Gears of War 2

برای بار اول چنان محو گرافیکش میشدی که بازی کردن یادت میرفت، اون وقت 12 تا 15 ساعت طول میکشه. برای بار دوم به بعد که حرفه ای شدی زیر 7 ساعت اونم روی Hard :دی.

برای بار اول چنان محو گرافیکش میشدی که بازی کردن یادت میرفت، اون وقت 12 تا 15 ساعت طول میکشه. برای بار دوم به بعد که حرفه ای شدی زیر 7 ساعت اونم روی Hard :دی.

به خاطر همین پرسیدم چون چند وقت پیش خیلی طول کشید تا تمومش کنم و الان که برا بار دوم میخوام برم روی Hard میخوام ببینم چقدر طول میکشه . ;):p

از MANIX عزیز

Locust1 ها 12مدل كاراكتر هستند كه 7تا از نسخه يك است.
2-يك مپ جديد و فوق العاده به بازي اضافه شده به نام Dusk كه چشم انداز و وسعت زيادي دارد.
3-يك اسلحه آتش زن( flamethrower)هم به بازي اضافه شده كه بسيار زيبا از آب درآمده.
4-Hammer of Dawnهم داراي 3 تا charge جديد است.
5-متروهاي زير زميني را شما ميتوانيد كنترل و آنها را خاموش روشن كنيد.

اين اطلاعات از طريق سايت gamerumor كه مصاحبه اي با سازنده بازي داشته به دست آمده

برای بار اول چنان محو گرافیکش میشدی که بازی کردن یادت میرفت، اون وقت 12 تا 15 ساعت طول میکشه. برای بار دوم به بعد که حرفه ای شدی زیر 7 ساعت اونم روی Hard :biggrin1:
فریدون جان به نظر من واقعا شماره یک درجه سختی Casual اصلا Casual نبود و یه چیزی تو مایه های Normal و حتی سختر بود البته من رو PC بازی کردم شاید رو 360 با دسته راحتر بشه بازی کرد
بعد از اینکه بازی رو روی Casual تمام کردم :biggrin1:رفتم که بازیو رو Hardcore بازی کنم که به کل پشیمان شدم:biggrin1:
Insine هم البته اگه درست نوشته باشم واقعا مرگ آور بود:eek::biggrin1:

فریدون جان به نظر من واقعا شماره یک درجه سختی Casual اصلا Casual نبود و یه چیزی تو مایه های Normal و حتی سختر بود البته من رو PC بازی کردم شاید رو 360 با دسته راحتر بشه بازی کرد
بعد از اینکه بازی رو روی Casual تمام کردم :biggrin1:رفتم که بازیو رو Hardcore بازی کنم که به کل پشیمان شدم:biggrin1:
Insine هم البته اگه درست نوشته باشم واقعا مرگ آور بود:eek::biggrin1:
ما كه روي 360 بازي كرديم.فوق فوق فوق... اسون بودش.(راحت ميتونستي توي يك روز تمومش كني).فقط اين رام روي اينسين يك خورده شاخ ميشد.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or