Veteran Gear
کاربر سایت
مسعود الان دیگه نت اش open هست . اگه کسی جوین نشه نت خودش مشکل داره .سلام
1 راند 1 نفره بازی کردم
1 راند 2 نفره بازی کردیم
1 راند 3 نفره بازی کردیم
البته تقصیر هم تیمیام بود
محمد یه هاست دیگه به مسابقات اضافه کن
بعضیا نمی تونن جوین مسعود بشن
با تشکر
بنده گفتم زمانی هست شما 4تاتون باشین اروین گفت نه. nat من open هست مشکل از هاستهای خودتونه باز اگه هاست خوب داریم بیاد معرفی کنه درکل بازی خوبی بود همین که 2 نفره اومدین ممنون.سلام
1 راند 1 نفره بازی کردم
1 راند 2 نفره بازی کردیم
1 راند 3 نفره بازی کردیم
البته تقصیر هم تیمیام بود
محمد یه هاست دیگه به مسابقات اضافه کن
بعضیا نمی تونن جوین مسعود بشن
با تشکر
بنده گفتم زمانی هست شما 4تاتون باشین اروین گفت نه. nat من open هست مشکل از هاستهای خودتونه باز اگه هاست خوب داریم بیاد معرفی کنه درکل بازی خوبی بود همین که 2 نفره اومدین ممنون.
یک روز تورنومنت با حواشی های ریزی که داشت گذشت دوستان فردا و روزهای اینده جوری نباشه که من pm بدم و یار جور کنمو از این جور چیزها راس ساعت بازیها برگزار میشه :thinking:
مگه هم تیمیاتون نیستند.فکرکنم تیم حریف هم شرایت شمارو داره هر چندتا که هستید بیایید بازی کنیددوستان حلوا که نمیدادن اومدین اینجا اسم دادین و رفتین...... اینجوریشو دیگه ندیده بودم
خب دیگه هاست نداریممسعود راست میگه ها. منم نمیتونم راحت جوینت بشم. ولی جوین آدمای دیگه راحت میشم
نتایج بازیهای امروزمگه هم تیمیاتون نیستند.فکرکنم تیم حریف هم شرایت شمارو داره هر چندتا که هستید بیایید بازی کنید
---------- نوشته در 07:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:39 PM ارسال شده بود ----------
خب دیگه هاست نداریم
خدا وکیلی اگه دست من بود عمرا میزاشتم کسایی که اینجا اسم و تیم می دن اما نمیان تو تورنومنت بعدی شرکت کنن . آقا مجبور نیستی که شرکت کنی )xنتایج بازیهای امروز
0 :UUUUG: 3 Team 6
SHAHI :3 Team 5 :0 (عدم بازی Team 5)