تا جایی که یادمه بله! تست کن ببین رد میشه یا نه چون اولین نفری هستی که اونجاش گیر کردیآهان!یعنی B رو Hold نکنم و تند تند بزنم؟
تا جایی که یادمه بله! تست کن ببین رد میشه یا نه چون اولین نفری هستی که اونجاش گیر کردیآهان!یعنی B رو Hold نکنم و تند تند بزنم؟
ها!چه جالب!تا جایی که یادمه بله! تست کن ببین رد میشه یا نه چون اولین نفری هستی که اونجاش گیر کردی
یعنی یه نفر نمیتونه راهنمایی کنه؟سلام
یه جای بازی هست که باید سیستم سکوریتی رو فعال کنی گیر کردم.هر کاری می کنم نمی تونم ردش کنم.
یه اشعه هایی میان بالا از تو زمین بعدش میرم بقیه رو بیارم بالا دیگه نمیان؟؟؟
تازه دارم بازی رو میرم.نمیدونم مشکل از چیه؟؟؟:blushing:
خوب مگه نرفتیش؟تمام نکردی؟:confused:این بازی هم نیاز به راهکار داشته؟:cheesygri
خوب هر چی قرمزا رو میزنم سبز نمیشه.ببین دوست عزیز اونجا یه ذره بگرد روی دیوارها یه دکمه های قرمز رنگ هست برو جلوشون X رو بزن تا سبز بشه بعد اون سیستمهای حفاظتی از کار میفته.فقط کافیه به محیط دقت کنی.
دوست عزیز تمومش کردم خیلی وقت پیش!یک تصویر بزار بگم
میتونی یه عکس بزاری؟ اون سیستمهای حفاظتی تیر شلیک میکنن یا آتیش چون اولین جاییکه از اونها هست اون هست تو یه اطاقه که پر از Wreaches بعد خود اون Niles میگه که دکمرو بزن در واقع داره بهت یاد میده بعد یه خورده که جلوتر میری توی راهرو چندتا هست و بعد توی یکی دوتا اطاق و آشپزخانه بعد در آخر هم باید با Dom یجارو با هم برید.شایدم اون دکمه ها سبزن باید بزنی قرمز بشن به هر حال باید خاموششون کنی.وقتی خاموش شن میرن تو زمین.
ممنون دوست عزیز.فکر کنم ته راهرو سمت راست یه در هست که باید با لگد بزنی باز بشه میری جلوش خودش میگه که باید X رو بزنی