Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

مرسی اون لینک ها رو مو به مو خوندم اطلاعاتی که توی شماره ی 2 فهمیده بودم رو کامل تر کرد.
واقا ممنونم اون 2 تا لینک شماره ی سوم رو هم نگاه کردم اگه مثل اون شماره ی یک و دو جزییات Act ها رو به ترتیب توضیح میداد عالی میشد ولی اینم خیلی خوب بود. مرسی از وقتی که برای قرار دادن لینک ها صرف کردی

هنوز اینو بخریم تازه تخفیف واسه dlc ها میده؟

اونطور که من برای فورزا میدونم، با خرید سیزن پس چند تا دی ال سی که با قیمت های 560 پوینته رو بهمراه یک دی ال سی رایگان میتونید دریافت کنید که از تخفیف بسیار بالایی برخوردار هست.اگر این بازی هم مشابه فورزا باشه، لحظه ای نباید دریغ کنید.

دست اون کسی که این تایپک رو بعد 3-4 ماه اورد بالا درد نکنه:دی
من یه سوال داشتم چون لایو نمیزنم هی مخمو میخوره:دی:|
تو یه تریلر دیدم که تو مپ Gridlock ( درست نوشتم؟:دی) تو هورد یه Brumak میاد! میخواستم ببینم تو مپ های کوپکتری مثل Mercy هم میاد این یارو؟:دی

دست اون کسی که این تایپک رو بعد 3-4 ماه اورد بالا درد نکنه:دی
من یه سوال داشتم چون لایو نمیزنم هی مخمو میخوره:دی:|
تو یه تریلر دیدم که تو مپ Gridlock ( درست نوشتم؟:دی) تو هورد یه Brumak میاد! میخواستم ببینم تو مپ های کوپکتری مثل Mercy هم میاد این یارو؟:دی

الان Mercy کوچیکه..؟ بله تو این مپ هم تشریف میارن..

میخوام دی ال سی های بخش تک نفره بازی رو دانلود کنم میشه یکی از دوستان اسمشونو بگه.یکی که از دیشب داشته دانلود میشده و آخراشه اسمش Raam Shadow اگه اشتباه نکنم.

میخوام دی ال سی های بخش تک نفره بازی رو دانلود کنم میشه یکی از دوستان اسمشونو بگه.یکی که از دیشب داشته دانلود میشده و آخراشه اسمش Raam Shadow اگه اشتباه نکنم.
همین یکی تک نفرس.یکیشون فکر کنم واسه Hordه و دوتای دیگه واسه Versus.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or