Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

خوب به سلامتی ما هم تمومش کردیم :d
تنها ایرادی که میتونم بگیرم وقتی بازیکن میافتاد روی زمین درخواست کمک میدادی
بازیکن یار کنارت ایستاده بود ولی Help نمیداد تا بلند شی :))
چندین بار این حالت برام پیش اومد باید میرفتم سمت یکی دیگه تا ردیف بشه :d

Horde Command Pack تاخیر خورد ...
بعلت یه سری مشکلات که تو آخرین تستها داشتن اولین DLC که قرار بود امروز منتشر بشه فعلا تاخیر خورده، گفتن سعی میکنن هرچه زودتر مشکلاتُ برطرف کنن و ...
شانس نداریم! صبح زود بیدار شدیم بریم 2 دست execution تو blood drive بزنیمــا! :-l

Horde Command Pack Release Delayed

چه بهتر من یکی اصلا آمادگیش رو ندارم..

ولی حیف که تموم شد منم مثله ندید بدیدا دو روزه تمومش کردم به نظرتون مایکروسافت جاش چی میزاره ا
لبته بابای مارکوس به برد یه دیسک میده من گفتم نشونش میدن خدا می دونه چی توش بوده!!!!!

آخرین ویرایش:
ولی حیف که تموم شد منم مثله ندید بدیدا دو روزه تمومش کردم به نظرتون مایکروسافت جاش چی میزاره البته بابای مارکوس به برد یه دیسک میده من گفتم نشونش میدن خدا می دونه چی توش بوده!!!!!

مطمئن باش همونطور که این آی پی اومد یه آی پی دیگه هم میاد .

دوستان DLC منتشر شده
لعنــتی Blood Drive چه حسُ و حالی میده به آدم! :-l
بزودی هم یه DLC ِ رایگان میدن که شامل 5 تا مپ هست که احتمالا شامل مپ های شماره 1 و 2 میــشه ...
آره دقیقا خاک بر سرشون :|
امضا رو آپدیت کن :d

آپدیت میکنم :-l:d

• Like
Reactions: NaViiDii and u.s.a
گفته میشه dlc تا 2 ساعت دیگه آماده دانلود میشه.راست و دروغش با خدا:d
بزودی هم یه DLC ِ رایگان میدن که شامل 5 تا مپ هست که احتمالا شامل مپ های شماره 1 و 2 میــشه ...
جدی 5 تا مپ مجانی فقط میدن؟؟واقعا دمشون گرم.همین الانش هم مپای بازی واقعا زیاد و متنوع هستن.واقعا دمشون گرم.مثل بعضیا بازیا نیستن که 4 تا مپ بیشتر ندارن و ادعا دارن که خدای مولتی هستن!!!!
کسی سایتی چیزی نمیشناسه پوینت بفروشه..؟
امین اگر خواستی پی ام بده برات بفرستم.

آخرین ویرایش:
خب Alpha playlist هم توضیحاتش مشخص شد، گویا الان هم تو playlist هستش ...
Team Size: 4
Gametypes: Team Deathmatch, King of the Hill, Execution
Loadout: Lancer/Gnasher
Weapon Pick-ups: Default with the some custom swaps. See below.
Weapon Respawn: Set to “After Pick-up” with quicker respawn times.
توضیحات بیشتر >>> Welcome to Alpha Playlist

جدی 5 تا مپ مجانی فقط میدن؟؟واقعا دمشون گرم.همین الانش هم مپای بازی واقعا زیاد و متنوع هستن.واقعا دمشون گرم.مثل بعضیا بازیا نیستن که 4 تا مپ بیشتر ندارن و ادعا دارن که خدای مولتی هستن!!!!

بله ... این سومین DLC ِ بازی هست که معرفی شده ولی بعنوان دومین DLC منتشر میشه و قبل از RAAM's shadow در دسترس قرار میگیره.

وای پسر این Blood Drive لعنتی خیلی خفنه بدجور حال داد دیشب .
Azura گرافیک فوق العاده ای داره با لبات بازی میکنه !
Rustlung هم اون اول که Respawn میشی کافیه از پنجره بیرون رو نگاه کنی صحنه ی جالبی رو مشاهده میکنی ! خیلی خوبم طراحی شده . البته اولش گم میشی تو هر 2 مپ اما فوق العادن !
شخصیت های جدید هم فقط Onyx Gaurd آقا :d بسیار سرد و خشن . کاملا بد دهن :d Big Rig Dizzy هم خیلی با مزه است . البته به قول حسین مثل شتر مرغ است :d بارنی پیر زد مو قشنگ هم خوشم نمیامد از همون اول :d
Skinهای جدید هم من با Plasma خیلی حالیدم !

این دزدی ها به Epic هم سرایت کرده..! DLCی که فقط 2 مگ حجم داره..! این یعنی تمام این مپ ها و کارکتر ها و... تو خود دیسک هست و فقط باید پول بدیم تا آزادش کنند..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or