Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

یعنی نگیریم مسخره ـس؟

دارم میگم دموهای این جوری که تریلرای مختلف رو میکس می کنن { کاربرای یوت*وب } هر چقدر هم دلنشین باشن در شان تاپیک نیستن !
الآن فردا پس فردا هر کی هر دمویی گیر اُورد تو UTube میاد لینک می ذاره حالا بیا درستش کن !:d

دارم میگم دموهای این جوری که تریلرای مختلف رو میکس می کنن { کاربرای یوت*وب } هر چقدر هم دلنشین باشن در شان تاپیک نیستن !
الآن فردا پس فردا هر کی هر دمویی گیر اُورد تو UTube میاد لینک می ذاره حالا بیا درستش کن !:d

بنظرت پستت خنده دار نیست ؟؟؟
اصلاً گیریم من دوست دارم تو هر پستی که میدم یه تریلر بذارم ، چه ربطی به سطح تاپیک داره ؟؟؟
یعنی چی که در سطح تاپیک نیست !! اصلاً سطح این وسط چه صیغه ایی ـه ؟؟؟ مگه تریلر مربوط به سوپر ماریوِ گذاشتم ؟؟ در ضمن شما نگران سطح تاپیک نباش !! ، اینجا خدا رو شکر ادمین و مدیرهای فعال و فهیمی داره که به موقع اش مرز و حد حسابّ مورد نظر رو به هرکسی گوشزد میکنن!
جدیداً چه چیزایی که آدم نمیبینه !!!

یعنی نگیریم مسخره ـس؟
دوست عزیز من خودم نزدیک به 1 گیگ video فقط مربوط به همین top و best player بازی ها مختلف مخصوصاً GEOW و C.S دارم و به نظرم این ویدو نسبت به خیلی های دیگه زیباتر و قشنگ تر بود .
کلاً اگه مولتی باز باشی شک نکن از دیدن این تریلر لذت میبیری ، چون هم بازی طرف خوبه ، هم خیلی خوب سکانس ها ، آهنگ و افکت های مختلف میکس شده ......
حجمشم خیلی کمه .

عرضه ی رسمیش 20 سپتامبر که میشه 29 شهریور
تویه ایران هم از یه هفته زودتر تا حداکثر یه هفته بعد از عرضه ی رسمیش میتونه بیاد
امیدوارم یه هفته زودتر بیاد >:d<
دیگه طاقتم تموم شده :x

به نظز من خوبیه بازی هایی که 2 3 سال یبار میان اینه که هوادارشونو تشنه میکنن ( از تشنگی هلاک میکنن :d ) اما بازیی که مثل assasins creed هرسال میاد زیاد ادم براش انتظار نمیکشه بنابراین ارزش بازی یه مقدار پایین میاد

چیز خواصی هم از دست نمیدن، چارتا کلمه کمتر Sh*t , Fu*k , Nice میشنون.
شما یاد بگیر خاص با خواص فرق داره بعد بیا بگو برا من نایس چیه!
پ.ن : میثم اگه تو نمگفتی مارکوس میگه نایس الان هیچکی تو بازیسنتر نمیفهمید مارکوس میگه نایس!امیدوارم بیای زودتر یه چیزی بگی دوستم:دی

• Like
Reactions: .:Soheil:.
هومم جالبه همه به همدیگه میپرند.محیط مجازی هم عجب صفایی داره (!):|
فرق دی وی دی 9 با دیسک 10 گیگ چیه؟
البته ببخشید میپرسم ،چون اطلاعاتی در این مورد ندارم
پرسیدم(با توجه به پست #1467 )

پایدار باشید

هومم جالبه همه به همدیگه میپرند.محیط مجازی هم عجب صفایی داره (!):|
فرق دی وی دی 9 با دیسک 10 گیگ چیه؟
البته ببخشید میپرسم ،چون اطلاعاتی در این مورد ندارم
پرسیدم(با توجه به پست #1467 )

پایدار باشید

اصلا دی وی دی 10 گیگ نداریم ، ماکروسافت همین دی وی دی های 9 گیگ رو فرمت ذخیره سازیش رو عوض میکنه و بخاطر همین 1 گیگ فضا باز میشه که به طبع اطلاعات بیشتری توش جا میگیره ؛ البت فعلا این دیسکها که اسمشون XGD3 عرضه نشده و خودم احتمال میدم برای اولین بازیی که استفاده بشه همین GeOW 3 هست .

راستی دوستان این بازی مولتی پلیر آفلاین داره ؟؟ Horde فقط آنلاینه ؟؟

آخرین ویرایش:
شما یاد بگیر خاص با خواص فرق داره بعد بیا بگو برا من نایس چیه!
اشتباه تایپی بود...
واسه تو که نمیتونی بازی کنی چیز خاصی
نیست...
عجَــــــــــــــــــــــــــــــــــب!!
نظرات فوق تخصصی شما منو مجذوب کرده ! اون از تاپیک هیلو که فرمودین نور صورتیو
جونورو اینا ، این هم که اینجا ... من شیفته کامنتهای شما شدم .
شما فعلا جذبش باش تا نظر بعدی...
باید با حقیقت کنار بیاین، حالا اگه بدلیل شدت بالای فنبوی بازی نمیتونین قبول کنین مشکل جای دیگس، من فقط حقیقتُ رُک گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or