Gears of War 3 بر روی PS3 ضعیف تر خواهد بود..؟

Terova

No Trolls
Gold User
اگر شما این روزها نسخه بتا بازی Gears og War 3 را بازی کرده باشید متوجه می شوید که سطح گرافیک بصری این بازی بسیار پیشرفت داشته.این پیشرفت ها همه به خاطر موتور محبوب شرکت Epic یعنی UE3 می باشد.
این موتور که بازی Gears of War 3 سطح آن را مشخص میکند پیشرفتهای زیادی را به نمایش میگزارد که یکی از آنها Motion blur skinning است این قابلیت به موتور بازی اجازه میدهد که حرکت کارکتر ها را در تمام نقاط بدن Motion blur (تار کردن) میزند و آن را طبیعی تر جلوه می دهد این قابلیت احتیاج به یک سخت افزار گرافیکی خاصی دارد که باید Direct3D 9 را پشتیبانی کند و این قابلیت از قبل در XBOX 360 وجود داشته و حالا Epic میخواهد از ان استفاده کند..

motion-blur-skinning.jpg

حالا سئوال اینجاست که Motion blur skinning چرا روی PS3 اجر نمی شود..؟ Epic در این رابطه اداعا میکند که می شود ان را بر روی ps3 اجرا کرد ولی آن بسیار کند میشود (با فرض اینکه بازی روی High باشه)
این به ان معنی است که اگر Gears of War 3 بخواهد بر روی PS3 اجرا شود (که من فکر نمیکنم این اتفاق بی افتد) نمیتواند به خوبی نسخه XBOX 360 باشد و PS3 در نبود بعضی موارد رنج خواهد برد
این فوقالعاده است که Epic میتواند از معماری سخت افزاری Xbox 360 به نحوه احسنت استفاده کند و محدویت این نسل را جبران کند..

3small.png

منبع
منبع اصلی

بعضی موارد چون تخصصی بود خلاصه ترجمه کردم

این حرف ها اصلا ارزش تایپیک زدن که چه عرض کنم ...
اینا همه سیاست های شرکت هاست که فقط جنبه تبلیغاتی داره . سر U2 هم همچین حرف هایی زده شد . این متنش که کلا خنده داره پس فردا سونی هم میاد میگه اون شال U3 رو ایکس باکس نمیتونه پردازش کنه . :d

ول کنید زندگی رو دریابید .

کجای کاری مومن؟
اینها دارن کلاس موتورشون رو میزارن :|
خوب به من و شما و خیلیای دیگه با این حرف آسیبی رسیده؟(فشار وارد شده؟)
بابا یارو اومده تبلیغ کرده گفته ما یه قابلیت پیشرفته تر از موشن بلور گذاشتیم تو بازیمون!خوب حقم داره!بازی
انحصاریه نمیخواد جلو رقیبش کم بیاره!
اصلا نمیفهمم این بحثاتون سر چیه!

ولی جدای از فن بازی و بجز این مساله، ps3 امکان پردازش تسلیشن این بازی رو نداره چون قابلیت سخت افزاریش رو نداره
اینو دیگه باید قبول کرد و سازندگان مجبور بودن از Normal map استفاده کنن
ولی چیزی که متن خبر اومده چرتی بیش نیست.. به قول اون دوستمون pes هم این تکنولوژی رو داشت :دی
اقلا میگفت تسلیشن رو نمیتونه اجرا کنه :دی

خوشم اومد از کرایسیس که شرکت سازنده اش با عرضه این بازی روی دوتا کنسول یک تودهنی زد به شرکت هایی که این حرف هارو می زنن.بابا بگو تا وقتی پول هست بازی رو روی اون یکی کنسول عرضه نمیکنم.:d

ولی جدای از فن بازی و بجز این مساله، ps3 امکان پردازش تسلیشن این بازی رو نداره چون قابلیت سخت افزاریش رو نداره
lol, کدوم تسلاشن ؟! هرکی هر چرتوپرتی گفت که شما نباید باور کنی.

اینم مثل صدها بازیه دیگه که با UE3 روی PS3 ساخته و پرداخته شدند.

این Epic هم هر وقت حوصله اش سر میره در مورد GoeW 3 یه حرفهایی میزنه. :d
اول می گن دوست دارن بازیرو رو PS3 بسازن و حالا میگن اگه بازی رو PS3 بیاد کیفیت نسخه 360 رو نداره.

خوب به من و شما و خیلیای دیگه با این حرف آسیبی رسیده؟(فشار وارد شده؟)
بابا یارو اومده تبلیغ کرده گفته ما یه قابلیت پیشرفته تر از موشن بلور گذاشتیم تو بازیمون!خوب حقم داره!بازی
انحصاریه نمیخواد جلو رقیبش کم بیاره!
اصلا نمیفهمم این بحثاتون سر چیه!
آخه میدونی، من خودم یکی از کسایی هستم که همیشه از کار سونی درباره هایپ های مسخره گله دارم.
این که فلان بلوری میشه و یه میلیون قدرت کنسول استفاده کردیم و نمیدونم یه مرحله بازی یه هارد یه ترابایته :دی.
حالا همین حرفا رو الان Epic هم میزنه آدم یه جوری میشه.
بعد اینها سر Gears Of War اومدن گفتند که PS3 نمیکشه چون رمش پایینه بعد سر UE3 اومدن گفتن از Gears Of War بهتر و بالاتر است.
Epic کلا خیلی میبنده :دی.

اول می گن دوست دارن بازیرو رو PS3 بسازن و حالا میگن اگه بازی رو PS3 بیاد کیفیت نسخه 360 رو نداره.
ترجمه متن Epic رو بهت ندادم وحید؟ :
دوست داریم بازیمون رو روی PS3 ببینیم.
مترجم گوگل :
مایکروسافت شل کن سر کیسه را

بازیمون روی PS3 نمیبینیم، نمیکشه.
مترجم گوگل :
مایکروسافت شل کرد سر کیسه را

:دی.

خیلی منتظرم ببینم این جنگ بین انچارتد و گیرز از نظر گرافیکی به کجا ختم میشه هرچند به نظر میاد گیرز به خاطر استفاده از تکنولوژیای جدید تر و تغییرات کلی که موتور انریل کرده بتونه انچارتد رو شکست بده در حالی که موتور انچارتد اونجوری تغییر و پیشرفت نکرده که البته طبیعیم هست چون اپیک وقت بیشتری برای ایجاد تغییرات گرافیکی روی بازیش داشته
ND دیگه بخواد یک کم دیگه موتورش رو تقویت کنه به صورت اتوماتیک رفته تو نسل بعد :دی.

آخرین ویرایش:
خیلی منتظرم ببینم این جنگ بین انچارتد و گیرز از نظر گرافیکی به کجا ختم میشه هرچند به نظر میاد گیرز به خاطر استفاده از تکنولوژیای جدید تر و تغییرات کلی که موتور انریل کرده بتونه انچارتد رو شکست بده در حالی که موتور انچارتد اونجوری تغییر و پیشرفت نکرده که البته طبیعیم هست چون اپیک وقت بیشتری برای ایجاد تغییرات گرافیکی روی بازیش داشته

عزیزجان تا اینجای کار که u3 گرافیک قویتری نشون داده هرچند باز هم انتظار من بالاتر از اینهاست چون nd با u2 کاری کرد که آدم خودبه خود انتظاراتش بالامیره.احتمال اینکه geow3 بتونه u3 رو شکست بده خیلی کمه هرچند که پیشرفت زیادی داشته

والا اون جوری که به نظر من میاد این Motion blur skinning نبودنش بهتر از بودنش است . به نظر من اون تصویریکه Motion blur skinning رو off کردن بهتره .

این Geow رو حتی قوی ترین pc های نسل حاضر هم نمی کشن آخه چون Motion blur skinning داره لامصب خیلی سنگینه . آقا خفن وحشتناکه پی سی ها رو فرت و فرت خیلی چراغه می کنه ! اصلا می کنتشون نور افکن :d

:)) منم با نظر تو موافقم

افرین افرین
بابا جای این کارا که پولتون رو جای نت بدید جمع کنید دوتا دستگاه رو با یه tvتوپ بگیرین بازی کنید عشق دنیا رو ببرید عین من:d

اورین اورین

خوشم اومد از کرایسیس که شرکت سازنده اش با عرضه این بازی روی دوتا کنسول یک تودهنی زد به شرکت هایی که این حرف هارو می زنن.بابا بگو تا وقتی پول هست بازی رو روی اون یکی کنسول عرضه نمیکنم.:d

جالبش اینه که کرای انجین موتوری هتسش که به صورت اتوماتیک خودش خروجی ps3 وxbox میده

اصلاً اینها حرف راست رو زدن ! PS3 نمیکشه و اندازه 360 نمیتونه کار کنه ! کشش نداره ! اپیک راست میگه ! اصلاً این بحث ها هم نمیدونم سر چی هست ! بهتره اطلاعات پس زمینه تون رو قوی تر کنید و با واقعیت روبرو بشید ! این تازه اولشه و اولین مرحله از مراحل چندگانه هست که پیش رو دارین ! b-):>

اصلاً U3 کیلو چنده ؟ اصلاً کیلویی ـه ؟ E3 میبینمتون ! :دی

این هم سند حرفهام، بخونید تا چشماتون 4 تا شه ! :|

جان من رو هر چیزی میخواین مانور بدین بدین ولی رو tesselation مانور ندین ...:d
اینکه 360 از تسلیشن پشتیبانی میکنه یه بحثه ، اینکه تو GEOW 3 از این تکنیک استفاده شده یه بحث دیگست .....
البته هنوز هیچی مشخص نیست ولی بهترین راه اینکه واستیم خود epic بیاد در مورد تکنیک های استفاده شده در gears صحبت کنه:d
البته بشخصه احتمال میدم هیچ تسلیشنی در کار نیست و با یه normal mape خیلی حرفه ایی طرفیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or