Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوستان من فکر کنم علاوه بر لوکاست ها باید به موجودات دیگه ای حمله کنیم.
چون اگه تریلر رو دیده باشین اون جونوره وقتی از توی زمین میاد بیرون لوکاست ها رو هم میکشه و لوکاست ها هم دارن بهش شلیک میکنن.فکر کنم پای چیزایی غیر از لوکایت در میون باشه.
آره خود MS و کلیف هم تایید کردن...
اسم این موجودات Lambentـه!
به قول نویسنده ی Gamespot موجودات شکم[حفره ای]مانند!"Maw-Like Creatures"

در اخرین مصاحبه با meristation سوال پرسیده شده شما اینبار با سخت 360 چیکار کردید (گرافیک ).
کلیفی بی جواب داده که من به شما قول میدم که وقتی شما یک نمایش real time از گیم پلی بازی ببینید
خواهید دید که گرافیک بازی بسیار بسیار عظیم و بهتر از gears of war2 خواهد بود! بله ما اینکار را روی سخت افزار 360 انجام دادیم .
همچنین اشاره میکنه به بروز راسانی کلی موتور و قابلیت های جدیش از جمله نورپردازی و تکسچرهای بهتر با پس پردازش کردن افکتها .

------------------------------
واقعا خیلی دلم میخواد ببینم سال 2011 با چه نوع گرافیکی مواجه هستیم میگه بسیار بسیار عظیم !
قابل توجه بعضی ها که یکم بترسن :biggrin1:

http://www.meristation.com/v3/video_player.php?id=cw4bc425a7246b1
http://galaxynextdoor.com/post/518319467/cliffy-b-yeah-were-pushing-it-xbox-360

واااااااااااااای :love: تو این شماره هر کی بوده و نبوده اسلحه دس گرفتن اومدن وسط میدون جنگ . چه جنگ خوفیه این شمارش همه جانبه اس ! جو هم که خوف تر از خوف !
درسته از روی این تریلر کوتاه نمیشه چیزی از گرافیک گفت ولی همون خط ریش و موهای مارکوس میشه به وضوح پیشرفت رو توش دید ! دونه دونه تارهای موهاش با بهترین کیفیت کار شده ! dom هم که کولبار تغییراته :biggrin1: حالا کو تا سال دیگه ! سال دیگه این موقع دیدن این نظرات در مورد گرافیک دیدنیه :biggrin1: وای یعنی میرسه اون روزی که بسته ی بازی رو تو دستم گرفته باشم ! چقدر زمان دیر می گذره ! خداییش از معدود بازیاییه که غرور و افتخار یه کنسوله.

آخرین ویرایش:
آره خود MS و کلیف هم تایید کردن...
اسم این موجودات Lambentـه!
به قول نویسنده ی Gamespot موجودات شکم[حفره ای]مانند!"Maw-Like Creatures"
Lambent ها توی نسخه های 1 و 2 هم بودن. نسخه یک Wretch ها بودن که بعد از مردن میترکیدن ! نسخه دو هم چند نوع Lambent جدید وجود داشت و آخرین غول بازی هم یه Lambent بود :دی
اواخر نسخه دوم اونجایی که میریم پیش ملکه , جنگ و جدال بین Lambent ها و Locust های معمولی از طریق صحبت های ملکه شنیده میشه.

حال حوصله نقل کردن پست های یک مشت فن که از یک تیزر نهایت گرافیک یک بازی کنسولی رو تشخیص دادن ندارم. lol
به تکسچر ها و کیفیت بافت های عکس زیر یک نگاهی بندازید:

خب آقای فن عظیم برا 3 گیریم که شده بود لاقل تو پلتفرمات(فقط جهت سه گیری)یه X360 هم میذاشتی دیگه...همه مدل فن دیده بودم به غیر از این نوع که "یه نفر فن [عظیم] یه بازی باشه که قسمت اولش بعد از 1 سال رو PC پورت شد و قسمت دومش هم(حداقل تا الآن که 1 سال و 5 ماه از عرضه ش میگذره)عنوان انحصاری X360 حساب میشه و شما به عنوان فن [عظیم] دقیقاً همون پلتفرم منحصر بازی رو ابتیاع نکردی"،عجب!
lol یعنی طرز فکر شما اینقدر محدوده که برای طرفدار یک بازی بودن حتماً باید پلتفرمشو داشته باشی ؟! X360 دارم اما سه چراغه شده!
زمانی که من گیرز و امسال این بازیا که تو اوایل ریلیز جهانی 360 واسش اومدن بازی میکردم شما هنوز نمیدونستی 360 چیه!

آخرین ویرایش:
حال حوصله نقل کردن پست های یک مشت فن که از یک تیزر نهایت گرافیک یک بازی کنسولی رو تشخیص دادن ندارم. lol
به تکسچر ها و کیفیت بافت های عکس زیر یک نگاهی بندازید:

lol یعنی طرز فکر شما اینقدر محدوه که برای طرفدار یک بازی بودن حتماً باید پلتفرمشو داشته باشی ؟! X360 دارم اما سه چراغه شده!
زمانی که من گیرز و امسال این بازیا که تو اوایل ریلیز جهانی 360 واسش اومدن بازی میکردم شما هنوز نمیدونستی 360 چیه!
دوست عزیز نتیجه گیری از روی یه تریلر اونم با فاصله ی 1 سال از عرضه ی بازی اصلا کار درستی نیست. اگه یادت باشه یه سال , یه سال و نیم پیش یه دمو از god of war 3 دادن بیرون که گرافیک و کیفیت تکسچرها در حد ps2 بود ولی آیا نسخه ی نهایی همون شرایط رو داشت ؟
اینو می گم
god-of-war-3-trailer-ps3.jpg

تازه الان اینی که از گیرز نشون دادن که خیلی فراتر از این حرفاس !

آخرین ویرایش:
حال حوصله نقل کردن پست های یک مشت فن که از یک تیزر نهایت گرافیک یک بازی کنسولی رو تشخیص دادن ندارم
خوب عزیزم شما که این حرفو میزنی-چطور فهمیدی گرافیک بازی هیچ فرقی با 2 نداره؟:biggrin1:

دوست عزیز نتیجه گیری از روی یه تریلر اونم با فاصله ی 1 سال از عرضه ی بازی اصلا کار درستی نیست. اگه یادت باشه یه سال , یه سال و نیم پیش یه دمو از god of war 3 دادن بیرون که گرافیک و کیفیت تکسچرها در حد ps2 بود ولی آیا نسخه ی نهایی همون شرایط رو داشت ؟
منم دارم همینو میگم دیگه, از روی یک تیزر تریلر که گرافیکش هیچ فرقی با نسخه های قبل نداره (دوستان دقت کنید میگم گرافیک: بافت, کیفیت تکسچر ها نه نورپردازی و سیستم lighting) تشخیص بالاترین گرافیک کنسولی اونم باو وجود غول های گرافیکی که تو راهن و عرضه شدن اشتباهه!

خوب عزیزم شما که این حرفو میزنی-چطور فهمیدی گرافیک بازی هیچ فرقی با 2 نداره؟:biggrin1:
مراجعه شود به پست بالا. :d

شما رفتی یه عکس با zom 300x پیدا کردی و تکسچر نشون میدی ؟
یک ذره فک کن ببین کیفیت عکس 1080, 720ـه!, رزولیشنی که خود بازی قراره ساپورت کنه

آخرین ویرایش:
به قول خودت lol .
شما رفتی یه عکس با zoom 300x پیدا کردی و تکسچر نشون میدی ؟
این تصویر گذاشتند ته خنده بود . دیگه هرکسی میدونه که از لحاظ تکسچر عنوان gears در چه حدیه . حالا شما هی دست و پا بزن .

اینم یه تصویر از لوکاست که میزران کلان تکسچر روی لوکاست را نشون میده با این تفاوت که zoom 200 x نداره !
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/4/6/5/2/1/a_gw3_06_tif_jpgcopy.jpg.jpg

از مدیرها خواهش دارم نذارن چنین پسهتایی زده بشه این ps3 فن واقعا در هر تاپیک 360 اونجا را به گند کشیدند .

آخرین ویرایش:
واقعآ نمیشه با آرامش صحبت کرد ؟ اونی که از گرافیک بازی انتقاد داره , مشکلش رو مطرح کنه و اونی هم که جواب منطقی داره به آرومی و زیبایی جواب بده.
تا کی باید شاهد یه مشت عبارت بد ترکیب و زشت باشیم ؟ چه توی بخش PS3 که دوستان میگن آدم هرچی بگه بهش می پرن چه اینجا که باز هم ...
پست های بعدی اگه ادبیاتی مثل "فن بوی" و "نفهم" و این جور چیزها توش بود پاک میشه. میتونین خیلی راحت با یه صحبت قشنگ و منطقی با هم گفتگو کنین.

واقعآ نمیشه با آرامش صحبت کرد ؟ اونی که از گرافیک بازی انتقاد داره , مشکلش رو مطرح کنه و اونی هم که جواب منطقی داره به آرومی و زیبایی جواب بده.
تا کی باید شاهد یه مشت عبارت بد ترکیب و زشت باشیم ؟ چه توی بخش PS3 که دوستان میگن آدم هرچی بگه بهش می پرن چه اینجا که باز هم ...
پست های بعدی اگه ادبیاتی مثل "فن بوی" و "نفهم" و این جور چیزها توش بود پاک میشه. میتونین خیلی راحت با یه صحبت قشنگ و منطقی با هم گفتگو کنین.

ایول آریا خوشم میاد ازت.خدائی کارت درسته.دمت گرم:love::biggrin1:
مراجعه شود به پست بالا.
عزیزم:biggrin1:تو خودت داری میگی تیزر.بعد چجوری خودت گفتی گرافیکش هیچ فرقی با نسخه 2 نداره!!!خوب یعنی تو هم داری از رو تیزر قضاوت میکنی دیگه:biggrin1:.
---------------------------------
من الان همش دارم با خودم فکر میکنم اینا با unreal 3 دیگه چجوری میخوان یه گرافیک در خور این بازی درست کنن:confused:اینا سر گرز 2 شیره unreal 3 رو در آوردن:biggrin1:بر فرض هم که آپدیتش کنن مگه چقدر میخواد پیشرفت کنه؟یعنی اونقدری پیشرفت میکنه که بتونه با بازیهایی اون موقع رقابت کنه؟یکی بیاد منو از گمراهی در بیاره:biggrin1:

عزیزم:biggrin1:تو خودت داری میگی تیزر.بعد چجوری خودت گفتی گرافیکش هیچ فرقی با نسخه 2 نداره!!!خوب یعنی تو هم داری از رو تیزر قضاوت میکنی دیگه:biggrin1:.
من از روی چیزی که دیدم قضاوت میکنم نه از روی نسخه نهایی که یک سال دیگه قراره ریلیز بشه مثل برخی از اساتید!

من از روی چیزی که دیدم قضاوت میکنم نه از روی نسخه نهایی که یک سال دیگه قراره ریلیز بشه مثل برخی از اساتید!

خوب بچه ها هم از روی همین قضاوت کردن:biggrin1:که شما هم گفتی قضاوت از رو تیزر اشتباه هست.پس خودت چرا از رو تیزر قضاوت میکنی؟:biggrin1:

خوب بچه ها هم از روی همین قضاوت کردن:biggrin1:که شما هم گفتی قضاوت از رو تیزر اشتباه هست.پس خودت چرا از رو تیزر قضاوت میکنی؟:biggrin1:
پست هارو بخون, بچه ها میگن گرافیک نسخه نهایی غیر قابل باوره حالا چجوری تشخیص دادن خدا داند روی صحبت منم با اون افراد (فرد) بود که بقیه ریختن وسط, منم چیزی رو که از روی این تریلر دیدم میگم.
امیدواریم که GEOW 3 بالاترین گرافیک کنسولی که هیچ بالاترین گرافیک تاریخ رو داشته باشه, لذتشو میبریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or