شایعه gears of war 3 شاید در VGA !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
:biggrin1: به به بوي گل امد اونم از نوع خونريزيش :biggrin1:

440979_1_hs.jpg

شايعه اينطور ميگه :

گمان ميره که gears of war3 در حال ساخته شدنه . شما اين شايعه را ماه پيش به صورت جداگانه شنيده بوديد . اما ميشه در نمايش 2009 Video Game Awards اين پرده برداشته بشه ؟

Spike TV به ميزباني Geoff Keighley بيانه اي از طرف کارگردان سري gears of war اقاي CliffyB' Bleszins صادر کرده که گفته :

( ما شما را آماده يک نمايش بزرگ شنبه شب خواهيم کرد , براي ديدن اون نميتونيد صبر کنيد !)

همه ما ميخواهيم بهترين هاي اين سال را ببينيم و شايد در کنار آن gears of war 3 هم در معرض معرفي قرار گرفت !

http://connectedconsoles.com/xbox-Rumour-Gears-of-War-3-to-premiere-at-VGAs.cfm

من نمیدونم همه چرا گیر دادن به gears 3 الان اگه بگن mgs5 هیچ کس اعتراضی نمیکنه وقتی میگن uncherted 3 هیچ کس صداش در نمیاد اگه حتی بگن halo4 بازم کسی صداش در نمیاد اتفاقا به به و چه چه هم میکنند .
اما وقتی میگن gears of war 3 همه میگن کاریست بس احمقانه . میتونم بپرسم چرا ؟
مگه قراره بازی تو شماره 3 تموم بشه ؟ یا کلا این عدد 3 عدد سهر آمیز یا جادویی هستش ؟

شما نگران موتور ue3 نباشید چون سازنده با ترفند های فروان موتوروشون در حد االه میتونن تقویت کنن همون کاری که تمام سازنده ها میکند مثل uncharted 2 که کلی پیشرفت داشت یا مثلا بازی mw که موتور id tech 4 را در حد اعلا روتوش زده . یا هزاران بازیه دیگه . اگه KILLZONE3 هم بیاد کسی اعتراض نمیکنه و انتظار این را هم نمیتونه داشته باشه 2 برابر گرافیک داشته باشه .
الان ue3 را کلی امکانات و یا بروز رسانی ها زیادی میتونند بکنن که در خور شماره ی 3 باشه .
این عدد 3 چیه که روی gears این همه حساس هست که همه را عصبی و پریشون میکنه ؟

بابا به پیر و پیغمبر قرار نیست این بازی تو شماره ی 3 تموم بشه کدوم بازی موفق اونم در حد gears که کلی پول باهاش پارو میکنن را دیدید که تو 3 شماره تموم کنن به ما هم بگید ؟
الان مثلا mgs یا RE یا FF یا همین halo چند شماره دارن ازش میسازن ؟یکم منطقی فکر کنید میتونن شماره ی 4 را هم نسل بعدش بدن .
من نمیگم شماره 3 حتما برای این نسل میاد ولی مطمعن هستم که میتونه بیاد که هیچ اشکالی هم نداره و حداقلش به قول دوستان یه spin-off ازش بیاد .
اتفاقآ فرخ نظر من رو در مورد Halo 4 هم میدونی ! :دی خیلی وقت پیش بهت گفتم بعیده این نسل Halo 4 داشته باشیم و الآن هم خبری ازش نیست. (به جاش OSDT اومد و بعدش هم Reach میخواد بیاد)
در مورد GeoW 3 هم حداقل خود من به خاطر مسائل تکنیکی نیست که میگم بهتره نسل بعد بیاد. به خاطر سبک خاص بازی و داستانش هست. مثلآ Uncharted که مثال زدی , به خاطر حال و هوای بازی اگه 10 نسخه دیگه هم بسازن میتونن یه چیز کاملآ متفاوت با محیط ها و داستانهای جدید از توش دربیارن. چون جو بازی فرق میکنه. ولی بازی ای مثل GeoW به خاطر نوع داستانش اگه پشت سر هم ساخته بشه به تکرار میفته. فکر نمیکنم متعصب ترین طرفدارای GeoW هم از نسخه دوم بیشتر از نسخه اول خوششون اومده باشه. چون با اینکه بازی خیلی خوبی بود ولی به اندازه نسخه اول تآثیرگذار نبود.
بقیه مثالهات هم مثل GeoW هستن ! توی این نسل فقط یدونه MGS داشتیم. یدونه RE و یدونه FF داشتیم ! نسخه های بعدی که ساخته بشن تازه میشه نسخه دوم. همین طور در مورد KZ . ولی GeoW 2 به نظر من یه کم زود عرضه شد که دو تا مشکل داشت. هم جذابیت نسخه اول رو نداشت , هم کمی عجولانه ساخته شده بود. (از مشکلات Multiplayer گرفته تا باگهای بازی)
کلآ تجربه نشون داده عرضه 3 نسخه اصلی از یک بازی توی یک نسل زیاد جالب نیست :دی نسل قبل MGS 2,3 داشتیم. Halo 1,2 داشتیم. FF X,XII داشتیم ! یعنی اکثر بازیهای محبوب دو نسخه اصلی داشتن. حتمآ این کار دلیلی داره :دی

اتفاقآ فرخ نظر من رو در مورد Halo 4 هم میدونی ! :دی خیلی وقت پیش بهت گفتم بعیده این نسل Halo 4 داشته باشیم و الآن هم خبری ازش نیست. (به جاش OSDT اومد و بعدش هم Reach میخواد بیاد)
در مورد GeoW 3 هم حداقل خود من به خاطر مسائل تکنیکی نیست که میگم بهتره نسل بعد بیاد. به خاطر سبک خاص بازی و داستانش هست. مثلآ Uncharted که مثال زدی , به خاطر حال و هوای بازی اگه 10 نسخه دیگه هم بسازن میتونن یه چیز کاملآ متفاوت با محیط ها و داستانهای جدید از توش دربیارن. چون جو بازی فرق میکنه. ولی بازی ای مثل GeoW به خاطر نوع داستانش اگه پشت سر هم ساخته بشه به تکرار میفته. فکر نمیکنم متعصب ترین طرفدارای GeoW هم از نسخه دوم بیشتر از نسخه اول خوششون اومده باشه. چون با اینکه بازی خیلی خوبی بود ولی به اندازه نسخه اول تآثیرگذار نبود.
بقیه مثالهات هم مثل GeoW هستن ! توی این نسل فقط یدونه MGS داشتیم. یدونه RE و یدونه FF داشتیم ! نسخه های بعدی که ساخته بشن تازه میشه نسخه دوم. همین طور در مورد KZ . ولی GeoW 2 به نظر من یه کم زود عرضه شد که دو تا مشکل داشت. هم جذابیت نسخه اول رو نداشت , هم کمی عجولانه ساخته شده بود. (از مشکلات Multiplayer گرفته تا باگهای بازی)
کلآ تجربه نشون داده عرضه 3 نسخه اصلی از یک بازی توی یک نسل زیاد جالب نیست :دی نسل قبل MGS 2,3 داشتیم. Halo 1,2 داشتیم. FF X,XII داشتیم ! یعنی اکثر بازیهای محبوب دو نسخه اصلی داشتن. حتمآ این کار دلیلی داره :دی

شاید این نسل وضعیت عوض بشه ! :-" نسل پیش کلاً 7 سال طول کشید ولی این نسل 10 سال ( به گفته سونی و مایکرو ) طول میکشه ، پس اون سیستم 2 تا بازی بزرگ می تونه مخدوش بشه ! :دی الان اواسط نسل هستیم و 2 تا L4D داریم 2 تا گیرز داریم 3 تا هیلو داریم ( اگه ODST رو هم حساب کنیم !! ) و 2 تا آنچارتد داریم و 2 تا فیبل داریم ! 2 تا FF داریم ( یادت رفته FFXIV رو ؟ ) و FFVXIII رو هم داریم و 2 تا Forza داریم و ... و 2 تا PGR و ... زبونم مو درآورد :biggrin1: بازیهای مولتی هم به همین صورت دیگه نام نمیبرم !

ولی من بدم نمیاد با حفظ کیفیت بازیهای بزرگ رو زود به زود ببینم ! تو بدت میاد آریا ؟ :biggrin1:

آریا من اون بازی هایی که نام بردم نگفتم که شماره دومشون هم ساخته شده . گفتم اگه ساخته بشه کسی اعتراض نمیکنه .

در مورد GEARS OF WAR که میگن شماره ی 2 مثل شماره ی 1 تحت تاثیر گذار نبود منم قبول میکنم . علت داره چون به نظر من GEARS OF WAR تنها بازی بود که تو این نسل کنسولها واقعا انقلابی بود و بیشترین تاثیر را هم از لحاظ گرافیکی گذاشت با اینکه بازی زیادی هستند که بهتر از اون باشه ولی تاثیر GEARS را نداشتند چون زمان خودش نسبت به دیگران فاصلش از زمین تا خورشید بود :biggrin1:و همچنین از دوربین بازی گرفته و نوع گیم پلی بازی و نوع کاور گیری و....... یقینا نمیشد چنین تحولی را از شماره ی 2 انتظار داشت . خیلی ها میخواستن چنین تحولی را از شماره 2 داشته باشند که کاملا اشتباه بود .
به نظر من GEARS بازیه کاملیه فقط یکم داستان بدن بهش ازش چیزه دیگه نمیخوایم فقط مرحله بدن بریم جلو تا شماره 4 بازی برای نسل بعد :biggrin1:

من مطمعن هستم اگه شماره 3 هم نباشه ولی یه GEARS دیگه تو این نسل داریم.

بالاخره من GEARS میخوام پدرم در میاد تا 5 الی 6 سال دیگه صبر کنم تا اون زمان به خدا پیر شدم :biggrin1: شما جوانا را نبینید که کلی وقت دارید تا صبر کنید ولی من دیگه کم کم پیر میشم :biggrin1:آخه مگه EPIC احمق بود که این همه زود شماره 2 بازی را ساخت ؟

آخرین ویرایش:
من نمیدونم همه چرا گیر دادن به gears 3 الان اگه بگن mgs5 هیچ کس اعتراضی نمیکنه وقتی میگن uncherted 3 هیچ کس صداش در نمیاد اگه حتی بگن halo4 بازم کسی صداش در نمیاد اتفاقا به به و چه چه هم میکنند .
اما وقتی میگن gears of war 3 همه میگن کاریست بس احمقانه . میتونم بپرسم چرا ؟
مگه قراره بازی تو شماره 3 تموم بشه ؟ یا کلا این عدد 3 عدد سهر آمیز یا جادویی هستش ؟

شما نگران موتور ue3 نباشید چون سازنده با ترفند های فروان موتوروشون در حد االه میتونن تقویت کنن همون کاری که تمام سازنده ها میکند مثل uncharted 2 که کلی پیشرفت داشت یا مثلا بازی mw که موتور id tech 4 را در حد اعلا روتوش زده . یا هزاران بازیه دیگه . اگه KILLZONE3 هم بیاد کسی اعتراض نمیکنه و انتظار این را هم نمیتونه داشته باشه 2 برابر گرافیک داشته باشه .
الان ue3 را کلی امکانات و یا بروز رسانی ها زیادی میتونند بکنن که در خور شماره ی 3 باشه .
این عدد 3 چیه که روی gears این همه حساس هست که همه را عصبی و پریشون میکنه ؟

بابا به پیر و پیغمبر قرار نیست این بازی تو شماره ی 3 تموم بشه کدوم بازی موفق اونم در حد gears که کلی پول باهاش پارو میکنن را دیدید که تو 3 شماره تموم کنن به ما هم بگید ؟
الان مثلا mgs یا RE یا FF یا همین halo چند شماره دارن ازش میسازن ؟یکم منطقی فکر کنید میتونن شماره ی 4 را هم نسل بعدش بدن .
من نمیگم شماره 3 حتما برای این نسل میاد ولی مطمعن هستم که میتونه بیاد که هیچ اشکالی هم نداره و حداقلش به قول دوستان یه spin-off ازش بیاد .

Uncharted 1 جای پیشرفت زیاد داشت ، Uncharted 2 نداره ، 3 اگه بیاد نمیتونه مثل 2 پیشرفت کنه و موفق باشه .... کی خوشحال شده که U3 توی این نسل بیاد ؟!! ( اینو حتما جواب بده که منظورت کی بود ؟ )
KZ هم 1 شماره داره توی این نسل ...
MGS فقط 1 شماره توی این نسل داده ...
FF هیچی نداده ...

GeOW 1 بازی خیلی خوبی بود ، GeoW 2 همونو با مقداری پیشرفت گرافیکی تکرار کرد ، حالا با همون انجین بیان یدونه دیگه بسازن دیگه خودشونم بکشن میشه اختلاف 1 و 2 ... اگه واقعا طرفدار این بازی باشی دلت نمیخواد بیان دوباره یه قسمت با همون حال و هوای قبلی ها با همون ظاهر کلی بسازن ...

من تعجب میکنم بعضی ها میگن نسخه 1 از نسخه 2 بهتر بود و از این حرفها..! نسخه اول نسبت به زمانش خوب بود و تاثیر خودش هم داشت نسخه دوم هم همینطور بود و تاثیر خوبی داشت هم پیشرفت خوب (تو تمام ضمینه ها)

فقط نسخه 2 اون جنجالهای که سر قسمت اول شد رو نداشت و خیلی نرمال عرضه شد ولی اگر اخبار زمان نسخه اول رو یادتون باشه متوجه میشین که خیلی جنجالی بود و به خاطر همین هم بعضی ها نسخه اول رو بهتر میدونن. (هیجان زده شدن)

خلاصه گریز یک بازی شوتر هست و میشه خیلی ازش بدون لوس شدن ساخت (مثل COD)

MGS شد دو نسخه :biggrin1: E3 رو که دیدین.

این گریز رو نمیشه با MGS مقایسه کرد چون از لحاظ شخصیت پردازی با هم فرق میکنن و MGS خیلی سطحش بالاتره و کار هم روش خیلی سختره ولی گریز این نقص رو داره و در عوض گیم پلی فوق العاده ای داره که خراب نمیشه و میشه روش مانور داد.

من که خیلی خوشحال میشم U3 بیاد!:دی به قول دوستان این بازی کلا ماجراش فرق داره با گیرز
اصولا همین گیرز هم می تونه ولی اپیک نیاز به یه سری ویژگی های جدید داره تا بتونه شماره 3 رو عرضه کنه که همش بستگی به قدرته این شرکت داره و اینکه چی فکر ها و ایده هایی دارن
چون گرافیک چندان مهم نیست!به اون شکل که شما می گین ماجرای رزیدنت 5 به میون میاد که برای نسل بعد اومد و به کل گند زد.همیشه گیم پلی حرف اول رو می زنه
در ضمن هنوز هیچ چیزی در مورد کیل زون 3 مشخص نیست و کسی نگفته شماره 3 توی این نسل نمیاد!
MGS هم دو شماره داره فعلا و فاینال هم 2 شماره!:دی

خب الان چرا همه گیر دادید که GeoW 3 بره برای نسل بعد ؟:confused:
این نسل اگه باشه، زودتر بازیش میکنیم و حال میکنیم دیگه !:biggrin1:

خب الان چرا همه گیر دادید که GeoW 3 بره برای نسل بعد ؟:confused:
این نسل اگه باشه، زودتر بازیش میکنیم و حال میکنیم دیگه !:biggrin1:

ميگم براي تو همين نسل يه gears 3 بسازن مخصوص خودت :biggrin1:

هم خوشحالی داره هم ناراحتی.خوشحالی از بابت اینکه میتونم بهترین بازیه این نسل رو بازم بازی کنم و ناراحتی از اینکه به خاطر عجله سازندگان از کیفیت بازی کم بشه.

منم اگه سحت داشته باشه عقیدم بر اینه که یه اسپین اف میاد ازش .............
در هر صورت اسم فرق نمیکنه این گیم پلی هستش که مهمه

خب درعوض اگه بیفته برای نسل بعد که دیگه باید حالا حالاها صبر کنیم.;)
خوب این نشد که دلیل قانع کننده. شما نمیتونین صبر کنید چون میخواید زود بازی کنید. حالا هر آشغالی هم تحویل دادن مشکلی نیست؟؟؟ فقط باید بازی کنید؟؟؟ که چی بشه؟؟؟

واقعا آدم نمیدونه چی جواب بده. :confused:

منم با نظر اریا موافقم- اخر GOW2 بعد از تیتراژ صدای بابای مارکوس بود فکر میکنم میومد-
شاید قضیه در باره اون باشه- و بر گرده به قبل از زندانی شدن M F.
آره. صدای پدر مارکوس بود اما نمیشه به گذشته ربطش داد. چون گفت:" شما با غرق کردن جاسینتو خطر بزرگتری برای بشریت بوجود آوردید". یعنی اون صدا مربوط به یه مدت بعد از پایان GeOW2 بود.

Prequel خیلی احتمالش کمه. قبل از زندانی شدن مارکوس که لوکاستی در کار نبوده. جنگ های پندولوم هم بین انسان ها بوده.
اگر هم بخوان ادامه داستان را بسازن که باید یه سناریوی قوی بنویسن که سرنوشت انسان ها روی Sera بعد از نابودی جاسینتو مشخص بشه و بعید میدونم به عنوان یه نسخه فرعی باشه.

به نظر من عنوان بعدی که معرفی میشه همون GeOW3 هست. منتها کی معرفی بشه خدا میدونه. بیشتر توی E3 احتمالش هست.

دوستان بازیهایی مثل Halo , MGS و ... که مثال زدین , از سری شماره دار و اصلی فقط یکی اومده. نه ODST و نه Rising بازیهای اصلی حساب نمیشن. (به چندین و چند دلیل که همه میدونیم) یا FFXIV یه بازی آنلاین هست که توی نسل قبل هم FFXI رو داشتیم در این زمینه ! کلآ من که بازی داستانی خاصی یادم نمیاد که بیشتر از دو نسخه اصلی (شماره دار) داشته باشه توی این نسل.

Prequel خیلی احتمالش کمه. قبل از زندانی شدن مارکوس که لوکاستی در کار نبوده. جنگ های پندولوم هم بین انسان ها بوده.
اگر هم بخوان ادامه داستان را بسازن که باید یه سناریوی قوی بنویسن که سرنوشت انسان ها روی Sera بعد از نابودی جاسینتو مشخص بشه و بعید میدونم به عنوان یه نسخه فرعی باشه.
مهدی اتفاقآ به نظرم جالب میشه اگه بازی از نبرد بین انسانها شروع بشه (توی سری GeoW تا حالا با آدم نجنگیدیم و در نوع خودش میتونه جالب باشه) یعنی نابودن شدن ساختمونها و بناهای زیبای بازی رو داخل گیم پلی ببینیم.میتونیم دلیل دستگیر شدن مارکوس (که فقط بهش اشاره شده و جزییات زیادی ازش نمیدونیم) رو هم داخل بازی ببینیم. آخرش هم یه مرحله کوتاه ولی جالب در مورد دامینیک داشته باشیم که با لوکاستها مبارزه میکنه و به زندان مارکوس میرسه و بازی تموم میشه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or