Gears of War 2

درود ب همه
خبر از کسری جون:

پيش فروش رسمي Gears Of War 2 شروع شد !!

از امروز پيش فروش رسمي بازي Gears Of War 2 در سايت هاي معتبري همچون Amazon و Game Stop شروع شد . در حال حاضر نسخه معمولي بازي به قيمت 60 دلار و نسخه Limited Edition به قيمت 70 دلار براي روز November 30 پيش فروش ميشود

درود ب همه
خبر از کسری جون:

پيش فروش رسمي Gears Of War 2 شروع شد !!

از امروز پيش فروش رسمي بازي Gears Of War 2 در سايت هاي معتبري همچون Amazon و Game Stop شروع شد . در حال حاضر نسخه معمولي بازي به قيمت 60 دلار و نسخه Limited Edition به قيمت 70 دلار براي روز November 30 پيش فروش ميشود

پیش فروش بازی کپی نداره:biggrin1: ولی جدا از شوخی چشم به راهیم...

خب بالاخره همون طور که قولش داده شده بود , امروز اولین تریلر گیم پلی از GeOW 2 رو نشون دادن. دوستان توی بخش اخبار گذاشتن ولی گفتم اینجا هم باشه بد نیست.
SD

HD

خب چیزی که من توی تریلر دیدم این بود : جو بازی فوق العاده عالی شده و به نظر میاد مثل سری Halo دارن بازی رو حماسی تر از قبل میسازن. منطقه نبرد خیلی بزرگ تر از قبل شده و همین طور موشک و تیراندازی و خون و ... دیده میشه. Draw Distance بازی به نظر عالی میاد.
گیم پلی بازی چیزهای جدیدی داره. مثلآ میتونین نیروهای دشمن رو گروگان بگیرین و بعد از تموم شدن کارِتون (!) اونها رو پرت کنین پایین. دوئلهای دو نفره با اره برقی رو نشون میده که باید هی دکمه رو بزنین تا لت و پار نشین !
دو تا تفنگ جدید هم نشون میده.
گرافیک بازی پیشرفتهایی کرده ( نورپردازی مخصوصآ موقع تیر زدن که به نظر میاد خیلی بهتر شده ) ولی فکر کنم باز هم بهتر بشه تا زمان عرضه. چون الآن با وجود بهبودهایی هنوز فرق آنچنانی با نسخه قبلی نکرده ولی همین طوریش هم محشره.
راستی یه لحظه هم Carmine رو نشون میده ! اگه نسخه قبلی رو بازی کرده باشین یادتونه که اون بدبخت مُرد ! ( فکر کنم با اسنایپ زدنش )
خلاصه تریلر رو بگیرین که چیز خفنیه !

آخرین ویرایش:
ما فوق تصوراتم بود انتظار پیشرفت داشتم ولی دیگه نه به این حد !

من نمیدونم با این همه شلوغی و دشمن و لوکاست و ...............با این بافت و نورپردازی و فزیک چطور میتونه روی xbox360 اجرا بشه !

جو بازی منو کشته اصلا ما فوق تصور بود جنگیدن با لوکاست و هیولا ها زمین و اسمان واقعا انگشت به دهان میمونه ادم .
انصافا هم من کبود فریم ندیدم تو بازی خیلی نرم بود .
فزیک بازی هم که از هر لحاظ پیشرفت کرده انفجار ها شلیک روی اجسام حتی نوع تکون خردن درختها هم فرق کرده .
حتی نوع طراحی محیط هم تغیر کرده مخصوصا هم درختها من تو شماره یک لای کوه ها جنگ نکرده بودم در مورد کوها نظری بدم .
بافت بازی هم که فوق العاده است .
هرچی بگی کمه .

دست کلیفی بی را باید بوسید .

حالا بیا چند ماهی برای این بازی صبر الان که این تریلر را دیدم به کلی بازی هایی که میخواستم بگیرم بازی کنم از چشمم افتاد .

خب بالاخره همون طور که قولش داده شده بود , امروز اولین تریلر گیم پلی از GeOW 2 رو نشون دادن. دوستان توی بخش اخبار گذاشتن ولی گفتم اینجا هم باشه بد نیست.
SD

HD

خب چیزی که من توی تریلر دیدم این بود : جو بازی فوق العاده عالی شده و به نظر میاد مثل سری Halo دارن بازی رو حماسی تر از قبل میسازن. منطقه نبرد خیلی بزرگ تر از قبل شده و همین طور موشک و تیراندازی و خون و ... دیده میشه. Draw Distance بازی به نظر عالی میاد.
گیم پلی بازی چیزهای جدیدی داره. مثلآ میتونین نیروهای دشمن رو گروگان بگیرین و بعد از تموم شدن کارِتون (!) اونها رو پرت کنین پایین. دوئلهای دو نفره با اره برقی رو نشون میده که باید هی دکمه رو بزنین تا لت و پار نشین !
دو تا تفنگ جدید هم نشون میده.
گرافیک بازی پیشرفتهایی کرده ( نورپردازی مخصوصآ موقع تیر زدن که به نظر میاد خیلی بهتر شده ) ولی فکر کنم باز هم بهتر بشه تا زمان عرضه. چون الآن با وجود بهبودهایی هنوز فرق آنچنانی با نسخه قبلی نکرده ولی همین طوریش هم محشره.
راستی یه لحظه هم Carmine رو نشون میده ! اگه نسخه قبلی رو بازی کرده باشین یادتونه که اون بدبخت مُرد ! ( فکر کنم با اسنایپ زدنش )
خلاصه تریلر رو بگیرین که چیز خفنیه !

من زیاد اطلاع ندارم اما فکر کنم carmineها مثل سربازهای معمولی موجود تو بازی هستند و همشون از همین لباس ها میپوشن

این هم چند تا عکس از Gameplay ـه بازی که از روی Trailer ـه جدید گرفته شده:
( برای کسانی که Dial Up دارند )

1.jpg

بقیه رو از اینجا ببینید...

پ.ن: بازی از اون قرمزی در اومده !

یکی از دلایل این پیشرفت گرافیکی استفاده از نسخه جدید Unreal Engine 3 که باعث شده تعداد زیادی متحرک بتونن درصحنه حرکت کنند ،جابجایی اب در اثر حرکت در داخل ان ویا تیر اندازی بهش طبیعی تر باشه ،در و دیوار وکف و ستونها کاملا قابل تخریب بشه و چند تا چز دیگه که تو یکی از trailer های سایت gametailer در موردش توضیح کامل داده ده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or