Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

آره خداییش
هرچند اونا خودشون کل اینترنت و فروم های انگلیسی دنیا رو زیر و رو می کنن تا بازخورد بازی هاشون رو ببینن و ایده های خوب رو استفاده کنن اما بازی سنتر رو نه . چون فارسیه :(

سلام دوستان. امروز یه ایمیل از طرف این بازی برام اومد که سردر نیاوردم چیه. یه کدی بهم داده به اسم COG-CODE و گفته تو ف س بوک لاگین شو و کد رو ثبت کن و.... من آیدی ف س بوک ندارم .حالا واسه شماها هم اومده این ایمیل یا نه؟ اگه اومده ممنون میشم ما رو هم روشن کنید.:d اینم عکسی از ایمیل فرستاده شده:
b1lihlzwf4xl352t73.jpg

ali7pzpxku796j8pkyq.jpg

منم با محمد موافقم البته تا حدودی :d
واقعیت اینکه روزلوشن بالا و AA در هر صورت تاثیر گذارن و شک نکنید خیلی از این جزییات و کیفیت فوق العاده تکسچر ها رو تو نسخه نهایی نخواهید دید !! نه اینکه کیفیت داخل بازی افت میکنه بلکه رزولوشن پایین و AA ضعیف تر باعث میشه خیلی از ریزه کاری ها و جزییات تو بازی به چشم نیان و این مورد دقیقاً تو گیرز 2 هم بود :

الان تمام عکس های بالا ingame هستن ولی به دلیل وضوح بالا و AA بسیار قوی ، خیلی از جزییات که خودشون رو تو عکس نشون میدن در حین بازی کردن به چشم نمی اومدن.....
من بشخصه فک میکنم یه همچین اختلافی رو هم تو نسحه سوم شاهد باشیم:d
اون چیزی که من از گیرز 2 دیدم دقیقا همین بود
اگه گیرز 3 همین چیزی که عکسا و تریلرا میگن باشه عالیه...

آخرین ویرایش:
البته میشه گفت همیشه مولتی پلیر بازی ها گرافیک کمتری دارن نسبت به قسمت داستانی!
نه دوست من........گرافیک قسمت مولتی واقعا سطح بالا بود ....تقریبا نزدیک به سطح همین تریلرایی که از قسمت داستانی و خود مولتی اینا دیدیم...... .

منم با محمد موافقم البته تا حدودی :d
واقعیت اینکه روزلوشن بالا و AA در هر صورت تاثیر گذارن و شک نکنید خیلی از این جزییات و کیفیت فوق العاده تکسچر ها رو تو نسخه نهایی نخواهید دید !! نه اینکه کیفیت داخل بازی افت میکنه بلکه رزولوشن پایین و AA ضعیف تر باعث میشه خیلی از ریزه کاری ها و جزییات تو بازی به چشم نیان و این مورد دقیقاً تو گیرز 2 هم بود :

الان تمام عکس های بالا ingame هستن ولی به دلیل وضوح بالا و AA بسیار قوی ، خیلی از جزییات که خودشون رو تو عکس نشون میدن در حین بازی کردن به چشم نمی اومدن.....
من بشخصه فک میکنم یه همچین اختلافی رو هم تو نسحه سوم شاهد باشیم:d
من دقیقا با همین کیفیت بازی کردم......فقط مشکل AA داشت ک هدر نوع خودش مشکل بزرگی محسوب میشه:d.کلا یه جوری می کنه بازی رو...... .
+
در کل تفاوت خواهند داشت عکسا و شکی درش نیس.مخصوصا تفاوت در AA ولی دیگه این حدی هم که شما می گین فرق ندارن....... .
.
.
.

چی میشد ما نظراتمون رو میگفتیم میفرستادیم به کلیف تو کل دنیا مثل بازیسنتر ایده ندارن ما نظراتمون رو میگفتیم گیرز میترکوند ولی امان از زمان انگلیسی :دی تا دو هفته دیگه نمرات داده میشه وووووووووووووووووووووووو
به طور مثال بر و بچه های ناتی داگ توی سایت ها نظرات رو میرن می خونن و توی بازی اعمال میکنن , اینا همچین کاری نمی کنن ؟ :-/ خب شما هم می تونید برید توی فروم های خارجی هر چند دست و پا شکسته یه 4 تا نظر بدین دیگه :دی
گفتیم ترجممون خوبه نگفتیم که از فارسی بلدیم به انگلیسی تبدیل کنیم
biggrin1.gif
البته نظرات دستو پا شکسته اینجور میشه:جنگ3 چرخنده زشت و کدو و....
biggrin1.gif
نظر رو میشه کوتاه هم بیان کرد :دی

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از دوستان که ما رو راهنمایی کردن. ما رو شرمنده خودشون کردن واقعا:d(شوخی)

مثل اینکه این کدها رو ماکروسافت به خیلی ها داده و مثل جعبه شانس واسه هرکی یه چیزی در میاد. برا من از شانس متوسطم:d این بود که دوستم عزیزم زحمت کشید و برام آنلاکش کرد:
13143002431.jpg

اینم یه سری کد که همه میتونن ازش استفاد کنن :

• Y6MJCGZA8N7V – COG Locker Wallpaper
  • 8DWBA9ZTEJ7V – Carmine’s Tattoo Pattern
  • A68GCEQZMFBK – Cole Train 3D Poster
  • Q94RGYWVXE8T – Gears 3 Messenger Icons
  • 2UTHRY4M3CPG – Submarine Vehicle Cert.
  • GTA7EHJQK2Z6 – Locust Drone 3D Poster

به طور مثال بر و بچه های ناتی داگ توی سایت ها نظرات رو میرن می خونن و توی بازی اعمال میکنن , اینا همچین کاری نمی کنن ؟ :-/ خب شما هم می تونید برید توی فروم های خارجی هر چند دست و پا شکسته یه 4 تا نظر بدین دیگه :دی

گفتیم ترجممون خوبه نگفتیم که از فارسی بلدیم به انگلیسی تبدیل کنیم :دی البته نظرات دستو پا شکسته اینجور میشه:جنگ3 چرخنده زشت و کدو و....:دی

من دقیقا با همین کیفیت بازی کردم......فقط مشکل AA داشت ک هدر نوع خودش مشکل بزرگی محسوب میشه:d.کلا یه جوری می کنه بازی رو...... .
+
در کل تفاوت خواهند داشت عکسا و شکی درش نیس.مخصوصا تفاوت در AA ولی دیگه این حدی هم که شما می گین فرق ندارن....... .
..
خوب منم نمگفتم کیفیت داخل بازی افکت میکنه فقط تو این عکس ها بخاطر روزولوشن و AA قوی تر جزییات بیشتر به چشم میاد ، مثلاً تو اون عکس اولی از سمت چپ به کیفیت بافت ها فوق العده بنظر میان !!

خیلی ممنون از دوستان که ما رو راهنمایی کردن. ما رو شرمنده خودشون کردن واقعا:d(شوخی)مثل اینکه این کدها رو ماکروسافت به خیلی ها داده و مثل جعبه شانس واسه هرکی یه چیزی در میاد. برا من از شانس متوسطم:d این بود که دوستم عزیزم زحمت کشید و برام آنلاکش کرد:
13143002431.jpg
اینم یه سری کد که همه میتونن ازش استفاد کنن :
  • Y6MJCGZA8N7V – COG Locker Wallpaper
  • 8DWBA9ZTEJ7V – Carmine’s Tattoo Pattern
  • A68GCEQZMFBK – Cole Train 3D Poster
  • Q94RGYWVXE8T – Gears 3 Messenger Icons
  • 2UTHRY4M3CPG – Submarine Vehicle Cert.
  • GTA7EHJQK2Z6 – Locust Drone 3D Poster
این کدا رو کجا باید وارد کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سؤال.
من چند تا از این کدارو قبلا زدم وری برام دانلود نشد چیزی فقط گفت Unlocked چطوری باید دانلود کنم؟

کجا باید وارد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه توضیحی بدین چیزی ازتون کم نمیشه ها
اصلا کجا باید عضو شد تا این کدا رو بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or