بچه ها میگم این زنه اوضاع رو تو مولتی پلیر خراب میکنه.. ما تو مولتی همه مرد بودیم و .... ولی دوستان تمایلات جنسی خودشون رو از DOM تا RAM خالی میکردن حالا یک لحظه فکر کنید این زنه هم بیاد وسط...!! :biggrin1:
نوید و نوید میدونن من چی میگم
مارکوس هم تو multiplayer بود ؟؟؟
با عرض پوزش از دوست داران ماركوس(خودم خدايي خيلي باهاش حال ميكنم),اميدوارم توي شماره 3 با يه داستان فوق قوي شهيد بشه ! و
گيرز 3 هم يه شاهكار مثل 2شماره قبل باشه تا اين بازي كلا به يه اسطوره تبديل بشه ...
به خاطر بار فوق دراماتیک بازی که قراره تحول دیگه ای باشه . اگه مارکوس نمیره که نمیشه ! اون وقت کی بمیره ؟چرا مارکوس بمیره میتونه داستان فوق قوي داشته باشه بدونه مرگ مارکوس
مارکوس هم تو multiplayer بود ؟؟؟
آره واقعا يادش بخير ! دوباره مثل L4D بايد سر اين كاراكتر زن هم دعوا كنيم تو بازي هم ... :biggrin1:
با عرض پوزش از دوست داران ماركوس(خودم خدايي خيلي باهاش حال ميكنم),اميدوارم توي شماره 3 با يه داستان فوق قوي شهيد بشه ! و
گيرز 3 هم يه شاهكار مثل 2شماره قبل باشه تا اين بازي كلا به يه اسطوره تبديل بشه ...
به خاطر بار فوق دراماتیک بازی که قراره تحول دیگه ای باشه . اگه مارکوس نمیره که نمیشه ! اون وقت کی بمیره ؟
این همه شخصیت متحولبه خاطر بار فوق دراماتیک بازی که قراره تحول دیگه ای باشه . اگه مارکوس نمیره که نمیشه ! اون وقت کی بمیره ؟
به خاطر بار فوق دراماتیک بازی که قراره تحول دیگه ای باشه . اگه مارکوس نمیره که نمیشه ! اون وقت کی بمیره ؟