Xbox Gears 5

وابستگی بیش از حد بشر به تکنولوژی باعث سقوط انها خواهد شد، و تمامی دشمنان با اتحاد به دنبال تنها انساهای باقی مانده در دنیا هستند که انها را از بین ببرند. در نقش "کیت" به سفری خواهیم رفت که ریشه واقعی لوکاست ها را کشف کنیم و برای انچه که باقی مانده در کنار دوستانمان مبارزه کنیم.

4dd4dc7e-964c-43cf-aac4-f7d03fc40172.jpg

Gears 5
توسعه دهنده : استدیو د کوالیشن
ناشر: اکس باکس گیم استدیوز
ژانر: شوتر سوم شخص
مد ها: تک و چند نفره
تاریخ عرضه: نوزدهم شهریور ماه (پانزدهم برای دارندگان نسخه التیمیت و گیم پس التیمیت)
پلتفرم ها:
110024 110023

قیمت:
نسخه التیمیت ادیشن: 80 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Ultimate Edition Character Pack
  • 30 days of Boost
  • Early Access - Play 4 days early!
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July
نسخه استاندارد: 60 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July

نکته: بازی از سرویس Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکند، بدین معنی با خرید Gears 5 از استور مایکروسافت میتوانید هم بر روی Xbox One و بر روی Windows 10 بازی را صاحب شوید.

d0a06b93-2263-496b-8cb2-85938d530b4b.png

بازی از روز اول عرضه بر روی گیم پس دردسترس هست و دارندگان گیم پس التیمیت چهار روز زودتر به بازی دسترسی دارند

در E3 سال 2018 استدیو کانادایی د کوالیشن که مسئولیت همه چیز مرتبط با دنیای Gears of War را در اختیار دارد قسمت جدید این سری را با نام Gears 5 معرفی کرد. اگر Geow 4 را به پایان رسانده باشید حتما میدانید در انتهای بازی شاهد یک پیچش داستانی هستیم که همه ماجراها را به ملکه Myrrah لوکاست ها پیوند میزند. در این دنباله مستقیم کیت دیاز (Kait Diaz) نقش اصلی داستان محسوب میشود و قرار است وی به همراه Del از مسیر دسته (که توسط JD رهبری میشود) جدا شوند و به دنبال کشف حقیقت ریشه لوکاست ها بروند.

اطلاعات زیادی از بخش کمپین بازی تا ماه دسامبر منتشر نخواهد شد و دانسته های فعلی ما صرفا به همین موارد برمیگردد. ولیکن اقای راد فرگوسن مدیرعامل استدیو د کوالیشن میگوید انها برای ساخت و توسعه Gears 4 به دلیل اینکه اعتماد کاربران را نزد خود نداشتند، دست به تغییرات و ریسک های فراوان نزدند ولیکن این بار برای Gears 5 اختیار عمل بسیاری دارند و بسیار ریسکی تر عمل کرده اند. به دنبال همین مورد حال شاهد عمیق ترین کمپین ساخته شده برای هستیم.

ویژگی های بازی به نقل از سایت Xbox:

به عنوان یکی از تحسین شده ترین دنیاهای بازیهای ویدیویی، گیرز حال از همیشه بزرگتر است، با 5 مود هیجان برانگیز در کنار عمیق ترین کمپین ساخته شده سری
کمپین کو-اپ سه نفره: در کنار دوستان خود در کمپین کو-اپ سه نفره انلاین و یا اسپلیت اسکرین مبارزه کنید
مسیر وظیفه: از یک سرباز تازه وارد تا ژنرال چهار ستاره ارتقا بیابید. چالش های جدید دریافت کنید، و جوایز فوق العاده پاداش بگیرید و درنهایت لوت خود را به نمایش بگذارید
بووت کمپ: اگر تازه به سری گیرز وارد شده اید و یا خیلی عقب مانده اید، بوت کمپ یک راه سرگرم کننده برای یاد تکنیک های مبارزه از مراحل ابتدایی تا حرفه است
به جای جک بازی کنید: جک یک پرنده رباتی شخصی پوشش دهنده شماست که میتواند از شما پشتیبانی و یا به دشمنان اسیب وارد کند. بی نقص برای تازه واردین به سری گیرز
ویترین جلوه های بصری: تمام مود های بازی را در رزولوشن 4K به همراه پشتیبانی از HDR در روون ترین حالت ممکن یعنی 60 فریم بر ثانیه بر روی Xbox One X تجربه کنید

تمام تریلرهای منتشر شده از بازی در کانال رسمی یوتیوب Gears of War:

Gears of War

کپی و یا ارجاع به سایر سایت های فارسی زبان طبق قوانین ممنوع است.
تاپیک به فوق العاده ترین شکل ممکن اپدیت خواهد شد.

Attachments

• 6jeo_امضا.jpg
    6jeo_امضا.jpg
    136.6 KB · مشاهده: 11,023
بیا برو رد کارت بابا
وقتی تو بحث زبونت بند بیاد میشه این پست :))

یه نظر رادیکال میخوام بدم. فقط کسایی میتونن از مولتی بازی ایراد بگیرن که بازیکن باشن و تجربه طولانی تو مولتی بازی داشته باشن !

ما خوردیم مولتی گرزو با هسته بعد از اینکه مولتی عملا بدون تغییره ایراد میگیریم. چون دیگه چیز جدیدی نداره که بخوایم یاد بگیریم و توش حرفه ای شیم.
یکی که هنوز میاد از شاتگان + رول حرف میزنه و میگه بازی فقط شاتگانه، چه بد !! و درکی از مولتی گرز نداره اصلا صلاحیت ایراد گرفتن از Versus بازی رو نداره ! هنوز راه زیاد واسه رفتن دارن دوستان نوب تو بازی ...

اوه اوه شما استاد دوم بازی سنتر هستی که از pro league برگشته ؟ وقتی زیاد کسی رو نمیشناسی حرف ول نده :D ولی یاد نبود که esport این بازی کاملا فراموش شدست و کسی هم نگاه نمیکنه.
این اکانتای 2019 رو ول کنین با اصلیا بیاین جلو
اتفاقا اگه ادعا داری از قدیمی هستی میتونم بی شک بگم جزو همون هایی هستی که جوری گند زدین به کامیونیتی بازی و انقدر مسموش کردین که سازنده باید به زور گیم پس و ... پلیر بیس بازی رو نگه داره و مد بلا تکلیفی مثل arcade رو بده که بازیکن های جدید از عقده گشایی امثال شما تو بازی در امان باشن که بخ خودشون بگن veteran
منتطق حرفتم اینه که من از اسباب بازیم بد میگم چون اسباب بازی منه ولی بقیه اجازه ندارن حرف بزنن که بعید میدونم حتی سنت بخوره که بخوری veteran باشی.

آخرین ویرایش:
اوه اوه شما استاد دوم بازی سنتر هستی که از pro league برگشته ؟ وقتی زیاد کسی رو نمیشناسی حرف ول نده :D
این اکانتای 2019 رو ول کنین با اصلیا بیاین جلو

پروفایل اصلی من تو بازیسنتر بن شده، دوستانم هم بعضیاشون بن شدن اینجا. ولی این تاپیک که تازه سر gears ultimate edition هست و خیلی قدیمی نیست. من jondollah شم.

Gears Of War Multiplayer

اینم یه سری تاپیک قدیمی دیگه:

Gears of war 3 Reunion (تورنومنت زنده یاد محمد نظامی نژاد)

این یکی واسه 2012:

GEARS OF WAR 3 TOURNAMENT

این واسه 2011:

Gears of War 3 Multiplayer

کجایی توش عزیز ؟؟ چجوری باید شما رو میشناختیم ؟؟ الان شماهایین که قبلا وجود نداشتین تو گرز و حالا درباره مولتی کل سری نظر میدین !

---------------------------------------------------------------------

یه مورد مثبت از کوالیشن بخوام بگم آپدیت ها و پشتیبانی ای که قراره از بازی بشه در آینده ! سر گرز 4 کلی آپدیت دادن و بازی رو بهتر کردن. گرز 5 مطمئنا بیشتر خواهد بود این آپدیت ها ...

مشکل کمبود مپ و اسکین و کارکتر و ... از این نیست که کوالیشن نمیتونه بسازه ! گرز 4 اش نزدیک 2000 اسکین اسلحه بهش اضافه شد، کلی کارکتر و مپ اضافه شد.

سر گرز 5 ام قراره همین روند باشه. آپدیت پشت آپدیت ...

کدوم بازی انحصاری سونی همچین پشتیبانی از مولتی داره ؟؟ من الان ps4 هم دارم ولی هر چند ماه یه بار فقط روشن میشه !

آخرین ویرایش:
پروفایل اصلی من تو بازیسنتر بن شده، دوستانم هم بعضیاشون بن شدن اینجا. ولی این تاپیک که تازه سر gears ultimate edition هست و خیلی قدیمی نیست. من jondollah شم.

Gears Of War Multiplayer

اینم یه سری تاپیک قدیمی دیگه:

Gears of war 3 Reunion (تورنومنت زنده یاد محمد نظامی نژاد)

این یکی واسه 2012:

GEARS OF WAR 3 TOURNAMENT

این واسه 2011:

Gears of War 3 Multiplayer

کجایی توش عزیز ؟؟ چجوری باید شما رو میشناختیم ؟؟ الان شماهایین که قبلا وجود نداشتین تو گرز و حالا درباره مولتی کل سری نظر میدین !

ببین یه اف تاپیک میدم برات چرا فکر میکنی تو فقط میفهمی ؟ چرا فکر میکنی ما تا الان بازی نکردیم ؟ چرا فکر میکنی چون با تو تا حالا بازی نکردم هیچی نمیدونم ؟ فکر نمیکنیی چون ذره ای اخلاق نداری بن شدین ؟ الان من دوست دارم از ایرادات بازی بگم خوب شما بیا از خوبیاش بگو من تو همون تاپیک امتیازات گفتم بازی برای کسی که بازی نکرده باشه حسابی عشق میکنه برو بخون. در مورد core بازی در بخش مولتی هم میتونم صفحه ها باهات بحث کنم اما فقط اگه یکم منش یاد بگیرین. هر چی هم میشه میگن سونی فن سونی فن. عزیز جان من خودم در کلاب سوپر فن های زبون نفهم پلی استیشن رو تخته کردم

آخرین ویرایش:
ببین یه اف تاپیک میدم برات چرا فکر میکنی تو فقط میفهمی ؟ چرا فکر میکنی ما تا الان بازی نکردیم ؟ چرا فکر میکنی چون با تو تا حالا بازی نکردم هیچی نمیدونم ؟ فکر نمیکنیی چون ذره ای اخلاق نداری بن شدین ؟ الان من دوست دارم از ایرادات بازی بگم خوب شما بیا از خوبیاش بگو من تو همون تاپیک امتیازات گفتم بازی برای کسی که بازی نکرده باشه حسابی عشق میکنه. برو بخون در مورد core بازی در بخش مولتی هم میتونم صفحه ها باهات بحث کنم اما فقط اگه یکم منش یاد بگیرین. هر چی هم میشه میگن سونی فن سونی فن. عزیز جان من خودم در کلاب سوپر فن های زبون نفهم پلی استیشن رو تخته کردم
دوست خوب این ننه من غریبم بازیا رو در نرار !

همون اول پستم گفتم نظر رادیکالم اینه. یعنی خودم میدونم نظری که دارم تنده و صرفا از تجربه شخصیه ! بعد جنابعالی میای جواب میدی و میگی مارو نمیشناسی و به من میگی 2019 ! وقتی اثری از شما نبوده تو تاپیکا مولتی گرز تو این سایت ...

حالا ایرادات بازی رو میفرمودید ...

آخرین ویرایش:
دوست خوب این ننه من غریبم بازیا رو در نرار !

همون اول پستم گفتم نظر رادیکالم اینه. یعنی خودم میدونم نظری که دارم تنده و صرفا از تجربه شخصیه ! بعد جنابعالی میای جواب میدی و میگی مارو نمیشناسی و به من میگی 2019 !

خب عزیز چجوری باید شما رو شناخت وقتی تو همین سایت اثری ازت نبوده تو تاپیکا مولتی گرز ؟؟
ننه من غریبم بازی چیه الان دیدی منش نداری ؟ من با نظر رادیکالی شما مشکلی ندارم 10 تا دیگه هم بگو ولی وقتی نظر من رو نقل میکنی به صورت غیر مستقیم نقل میکنی جواب دادم این رو متوجه بشین که سر بازی با افراد مشکل شخصی پیدا نکنین اگرم از من چیزی نمیبینی من از mw2 به بعد کلا لابی ایرانی رو گزاشتم کنار برای همینم تمام اطلاعاتم رو پاک کردم چون اینجوری راحت بودم دیگه نباید به کسی جواب پس بدم که. وقتی دارم از مکانیک شاتگان و رول و wall bounce ایراد میگرم چون قدیمی شده و جواب نیمده اخه 1 سال 2 سال 3 سال 10 سال دیگه چند سال همین مکانیکو تو tdm و king of the hills بازی کنیم خود تو خسته نشدی ؟ الان با این شوتینگ و سیستم کاور گیری عالیه بازی به این فکر کن که بازی چقدر میتونست گسترده بشه و چیزی مثل operation که نوعی رو توی بازی bf و cod دیدیم داشته باشه میشد پلیر پر مچ رو افزایش داد درگیری بازی دور و نزدیک داشته باشه کلاس بندی بازی تغییر کنه و ابجکت های باحال داشته باشیم مثلا کلاس trench داشته باشیم مخصوص شاتگان باز هایی که سیر نمیشن و ... تمام مد های کلاسیک رو هم داشته باشیم مثل کاری که cod جدید داره انجام میده فقط فکر کن اگر یه چیزی تو مایه های operation روش درست کار میشد خوب execute میشد با چه هیولایی طرف بودیم اما همش تکرار مکررات باز. که مستقیما از گند راد فرگوسن و تنبلی تیم سازنده میبینیم کلا با مولتی بازی چه کارهایی میشد کرد ولی ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Outer Heaven
خب دقیقا از چه لحاظ؟ تو سری مرحله این شکلی داشتیم؟نه. ولی همینو با استاندارد های 2019 مقایسه کنی قطعا یه عنوان سطح پایینه.محیط بازی جوریه که اینا خواستن فقط بگن ماهم یه سیخونکی رو ترند اوپن ورلد شدن بزنیم دیگه:D نه سیستم حرکت بازی و نه انیمیشن های بازی که تو 2006 گیر کرده جوابگوی این نوع دیزاین نیست. شما وقتی میای تو 2 تا از اکت های وسط بازیت لول دیزاین رو از پایه عوض میکنی باید نوع انیمیشن، حرکت و روایت داستانیت هم متناسب با این ها تغییر کنه. بهترین مثالش دقیقا میشه GOW پارسال:D ولی خب اینجا بیشتر محیط صرفا برا خوشگلی ویژواله. هیچ کمکی به داستان، روایت و از همه مهمتر سری گیرز نمیکنه
من این بازی رو با خودش مقایسه میکنم، بازی یه محیط بزرگ داره که تو سری تا حالا وجود نداشته ولی آیا محیط اینقدر بزرگ هست که بگیم بازی Open world شده؟ مسلما جواب منفی هست. آیا این محیط همین جور بلا استفاده رها شده و صرفا برای رسیدن به ماموریت اصلی باید یه مسیر طولانی و خسته کننده رو طی کنیم؟ اینجا هم جواب منفی هست. من داشتم سمت ماموریت می رفتم، دو تا خونه مخروبه دیدم و رفتم سمتشون و یه سری آیتم اونجا بود از جمله یه اسنایپر که فکر کنم زمان ریلود تایم ـش، یک سوم اسنایپر عادی بود. آیا این اسلحه برای قشنگی بود؟ نه، دقیقا یه کم جلوتر که ماموریت شروع می شد، چهار پنج تا اسنایپر دشمن بودن که با اون اسلحه قشنگه همشون رو ترکوندم :دی اینکه بازی بهت تا حدی حتی کم آزادی عمل میده باعث میشه سطح پایین بشه؟ یکی از ماموریت های فرعی نوع چینش دشمن ها به نحوی هست که ترغیب میشی مخفی کاری بری جلو، یعنی چیزی که تو سری گیرز وجود نداشته، اتفاقا با این که مکانیزم مخفی کاری ساده هست ولی تو همچین بخشی که عمدا برای مخفی کاری طراحی شده، استفاده ازش جالبه. سیر پیشبرد اکت دو جالبه، از راه رفتن و صحبت کردن گرفته تا مبارزات عظیم و باس فایت جذاب و ست پیس و گشت و گذار رو شاهد هستیم و چینش این بخش ها هم به خوبی تو این اکت پخش شدن و جوری بود که من یه سره کل اکت رو رفتم، در حالی که اکت یک رو که به مراتب کوتاه تر هم بود، سه یا چهار بار وسطش قطع کردم :دی در مورد داستان هم کلا داستان بازی جالب روایت نمیشه ولی بازم تو این اکت با پیدا کردن جمع کردنی ها، میشه اطلاعات جالبی در مورد داستان فهمید و حتی از این نظر هم بازی پیشرفت داشته.

پی پال میتونی بسازی.
با وی پی ان باید کانکت بشی و همینکه برخی سایتها هستند که اگه بخوای میتونن برا پرداخت بهت کمک کنند.راحتتر بگم 210 کشور خدمات مستر کارت توشون عرضه میشه .فکر کنم فقط کوبا ،کره شمالی و ایران تنها کشورهایی هستند که توشون عرضه نمیشه
اون بیچاره ،تقصیری نداره. کشورهایی که اونا باهاشون کار میکنند مسترکارت براحتی در دسترشونه.
این ایراد از طرف ماست
نمیشه آدرس پی پال فیک داد چون از سمت مایکروسافت مبلغی کسر میکنه و دوباره برگشت میزنه تا از صحت حساب اطلاع پیدا کنه!

نمیشه آدرس پی پال فیک داد چون از سمت مایکروسافت مبلغی کسر میکنه و دوباره برگشت میزنه تا از صحت حساب اطلاع پیدا کنه!
واقعی میشه ساخت
خودمم داشتم قبلا.
فقط باید حواست باشه آیپیت تغییر نکنه.
یه بار با وی پی ان روسیه نری ،بعدش با آمریکا
احتمال بن شدنت خیلیه

واقعی میشه ساخت
خودمم داشتم قبلا.
فقط باید حواست باشه آیپیت تغییر نکنه.
یه بار با وی پی ان روسیه نری ،بعدش با آمریکا
احتمال بن شدنت خیلیه
فرقی نمیکنه اکانت پی پال هم بسازی باید کریدیت کارت معتبر لینک بشه به اکانت

پی پال میتونی بسازی.
با وی پی ان باید کانکت بشی و همینکه برخی سایتها هستند که اگه بخوای میتونن برا پرداخت بهت کمک کنند.راحتتر بگم 210 کشور خدمات مستر کارت توشون عرضه میشه .فکر کنم فقط کوبا ،کره شمالی و ایران تنها کشورهایی هستند که توشون عرضه نمیشه
اون بیچاره ،تقصیری نداره. کشورهایی که اونا باهاشون کار میکنند مسترکارت براحتی در دسترشونه.
این ایراد از طرف ماست
داشته باشه هم فرق نمیکنه که، فکر کن مباید تو حسابش پول باشه تا بتونه اینو بخره!!

-----------------
آقا از این اشتراکی آنلاین ها بگیر! 40 اینطوریا هست، استور هم که مثل استیم و... نیست که با اکانت طرف وصل بشه و سیو اونو بگیره.
سیو و اکانت خودت هست. من سر گیرز 4 چنین حرکتیو زدم. هنوزم دارمش!

• Like
Reactions: kamyy
سایتهایی هستند که پول واریز میکنن به حسای پی پال .
اونا که نمیتونن ببینن به حساب پی پل کارتی لینک شده یا نه،
اونا فقط یه حساب بانکی متبر میخوان.
یه سرچ کن پره ،حساب رو بساز ،مبلغ ریالیش رو بهشون بده ،واریز میکنند. بهت
قبلا با خیلیهاشون تو زمینه های بیت کوین و .... کار میکردم.
________
اونا پی پال رو میخوان
پی پل که اطلاعات شخصی مثل اینکه بهش کردیت کارت معرفی شده یا نه رو ،که در اختیار اونا نمیزاره.
من کنسول ندارم ولی اگه گفتن با پی پل قابل پرداخته ،همین کار رو بکن
تهش هم هر چی پول توش موند رو میفروشی به صرافیهای عموما آنلاین ولی آفلاینها هم همچین کاری میکنن

• Like
دوستان من نسخه استیم رو خریدم.مشکل اینکه من با رفیقم نمیونم حالت داستانی رو بریم تو لابی به هم جوین میشیم ولی یکیمون لفت میخوره و ارور تایم اوت میده تو بخش مولتی هم همینطوره.کلا نمبشه جوین شدو هم قندشکن هم دی ان اس امتحان کردم اما بازم نشد.البته این برای روز اول بود و من بازی رو ریفاند کردم.خواستم بدونم شما دوستان تونستین مولتی بازی کنید تا الان؟ممنون میشم جواب بدین

• Like
بنظر من یجورایی گیرز برگشته!
گان پلی بازی خیلی بهتر شده(چرا بعضیا میگن تغییر نکرده!)
گرافیک سگی داره!
مشکلی که وجود داره باگای فنی! مثلا سیو بازی گیر میکنه (امیدوارم درستش کنن)

Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکل سیو و progress بخاطر سرورهاست درست میشه

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• Like
Reactions: usmarine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or