Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

ماشاالله دوستان 2 روز از عضویتشون نگذشته فعالیت خودشون رو در زمینه ی ترولینگ آغاز میکنن :d
هدفمند عضو میشن به قول یارو گفتنی !
ادامه بده ما هم شاد میشیم بازدید ازین تاپیک هم میره بالاتر به خاطر مطالعه ی پست های طنز آلود شما :d

جالبش اینجاست که 360 هم نداره بعد نظر تخصصی می ده :d

جالبه خودش به کلمه هایی مثل F*Ck یا Sh!t علاقه داره فقط این کلمه هارو تو بازی میشنوه و بهشون توجه میکنه بعد فکر میکنه همه مثل خودشن این میشه که از بازی ایراد میگیره بعد میگه حقیقت رو میگم شما فن ها نمیتونین قبول کنین:d
البته کلا نقل قول کردن این پست ها اشتباه هست دوستان نباید خودشون رو خسته کنن :d

آخرین ویرایش:
ماشاالله دوستان 2 روز از عضویتشون نگذشته فعالیت خودشون رو در زمینه ی ترولینگ آغاز میکنن :d
هدفمند عضو میشن به قول یارو گفتنی !
ادامه بده ما هم شاد میشیم بازدید ازین تاپیک هم میره بالاتر به خاطر مطالعه ی پست های طنز آلود شما :d
جالبش اینجاست که 360 هم نداره بعد نظر تخصصی می ده :d

جالبه خودش به کلمه هایی مثل F*Ck یا Sh!t علاقه داره فقط این کلمه هارو تو بازی میشنوه و بهشون توجه میکنه بعد فکر میکنه همه مثل خودشن این میشه که از بازی ایراد میگیره بعد میگه حقیقت رو میگم شما فن ها نمیتونین قبول کنین:d
البته کلا نقل قول کردن این پست ها اشتباه هست دوستان نباید خودشون رو خسته کنن :d
تازه نیرو پشتیبانی کم اورده بود رفته بود یه id دیگم ساخته بود :))

آخرین ویرایش:
شما یاد بگیر خاص با خواص فرق داره بعد بیا بگو برا من نایس چیه!
پ.ن : میثم اگه تو نمگفتی مارکوس میگه نایس الان هیچکی تو بازیسنتر نمیفهمید مارکوس میگه نایس!امیدوارم بیای زودتر یه چیزی بگی دوستم:دی
وظیفه من است که جامعه رو از انحراف بیرون بکشم :دی مارکوس : OMG Nice!!! :دی.

چیز خواصی هم از دست نمیدن، چارتا کلمه کمتر Sh*t , Fu*k , Nice میشنون.
همم یه کلمه Mother ... هم میگه گاهاً :دی.

ولی جدای از شوخی درسته 60 درصد دیالوگ های بازی رو جمع کنی آخرش به Nice و این ها میرسی ولی دیگه اینجوری هم نیست که بازی بی محتوا باشه :دی.

باید با حقیقت کنار بیاین، حالا اگه بدلیل شدت بالای فنبوی بازی نمیتونین قبول کنین مشکل جای دیگس، من فقط حقیقتُ رُک گفتم.
خوب شما که تو این زمینه اینقدر متبحری بیا این حقیقت رو بازش کن ببینیم چی هست که فن بوی بودن بیش از حد ما مانع از دیدن حقایق شده :lol:

باید با حقیقت کنار بیاین، حالا اگه بدلیل شدت بالای فنبوی بازی نمیتونین قبول کنین مشکل جای دیگس، من فقط حقیقتُ رُک گفتم.
شما حقیقتو توضیح بده تا ما هم بفهمیم؟

من شدت فن بودنم صفره ولی بازم نمیتونم حقیقتی که شما میگین رو ببینم غیر از اینکه گیرز یک شاهکار گرافیکیه.

• Like
Reactions: reach
راستی دوستان این بازی مولتی پلیر آفلاین داره ؟؟ Horde فقط آنلاینه ؟؟
مثل گیرز 2 میشه افلاین روی کنسول به صورت split-screen تا 4 نفر بازی کرد و هم به صورت انلاین با 4 نفر دیگه که میشه 5 نفر:d

یعنی همون Horde به صورت Offline با Bot بازی کنی شدیدا معتاد کننده هستش چه برسه به اینکه بری با بچه ها تو لایو بازی کنی . Modeهای مختلف Gears 2 هم با Bot بازی میکردیم کلی حال میداد چه برسه به این :d

دقیقا موضوع بهم تفهیم نشد ؛ بالاخره مود Horde آفلاین هم داره ؟؟ bot قضیه ـش چیه ؟؟
ویدیوشو دیدم عجب چیز شاخی بود خدایی حال کردم مخصوصا اون قسمت تعویض اسلحه با هم تیمیت ;;)

دقیقا موضوع بهم تفهیم نشد ؛ بالاخره مود Horde آفلاین هم داره ؟؟ bot قضیه ـش چیه ؟؟
ویدیوشو دیدم عجب چیز شاخی بود خدایی حال کردم مخصوصا اون قسمت تعویض اسلحه با هم تیمیت ;;)
اره افلانم داره...
bot همون هوش مصنوعیه که میتونه فعالشون کنی برای کمک در multi player مثل همون training grounds گیرز 2 بود که باهاشون تمرین میکردی.

اتمام حجت : تمامی مدهای بازی gears2 و تمامی 21 مپ بازی(به همراه dlc) رو میتونین با هوش مصنوعی بازی کنین... .

gears3 هم همه این قابلیت ها رو داره..... .

+

خداییش واسه منم بازی با bot ها تو گیرز 2 بیشتر از بازی با ادمای انلاین حال میداد...چون لگ زیاد بود تو انلاین و البته من با داداشم بازی می کردم کلا حال شدیدی میداد:d(حالا هم گاهی میزنیم)
.
.

• Like
Reactions: Majid_Viper
این لینکهایی که میدی چرا فرق میکنه اصلا باز نمیشن :دی

اینکه راحت تره :دی
http://www.gamersyde.com/download_gears_of_war_3_five_against_all-22480_en.html

http://www.gamersyde.com/download_gears_of_war_3_five_against_all-22482_en.html

لبنک مستقیم فرخ فقط ثبت نام میخواد :d

اینم یسری عکس :

اینم سه تا عکس رو تو سه فریم مختلف گرفتم که خودم خیلی باهاشون حال میکنم :d

آخرین ویرایش: