Gears of War 2

نوید جان این کلمه خوب را یه جوری میگی در مورد گرافیک , ادم فکر میکنه اونم با تخفیف گفتی :biggrin1:
یعنی فقط گرافیک بازی خوب بود ؟
:eek:
من که هر چی گفتم خوب بود هم صداش هم گیم پلیش و کلا همه چی :biggrin1:
سلام
هیچ نظریه ای نیست که گفته باشه ملکه لوکاست ها که شبیه انسان هم بود(و چیز خوبی هم بود:دی) مادر مارکوس هست؟!:) به نظر من میتونه باشه :)
اتفاقا خیلی به هم شبیه بودن :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

ببخشید من زبانم خیلی ضعیفه از داستان هم چیزی نفهمیدم
تای چرا خود کشی کرد؟؟؟
اين موضوع هنوز به طور كامل مشخص نشده و بين علماء اختلاف وجود داره.:biggrin1:
ولي فكر كنم تو زندان دهنشو ...:biggrin1: كه ديگه نا نداشت هيچكاري بكنه و به زندگيه نكبت بارش پايان داد.:biggrin1:

دوستان من بازی کنم دیگه. فقط نباید به Live وصل شم. بن که نمیشیم بعد از این که به Live وصل شیم؟
هیچی معلوم نیست ولی اغلب بچه های سایت بازی کردن در ضمن شما که صبر کردی 4 روز دیگه که صبر کنی 100 درصد خیالت راحته

اتفاقا خیلی به هم شبیه بودن :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

چه ربطی داره؟:دی مگه باید شبیه باشه:دی

اقایون من هم بازی رو تموم کردم واقعا حرف نداره .کسی اطلاعی از بابای مارکوس نداره اخر بازی یه حرفهای مشکوکی میزد

صفحه ی قبل رو بخون!

من یه چیزی میگم ولی نخندینا...:blushing: من هنوز Geow1 رو بازی نکردم!:-" حالا میخوام Geow2 رو بگیرم ولی از داستان 1 چیزی نمیدونم! داستانش رو کجا میتونم پیدا کنم؟ انگلیسی یا فارسی. کسی میدونه تو بازی رایانه تو کدوم شمارش نقدش کردن؟!:cheesygri

من یه چیزی میگم ولی نخندینا...:blushing: من هنوز Geow1 رو بازی نکردم!:-" حالا میخوام Geow2 رو بگیرم ولی از داستان 1 چیزی نمیدونم! داستانش رو کجا میتونم پیدا کنم؟ انگلیسی یا فارسی. کسی میدونه تو بازی رایانه تو کدوم شمارش نقدش کردن؟!:cheesygri
پیشنهاد میکنم خودت بشینی 1 ش رو بازی کنی چون هنوزم فوق العادست!!

سلام
دوستان کلا بازی چند ACT ه ؟
فکر میکنم یکجورایی بازی ناقص ! خیلی زود تموم شد(اون مرحله که تو دموی E3 بود با بازی فرق داشت )
تو یک صحنه من واقعا اشکم در اومد
جایی که ماریا رو پیدا میکنند ...:((

اين موضوع هنوز به طور كامل مشخص نشده و بين علماء اختلاف وجود داره.:biggrin1:
ولي فكر كنم تو زندان دهنشو ...:biggrin1: كه ديگه نا نداشت هيچكاري بكنه و به زندگيه نكبت بارش پايان داد.:biggrin1:
من نمیدانم منظور شما از اینکه سر تای و ماریا آمد چه بود؟ چون اتفاق خاصی نیفتاده بود فقط تای را شکنجه داده بودند او هم نامردی نکرد و خودکشی کرد. همسر دام هم مدت طولانی بدون آب و غذا زندانی بود و از گرسنگی و تشنگی به ان حال و روز افتاده بود. فکر نکنم چیز مشکوکی در مورد این دو نفر وجود داشت:biggrin1:

سلام
دوستان کلا بازی چند ACT ه ؟
فکر میکنم یکجورایی بازی ناقص ! خیلی زود تموم شد(اون مرحله که تو دموی E3 بود با بازی فرق داشت )
تو یک صحنه من واقعا اشکم در اومد
فکر کنم 5 تا...
من هیچ فرقی بین دموی گیم پلی e3 با بازی ندیدم کجاش فرق میکرد؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or