منظورم تو مولتی پلیرش بوداصولا تو Geow با موجوداتی به نام لوکاست ها میجنگی نه مردم......:d
ربات نیست. فکر کنم همون Triggerهای معروف شماره 2 هستند که وقتی بهشون شلیک می کردی منفجر میشدند.مهدی جان خداییش دمت گرم همچنان در شوک به سر میبریم:-o
راستی یه سوال اون روبات کوچوله چیه؟
باور کن یه قابلیت اضاف میکنن به بازی مثه cod :bo که از این تیکرها بندازی دنبال ملت
وای چه حالی بده با تیکر بزاری دنبال مردم
دوستان ای یه مود جدیده به نام beast که دقیقا برعکس horde تو این مود با ارتش لوکاست ها با ادم ها میجنگید.
با کشتن ادم ها یه سری tokenبه دست می آرید که با خرج اونها شخصیت های مختلف لوکاست ها رو میخرید.>:d<
ربات نیست. فکر کنم همون Triggerهای معروف شماره 2 هستند که وقتی بهشون شلیک می کردی منفجر میشدند.
این GIFها مربوط به مولتی پلیر بازیه. اگه دقت کنید روی بدن همین Trigger یه علامت مثبت+ هست. فکر کنم Medic باشه. یعنی وقتی لوکاستها را بردارید میتونید با این یارو بهشون HP برسونید.
Steve Jablonsky
Steve Jablonskyکسی میدونه موزیک بازی دست کیه؟ باز دست هانس زیمره یا عوض شده؟
جدا این کارماین هم بمیره لوس میشه من توی دمویی مه از بازی دیدم اون قسمتی که عکس کارماین رو نشون میده (( کارماین هم گنده شده هم خشن ))طبق آخرین آپدیت “Save Carmine” پیشتازه و اگه همینطور پیش بره کلایتون زنده میمونه. فقط 12 روز تا پایان رایگیری مونده و فکر نمیکنم نتیجه تغییر کنه. :cool