Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

blur تو عکس پایینی یه مقدار دورنما رو محو و تارتر کرده ولی تو نورپردازی و سایر موارد یکی هستن و این اختلاف های جزیی بخاطر این هست که من عکس پایینی رو مستقیم از تریلر گرفتم و به خاطر همین به مقدار از لحاظ کنترسات بین عکس ها اختلاف بوجود اومده :d
:|
من میگم مثل من زیاد به عکسا توجه نکنید و جو گیر نشید فقط عینه من با کات سکانس های داخل بازی و گیم پلی حال کنید تا زیادی جوگیر نشید
این توصیه را جدی بگیرید !!!!!!:d
کاملا با این حرف موافقم . آدم انتظارشو ببره بالا وقتی یه ایراد کوچولو تو بازی باشه زود میبینه ولی اگه انتظارشو کاملا بیاره پایین سورپرایز میشه !!
پس در راستای این سیاست و همه باهم میگیم : ای بابا این شماره هم مثل قبلیاشه دیگه!!پیشرفتی نداشته !! :d ;)

من میگl اینکارا چیه انتظارمونو پایین تر بیاریم بگیم نسخه قبل hشغال بود اینم یکم بهتر شه واسمون کافیه LOL

مصطفی از اون تریلر (منجنیق)یه دو تا عکس توپ بذاره خیلی خوب میشه ها :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
واقعا نمیشه به این تصاویر دل خوش بود.. الان که میبینیم خیلی خوبه و کف و خون قاطی میکنیم ولی وقتی بازی میکنیم ضد حال میخوریم همیشه همینجوره..
عکسهای بازی ها رو که میبینیم فک میکنیم گرافیک خیلی خوبه ولی وقتی بازی میکنیم........نمونش AW و Forza و Geow 2میدونید چرا؟جوابش خیلی سادس..
چون رزولیشن این بازی ها (کلا بازی های کنسول) حداکثر 720Pـه .. و این خیلی کمه :دیواقعا این بازی داره رو ایکس باکس حیف میشه :دی
(خودم ایکس باکس دارم.. لطفا انگ فن بودن رو بم نزنید :دی) فکرشو بکنید این کیفیت رو توی 1080p و 60fps داشتیم..
اصلا قصد ترولینگ ندارم :دی .. فقط میخوام بگم الکی هیجان زده نشید با این عکسها که بعدا تو ذوقتون میخوره..

پ ن: به شدت منتظر بازیم!

عکسا فقط اندکی با واقعیت خود بازی فرق داره وگرنه من بتای بازی رو انجام دادم(چند ساعتی بازی کردم) و گرافیک در سطح همون عکسای مولتی پلیر بازی بود..قسمت داستانیش هم باید اینطور باشه(مگر اینکه اپیک بخواد خیلی جو بده:d)
.
.
.

عکسا فقط اندکی با واقعیت خود بازی فرق داره وگرنه من بتای بازی رو انجام دادم(چند ساعتی بازی کردم) و گرافیک در سطح همون عکسای مولتی پلیر بازی بود..قسمت داستانیش هم باید اینطور باشه(مگر اینکه اپیک بخواد خیلی جو بده:d)...
البته میشه گفت همیشه مولتی پلیر بازی ها گرافیک کمتری دارن نسبت به قسمت داستانی!

واقعا نمیشه به این تصاویر دل خوش بود.. الان که میبینیم خیلی خوبه و کف و خون قاطی میکنیم ولی وقتی بازی میکنیم ضد حال میخوریم همیشه همینجوره..
عکسهای بازی ها رو که میبینیم فک میکنیم گرافیک خیلی خوبه ولی وقتی بازی میکنیم........نمونش AW و Forza و Geow 2میدونید چرا؟جوابش خیلی سادس..
چون رزولیشن این بازی ها (کلا بازی های کنسول) حداکثر 720Pـه .. و این خیلی کمه :biggrin1:واقعا این بازی داره رو ایکس باکس حیف میشه :biggrin1:
(خودم ایکس باکس دارم.. لطفا انگ فن بودن رو بم نزنید :biggrin1:) فکرشو بکنید این کیفیت رو توی 1080p و 60fps داشتیم..
اصلا قصد ترولینگ ندارم :biggrin1: .. فقط میخوام بگم الکی هیجان زده نشید با این عکسها که بعدا تو ذوقتون میخوره..

آخه همه چیز که گرافیک نمیشه " خر پُر بارشُ بكن تفنگ"

به نظر من رکن اصلی یک بازی خوب گیم پلی و اون جذابیتی هست که بازی بهت میده..

من خودم اولین بار که Crysis 2 رو روي كنسول بازی کردم از این همه زیبایی گرافیک شاخ در اوردم ولی وقتی که یکم گیم پلی رو ادامه میدی آدم اصلا از بازی زده میشه و فقط میخواد تمومش کنه و بره سراغ بازی بعدی..

اما یک بازی مثل Gears2 كه از لحاظ گرافيكي از Crysis پایین تر هست ولی اینقدر گیم پلی گیرایی داره که هنوز بعد از سه سال مردم دارن مولتی پلیر اون رو بازی میکن..

• Like
Reactions: mehdihoo
آخه همه چیز که گرافیک نمیشه " خر پُر بارشُ بكن تفنگ" به نظر من رکن اصلی یک بازی خوب گیم پلی و اون جذابیتی هست که بازی بهت میده..من خودم اولین بار که Crysis 2 رو روي كنسول بازی کردم از این همه زیبایی گرافیک شاخ در اوردم ولی وقتی که یکم گیم پلی رو ادامه میدی آدم اصلا از بازی زده میشه و فقط میخواد تمومش کنه و بره سراغ بازی بعدی..اما یک بازی مثل Gears2 كه از لحاظ گرافيكي از Crysis پایین تر هست ولی اینقدر گیم پلی گیرایی داره که هنوز بعد از سه سال مردم دارن مولتی پلیر اون رو بازی میکن..
کاملا موافقم با این حرفتون ;)
کلا حرف من این بود که بچه ها نباید اینقد با دیدن عکسها هیجان زده بشن..
درمورد اینکه مهم جذابیت و گیم پلی هست کاملا باهاتون موافقم.. ولی بهتره یکم منطقی تر به قضیه نگاه کنیم.. آیا اگه geow 2 گرافیک درحد crysis2 داشت، لذتش بیشتر نمیشد؟ ;)

چون رزولیشن این بازی ها (کلا بازی های کنسول) حداکثر 720Pـه .. و این خیلی کمه :دیواقعا این بازی داره رو ایکس باکس حیف میشه :دی
(خودم ایکس باکس دارم.. لطفا انگ فن بودن رو بم نزنید :دی) فکرشو بکنید این کیفیت رو توی 1080p و 60fps داشتیم..
اصلا قصد ترولینگ ندارم :دی .. فقط میخوام بگم الکی هیجان زده نشید با این عکسها که بعدا تو ذوقتون میخوره..

منم با محمد موافقم البته تا حدودی :d
واقعیت اینکه روزلوشن بالا و AA در هر صورت تاثیر گذارن و شک نکنید خیلی از این جزییات و کیفیت فوق العاده تکسچر ها رو تو نسخه نهایی نخواهید دید !! نه اینکه کیفیت داخل بازی افت میکنه بلکه رزولوشن پایین و AA ضعیف تر باعث میشه خیلی از ریزه کاری ها و جزییات تو بازی به چشم نیان و این مورد دقیقاً تو گیرز 2 هم بود :

الان تمام عکس های بالا ingame هستن ولی به دلیل وضوح بالا و AA بسیار قوی ، خیلی از جزییات که خودشون رو تو عکس نشون میدن در حین بازی کردن به چشم نمی اومدن.....
من بشخصه فک میکنم یه همچین اختلافی رو هم تو نسحه سوم شاهد باشیم:d

در تکمیل حرف دوستمون باید بگم این تفاوت بیشتر زمانی بوجود میاد که رو مانیتور یا تلوزیون بزرگ بازی کنیم..مثلا اگه یه نفر رو یه مانیتور 13 اینچ که رزولیشن native 720P داره بازی کنه،
دقیقا با همین کیفیت عکس و تریلر میتونه بازی کنه..
بازم تاکید میکنم اینا رو میگم چون دیدم دوستان خیلی هایپ زده شدن!
البته اینا اصلا از ارزش های بازی کم نمیکنه.. بدون شک یکی از اصلی ترین کاندیدای عنوان "بهترین گرافیک کنسولی" این بازی است..

آخرین ویرایش:
ای قربون این همه آدم چیز فهم . به خدا حرف منم همینه . انقد هایپ نکنیم که نتظارمون از بازی خیلی زیاد بشه که آخرش اصلا حال نده بهمون . به خدا خیلی حیفه . مگه چند سال یه بار اینجور بازی ای میاد؟؟
ولی خداییش اون عکسای شماره ی 2 چه باحال بودن ها ! آدم باورش نمیشد همونیه که قبلا بازی کرده !!!
ولی بازم چیزی که حرف اول و آخر رو میزنه هسته ی گیم پلی هستش . بقیه ی موارد هم تاثیر دارن اما این گیم پلی یه بازیه که باعث میشه شما بازی یادت بمونه راجع بهش حرف بزنی . خوبی هاش رو بیشتر ببینی یا بدی هاش و ...
مگه شماها بازی های قدیمی یادتون رفته ؟ با اون گرافیکاشون !!!

آخرین ویرایش:
دوستان سلام.
داشتم توی صفحه ی اول تاپیک کامنت ها رو میخوندم که نطرم به این جلب شد.
خدا کنه تخریب پذیری کامل کاورر ها هم وجود داشته باشه!
مثلا خیالت راحته یه جا کاور گرفتی یه هو ی لوکاست از زیر زمین بپره روسرت!!!:eek:

مثل اینکه کلیف بی اومده سایت بازیسنتر و نظر این بنده خدا رو خونده :)). اسلحه ای به نام Digger Launcher ساخته که دسته لوکاست ها هست فکر کنم اسمش Digger Boomer بودو یه موجود از زیر پاد در میاد و منفجر میشه

اینجا هم بچه ها دست به هایپ زدایی زدن :دی
دوستان یه پیشنهاد میکنم بهتون ، واسین تا چند هفته دیگه نمرات بازی میاد انوقت میتونیم تشخیص بدیم جا واسه هایپ بیشتر داره یا نه
yahoo_4.gif
در راستای همین حرف مصطفی هم اضافه کنم که گاهی اوقات هایپ زدایی بیش از حد نتیجه ـش منفیه ! :دی جدی میگم ! انقدر به خودتون تلقین منفی میدین که آخر سر باورتون میشه جداً بازی چیزی نداره ! صبر کنید تا نمرات :دی

آخرین ویرایش:
دوستان یه پیشنهاد میکنم بهتون ، واسین تا چند هفته دیگه نمرات بازی میاد انوقت میتونیم تشخیص بدیم جا واسه هایپ بیشتر داره یا نه :d

درمورد اینکه مهم جذابیت و گیم پلی هست کاملا باهاتون موافقم.. ولی بهتره یکم منطقی تر به قضیه نگاه کنیم.. آیا اگه geow 2 گرافیک درحد crysis2 داشت، لذتش بیشتر نمیشد؟ ;)

یک سد خیلی مهمی برای بازی سازها هست به اسم "زمان" که باعث میشه نتونند رو تمام زمینه ها کار کنن.. همین کلیفی با وجود اینکه خیلی خیلی گرافیک بازی رو نسبت به شماره 2 بالاتر برده ولی طی مصاحبه ای گفته بود که اگر وقت بیشتری داشته بود حتما میتونست بیشتر از قدرت 360 استفاده کنه و استفاده از قدرت 360 رو به کشیدن آب از سنگ تشبیه کرده بود..
در کل میخوام بگم اگر زمان بیشتری داشتن اینها بهتر میتونستن روی گرافیک Gears2 کار کنن ولی گیم پلی رو ترجیح دادن..

اینجا هم بچه ها دست به هایپ زدایی زدن :biggrin1:

بعد از اینکه بازی لیک شد دیگه هیچ چیزی برای هایپ باقی نموند..حالا شانس اوردیم بازی فقط برای جی تاگ ها بود وگرنه رسما باید گرز رو مرده حساب میکردیم..

من به شخصه جای کلیف بودم خود سوزی میکردم..

چی میشد ما نظراتمون رو میگفتیم میفرستادیم به کلیف تو کل دنیا مثل بازیسنتر ایده ندارن ما نظراتمون رو میگفتیم گیرز میترکوند ولی امان از زمان انگلیسی :دی تا دو هفته دیگه نمرات داده میشه وووووووووووووووووووووووو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or