.Evanescence.
کاربر سایت
آره خداییش تو نسخه اول و دوم دو طرف بیشتر سعی میکردن یه سنگر رو حفظ کنن ولی تو این نسخه هی تو هم میلولنچرا این لوکاست ها و یارای خودمون همش دور هم میچرخن؟ :d
کلاً 5 تا ACT ولی پارت ـهاش یادم نی :dكلا بازي چند پارت هستش ؟
پارت آخر چند مرحله داره ؟
کاملا تائید میشه تازه وقتی میان تو دل ادم اصلا انگار نه انگار لوکاست هستند ! ادم یهو نمیکشنچرا این لوکاست ها و یارای خودمون همش دور هم میچرخن؟ :d
اگر اون یارو که هی آتیشهای گنده پرتاب میکنه منظورت هست اسمش gunker هست.ایشااله رو insane بازی کنی،این عوضی اشکت رو در میاره:dبهترین راه هم اینه که بهش نارنجک بچسبونی.ولی خب یکم مهارت میخواد.بهترین راه کشتن این گنده ـه که یه دستش اتیش و تیغ هست ، چیه؟:biggrin1:
اره همون مادر..... نمیدونم اگه هاردکور اینقدر که تا اکت ـه 2 ( وسطاش) اسونه تا اخر همینطوری اسون باشه شاید به فکر برسه که Insane هم برماگر اون یارو که هی آتیشهای گنده پرتاب میکنه منظورت هست اسمش gunker هست.ایشااله رو insane بازی کنی،این عوضی اشکت رو در میاره:dبهترین راه هم اینه که بهش نارنجک بچسبونی.ولی خب یکم مهارت میخواد.
دیشب تو horde داشتم تکی بازی میکردم.یه دفعه 4 تا از اینا اومد:-oگریم در اومد تا کشتمشون
اتفاقا با بچه های اینجا که 4 نفری سینگل رو بازی میکردیم،من شده بودم مسئول چسبوندن نارنجک به این:dبچه ها ما رو پشتیبانی میکردن و هم میرفتیم اینو میترکوندیم.(نوید میدونه:d)سعی کن از دور با اسنایپ اون دشمنا رو بزنی تا دورش خلوت بشه.بعدش برو بهش بچسبون.اره همون مادر..... نمیدونم اگه هاردکور اینقدر که تا اکت ـه 2 ( وسطاش) اسونه تا اخر همینطوری اسون باشه شاید به فکر برسه که Insane هم برم
نارنجک نمیشه خو نزدیک بشی!
جدا یا خدا من دیگه horde ـه تکی نمیزنم
چقدر دیدن رنگ خون لوکاست ها برای ارامش ذهن و روان ادم خوبه!
منم صبح پا شدم بزارم برا دانلود دیدم نیستHorde Command Pack تاخیر خورد ...
بعلت یه سری مشکلات که تو آخرین تستها داشتن اولین DLC که قرار بود امروز منتشر بشه فعلا تاخیر خورده، گفتن سعی میکنن هرچه زودتر مشکلاتُ برطرف کنن و ...
شانس نداریم! صبح زود بیدار شدیم بریم 2 دست execution تو blood drive بزنیمــا! :-l
Horde Command Pack Release Delayed