Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

آی نفسم باز شد دست اون مدیری که اینجا رو جارو کرد درد نکنه داشتیم خفه میشدیم.

یکی گفته بود که این Anay که الان اومده همون هست که تو قسمتهای قبلی تو پایگاه کار میکرد.

بعد یکی دیگه گفته بود به احتمال این یارو با دام ازدواج میکنه خلاصه باید بگم مارکوس رفیقمون یکی دو قسمت هست دلش پیش این خانومه گیر کرده و اگر وصلتی باشه مارکوس گزینه اوله

چرا انسانها تو تریلر سنگ شده بودن ؟
ولی اون شاتگانش به همه چیزش میارزه ، تو گیرز 2 وقتی با شاتگان یه لوکاست گیر میاوردم وقتی بهش شلیک میکردم مثل robert patrick شخصیت جیوه ای ترمیناتور 2 یکمعقب پرت میشد و دوباره میایستاد و دوباره و سه باره بهش شلیک میکردم تا بالاخره بیافته میدونید چه احساسی داشتم ،
احساس آرنولد بودن

خداییش زیباترین حس توی بازیها بهم داد.

ولی اون شاتگانش به همه چیزش میارزه ، تو گیرز 2 وقتی با شاتگان یه لوکاست گیر میاوردم وقتی بهش شلیک میکردم مثل robert patrick شخصیت جیوه ای ترمیناتور 2 یکمعقب پرت میشد و دوباره میایستاد و دوباره و سه باره بهش شلیک میکردم تا بالاخره بیافته میدونید چه احساسی داشتم ،
احساس آرنولد بودن

به نظر من سنگ نشدن و یه جوری خاکستر هستش چون وقتی دام بهشون برخورد میکنه یه جوری پودر میشن !!
که دلیلش رو هم فعلا کسی نمیدونه تا خود بازی !!

احساس آرنولد بودن

از این اتفاقها تو Geow زیاد میفته حتما یک اتفاقی افتاده که مردم میدونستن چون همه بیرون بودن و در حال فرار

شات گان هم که دیگه حرف نداره خدای اون حس شلیک رو بهت منتقل میکنه

بعد یکی دیگه گفته بود به احتمال این یارو با دام ازدواج میکنه خلاصه باید بگم مارکوس رفیقمون یکی دو قسمت هست دلش پیش این خانومه گیر کرده و اگر وصلتی باشه مارکوس گزینه اوله
آره من اینو گفتم:biggrin1:ولی خوب اون موقع من نمیدونستم این خانوم همون آنیا هست.برای همین اینو گفتم-وگرنه بابا خودم میدونم مارکوس خاطرشو میخواد:biggrin1:البته اگر خدائی نکرده بازی این شماره تموم بشه-چه خاکی به سرم بریزم.:(:(

عزیزانی که میگن فن های ps3 نظر ندن درباره این بازی .این حرفتون اصلا منطقی . یعنی چی ؟:confused:
مگه شما ها کلی نظر نمیدادید تو تایپیک gow3 :mad:چیزی شد ؟:confused:
فن بازی بزارین کنار بزارین هر کسی نظرش بگه:smile:
مثلا من تازه برای gears of war 3 ساله دیگه 360 میگیرم:love:
عزیز من هر کسی هم اومد گفت گاد اف وار بد مسخرست مطمئن باش بازی نکرده و از روی شک نظر میده و بهتر با این نظر دادن خودشو خراب نکنه .:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or