Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

تو این عکس ها این خانومه کیه ؟ همون دخترست که تو GeoW 1,2 به عنوان HQ انجام وظیفه میکرد ؟
ولی عجب شیر زنیه :biggrin1: با اون همه تجهیزات سنگین ، یه Lancer ( درست گفتم ؟ ) هم دستش گرفته .
چیز دیگه ای هم که خیلی تو چشم بود ، جو سنگین و اتمسفر گیرای بازی بود.

تو عکس هایی که از بازی اومده یه عکس هست که پایین میزارمش ولی مشخصه همه ی مردم یهو خوشکشون زده! اول فکر کردم مجسمه هستن ولی این طور نیست و معلومه خشک شدن! مارکوس هم داره از یه چیزی فرار میکنه...! یعنی چی میتونه باشه؟:دی

gears1.jpg

تو عکس هایی که از بازی اومده یه عکس هست که پایین میزارمش ولی مشخصه همه ی مردم یهو خوشکشون زده! اول فکر کردم مجسمه هستن ولی این طور نیست و معلومه خشک شدن! مارکوس هم داره از یه چیزی فرار میکنه...! یعنی چی میتونه باشه؟:دی

gears1.jpg
امین جان این مارکوس نیست دام هستش که آخر کار میخوره زمین !! :biggrin1:
بعدم من فکر میکنم اینا یه جوری مثل خاکستر شدن چون تا میخورن بهشون نرم هستن و پودر میشن !!
بعدشم اگه دقت کنین اسلحه ها هم جدید شده !!
یکی همین که تو عکسه که سر اسلحه چاقو هستش و یکی هم شاتگان مارکوس که 2 لول شده بود !!

امین جان این مارکوس نیست دام هستش که آخر کار میخوره زمین !! :biggrin1:
بعدم من فکر میکنم اینا یه جوری مثل خاکستر شدن چون تا میخورن بهشون نرم هستن و پودر میشن !!
بعدشم اگه دقت کنین اسلحه ها هم جدید شده !!
یکی همین که تو عکسه که سر اسلحه چاقو هستش و یکی هم شاتگان مارکوس که 2 لول شده بود !!
من تریلرش رو ندیدم ولی یه لحظه اسلحه رو دیدم یه چیزی به سرم زد! از کجا معلوم که اسلحه ها قدیمیتر نشدن؟! ینی ممکنه وقایع بازی قبل از geow 1 اتفاق افتاده باشن؟!

من تریلرش رو ندیدم ولی یه لحظه اسلحه رو دیدم یه چیزی به سرم زد! از کجا معلوم که اسلحه ها قدیمیتر نشدن؟! ینی ممکنه وقایع بازی قبل از geow 1 اتفاق افتاده باشن؟!

اگه این طور بود که dom :love: باید جون تر میشد نه پیرتر :smile:رفیق;)

فکر کنم داستان بازی پیشرفت بسیار خوبی بکنه...
امیدوارم این طور بشه.چون فقط همینش کمه.:love:
آره، گفتند که Karen Traviss نویسنده بازی است. ایشون یه نویسنده داستانهای علمی-تخیلی است که روی کتابهای Star Wars و چند تا رمان Spin off از GeOW قبلا کار کرده.

کلیفی گفته این خانم، از نظر شخصیت پردازی خیلی کارش درسته.
========

Co-op 4 نفره هم تو بازی تایید شد!

Gears-32.jpg

کلیف بلزینسکی در صفحه توییتر خود تایید کرد بخش Campaign بازی Gears of War 3، تا 4 نفر Co-op را به طور کامل پشتیبانی خواهد کرد! چیزی که قبلا توسط Rod Fergusson مطرح شده بود.

پیام کامل او به این صورت است: " Rod تایید کرد و منم دارم اینجا پست میکنم: Co-op 4 نفره کامل در بخش Campaign ".

به این ترتیب، Gears of War 3 هم در جای پای Halo های اخیر، که Co-op 4 نفره تجلیل شده ای داشتند و عنوان بعدی Ruffian Games، یعنی Crackdown 2، قدم میگذارد.

Source

بچه ها توی اون یکی تاپیک گفتن که بازی ماله 18 ماه بعد از داستان 2 هستش !!

بچه ها من احساس می کنم که در این شماره خیلی رو قسمت های درام کار شده .
کلا یک حس اندوه و ناامیدی تو چهره ی شخصیت ها دیده میشه !!!
شما هم همین حس رو دارید ؟

بچه ها من احساس می کنم که در این شماره خیلی رو قسمت های درام کار شده .
کلا یک حس اندوه و ناامیدی تو چهره ی شخصیت ها دیده میشه !!!
شما هم همین حس رو دارید ؟
آره امیر حسین ! همشون یکجورایی بریدن ! انگار که دیگه 5-6 سال گذشته مثل فاصله ی بین POP یک و دو که پرینس دستخوش تغییرات زیاد شده بود .
من فکر میکنم بعد از GeoW 3 که بازی یکجورایی تموم میشه یک Prologue بسازن برای داستان های قبل از GeoW 1 ، نظر دوستان چیه ؟ :biggrin1: شایدم اگر بین 2 و 3 فاصله ی زمانی افتاده باشه در یک نسخه هم اون فاصله رو نشون بدن ! :biggrin1:
اگر توجه کنین مارکوس لباسش آستین نداره ! :biggrin1:

آره امیر حسین ! همشون یکجورایی بریدن ! انگار که دیگه 5-6 سال گذشته مثل فاصله ی بین POP یک و دو که پرینس دستخوش تغییرات زیاد شده بود .
من فکر میکنم بعد از GeoW 3 که بازی یکجورایی تموم میشه یک Prologue بسازن برای داستان های قبل از GeoW 1 ، نظر دوستان چیه ؟ :biggrin1: شایدم اگر بین 2 و 3 فاصله ی زمانی افتاده باشه در یک نسخه هم اون فاصله رو نشون بدن ! :biggrin1:
اگر توجه کنین مارکوس لباسش آستین نداره ! :biggrin1:

از نظر من سعی دارن که به احساسات اهمیت بیشتری بدن و از این طریق این ضعف رو بپوشونن .
کلا از نظر من این بازی خیلی پتانسیل برای داستان قوی داره !!!

عجب خفن بود این تیزر بازی !

چطور همه جا نابود شده بود؟آدما سنگ شده بودن؟ اسلحه ای که دست دام بود جدید بود؟

حتی اگر بازی داستان نداشته باشه و فقط قسمت آنلاینش قوی باشه ما حال می کنیم .

اگه بشه این اره رو از قسمت آنلاین بردارن خوب میشه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or