armin_xbox360
کاربر سایت
راستي اين يارو سام زماني (sam zamani) كه تو epic كار ميكنه ايرانيه؟
.
اسمش رو بازي كه تموم ميشه زير نوشته ها كه عكس هم ميندازه خوندم.
.
اسمش رو بازي كه تموم ميشه زير نوشته ها كه عكس هم ميندازه خوندم.
خب بالاخره بازی تموم شد ! نکات مثبت و منفی بازی به نظر من :
+ داستان به مراتب بهتر نسبت به نسخه قبلی که اصلآ چیزی به نام داستان نداشت. پیچش های داستانی توی این نسخه خیلی خوب بود.
اگه هنوز بازی رو تموم نکردین , حتمآ تا آخر Credits صبر کنین چون چیز جالبی در انتظارتون هست.وقتی Credits تموم میشه :
+ گرافیک خوب در بعضی جاها , عالی در بعضی جاها و فوق العاده در بعضی جاها ! مرحله اول رو که بازی کردم به خودم گفتم این Gears Of War 1.5 هم نیست ! ولی هرچی جلوتر رفتم از هر نظر (Draw Distance و نورپردازی و محیط و حتی FPS ) بازی پیشرفت زیادی میکرد ! یه جاهایی که واقعآ فوق العاده بود و بهترین گرافیکی که تا حالا توی کنسول دیدم رو تجربه کردم مثل :صدای پدر Marcus یعنی Adam Fenix رو میشنویم که این جملات رو به حالت بی سیم مانند و خش خشی میگه :
Adam Fenix داره صحبت میکنه. کسی اونجا هست ؟ صدام رو میشنوین ؟ من Adam Fenix هستم , کسی صدام رو میشنوه ؟ شما چیکار کردین ؟ (چه غلطی کردین ؟)
این عبارات به علاوه صحبتهایی که ملکه لوکاستها میکنه , نشون میده که توی قسمت بعدی از Adam Fenix خیلی بیشتر میشنویم و احتمال داره کلآ یه شخصیت منفی باشه
+ آهنگها و موسیقی متن به مراتب بهتر و تآثیرگذارتر از نسخه قبلیمرحله ای که باید پیش ملکه لوکاست ها میرفتیم.
+ هیجان بیشتر و حماسی تر بودن
+ تنوع زیاد در مرحله ها و محیط ها
========
- یه سری مشکلات مثل ناپدید شدن بدن دشمنان بعد از مدت خیلی کم و افت فریم در بعضی جاها (که مزاحمت خاصی ایجاد نمیکرد البته)
- عدم بهبود زیاد در هوش مصنوعی هم تیمی ها و همین طور هوش مصنوعی ناقص لوکاستهای پر تعداد در دوردست
- شباهت زیاد به بازی اصلی از نظر گیم پلی کلی
- داستان با وجود اینکه خیلی بهتر بود ولی گره ای باز نمیکرد و فقط گره ها رو بیشتر میکرد.
- خسته کننده بودن بعضی محیط ها و تآکید زیاد روی اونها که باعث عصبانیت میشد !
- آلرژی گرفتن نسبت به واژه REAVERS !!! شاید 50 بار توی بازی این رو شنیدم !
نه فرخ جان بايد جدا تهيه كني.:biggrin1:یعنی اون سلاح را هم روی Limited Edition میدن؟!
من یکی میخوام :biggrin1:
شما منظور من رو درست متوجه نشدیخوب سازنده ها احمق که نیستند. شماره یک این بازی از نظر گیم پلی انقلابی بود که تا مدتها از آن تقلید میشد ، حالا انتظار داری بیایند و عوضش کنند؟؟؟
کسی نبود؟؟؟؟؟آقا کسی هست که داستان رو کامل توضیح بده....
Queen و پدر مارکوس Adam در بازی چی کاره هستند؟؟ شماره 2 چند سال بعد از شماره 1 هست و چه سالی؟؟ و....؟؟؟
Epic Games به کسی قول 100 ساعت گیم پلی (بازی فقط 7 ساعت گیم پلی داشت و به شدت آسون بود
درود
دوستانی که "خوشحالی" شون با پایان "ناراحت" بازی از بین رفت لطف کنن بگن دوس داشتن چطوری تموم بشه. سناریوتون رو بدید ببینیم چقدر حالیتونه.
Epic Games به کسی قول 100 ساعت گیم پلی () و بازی به شدت سخت نداده بود، داده بود ما خبر نداشتیم؟
پ.ن. تعارف نکنید، چیز دیگه هم واسه تراشیدن پیدا میشه بگید :smile:.