آدم و وسوسه ميكنيد بره از اون زير بازي و در بياره دوباره بازي كنه ها :d
بچه ها کسی می تونه اسم تمام شخصیت ها رو بنویسه ؟
شما مطمئنی که راننده رو هم میزنی!؟:confused:میزنم!دیگه هیچ کس نیست که بزنم!اما با ماشینمون می افیتم پایین و ماشین بقلی از رو پل رد میشه!
تا یک جایی باید افرادی که میان بالا را بزنی,بعد که می گه داریم به پل می رسیم,باید راننده ی ماشین بقلی را بزنی!یه کمی دقت کن تو یه کابین جلویی ماشین.اونو باید بزنی که اون یکی ماشینه سقوط کنه و ما رد شیم.میزنم!دیگه هیچ کس نیست که بزنم!اما با ماشینمون می افیتم پایین و ماشین بقلی از رو پل رد میشه!
ها فهمیدم!تا یک جایی باید افرادی که میان بالا را بزنی,بعد که می گه داریم به پل می رسیم,باید راننده ی ماشین بقلی را بزنی!یه کمی دقت کن تو یه کابین جلویی ماشین.اونو باید بزنی که اون یکی ماشینه سقوط کنه و ما رد شیم.
نه اخراشه!آقا یه جا موندیم خفن رو اعصابه!
یه جا هست تو یه مرحله که زنه تو بلند گو حرف میزنه!بعد میرسیم به همون زنه یا همون ملکه که تو کمرش یه چیز هایی هست حرکت می کنه!
بعد اون نوچش رو میفرسته طرفمون اونم میزنه لوستر رو میاره پایین!بعد با اون سلاحه نیزه مانندش میاد طرفمون بعد ما هم اره ی اسلحه رو روشن می کنیم و حمله اش رو دفع می کنیم!یکم دیگه می گذره میاد یه ستون رو میندازه پایین و میاد طرفم و دوباره با اون سلاحش میاد بکوبه تو سرم اما با اره رفاع می کنم یکمی اما نمیشه یعنی اول رفاع می کنه بعد میزنه زیر پام و سلاحش رو میکنه تو شکمم و فاتحه ...
چی کار کنم اینجا؟از دستش فرار کنم تا نیاد پیشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!
راستی اینجا مرحله آخره؟
آهان!یعنی B رو Hold نکنم و تند تند بزنم؟نه اخراشه!
اونجا هم کار خاصی نباید بکنی فقط همون مقاومت! تند تند B رو بزن...