Horde Command Pack تاخیر خورد ...
بعلت یه سری مشکلات که تو آخرین تستها داشتن اولین DLC که قرار بود امروز منتشر بشه فعلا تاخیر خورده، گفتن سعی میکنن هرچه زودتر مشکلاتُ برطرف کنن و ...
شانس نداریم! صبح زود بیدار شدیم بریم 2 دست execution تو blood drive بزنیمــا! :-l
Horde Command Pack Release Delayed
زایمان نیست که آمادگی نداشته باشی، باید امروز منتشر میشد که نشدُ Epic گند زد به اون همه آدم که منتظر DLC بودن ...چه بهتر من یکی اصلا آمادگیش رو ندارم..
ولی حیف که تموم شد منم مثله ندید بدیدا دو روزه تمومش کردم به نظرتون مایکروسافت جاش چی میزاره البته بابای مارکوس به برد یه دیسک میده من گفتم نشونش میدن خدا می دونه چی توش بوده!!!!!
زایمان نیست که آمادگی نداشته باشی، باید امروز منتشر میشد که نشدُ Epic گند زد به اون همه آدم که منتظر DLC بودن ...
آره دقیقا خاک بر سرشون
امضا رو آپدیت کن :d
جدی 5 تا مپ مجانی فقط میدن؟؟واقعا دمشون گرم.همین الانش هم مپای بازی واقعا زیاد و متنوع هستن.واقعا دمشون گرم.مثل بعضیا بازیا نیستن که 4 تا مپ بیشتر ندارن و ادعا دارن که خدای مولتی هستن!!!!بزودی هم یه DLC ِ رایگان میدن که شامل 5 تا مپ هست که احتمالا شامل مپ های شماره 1 و 2 میــشه ...
امین اگر خواستی پی ام بده برات بفرستم.کسی سایتی چیزی نمیشناسه پوینت بفروشه..؟
توضیحات بیشتر >>> Welcome to Alpha PlaylistTeam Size: 4
Gametypes: Team Deathmatch, King of the Hill, Execution
Loadout: Lancer/Gnasher
Weapon Pick-ups: Default with the some custom swaps. See below.
Weapon Respawn: Set to “After Pick-up” with quicker respawn times.
جدی 5 تا مپ مجانی فقط میدن؟؟واقعا دمشون گرم.همین الانش هم مپای بازی واقعا زیاد و متنوع هستن.واقعا دمشون گرم.مثل بعضیا بازیا نیستن که 4 تا مپ بیشتر ندارن و ادعا دارن که خدای مولتی هستن!!!!