شایعه gears of war 3 شاید در VGA !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
:biggrin1: به به بوي گل امد اونم از نوع خونريزيش :biggrin1:

440979_1_hs.jpg

شايعه اينطور ميگه :

گمان ميره که gears of war3 در حال ساخته شدنه . شما اين شايعه را ماه پيش به صورت جداگانه شنيده بوديد . اما ميشه در نمايش 2009 Video Game Awards اين پرده برداشته بشه ؟

Spike TV به ميزباني Geoff Keighley بيانه اي از طرف کارگردان سري gears of war اقاي CliffyB' Bleszins صادر کرده که گفته :

( ما شما را آماده يک نمايش بزرگ شنبه شب خواهيم کرد , براي ديدن اون نميتونيد صبر کنيد !)

همه ما ميخواهيم بهترين هاي اين سال را ببينيم و شايد در کنار آن gears of war 3 هم در معرض معرفي قرار گرفت !

http://connectedconsoles.com/xbox-Rumour-Gears-of-War-3-to-premiere-at-VGAs.cfm

فکر نمیکنم گیرز باشه ! شاید بازیی باشه که اپیک میخواد برای ناتال بسازه و یا شادو کامپلکس 2 و ... آخه یه شایعاتی در مورد همکاری اپیک و مایکروسافت در خصوص عناوین گیرز و شادو کامپلکس در کنار ناتال شده بود !

ولی کیه که بدش بیاد ! چیف و مارکوس به همراه رفقاشون سال بعد رو به یه میدون جنگ واقعی تبدیل می کنن ! چه در بازی و چه در بازار بازی !! :love:

یادمه قبلا خونده بودم که این بازی قراره با موتور UN4 ساخته بشه که فعلا دارن رویه اون موتور گرافیکی کار میکنن و سازنده ها گفته بودن gears 3 بر روی کنسول بعدی مایکروسافت ظاهر میشه درسته :confused:
خدا کنه واقعیت داشته باشه :love:

آخرین ویرایش:
الله علم
به نظر من كه ميخوان GOW3 رو با ناتال بسازند شايدم GOW2 رو اديت كنند با ناتال

فکر نمیکنم صحت داشته باشه خودشون گفته بودن تا سه سال اینده نمیسازن چی شد یهو
money1.gif

فکر نمی کنم چنین IP مهمی رو در یک نسل خلاصه کنن ، البته اگر سه گانه باشه .

فکر نمیکنم صحت داشته باشه خودشون گفته بودن تا سه سال اینده نمیسازن چی شد یهو
money1.gif

اخه اینا سر شماره ی 2 هم چنین حرفهایی میگفتن .
بعد هم آنچارتد که 2 شماره ساخته شده بعد سازندش خیلی با افتخار میاد میگه شماره ی 3 را هم میسازیم حتی نمیذارن چند روز هم از انتشار شماره ی 2 بگذره .

بعد من نمیدونم این epic چرا این همه مخفی کاری میکنه ؟
چیزی که منو امیدوار میکنه برای شماره ی 3 اینه که شماره ی 2 بازی سال 2008 اومد یعنی تا اخر نسل ببین چقدر مونده اینا یعنی این همه تو کارشون عجله داشتن ؟
بالاخره من یکی اگه شماره ی 3 هم در کار نباشه ولی مطمعن هستم یه شماره از GEARS عرضه میشه حالا با هر نام و پسوندی که باشه میخواد 3 باشه یا میخواد چیزه دیگه باشه .

فکر نمی کنم چنین IP مهمی رو در یک نسل خلاصه کنن ، البته اگر سه گانه باشه .

مطمعن باش که 3 گانه نیست مگه مغز خر خوردن؟

البته مثل اینکه یه خبر دیگه را kotaku گذاشته . ولی نه اینجوری .

گفتن که EA همراه با EPIC روی یه IP جدید بزرگ کار میکنن .
به گفته David DeMartini رئیس و مدیر داخلی شرکت EA , شرکت EA بهترین کارمندان خودش را از سراسر دنیا استخدام کرده تا همراه با EPIC روی یک عنوان بسیار بزرگ کار کنند این بازی هم قراره روی هر سه پلتفرم عرضه بشه .
http://kotaku.com/5037277/ea-to-publish-new-ip-title-from-epic

برای اطلاعات بیشتر هم میتونید از www.epicgames.com اخبار را بگیرید .

حالا همه چی ممکنه تو VGA معلوم بشه .

Gears of war رو با UE3 ساختن ، GeOW2 رو با ارتقاء یافته ش ساختن ، 3 رو دیگه باید به UE4 بسازن که فعلا خبری نیست ازش .
من بعید میدونم بیان دوباره با همون UE3 یه GeOW دیگه بسازن ، کار معقولانه ای نیست ...

یه تخیل بزنم
فکر کنید مایکروسافت اعلام کنه تو ماه مارچ ناتال با لانچ تایتل های هیلو ریچ، فیبل3 ، الان ویک و یه نسخه از گیرز عرضه میشه!
جنگ به معنای واقعی:laughing:
--------------------------------
میدونم چنین چیزی غیر ممکنه

یه عنوان بدون شماره (حالا Prequel باشه یا در مورد یه شخصیت دیگه باشه) محتمل تر به نظر میاد تا GeoW 3 . شایدم واقعآ GeoW 3 در کار باشه ولی منم با دوستان موافقم که اگه اون رو بذارن برای نسل بعد بهتره.

یه عنوان بدون شماره (حالا Prequel باشه یا در مورد یه شخصیت دیگه باشه) محتمل تر به نظر میاد تا GeoW 3 . شایدم واقعآ GeoW 3 در کار باشه ولی منم با دوستان موافقم که اگه اون رو بذارن برای نسل بعد بهتره.
منم با نظر اریا موافقم- اخر GOW2 بعد از تیتراژ صدای بابای مارکوس بود فکر میکنم میومد-
شاید قضیه در باره اون باشه- و بر گرده به قبل از زندانی شدن M F.

gow باید نسل بعد بیاد لذتش چند برابره
ولی اگه یه ip دیگه هست خدا کنه multi باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or