Gears of War 2

من هم دانلود کردم دیدم !
من انتظار داشتم بازی نسبت به نسخه قبل تغییر کنه اما اونقد پیشترفته تر شده که بسیار فراتر از حد و انتظارم بود ! :eek: :eek: :eek:
Gears Of War 2 تجربه یک جنگ واقعی و سراسر پر از هیجان است و ظاهرا GOW2 قصد تبدیل شدن به یک بازی تاریخی و فراموش نشدنی را دارد -
تخریب بالا - موتور فیزیک بسیار جالب - افکتها و گرافیک خارقالعده و اینهمه چیز در تصویر به علاوه تعداده زیادی لوکاست اوت وقت من که ذره ای افت فریم ندیدم !

من که شدید رفتم توی فکر. اگه گیم اسپات به GTA IV 10 داد آیا میتونه به GOW2 هم 10 بده ؟
فکر کنم خودش خجالت بکشه نمره GTA را بکند 9 بعد به GOW2 :love: بدهد 10 :biggrin1:

واقعا اگر به gta دادن10 به اين بايد بدن :eek:15.اما توي سبك اين بازي رقيب زياده وفكر نكنم ده بدن.
در ضمن واسه چي افت فريم شما اگر به تريلر كني يك كم هم افت فريم نداره.مگر اين دمو را روي360 اجرا نكردن پس چرا بايد نگران افت فريم باشيم.قدرت 360 بيشتر از اين حرفهاست;)

یعنی تو بازیه واقعی هم این 1000 تا لوکاست هستند؟؟؟!!!

اگر باشن خیلی خوبه چون تو نسخه اول که خیلی بد بود همش 6-7 تایی حمله میکردند ، فرض کن شبه تاریک گرافیک بالا داره از چپ و راستت 1000 تا لوکاست حمله میکنند صدای تیر و اره برقی و... آدم یاد COD2 میفته لشگری حمله میکردند....

چه شود....
ثانیه شماری شروع شد!

شاتهای جدید ببینید به جون فرخ دعا کنید:biggrin1:.

Image hosting

Image hosting

Free Image Host

Free Image Host

Image hosting

Free Image Host

Image hosting

Image hosting

Free Image Host

Free Image Host

Image hosting

Free Image Host

52.jpg

48.jpg

53.jpg

49.jpg

51.jpg

41.jpg
]

bigger, better and more badass than Gears 1

184488-2-1.jpg

خب اصطلاح بالا از وقتي كه GOW2 تاييد شد مدام ازدهن CliffyB شنيده ميشود ايا CliffyB باز هم ميتونه يك بازي جذاب ارائه كنه يا نه ؟ يه نگاهي به Game Pro بندازيم در مورد نمايش GOW2 در Microsoft Gamers Day و چگونگي ان

CliffyB تمام مرحله دوم رو بازي كرد و در حين نمايش قابليت هاي گرافيكي جديد بازي رو { essentially bigger . جزئيات بيشتر مراحل } و همچنين اسلحه هاي جديد (a five-shot Gorgon pistol) به نمايش گذاشت .

Bleszinksi همچنين اشاره كرد كه single-player campaign بازي از شماه 1 اون طولاني تر و بيشتر هست همچنين وي اشاره كرد كه قسمت multiplayer بازي بسيار بهتر و بزرگتر شده است اما از دادن هر گونه جزئيات خود داري كرد و ان را به زمان ديگري موكول كرد

در Gears of War 2 ه Marcus Fenix به قابليت هاش مقداري اضافه شده است . وي ميتونه بدن افتاده لوكاست ها رو بلند كنه و از اونها به عنوان يك سپر يا به قولي يك meat shield استفاده كنه . شما ميتوانيد بدن لوكاست ها رو خرد كنيد زماني كه شما اماده براي راحت شدن از بدن لوكاست ها شديد. Marcus گردن ان ها رو خورد ميكنه و بعد بدن انها پرت ميكند . چيز ديگري كه به بازي اضافه شده است جنگ هاي نزديك و به اصطلاح close-range combat هست و جزئيات بيشتر در مبارزه با اره برقي يا chainsaws كه به بازي اضافه شده است . شما بايد با زدن مدام دكمه B قدرت خود را به حريف در مبارزه با chainsaws غالب كنيد .

مرحله اي كه Bleszinksi اون رو نمايش ميداد جايي بود كه وسايل نقليه كه derricks نام داشنتد در حال حركت بودند و لوكاست ها به وسيله Brumack ها به اونجا حمله كردند

همچنين Kudo Tsunoda { مدير سابق EA شيكاگو و مدير جديد بازار يابي Gears of War } اعلام كرد كه داستان شماره 2 به مراتب بهتر از قسمت 1 است وئ ميگويد Josh Ortega يك نويسنده خوب كميك بوك هست كه ما اون به خدمت گرفتيم . هدف ما داستان بازي بود و ميخواهيم كار بهتري رو بر روي اين قسمت انجام دهيم

184488-1-1.jpg

منم دو سه روز پیش این تریلر رو دیدم . مات و مبهوت جلوی تلویزیون خشکم زده بود ، فقط میتونم بگم رو دستش بازی نمیتونه بیاد:love: . امکان نداره از گیم اسپات زیر 10 بگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or