره محبت های دیگرانو
من دیگه این مسائل رو فراموش کردم چون برام مهم نیست ولی مثل اینکه نمیخوای دست از ..ه اضافه خوردن برداری احترام سن که سرت نمیشه پس بزار از خجالتت در بیام
من خیلی گذشت کردم هیچی بهت نگفتم سال پیش قبل تورنومنت قبلی اومدی یه مسیج تو ال دادی فحش دادی هیچی نگفتم سر اون بازی با انواع نوب بازی پیستول زدن تیم 3 نفره مارو رو بردین
حالا بماند منو هومن با لگ وحشتناک بازی کردیم هرچند تیم اصلیمون بود اینجوری نمیشد همونطور که سال قبلش تو گیرز 2 با تیم اصلیمون از خجالتتون در اومدیم ....طوری که هی میگفتین یه دست دیگه .....
بازم هیچی نگفتیم برد رو تبریک گفتیم شروع کردی با دوستات مسیج دادن که تمام مستندات رو تو همون تاپیک قبلی گذاشتم هنوزم هست
بعدشم که که کارت شده بود با پروفایل دوستت بیای بازیارو به گند بکشی اینم که همه فهمیدن ولی گویا یادشون رفته
همه اینا گذشت اصلا به کلی من فراموش کردم همه چیو
چون واقعا دیگه برام اصلا مهم نیست تو این دنیا مجازی چی میگذره چون اسمش روشه دنیا مجازی وسلام
من نه تو این تورنومنت شرکت کردم نه پست دادم نه به کسی حرفی زدم نه توهینی کردم یعنی 1 ساله اصلا با این شخص کاری ندارم
ولی نمیدونم مشکل سوزش ایشون از چیه که هنوز رفتار تحریک امیز بچه گانش ادامه داره میده و همش در حال توهین کردن به بندس اخه بچه من که باهات کاری نداشتم تو این 1 سال چرا هنوز به ...ه اضافه خوردن مشغولی مگه من بهت بهت حرفی زدم؟؟ چیزی گفتم؟؟ .....
ولی در حد شعور کلاس بنده نیست که جوابتو مثل خودت بدم.. بدم ولی خواستم دوستات بدونن که چه ادم پستو گربه صفتی هستی اخه مردک بازم جرات داری حضوری اینجوری به من بی احترامی کنی؟؟؟؟ بازم میگم مقصر همه اینا خودمم که دستتو گرفتم که حالا یکی که 7 8 سال ازم کوچیکتره هیچیش به من نمیخوره همچین رفتاری کنه
بازم از دوستان پوزش میطلبم ولی واقعا تا اینجا خیلی تحمل کردم چیزی نگم ولی حرفیم نزنم باعث میشه امثال ایشون فکر کنن خبریه
این رفتارتو تموم نکنی مطمئن باش بد جور از خجالتت در میام امتحانش هم مجانیه .
من حرفامو زدم دیگه اینجا پست نمیدم ولی منتظرم یه بار دیگه توهین کنی

مهران جان هنوز فهميدن دنياي مجازي و وابسته بودن آن به يك دكمه power خيلي براي ما ايراني ها سنگين هستش (منهاي اونايي كه دركش ميكنند و دربندش نيستن)
توي پست اول ذكر كردم كه مسائل مربوط به لايو را توي تاپيك نكشيد ولي امين جان نبايد توي تاپيك در مورد نفر سومي حرف بزني(اونم اينجوري)
هر جور كه نگاه كنيد با هر كسي كه الان دشمني داريم 2روز قبل friend ما بودند(هر كي ميخاد باشه,اصلا كاري به شخص خاصي نداريم) به قول يك رفيق اگر توي چشم هم ديگه نگاه كنيم اينجوري با هم صحبت ميكنيم؟؟؟؟
تمام كنيد اين مسخره بازي ها را/به جاي اينكه به هم تيكه بندازيم به فكر زندگي واقعيتون باشين.ببينيد واقعا كي ميخاييد بشين؟؟ با مدرك گيرز كسي را جايي راه نميدن/با ايكس باكس تف كف دست كسي نميندازن/با بردن و باختن به خدا بزرگ نميشين/نميدونم كي ميخاهيد درك كنيد؟؟؟
يعني اينقدر سخته‌؟؟؟ به خدا از يك هدشات كردن با اسنايپ راحت تره/فقط و فقط به خاطر فقط 1 روز كه با هم friend بودين به هم احترام بذارين
اين قضيه ربطي به تورنمنت و يا شخص خاصي نداره / كلي گفتم كه براي هممون يه ياد آوري بشه
در هر صورت بعد اين پست من ديگه پست خارج از تاپيك تورنمنت نذارين/اگر كسي گذاشت عاقبتش هم با خودش
دم همتون گرم اگر همكاري كنيد

مهران جان هنوز فهميدن دنياي مجازي و وابسته بودن آن به يك دكمه power خيلي براي ما ايراني ها سنگين هستش (منهاي اونايي كه دركش ميكنند و دربندش نيستن)
توي پست اول ذكر كردم كه مسائل مربوط به لايو را توي تاپيك نكشيد ولي امين جان نبايد توي تاپيك در مورد نفر سومي حرف بزني(اونم اينجوري)
هر جور كه نگاه كنيد با هر كسي كه الان دشمني داريم 2روز قبل friend ما بودند(هر كي ميخاد باشه,اصلا كاري به شخص خاصي نداريم) به قول يك رفيق اگر توي چشم هم ديگه نگاه كنيم اينجوري با هم صحبت ميكنيم؟؟؟؟
تمام كنيد اين مسخره بازي ها را/به جاي اينكه به هم تيكه بندازيم به فكر زندگي واقعيتون باشين.ببينيد واقعا كي ميخاييد بشين؟؟ با مدرك گيرز كسي را جايي راه نميدن/با ايكس باكس تف كف دست كسي نميندازن/با بردن و باختن به خدا بزرگ نميشين/نميدونم كي ميخاهيد درك كنيد؟؟؟
يعني اينقدر سخته‌؟؟؟ به خدا از يك هدشات كردن با اسنايپ راحت تره/فقط و فقط به خاطر فقط 1 روز كه با هم friend بودين به هم احترام بذارين
اين قضيه ربطي به تورنمنت و يا شخص خاصي نداره / كلي گفتم كه براي هممون يه ياد آوري بشه
در هر صورت بعد اين پست من ديگه پست خارج از تاپيك تورنمنت نذارين/اگر كسي گذاشت عاقبتش هم با خودش
دم همتون گرم اگر همكاري كنيد
اگه مجازیه یا هی میگید این بازیه برید تو زندگیهاتون یه چیزی بشید پس چرا مثل همون LT RT که حمید تو اون بازی زدو بعد تو ... ما جدی نگرفتیم تو جدی گرفتی دکمه ها رو بعضیا تاثیر گزاشته نگید نه در ضمن اینقدر نصیحت...ما به فکر ایندمون هستیم (پست های تو یه چیزو میگه ولی در عمل یه چیز دیگه)
تیم cpt ها هنوز هست ولی بدون من!!!! شمارو بخیر مارو به سلامت

آخرین ویرایش:
لایک کردم که بی لایک نمونه.
سلام به دوستان عزیز و عذر خواهم که این طوری مینویسم امیدوارم کسی دخالتی نکنه که بخواد اتفاقی واسه تاپیک بیفته.
دوست عزیز شما یه دوره دیگه نامه قشنگتو که ادمو به گریه میندازه بخون تو تاپیک گذاشتی بخون ببین کی غلط تایپ میکنه البته بگم کتاب زبان فارسیم هیچ وقت کنارم نبوده که دبیر ادبیات لایومون غلط بگیره.
یه سری چیزا پذیرفتنی بود ولی یه سری چیزا خیلی کم لطفیو دیگه به قول معروف چاخان بود که یه سری توضیحات به دوستان ارجمند بدیم و البته اگه دوستمون پرونده دیگه ای واسمون رو نکنه که من امادم رو کن.
اون زمان من خبری از کلن بازیا و این چیزا نداشتم تا این که شما بعد یه شب بازی تو بلاد درایو و جا زدن خودت به عنوان حسین به بنده مسیج داد ی این کلن بازیارو توضیح دادی و گفتی که با نوید حرف زدی و میخواین منو بیارین تو کلن و گفتی اگه موافق بودم بم کد بدی که خوب منم اون موقع 5 ماه بود که تو لایو بودم و از این که دیدم یکی که مثلا به عنوان یه پلیر خوب تو لایو هست همچین مسیجی داده و خوشحال کننده بود که روز بعد من با نوید حرف زدم و قبول کردمو گفتم تا یه ماه اینده عوض میکنم که گیمرتگو با پسر خاله عزیزمون عوض کردم. در باره ی تورنمنت گیرس 2 هم باید بگم که قبول دارم ما باختیم ولی بعد 3 دست بازی کردن که قشنگ یادمه بازی تو مد اگزکیوشن بود و 10 راند بود و تو بلاد درایو بود و 2 دست اول(مخصوصا دست اول)ما از شما جلو بودیم که شما به بهانه لگ و رپید بازیو بستی و دوباره بازی کردیم که اینو میتونی از رفیقت بهنام هم بپرسی که تو بازی بود البته(رفیقت خوب دیگه شاید اونم قبول نکنه) که در نهایت بردین بازیو و تبریک.
درباره ی بازی یاد دادن هم باید بگم فک نمیکنم بازی کردن با شما و دوستانت و بازی کردن رنک با خارجیا یک نوع اموزش یا همون یاد گرفتن باشه (یک ان فک کردم دبیر ازمایشگاه داره سرزنشم میکنه) یادمم نمیاد اومد ه باشم و گفته باشم به من بازی یاد بده یا شما اومده باشی بم بازی یاد داده باشی که اگه بخوای اینم بگی که فک کنم کم کم وجدانتو بردی زیر سوال.
داشتی لقبامو میگفتی که جا داره چندی از لقبای شما هم بیارم البته نباید انگلیش باشه القابی مثل ایکس آی مهران ایکس آی-ای 7 سایکو سشیال و اسلای ...... که البته من از مهرداد عزیز بسیار عذر خواهم که نام بردم .
خدارو شکر هم که شما همیشه لگ داری و اگه خوردی لگ داشتی و اگه زدی هم لگ و داشتی ولی تجربتم بالا بوده البته قبول دارم که تجربه ی گیرس بازی کردنت از بنده بیشتر ه و انکار هم نکردم و اصلا نمیشه کرد. و قبول دارم بازیت خوبه ولی وقتی کسیو میزنی دیگه بعدش حرف زدن درباره ی لگ واقعا مشمئز کنندس
فک کنم الزایمر هم گرفتی چون تورنمنت قبلی 1 سال پیش نبود که نوشتی ...... گیمر تگم عوض نکردم چون بهترین خاطرات لایوم با این گیمر تگ بوده و هرگزم عوض نمیکنم اصلا مگه بیکارم 800 پوینت بالاش بدم.
در نهایتم تمامی این دعوا ها و جنگ ها به خاطر یه غرور هس که شمارو گرفته که منم با ادمای مغرور جورنمیشم.اوایل خیلی حال میکردم وقتی میومدم تو پارتیتو بازی میکردیم با هم ولی همون غرور بی موردت خیلی بی مورد.هنوزم که هنوز اگه سره کلنی که توشم کسی بخواد بالاش حرف بزنه تا سر حد مرگ سرویسش میکنم و الان تقریبا 1.5 سالی میشه که واسه نشون دادن این که بهترین پلیرا تو کلنم هستن هر مدل حرفی از پلیرای خارجی شنیدم تا بتونم باشون یه دست پرایوت بزنم و دوئل کنم باشون که بفهمن تو لگ زدنشون واس ما ها کاری نداره(دنیای مجازیه و منم یه مدت دوس داشتم نشون بدم بهترینیم)حالام پشیمون نیستم با جرئتم میگم تا الان تو هیچ دوئلی نباختم و تقریبن تمامی پلیرای خوب خارجی گیمرتگمو میشناسم که 4 5 ماه پیش به همراه محمد جان یکی از کلنای شاخ و ترکوندیم الانم دیگه واقعا حال بازی کردن نیست و امیدوارم باعث ناراحتی کسی نشده باشم.
در آخرم از تمامی دوستان گل که نامه بندرو تا انتها خوندن و خسته شدن عذر خواهی کنم امیوارم دیگه مشکلی پیش نیاد .بازم معذرت از همه ی دوستان عزیز

آخرین ویرایش:
تميز بازي كردن را معني نكرد ان كه بايد ميكرد
به علت نبود شعور تورنمنت متوقف ميشه
خوش حالم ازين موضوع چون وقتم را ديگه روي اين مسائل نميذارم

محمد عزیز ازت واقعا عذر خواهم و تمامیه حرفات درسته خیلی وقت که دیگه زیاد تو مایه لایو نیستم الانم فقط بخاطر خودت اومدم تو تورنمنت.
اقا مسعو توی بایوم هم نوشتم بازی کردن اون طوری نیس که پشت یه دیوار 4 نفره قایم شین و دیگرو گریند بندازین البته قبولم دارم خودمم این طوری قبلا بازی کردم ولی نه دیگه اینطوریش .تنها دلیل شرکتم هم تو تورنمنت به خاطر محمد عزیز بود.بازی کردن به اون نیس که خودتو بزنی در دیوار که بگی بازیم خوبه بازی اونه که وقتی میری رو دیوار واسه بعدشم فک کرده باشی داداش گل.من از محمد عزیزم هم خواهش میکنم تورنمنت به خاطر این مسائل به هم نزنه چون واقعا حق یه سری از دوستان گل خودم ضایع میشه بازم ممنون

آخرین ویرایش:
محمد عزیز ازت واقعا عذر خواهم و تمامیه حرفات درسته خیلی وقت که دیگه زیاد تو مایه لایو نیستم الانم فقط بخاطر خودت اومدم تو تورنمنت.
اقا مسعو توی بایوم هم نوشتم بازی کردن اون طوری نیس که پشت یه دیوار 4 نفره قایم شین و دیگرو گریند بندازین البته قبولم دارم خودمم این طوری قبلا بازی کردم ولی نه دیگه اینطوریش .تنها دلیل شرکتم هم تو تورنمنت به خاطر محمد عزیز بود.بازی کردن به اون نیس که خودتو بزنی در دیوار که بگی بازیم خوبه بازی اونه که وقتی میری رو دیوار واسه بعدشم فک کرده باشی داداش گل.من از محمد عزیزم هم خواهش میکنم تورنمنت به خاطر این مسائل به هم نزنه چون واقعا حق یه سری از دوستان گل خودم ضایع میشه بازم ممنون
جنبه باخت ?????
غرور?????
نبود شعور?????
میدونم بد بازی کردیم ولی شماهم فقط راش ندادید
ببین امین جان
این یه سبک هست و برای همه قابل استفاده (درضمن من از بازیم تعریف نکردم یا ادعام نشده)
یکی میاد قهرمان میشه همه جانبه میپکونیدش که چی چرا خودتون نشدید کوفتمون شد خوبی این تورنومنت ها اینکه ادم رفیقای واقعیش رو میشناسه
/:)

آخرین ویرایش:
پس دیگه تورنومنت تمومه ؟
خب با تشکر از دست اندر کاران و کسانی که زحمت واسه این تورنومنت کشیدن تا خوب تموم شه ؟ ولی نشد ؟
وعده بعدی ما جاجمنت ؟ b-)

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز
لطف کنید این بحث ما باختیم ولی... شما بردید اما... رو تمومش کنید هیچ ارتباطی به موضوع تاپیک نداره !
بحث خاصی هست از طریق پروفایل یا PM میتونید ادامه بدید !

امیدوار بودم که تورنومنت نیمه کاره ول نشه که شد . تورنومنت باید اون وجهه تا آخر بودنش حفظ شه که نشد و لوس شد . از همگی دوستان که باعث و بانیش شدن تشکر ویژه‌ای دارم.:| امیدوارم نفر بعدی وقت تورنومنت رو داشته باشه یا اگه نداره نزنه تاپیک رو :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or