شایدم حق با شما باشه ! به شخصه این جور چیزها برام مهم نیست و لازم نمیدونم پاکشون کنم. همون طور که به Uncharted 2 (که این نسل اگه از نظر تعداد جوایز اول نباشه , دیگه جزو 3 تای اول هست) توی سایت ما به راحتی میگن Gears Clone (فریدون عزیز که اعتراض داره خودش از همه بیشتر با این واژه آشنا هست) , در مورد بازیهای 360 هم از این اتفاقها می افته. وقتی دوستان Heavy Rain رو مسخره میکنن و بهش میگن Interactive Movie (توی همین بخش 360) و من و بقیه مدیرها پست رو پاک نمیکنیم , نیازی هم نمی بینیم پست های این تاپیک که اکثرآ به شوخی گفته شده رو پاک کنیم.
من اگه یه بازی باشه که به خاطرش 400 تومن کنسول بخرم همین GT5 هست. ولی خودم توی نظرسنجی ای که ساختم اون شوخی رو انجام دادم و نوشتم 2012 . چون مشکلی توی شوخی نمی بینم و با اینکه عاشق این بازی هستم ولی روش سرمایه گذاری نکردم و سهام ندارم که از شوخی باهاش ناراحت بشم !
منم میتونم دو برابر این تعداد مثال بیارم که جوری بازی رو بالا برده بودن و زده بودن توی سر شاهکارهایی مثل Diablo و Warcraft که در مقابل هم دوستان اون حرفها رو زدن بدون شکلک !
رامین مثال زدم برات. از Uncharted 2 و Heavy Rain بگیر تا MAG مورد تمسخر قرار گرفتن ولی کسی چیزی نگفته و پستی پاک نشده. دیوید کیج و هیدئو کوجیما هم به بدترین شکل ممکن بهشون توهین شد ولی کسی نه اخطار گرفت نه پستش پاک شد.
در هر حال یه 360 فن خفن ! (امین خودمون
) ناظم این بخش هست و اختیار داره هرکاری میخواد بکنه ! هروقت پست های دوستان در مورد تمسخر U2 و ... رو پاک کردم , اینجا رو هم پاک میکنم !