دوست عزیز.برعکس شما من اگه فضا یکم تغییر کنه بدم نمیادیه چیزی میگم فقط خواهشا کتکم نزنید.هرکی ندونه فرخ میدونه من چقدر فن گرز هستم.
ولی اصلا از این رنگ بندیه سبز و جدیدش خوشم نمیادبابا گرز باید خاکستری باشه.یه جوری یه حس بدی بهم دست میده وقتی می بینم.امیدوارم زیاد اینجوری نباشه.آخه من نمیدونم سیاره ایی که در خطر نابودی هست از کجا انقدر گل و گیاه داره توش در میاد:biggrin1:
تریلر را دیدم!مثل اینکه دو تا هستند!بجز آنیا یه زن مو مشکی هم بود1عجیبه!!!
توی عکس که آرش گذاشته(دومی)دوتا زن توی تصویر هستن!!
مگه بدون آنیا زن دیگه ای هم هست؟!
یه چیزی میگم فقط خواهشا کتکم نزنید.هرکی ندونه فرخ میدونه من چقدر فن گرز هستم.
ولی اصلا از این رنگ بندیه سبز و جدیدش خوشم نمیادبابا گرز باید خاکستری باشه.یه جوری یه حس بدی بهم دست میده وقتی می بینم.امیدوارم زیاد اینجوری نباشه.آخه من نمیدونم سیاره ایی که در خطر نابودی هست از کجا انقدر گل و گیاه داره توش در میاد:biggrin1:
عجیبه!!!
توی عکس که آرش گذاشته(دومی)دوتا زن توی تصویر هستن!!
مگه بدون آنیا زن دیگه ای هم هست؟!
اقا هنوز این قضیه حل نشده؟به خدا مارکوس عاشق انیا هست!مگه شما Gears 2 را تمام نکردید!اخرش مارکوس چه جوری یهو برای آنیا نگران می شه و یه جوری نگاهش می کنه که عشق داد و بیداد می کنه!حالا هی گیر بدید به دام1دام که فکر نکنم تو این قسمت زن بگیره!اون هم ریشی که تپه کرده برای زن قبلیشه دیگه!انیا کخ میره با دام و این این خانوم مو مشکی و سبزه هم میره با جناب مارکوس من مو مشکی رو بیشتر از انیا دوست میدارم :biggrin1:
ای بابا!!بازم یه Samـه دیگه!!!!!!اسمش Sam ِ !
هنوز هم هیچ اطلاعاتی ازش منتشر نشده.