شایعه gears of war 3 شاید در VGA !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
:biggrin1: به به بوي گل امد اونم از نوع خونريزيش :biggrin1:

440979_1_hs.jpg

شايعه اينطور ميگه :

گمان ميره که gears of war3 در حال ساخته شدنه . شما اين شايعه را ماه پيش به صورت جداگانه شنيده بوديد . اما ميشه در نمايش 2009 Video Game Awards اين پرده برداشته بشه ؟

Spike TV به ميزباني Geoff Keighley بيانه اي از طرف کارگردان سري gears of war اقاي CliffyB' Bleszins صادر کرده که گفته :

( ما شما را آماده يک نمايش بزرگ شنبه شب خواهيم کرد , براي ديدن اون نميتونيد صبر کنيد !)

همه ما ميخواهيم بهترين هاي اين سال را ببينيم و شايد در کنار آن gears of war 3 هم در معرض معرفي قرار گرفت !

http://connectedconsoles.com/xbox-Rumour-Gears-of-War-3-to-premiere-at-VGAs.cfm

یه تخیل بزنم
فکر کنید مایکروسافت اعلام کنه تو ماه مارچ ناتال با لانچ تایتل های هیلو ریچ، فیبل3 ، الان ویک و یه نسخه از گیرز عرضه میشه!
جنگ به معنای واقعی:laughing:
--------------------------------
میدونم چنین چیزی غیر ممکنه
اصلا چنین چیزی غیر ممکنه همون طور که خودت اشاره کردی اخه یک شرکت بزرگ مثل ماکرو می سنجه که مردم تا چقدر قدرت خرید برای قسمت سرگرمیشون دارن و طبق اون بیشتر عمل می کنه.
راستی اگه تیزر Halo: Reach رو تو E3 دیده باشی بعد از معرفیه رسمی Joe Staten گفت که Reach در پائیز 2010 به بازار میاد این یعنی در هر صورت تو ماه March نیست.

این نمایشگاه کی هست حالا..

شما هم مثل اینکه با ایوب فامیل هستین..! یعنی چی برای نسل بعد بیاد همین امسال هم که بازی نیومد داریم از حسرت تلف میشیم بعد شما میگین نسل بعد.!!!

همون طور که بونجی یه سری spin-of از Halo ساخت (ODST.Reach ) اپیک هم اگه gears of war جدید بسازه spin-off خواهد بود

آخرین ویرایش:
Oh My God !:shocked:
خدا یعنی میشه واقعیت داشته باشه ؟:praying:
مگه قرار نشد بازی بره برای نسل بعد ؟
این نمایشگاه کی هست حالا..
December 12 2009

Last edited by a moderator:
احمقانه ترين كار اينه كه شماره ي 3 رو همين نسل بدن ! بايد بره برا نسل بعد ! حالا خواستن يه Flash Back بزنن به گذشته اشكال نداره اما شماره 3 نسل بعد :biggrin1:

احمقانه ترين كار اينه كه شماره ي 3 رو همين نسل بدن ! بايد بره برا نسل بعد ! حالا خواستن يه Flash Back بزنن به گذشته اشكال نداره اما شماره 3 نسل بعد :biggrin1:

من هم فکر میکنم یه فلش بک باشه مثل Halo Reach ! گیرز انقدر نقاط مبهم داره که بشه باهاش 3-4 تا بازی جانبی حول و حوش داستان اصلی براش ساخت ! شایدم بیشتر ! البته اگه اصلاً پای گیرز در میون باشه !:biggrin1:

ولی یه نکته دیگه ای هم هستا ! کرای انجین 3 که اومد گفتن انجین نسل بعد آمادست ! فکر نمیکنین Epic هم انجین نسل بعدش که قابلیت استفاده شدن در این نسل رو هم داشته باشه آماده کرده ؟ :-"

همون حرف هایی که قبلا زده بودم در مورد گیرز جدید و الانم اومدم بگم که دیدم ماشالا بچه ها همه زودتر از من گفتن :دی

دادن شماره 3 کاریست کاملا احمقانه. بهترین کار یه spin-off هست که ماجراهای قبل از شماره 1 رو به نمایش بگذاره شاید کمی با گذشته این مارغوس و باباش آشنا شدیم.

به نظر من که 360 هنوزم پتانسیل گرافیکی بیشتری داره و میتونن شماره 3 رو تو همین نسل عرضه کنند.

من که بی صبرانه منتظر معرفی شدنش هستم.:eek:

به به دیگه میریم MULTI چه حالی میده:love:

به نظر من که 360 هنوزم پتانسیل گرافیکی بیشتری داره و میتونن شماره 3 رو تو همین نسل عرضه کنند.

12 دسامبر همه چیز معلوم میشه ! شاید کینگ کنگ خفته از خواب بیدار شه :-":laughing:

اسم رمزش هم بازگشت کینگ کنگ هست !! :biggrin1:

شاید هم موتور هیلو ریچ رو بهشون قرض داده باشن ! کسی چه میدونه !:-"

به نظر من که GeoW3 غیر ممکن هست!

یا یک Prequel هست و یا نسخه جدید قسمت های 1 و 2 که با Natal مچ شده....

اما خُب نسل بعد هرچي باشه خيلي بهتر ازين نسل هستش ديگه ! نيست ؟!

با تمام نظرات دوستان مخالفم . مثل اینکه بازیهای جدید به مزاجتون خوش اومده دیگه یادی از گذشته ها نمیکنین.

تو هم که فقط رو مغز من راه برو..

من نمیدونم همه چرا گیر دادن به gears 3 الان اگه بگن mgs5 هیچ کس اعتراضی نمیکنه وقتی میگن uncherted 3 هیچ کس صداش در نمیاد اگه حتی بگن halo4 بازم کسی صداش در نمیاد اتفاقا به به و چه چه هم میکنند .
اما وقتی میگن gears of war 3 همه میگن کاریست بس احمقانه . میتونم بپرسم چرا ؟
مگه قراره بازی تو شماره 3 تموم بشه ؟ یا کلا این عدد 3 عدد سهر آمیز یا جادویی هستش ؟

شما نگران موتور ue3 نباشید چون سازنده با ترفند های فروان موتوروشون در حد االه میتونن تقویت کنن همون کاری که تمام سازنده ها میکند مثل uncharted 2 که کلی پیشرفت داشت یا مثلا بازی mw که موتور id tech 4 را در حد اعلا روتوش زده . یا هزاران بازیه دیگه . اگه KILLZONE3 هم بیاد کسی اعتراض نمیکنه و انتظار این را هم نمیتونه داشته باشه 2 برابر گرافیک داشته باشه .
الان ue3 را کلی امکانات و یا بروز رسانی ها زیادی میتونند بکنن که در خور شماره ی 3 باشه .
این عدد 3 چیه که روی gears این همه حساس هست که همه را عصبی و پریشون میکنه ؟

بابا به پیر و پیغمبر قرار نیست این بازی تو شماره ی 3 تموم بشه کدوم بازی موفق اونم در حد gears که کلی پول باهاش پارو میکنن را دیدید که تو 3 شماره تموم کنن به ما هم بگید ؟
الان مثلا mgs یا RE یا FF یا همین halo چند شماره دارن ازش میسازن ؟یکم منطقی فکر کنید میتونن شماره ی 4 را هم نسل بعدش بدن .
من نمیگم شماره 3 حتما برای این نسل میاد ولی مطمعن هستم که میتونه بیاد که هیچ اشکالی هم نداره و حداقلش به قول دوستان یه spin-off ازش بیاد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or