شایعه gears of war 3 شاید در VGA !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
:biggrin1: به به بوي گل امد اونم از نوع خونريزيش :biggrin1:

440979_1_hs.jpg

شايعه اينطور ميگه :

گمان ميره که gears of war3 در حال ساخته شدنه . شما اين شايعه را ماه پيش به صورت جداگانه شنيده بوديد . اما ميشه در نمايش 2009 Video Game Awards اين پرده برداشته بشه ؟

Spike TV به ميزباني Geoff Keighley بيانه اي از طرف کارگردان سري gears of war اقاي CliffyB' Bleszins صادر کرده که گفته :

( ما شما را آماده يک نمايش بزرگ شنبه شب خواهيم کرد , براي ديدن اون نميتونيد صبر کنيد !)

همه ما ميخواهيم بهترين هاي اين سال را ببينيم و شايد در کنار آن gears of war 3 هم در معرض معرفي قرار گرفت !

http://connectedconsoles.com/xbox-Rumour-Gears-of-War-3-to-premiere-at-VGAs.cfm

Uncharted 1 کی خوشحال شده که U3 توی این نسل بیاد ؟!! ( اینو حتما جواب بده که منظورت کی بود ؟ )
منظورزم کسی نبود ولی وقتی معرفی شد کسی اعتراضی نکرد و فکر کنم خوشحال هم شدند .
KZ هم 1 شماره داره توی این نسل ...
MGS فقط 1 شماره توی این نسل داده ...
FF هیچی نداده ..
من نگفتم اون بازی های بالایی 2 Aماره یا بیشتر ساخته شده ولی مطمعنا ساخته بشه کسی ناراحتم نمیشه و کلا اونا یه بازی هستند که یه 4 سالی روشون کار شده .
آخه به قول دوستامون GEARS با بازی های بالا فرق داره . اولا که کلا داستان GEARS نکات مبهم خیلی زیادی داره حالا اگه 3 هم نشد میتونن درباره تمام نکات مبهم بازی که اریا هم گفت که چطور مارکوس افتاد زندان یا زنگی دامینک و نوع پیدایش لوکاست ها و کلا سرگذشت پدر و مادر مارکوس را به تصویر بکشن .

دوما الان هر سال یه شماره از COD داره عرضه میشه همه دنیا هم بی صبرانه هر سال منتظر یه COD هستند کلی هم فروش میکنه . الان همین MW که مطمعنا شماره 3 هم ساخته میشه .
کلا به نظر من بازی های شوتر نیاز نیست این همه برای ساختشوت وقت صرف کنند .
در مورد گرافیک هم که گفتم به نظر من جای پیشرفت داره و دوم اینکه اگه گرافیک بازی هم تغییری نکنه محیط بازی را کلی میتونن متحول کنند و ربطی هم به این نسل یا نسل دیگه نداره .

مهدی اتفاقآ به نظرم جالب میشه اگه بازی از نبرد بین انسانها شروع بشه (توی سری GeoW تا حالا با آدم نجنگیدیم و در نوع خودش میتونه جالب باشه) یعنی نابودن شدن ساختمونها و بناهای زیبای بازی رو داخل گیم پلی ببینیم.میتونیم دلیل دستگیر شدن مارکوس (که فقط بهش اشاره شده و جزییات زیادی ازش نمیدونیم) رو هم داخل بازی ببینیم. آخرش هم یه مرحله کوتاه ولی جالب در مورد دامینیک داشته باشیم که با لوکاستها مبارزه میکنه و به زندان مارکوس میرسه و بازی تموم میشه :دی

آی گفتی آریا منم نمیخوام حتما شماره ی 3 ساخته بشه ولی میخوام یه GEARS دیگه ساخته بشه همینایی که گفتی :biggrin1: به نظر من پتانسیل داستانی GEARS OF WAR خیلی زیاده .

من که خودم کاملا بعید میدونم دیگه GOW3 تو این نسل ساخته بشه.
حتی یه اسپین آف هم فکر نمیکنم ساخته شه. حالا اگه بر فرض هم یه اسپین آف اعلام شه باید تو E3 اعلام شه که اونم میره واسه اواخر 2011 مثلا.:biggrin1:
اصلا من در کل چه شماره سوم باشه چه اسپین آف اصلا دوست ندارم یه GOW دیگه تو این نسل ساخته بشه.
مهدی اتفاقآ به نظرم جالب میشه اگه بازی از نبرد بین انسانها شروع بشه (توی سری GeoW تا حالا با آدم نجنگیدیم و در نوع خودش میتونه جالب باشه) یعنی نابودن شدن ساختمونها و بناهای زیبای بازی رو داخل گیم پلی ببینیم.میتونیم دلیل دستگیر شدن مارکوس (که فقط بهش اشاره شده و جزییات زیادی ازش نمیدونیم) رو هم داخل بازی ببینیم. آخرش هم یه مرحله کوتاه ولی جالب در مورد دامینیک داشته باشیم که با لوکاستها مبارزه میکنه و به زندان مارکوس میرسه و بازی تموم میشه :biggrin1:
آریا این جوری که خیلی خز میشه!:biggrin1: همون از ادامه داستان شروع کنن به نظرم بهتر باشه.
میتونم بپرسم چرا خز میشه ؟این همه نکته مبهم داره نباید اونا را جواب بدن . مثل پدر یا مادر مارکوس کی بودن ؟ لوکاست ها چطور شد حمله کردند ؟ مارکوس چطوری افتاد زندان . یا مثلا دامینک قبلا چطور بود چطور زنو بچش را گرفتن چطور اومد مارکوس را نجات داد ؟ بله اینا را همش تو قصه ها و کتاب ها خوندی ولی به تصویر کشیده نشده .
نمیشه گفت چرا خز میشه. یه چیز حسیه.:biggrin1: همین چیزا رو تو شماره سوم میتونن نشون بدن. مثلا فلش بک بخوره عقب و یکی دو مرحله از اون موقع بازی کنیم.

آخرین ویرایش:
آریا این جوری که خیلی خز میشه!:biggrin1: همون از ادامه داستان شروع کنن به نظرم بهتر باشه.

میتونم بپرسم چرا خز میشه ؟این همه نکته مبهم داره نباید اونا را جواب بدن . مثل پدر یا مادر مارکوس کی بودن ؟ لوکاست ها چطور شد حمله کردند ؟ مارکوس چطوری افتاد زندان . یا مثلا دامینک قبلا چطور بود چطور زنو بچش را گرفتن چطور اومد مارکوس را نجات داد ؟ بله اینا را همش تو قصه ها و کتاب ها خوندی ولی به تصویر کشیده نشده .
مخصوصا حماسی تر از همه که میتونن بازی را بسازن حمله لوکاست ها ست که مارکوس توی زندان بوده و دامینک بعد هزار بندبختی و جنگ میاد تا مارکوس را نجات بده یعنی این دفعه شخصیت اصلی دامینک باشه .
یا اصلا یه دختر باشه :biggrin1: که قبلا عاشق مارکوس بوده مارکوسم اصلا روش نمیاورده الانم اون دختره در به در دنبال مارکوس هستش :biggrin1:

در مورد ساخته شدن یه gears دیگه تو این نسل من حاضرم شرط ببندم :biggrin1:به قول دوستان حداقل spin-off

همین چیزا رو تو شماره سوم میتونن نشون بدن. مثلا فلش بک بخوره عقب و یکی دو مرحله از اون موقع بازی کنیم.

اینطور که بیشتر خز میشه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
دیدم بچه ها دارن اسپم پراکنی میکنن گفتم منم اسپم ول کنم:biggrin1:
و شاید هم Gears 2 برای PC:biggrin1:

به نظر من که یه نسخه فرعی باشه بهتره هنوز سوالای زیادی قبل زندانی شدن مارکوس هستش که جواب داده نشده
مثلا یه نسخه که از همون روزای اول جنگ شروع شه
میدونم این سوالم ربطش به تاپیک خیلی کمه اما صفحه های قبل هم این سوال یه جورایی چند بار پرسیده شده خوشحال میشم یکی جواب بده
این شبکه اسپایک مجانی هستش؟!میشه یه نفر مسیرشو بگه خیلی ممنون میشم

این شبکه اسپایک مجانی هستش؟!میشه یه نفر مسیرشو بگه خیلی ممنون میشم
http://www.spike.com
ف.ی.ل.ت.ر هست.
تو Kotaku نوشته این بازی تو استدیوی PCF ساخته میشه و همچنین یه Big IP جدید.
در ضمن این همکاری بین EA و Epic (استدیوی PCF) در آگوست پارسال گفته شده بود و بیان شده بود که این عنوان یک اکشن هست.
پس این بحث ها به نظر میاد همش الکی بوده. :biggrin1:

آخرین ویرایش:
اصلا یه سوال؟!!!

اگه قرار باشه GeoW3 تو همین نسل ساخته بشه (که مایکروسافت هم بدجور بهش نیاز داره) اصلا چه دلیلی داره توی E3 مثل یک بمب منفجر نشه؟

اصلا یه سوال؟!!!

اگه قرار باشه GeoW3 تو همین نسل ساخته بشه (که مایکروسافت هم بدجور بهش نیاز داره) اصلا چه دلیلی داره توی E3 مثل یک بمب منفجر نشه؟
مثلا میشه گفت به همون دلیلی که سونی گاد آف وار 3 رو تو همین VGA معرفی کرد:دی!!!

مهدی اتفاقآ به نظرم جالب میشه اگه بازی از نبرد بین انسانها شروع بشه (توی سری GeoW تا حالا با آدم نجنگیدیم و در نوع خودش میتونه جالب باشه) یعنی نابودن شدن ساختمونها و بناهای زیبای بازی رو داخل گیم پلی ببینیم.میتونیم دلیل دستگیر شدن مارکوس (که فقط بهش اشاره شده و جزییات زیادی ازش نمیدونیم) رو هم داخل بازی ببینیم. آخرش هم یه مرحله کوتاه ولی جالب در مورد دامینیک داشته باشیم که با لوکاستها مبارزه میکنه و به زندان مارکوس میرسه و بازی تموم میشه:دی
خوبه‌ها ولی اونوقت چی رو اره کنیم؟:d
ولی چون چند‌تا رمان از وقایع قبل از بازی دادن بیرون یه جورایی خودشون را محدود کردن. الان دیگه خیلی از نکات اصلی گیم‌پلی را باید حذف کنن اگه داستان به گذشته برگرده. لوکاست‌ها، Hamer of dawn و ...

مثلا میشه گفت به همون دلیلی که سونی گاد آف وار 3 رو تو همین VGA معرفی کرد:دی!!!
GoW 3 قبلش در E3 انونس شده بود و اولین تریلرش در Spike TV نمایش داده شد.
به نظر منم احتمال نمایش GeoW 3 زیر صفره.این بازی اپیک هم همون بازی
(یک بازی ترسناک از کلیفی ) هست که مدتها قبل خبر ساخته شدنش به صورت غیر رسمی داده شد .

فقط امیدوارم GEOW3 نباشه!
شاید اون طوری که دوستان گفتن geow2 روی PC باشه!(ای لعنت به این مایکروسافت خائن!:دی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or