Francis Drake
کاربر سایت
یه "به نظر من" اولش بذاری بد نیست. یا قبلش شماره ی بیانیه یا فتوا رو بنویسید.خوب عزیزم لذت بخش ترین بازیه این نسله.البته mw2 هم جای خود داره ها:biggrin1:
آخرین ویرایش:
یه "به نظر من" اولش بذاری بد نیست. یا قبلش شماره ی بیانیه یا فتوا رو بنویسید.خوب عزیزم لذت بخش ترین بازیه این نسله.البته mw2 هم جای خود داره ها:biggrin1:
كي گفت نظر ندن؟ مگه بقيه چشونه؟عزیزانی که میگن فن های ps3 نظر ندن درباره این بازی .این حرفتون اصلا منطقی . یعنی چی ؟:confused:
مگه شما ها کلی نظر نمیدادید تو تایپیک gow3 چیزی شد ؟:confused:
فن بازی بزارین کنار بزارین هر کسی نظرش بگه:smile:
مثلا من تازه برای gears of war 3 ساله دیگه 360 میگیرم
کسی اینجا نمیگه کسی نظر نده!عزیزانی که میگن فن های ps3 نظر ندن درباره این بازی .این حرفتون اصلا منطقی . یعنی چی ؟:confused:
مگه شما ها کلی نظر نمیدادید تو تایپیک gow3 چیزی شد ؟:confused:
فن بازی بزارین کنار بزارین هر کسی نظرش بگه:smile:
مثلا من تازه برای gears of war 3 ساله دیگه 360 میگیرم
كي گفت نظر ندن؟ مگه بقيه چشونه؟
اين بچه بازيها چيه اخه؟!
آره من هم دیدم. نه فکر نمی کنم با مارکوس اینا باشه. من قبلا هم گفتم فکر می کنم به جنگ داخلی لوکاست ها بر میگرده. تو شماره دو هم به نوعی یک مثلث جنگی شده بود چون خود اون ها هم به دو دسته تقسیم شده بودند. اگه یادتون باشه اون لوکاست ها قسمت هاییشون سبز رنگ بود و این موجود هم به چشم من یک قسمت های سبز رنگ تیره داشت و احتمال میدم برای اون دسته از لوکاست ها باشه. چون اگه لوکاست هایی که dom رو می خواستند بکشن رو نگاه کنید همونایی هستند که از سری اول تو بازی بودند.دوستان بنظرتون یک دشمن جدید تو بازی بود که داشت دشمنای قبلی رو میکش
الان یعنی بازی 3 طرف داره
طرف مارکوس
طرف لوکاست ها
و اون موجود جدید
توی دمو داشتند همه بهش شلیک میکردنمد حتی لوکاستها
خود اون موجود 2 تا از اونها رو کشت
شایدم با مارکوس هستش.
کی میدونه ؟