Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

ای بابا من اسیر توئیست های داستانی شدم که قراره تو Geow 3 ازش استفاده بشه ! لعنتی اصلا ادم نمیتونه حدس بزنه کی میمیره کی زنده میمونه !
خیلی جالبه که هنوز فرخ کامنتی تو این ترد نذاشته ! :cheesygri
:دی -بلاخره باید یکی رو بکشن که بتونن داستان بازی رو تو چشم بیارن و تحول باشه دیگه:دی!
من نظرم رو خود کلیفی بود!اینطوری بیشتر میاد تو چشم:biggrin1::cheesygri

-فرخ هم که،از موقعیت پریمیومیش سوئ استفاده کرد برای دیگرون تاپیک فروش زد !بنده خدا رو تا دو هفته (،حموم نرفته :دی) بنش کردن

به قول فرخ-شیر همیشه شیر هست.:biggrin1:این بازی هم چه با داستان-چه بی داستان تحول هست.البته امیدوارم تو این شماره هم داستان خوبی براش در نظر بگیرن.که دیگه هیچ موجودی نتونه بهش ایراد بگیره.

من که اصلا برام مهم نیست دیگران چی میگن .من عاشق این بازیم به نظرم بهترین بازی نیست ولی جز 3 بازیه که من عاشقشونم و بی صبرانه منتظرشون هستم

همین مزه پرونی های رو کسی سمت تاپیکهای مرتبط با دنده فلزی انجام بده خدا میدونه چند رو مرخصی میفرستنش ولی اینجا .... .
فریدون شوخی با مزه پرونی خیلی فرق داره. توی تاپیکهای دنده فلزی هم نظرسنجی میذاریم که Gran Turismo 5 سال 2012 عرضه میشه و خیلی ها هم بهش رآی میدن ولی به کسی برنمیخوره ! یا توی تاپیک MAG با حرفایی که زده شد به کسی اهانت شد ؟!

فریدون شوخی با مزه پرونی خیلی فرق داره. توی تاپیکهای دنده فلزی هم نظرسنجی میذاریم که Gran Turismo 5 سال 2012 عرضه میشه و خیلی ها هم بهش رآی میدن ولی به کسی برنمیخوره ! یا توی تاپیک MAG با حرفایی که زده شد به کسی اهانت شد ؟!
مشکل اینکه همین حرفها از طرف بنده زده بشه مزه پرونی حساب میاد، حال اگر شوخی کرده باشم.
درهرحال.

مشکل اینکه همین حرفها از طرف بنده زده بشه مزه پرونی حساب میاد، حال اگر شوخی کرده باشم.
درهرحال.
خب من که برات مثال زدم ! حالا اگه تعریف مزه پرونی توی تاپیکهای PS3 با 360 متفاوته تقصیر من نیست !
اینا تعدادی از مزه پرونی ها در مورد GT5 :
ابتدا باید دید توانایی عرضه بازی رو دراین هزاره دارن یانه میافته برای هزاره بعدی:biggrin1:LOL
:cheesygriمگه یامائوچی ،شاطر نونواییه
خب بالاخره هر جوری شده این یامائوچی قبل از 12 دسامبر 2012 بازی رو دستمون می رسونه :biggrin1: از این بابت جای نگرانی نیس :biggrin1: همونطور که خیلی از بازی سازها دارن سریع شماره های بعدی از بازیاشونو تا قبل از اون تاریخ می دن بیرون :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

برن گمشن بابا با اون بازیشون:biggrin1:
M.PB.G : Massive Paintball Game

اگه با اینا برخورد شده , با مزه پرونی های اینجا هم برخورد میشه ...

اگه با اینا برخورد شده , با مزه پرونی های اینجا هم برخورد میشه ...
جالبه که این پست هایی که شما دادی و به اصطلاح اونا رو مزه پرونی اسم گذاشتی همشون از این شکلک ها (:cheesygri:biggrin1:) استفاده شده که خود شما معنیشون رو بهتر از من میدونی بعدشم من تو هیچ کدومشون توهینی نمیبینم و تو بیشتر پستا در مورد تاخیر در عرضه شکایت شده اونم با لحنی خیلی دوستانه شاید شما fan GT5 هستی به چشم شما اینا مزه پرونی بوده به هر حال.....
من نمیگم مزه پرونی تو انجمن ps3 اصلا نیست ولی تو انجمن 360 از قدیم مزه پرونی و اسپم زیاد بود شما هم نمیتونی منکرش بشی
من خودم برای شما میتونم از همون تاپیک معروف ایا geow تحول بود 50 تا مثال بیارم که این بازی رو به لجن کشیدن به جدی و بدون استفاده از شکلک های قشنگ
به نظر من باید مدیریت این بخش مثل ps3 قوی و کارامد بشه و هر کسی به خودش اجازه نده هر چیزی رو بگه
خوشحال میشم این پستم پاک نشه
با تشکر

آخرین ویرایش:
جالبه که این پست هایی که شما دادی و به اصطلاح اونا رو مزه پرونی اسم گذاشتی همشون از این شکلک ها (:cheesygri:biggrin1:) استفاده شده که خود شما معنیشون رو بهتر از من میدونی بعدشم من تو هیچ کدومشون توهینی نمیبینم و تو بیشتر پستا در مورد تاخیر در عرضه شکایت شده اونم با لحنی خیلی دوستانه شاید شما fan GT5 هستی به چشم شما اینا مزه پرونی بوده به هر حال.....
من نمیگم مزه پرونی تو انجمن ps3 اصلا نیست ولی تو انجمن 360 از قدیم مزه پرونی و اسپم زیاد بود شما هم نمیتونی منکرش بشی
من خودم برای شما میتونم از همون تاپیک معروف ایا geow تحول بود 50 تا مثال بیارم که این بازی رو به لجن کشیدن به جدی و بدون استفاده از شکلک های قشنگ
به نظر من باید مدیریت این بخش مثل ps3 قوی و کارامد بشه و هر کسی به خودش اجازه نده هر چیزی رو. بگه
خوشحال میشم این پستم پاک نشه
با تشکر

اصلا قصد شركت توي بحث رو نداشتم.ولي كاملا حق با ايشون هست.كوچكترين مدريتي رو پستهاي اين بخش نيست كما اينكه اكثر پستهايي كه توش معمولا توهين به بازي هاي مورد علاقه يا كنسول مورد علاقه اين بخش هست رو خود مديران و اعضاي تحريريه ميدن.
نمونش همون تاپيكي كه ايشون نام بردن.شايد بعضي ها با اين بازي حال نكنن ولي من فكر نميكنم كوچكترين حقي داشته باشن كه جوري حرف بزنن كه كسي علاقه داشته باشه به اين بازي رو ناراحت كنن! انواع پستهايي كه توش از لحنهاي خيلي بد و توهين اميز وجود داشت توي همون تاپيك هست... .
حالا اگه يك نفر اين حرفا رو در مورد دنده فلزي بزنه همينجوريه؟ به خدا تاپيكش ايكي ثانيه قفل ميشه.
نمون ديگش هم توي تاپيك تصاوير Geow 2بود كه رسما به گند كشيده شد و بعد از اون همه صفحه جلو رفتن تاپيك قفل شد!
نميدونم چرا اين بحثها فقط توي تاپيك هاي بازيهاي 360 هست؟
البته شايد من اشتباه ميكنم ولي خيلي يك طرفه داره توي اين سايت قضاوت ميشه...

شایدم حق با شما باشه ! به شخصه این جور چیزها برام مهم نیست و لازم نمیدونم پاکشون کنم. همون طور که به Uncharted 2 (که این نسل اگه از نظر تعداد جوایز اول نباشه , دیگه جزو 3 تای اول هست) توی سایت ما به راحتی میگن Gears Clone (فریدون عزیز که اعتراض داره خودش از همه بیشتر با این واژه آشنا هست) , در مورد بازیهای 360 هم از این اتفاقها می افته. وقتی دوستان Heavy Rain رو مسخره میکنن و بهش میگن Interactive Movie (توی همین بخش 360) و من و بقیه مدیرها پست رو پاک نمیکنیم , نیازی هم نمی بینیم پست های این تاپیک که اکثرآ به شوخی گفته شده رو پاک کنیم.

شاید شما fan GT5 هستی به چشم شما اینا مزه پرونی بوده به هر حال.....
من اگه یه بازی باشه که به خاطرش 400 تومن کنسول بخرم همین GT5 هست. ولی خودم توی نظرسنجی ای که ساختم اون شوخی رو انجام دادم و نوشتم 2012 . چون مشکلی توی شوخی نمی بینم و با اینکه عاشق این بازی هستم ولی روش سرمایه گذاری نکردم و سهام ندارم که از شوخی باهاش ناراحت بشم !
منم میتونم دو برابر این تعداد مثال بیارم که جوری بازی رو بالا برده بودن و زده بودن توی سر شاهکارهایی مثل Diablo و Warcraft که در مقابل هم دوستان اون حرفها رو زدن بدون شکلک !

نميدونم چرا اين بحثها فقط توي تاپيك هاي بازيهاي 360 هست؟
رامین مثال زدم برات. از Uncharted 2 و Heavy Rain بگیر تا MAG مورد تمسخر قرار گرفتن ولی کسی چیزی نگفته و پستی پاک نشده. دیوید کیج و هیدئو کوجیما هم به بدترین شکل ممکن بهشون توهین شد ولی کسی نه اخطار گرفت نه پستش پاک شد.

در هر حال یه 360 فن خفن ! (امین خودمون :دی) ناظم این بخش هست و اختیار داره هرکاری میخواد بکنه ! هروقت پست های دوستان در مورد تمسخر U2 و ... رو پاک کردم , اینجا رو هم پاک میکنم !

شایدم حق با شما باشه ! به شخصه این جور چیزها برام مهم نیست و لازم نمیدونم پاکشون کنم. همون طور که به Uncharted 2 (که این نسل اگه از نظر تعداد جوایز اول نباشه , دیگه جزو 3 تای اول هست) توی سایت ما به راحتی میگن Gears Clone (فریدون عزیز که اعتراض داره خودش از همه بیشتر با این واژه آشنا هست) , در مورد بازیهای 360 هم از این اتفاقها می افته. وقتی دوستان Heavy Rain رو مسخره میکنن و بهش میگن Interactive Movie (توی همین بخش 360) و من و بقیه مدیرها پست رو پاک نمیکنیم , نیازی هم نمی بینیم پست های این تاپیک که اکثرآ به شوخی گفته شده رو پاک کنیم.

من اگه یه بازی باشه که به خاطرش 400 تومن کنسول بخرم همین GT5 هست. ولی خودم توی نظرسنجی ای که ساختم اون شوخی رو انجام دادم و نوشتم 2012 . چون مشکلی توی شوخی نمی بینم و با اینکه عاشق این بازی هستم ولی روش سرمایه گذاری نکردم و سهام ندارم که از شوخی باهاش ناراحت بشم !
منم میتونم دو برابر این تعداد مثال بیارم که جوری بازی رو بالا برده بودن و زده بودن توی سر شاهکارهایی مثل Diablo و Warcraft که در مقابل هم دوستان اون حرفها رو زدن بدون شکلک !

رامین مثال زدم برات. از Uncharted 2 و Heavy Rain بگیر تا MAG مورد تمسخر قرار گرفتن ولی کسی چیزی نگفته و پستی پاک نشده. دیوید کیج و هیدئو کوجیما هم به بدترین شکل ممکن بهشون توهین شد ولی کسی نه اخطار گرفت نه پستش پاک شد.

در هر حال یه 360 فن خفن ! (امین خودمون :دی) ناظم این بخش هست و اختیار داره هرکاری میخواد بکنه ! هروقت پست های دوستان در مورد تمسخر U2 و ... رو پاک کردم , اینجا رو هم پاک میکنم !
اریا حرفات درسته!خدایش تا حدودی قبول دارم ولی
اگه بازی های 360 - 30 بار مسخرشن توسط PS fan - بازی های PS3 تو حالت اوج 10 بار مسخره میشن!کلا یک جورایی کنسول محروم مونده هست این 360-ادم هرچی میخواد بهش میگه:دی

-اگه پاک نمیکنی!منم از این به بعد میام تو تاپیک GT حالتون رو جا میارم:دی(شوخیه ها:دی نزنی مارو:دی-من خدایش همین یکار رو کلا تو زندگیم نکردم!)

-میگم بهتره چنتا مدیر 360 فن هم انتخاب کنید:دی- خدایش غیر از اشکان که یکمی به 360 علاقه داره-بقیتون میخواید -دیسک تو درایوش نباشه(همون سر به تنش نباشه:دی)

-میگم بهتره چنتا مدیر 360 فن هم انتخاب کنید:دی- خدایش غیر از اشکان که یکمی به 360 علاقه داره-بقیتون میخواید -دیسک تو درایوش نباشه(همون سر به تنش نباشه:دی)

کاملا با این حرف موافقم اگه این کار تو سایت bc انجام بشه اقا اریا من بهتون قول میدم هم از این توهین هایی که تو تاپیکا دیده میشه کم میشه و کلا سایت مکان بهتری میشه برای بحث دوستانه پیرامون بازی ها
خوب اقا امین جای خودش ولی این انجمن یه مدیر انجمن 360 fan کم داره که هممون میدونیم از مدیرای انجمن سایت که تو این انجمن پست میدن اغلبا یکی شمایی یکی اقا سیاوش یکی هم اقا نیما که از این سه تا شما بیطرفی:biggrin1: اون دوتای دیگه هم به کنسول sony علاقه ی بیشتری دارن و اینجا میمونه کمبود یه مدیر انجمن که fan 360 باشه
به هر حال به این حرف من مثل حرف یه دوست فکر کنید و اگه به نظرتون حرف خوبی هست عملیش کنید
با تشکر

من نمیزارم حق هیچ 360 فنی ضایع بشه و یه تنه جلوی ظلم(:دی) وایمیسم! :دی بی شوخی این قدر حساس نباشید مطمئن باشید اون طوری نیست که فن بازی بشه تو مدیریت! من همیشه سعی میکنم سر بزنم به تاپیک های 360 همین تاپیکم فکر کنم 2 صفحه ای ازش پاک کردم:دی
الانم خواستم پاک کنم دیدم اریا پست داده چیزی نگفتم ولی به این تاپیک ربط نداره این بحث ها...

من نمی خوام وارد این بحثا بشم . چون اولا برام فرقی نداره و دوما بحث رو بیشتر منحرف میکنه .
من یک نقد به خود بازی دارم . به نظرم GOW1 عالی بود و GOW2 متوسط چون یک جورایی فظاش تکراری بود نو آوریش شده بود تو achievement هاش و اسلحه هاش . مطمانم که GOW3 چیز جالبی از آب در نمیاد اونم با این چیزایی که ما شنیدیم در باره کاراکتر زن و این حرفا . مگر اینکه کلا فظای بازی رو هم عوض کنن که بعید میدونم . در هر صورت به عنوان یک فن GOW امیدوارم چیز خوبی از آب در بیاد

displayimage.php

--------------------------
you should KNOW not FEAR that one day you have to DIE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or