sn@ke
کاربر سایت
ميشه نويسنده مطلب و منبع براي ما بگوييد ممنون ميشم
:arrowd:
www.gameinformer.com
مجله ماه می
www.neogaf.com
ميشه نويسنده مطلب و منبع براي ما بگوييد ممنون ميشم
امير تابستون نمياد.حداقل6 ماه ديگه مياد چون نوابره و نوابر ماههاي اخر2008 هستش.یک بار دیگه بگید کی می یاد؟
چون اگر تا تابستون آماده بشه من و بچه های لایو می ریم...
یک بار دیگه بگید کی می یاد؟
چون اگر تا تابستون آماده بشه من و بچه های لایو می ریم...
نفوس بد نزن(ماه سوم) ان شاالله اوایل ماه دوم میاد. (نمیتونم یه ماه دیگه صبر کنم.:biggrin1ماه دوم یا سوم پاییز
می رم سراغ مایکروسافت حالشو می گیرما:biggrin1:امير تابستون نمياد.حداقل6 ماه ديگه مياد چون نوابره و نوابر ماههاي اخر2008 هستش.
در ضمن به دلت صابون نزن:biggrin1:
برای بار اول چنان محو گرافیکش میشدی که بازی کردن یادت میرفت، اون وقت 12 تا 15 ساعت طول میکشه. برای بار دوم به بعد که حرفه ای شدی زیر 7 ساعت اونم روی Hard .
فریدون جان به نظر من واقعا شماره یک درجه سختی Casual اصلا Casual نبود و یه چیزی تو مایه های Normal و حتی سختر بود البته من رو PC بازی کردم شاید رو 360 با دسته راحتر بشه بازی کردبرای بار اول چنان محو گرافیکش میشدی که بازی کردن یادت میرفت، اون وقت 12 تا 15 ساعت طول میکشه. برای بار دوم به بعد که حرفه ای شدی زیر 7 ساعت اونم روی Hard :biggrin1:
ما كه روي 360 بازي كرديم.فوق فوق فوق... اسون بودش.(راحت ميتونستي توي يك روز تمومش كني).فقط اين رام روي اينسين يك خورده شاخ ميشد.:biggrin1:فریدون جان به نظر من واقعا شماره یک درجه سختی Casual اصلا Casual نبود و یه چیزی تو مایه های Normal و حتی سختر بود البته من رو PC بازی کردم شاید رو 360 با دسته راحتر بشه بازی کرد
بعد از اینکه بازی رو روی Casual تمام کردم :biggrin1:رفتم که بازیو رو Hardcore بازی کنم که به کل پشیمان شدم:biggrin1:
Insine هم البته اگه درست نوشته باشم واقعا مرگ آور بود:biggrin1: