Xbox Gears 5

وابستگی بیش از حد بشر به تکنولوژی باعث سقوط انها خواهد شد، و تمامی دشمنان با اتحاد به دنبال تنها انساهای باقی مانده در دنیا هستند که انها را از بین ببرند. در نقش "کیت" به سفری خواهیم رفت که ریشه واقعی لوکاست ها را کشف کنیم و برای انچه که باقی مانده در کنار دوستانمان مبارزه کنیم.

4dd4dc7e-964c-43cf-aac4-f7d03fc40172.jpg

Gears 5
توسعه دهنده : استدیو د کوالیشن
ناشر: اکس باکس گیم استدیوز
ژانر: شوتر سوم شخص
مد ها: تک و چند نفره
تاریخ عرضه: نوزدهم شهریور ماه (پانزدهم برای دارندگان نسخه التیمیت و گیم پس التیمیت)
پلتفرم ها:
110024 110023

قیمت:
نسخه التیمیت ادیشن: 80 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Ultimate Edition Character Pack
  • 30 days of Boost
  • Early Access - Play 4 days early!
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July
نسخه استاندارد: 60 دلار که شامل محتویات ذیل میشود:​
  • Gears 5 Standard Edition
  • Terminator Dark Fate Character Pack when you play by September 16
  • Be first to play with the Tech Test in July

نکته: بازی از سرویس Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکند، بدین معنی با خرید Gears 5 از استور مایکروسافت میتوانید هم بر روی Xbox One و بر روی Windows 10 بازی را صاحب شوید.

d0a06b93-2263-496b-8cb2-85938d530b4b.png

بازی از روز اول عرضه بر روی گیم پس دردسترس هست و دارندگان گیم پس التیمیت چهار روز زودتر به بازی دسترسی دارند

در E3 سال 2018 استدیو کانادایی د کوالیشن که مسئولیت همه چیز مرتبط با دنیای Gears of War را در اختیار دارد قسمت جدید این سری را با نام Gears 5 معرفی کرد. اگر Geow 4 را به پایان رسانده باشید حتما میدانید در انتهای بازی شاهد یک پیچش داستانی هستیم که همه ماجراها را به ملکه Myrrah لوکاست ها پیوند میزند. در این دنباله مستقیم کیت دیاز (Kait Diaz) نقش اصلی داستان محسوب میشود و قرار است وی به همراه Del از مسیر دسته (که توسط JD رهبری میشود) جدا شوند و به دنبال کشف حقیقت ریشه لوکاست ها بروند.

اطلاعات زیادی از بخش کمپین بازی تا ماه دسامبر منتشر نخواهد شد و دانسته های فعلی ما صرفا به همین موارد برمیگردد. ولیکن اقای راد فرگوسن مدیرعامل استدیو د کوالیشن میگوید انها برای ساخت و توسعه Gears 4 به دلیل اینکه اعتماد کاربران را نزد خود نداشتند، دست به تغییرات و ریسک های فراوان نزدند ولیکن این بار برای Gears 5 اختیار عمل بسیاری دارند و بسیار ریسکی تر عمل کرده اند. به دنبال همین مورد حال شاهد عمیق ترین کمپین ساخته شده برای هستیم.

ویژگی های بازی به نقل از سایت Xbox:

به عنوان یکی از تحسین شده ترین دنیاهای بازیهای ویدیویی، گیرز حال از همیشه بزرگتر است، با 5 مود هیجان برانگیز در کنار عمیق ترین کمپین ساخته شده سری
کمپین کو-اپ سه نفره: در کنار دوستان خود در کمپین کو-اپ سه نفره انلاین و یا اسپلیت اسکرین مبارزه کنید
مسیر وظیفه: از یک سرباز تازه وارد تا ژنرال چهار ستاره ارتقا بیابید. چالش های جدید دریافت کنید، و جوایز فوق العاده پاداش بگیرید و درنهایت لوت خود را به نمایش بگذارید
بووت کمپ: اگر تازه به سری گیرز وارد شده اید و یا خیلی عقب مانده اید، بوت کمپ یک راه سرگرم کننده برای یاد تکنیک های مبارزه از مراحل ابتدایی تا حرفه است
به جای جک بازی کنید: جک یک پرنده رباتی شخصی پوشش دهنده شماست که میتواند از شما پشتیبانی و یا به دشمنان اسیب وارد کند. بی نقص برای تازه واردین به سری گیرز
ویترین جلوه های بصری: تمام مود های بازی را در رزولوشن 4K به همراه پشتیبانی از HDR در روون ترین حالت ممکن یعنی 60 فریم بر ثانیه بر روی Xbox One X تجربه کنید

تمام تریلرهای منتشر شده از بازی در کانال رسمی یوتیوب Gears of War:

Gears of War

کپی و یا ارجاع به سایر سایت های فارسی زبان طبق قوانین ممنوع است.
تاپیک به فوق العاده ترین شکل ممکن اپدیت خواهد شد.

Attachments

• 6jeo_امضا.jpg
    6jeo_امضا.jpg
    136.6 KB · مشاهده: 11,023
من حرفی از انچارتد زدم؟ من پستی اصلا از انچارتد دادم؟ کسی پستی از هر بازی داده به من مربوط نیست من طرفم ویدیوهای احمقانه تو بود که اینجا تو تاپیک گیرز گذاشتی. اخرشم اومدی ویدیوی مقایسه گرافیکی گذاشتی که اصلا ربطی به ماجرا نداشته. نقل و قول های من مستقیم درباره پستهای تو بود که کاملا بدون اینکه حتی بازی رو انجام داده باشی اومدی تو تاپیکش داری در مورد هوش مصنوعیش حرف میزنی ویدیو اشتباه میزاری. اخرشم مینویسی من به گیرز ۳ رای دادم فلان که مثلا بگی این بازی رو میشناسی در صورتی که همون رای گیری هم برای کسایی که کل نسخه ها رو بازی کردن و مقایسه کمپین سری و شما با رای دادنت چون کل سری رو بازی نکردی فقط نتایجشو خراب میکنی. درکل شما نه سر پیازی نه تهش اومدی تو تاپیک کنسولی که نداری و بازی که نمیخوای بکنی و نکردی تز میدی. اسم تو و @amirone و ... رو من همیشه تو بیننده های تاپیک گیرز میبینم که وایستادید یکی یچیزی بگه به سونی شما بیاید ترول سریع شروع کنید. حتی تو تاپیک بازیهای وان هم نمیتونیم دوتا بحث بکنیم سر و کله مدافعان حقوق سونی اینجا پیدا نشه. نمیدونم شما این همه انحصاری بازی دارید به قول خودتون از صبح تا شب تو تاپیکای وان چیکار میکنید :))
ببین طرف چقدر بیکار حتی تاریخ عرضه بازیهای انحصاری کنسولی که نداره رو هم میدونه :))
واقعا مهدکوکی بودن رو به حد تهش رسوندی دیگه
تو پست منو جواب دادی ؟ اگه اینطوریه منم پست یکی دیگه رو پس چی میگی این وسط ؟ ویدیوهای منم دقیقا جواب ویدیوی یکی دیگه بود که بگم میشه برا همه بازی ها اینجور ویدیوها رو پیدا کرد و گذاشت نمیدونم واقعا فهمش اینقدر سخته برات ؟ چون هر بار میگم باز نمیگیری ! اینکه سر و ته پیاز هستم یا تو چه تاپیکی کامنت میدم هیچ ربطی به شما نداره و قرار نیست از تو اجازه بگیرم . چک کردن فروم هم کار یه رفرش ساده هست خیلی احتیاج به وقت نداره
راجب این تیکه ای که قرمز کردم و اینکه من گیرزها رو بازی کردم و میشناسم یا نه میتونی از کاربر Irisviel بپرسی , هم مایکروفن کاملا شناخته شده فروم هست هم 10 ساله منو میشناسه پس داری با این حرفا فقط خودتو ضایع میکنی و تاپیک هم خراب میکنی

برو تو همون یوتیوب سرچ کن Gears 4 AI iS StUpiD خوش باش برای خودت :))
اسم تو و@amirone و ... رو من همیشه تو بیننده های تاپیک گیرز میبینم
شما هم سرچ کن همینو !

r893127_.png

در مورد اینکه من توی تاپیک اومدم ، پستهای بعضی از کاربرانو دنبال می کنم حالا هر تاپیکی باشه ، The End Of Ps هم از همون کاربران عزیزه ، و ممنون که افتخار می کنید بابت بازدید از تاپیکهاتون :D

بله درسته اون ویدیو که شامل انیمیشن سر خوردن دشمن ها تو هوا بود و یکسری لوپ تکراری توسط 5 دشمن مختلف اجرا شد بابت درجه سختی اسون هست

متاسفه جو سمی ای بر تاپیک ایجاد شده و تقدس گرایی بی جای یکسری کاربران باعث شده که نشه در مقام مقایسه درست و منطقی بحث کرد. چرا که خدایی نکرده به مقام معظم استدیو سازنده اثر و اون بازی ایرادی وارد نشه

سلام تا وقتی که شما منطقی بحث کنی موردی نداره ولی خب به جای منطقی بحث کردند روی اوردی به گذاشتند ویدیو از Closed Beta گیرز4!!! میخوای ری اکشن هوش مصنوعی گیرز4 تو بازی نهایی رو درک کنی؟ پیشنهاد میکنم ویدیوی زیر رو ببینی:

ویدیو دوم هم متوجه نشدم! عیب و ایرادش چی بود؟ چون شخصیت Del راش داد؟ ممنون میشم ویدیوهای بیشتری بفرستی ولی خب مثل اینکه باید بیشتر بگردی و یا به خودم پیام بده، ویدیو از مشکلات گیرز4 که توسط خودم ضبط شده باشه چنتایی دارم

در کل میدونم ناراحت کننده است و یکسری بازیها براتون مثل بت شده ولی هر عنوانی عیب و نقص های زیادی داره و داخل تاپیک گوتی 2016 بازیسنتر مفصل درباره U4 صحبت شده و مشخص میکنه واقعا این اثر رو تجربه کردم یا نه
درباره ویدیو اخر هم واقعا تبرک الله د کوالیشن با سخت افزار محدود تر X1 نسبت به PS4 چه کرده

پ ن: یادم نره وقت با ارزش زندگی ت رو حروم اینجور پست ها نکن به قول معروف get a life
شما خودت تایپک به حاشیه بردی نیازی به مقایسه گرز ۴ و انچارتد نبود و قیاس مع الفارقه تازه تو این نسخع coaltion گفته ما محیط ها رو بزرگتر میکنیم ببینیم و تعریف کنیم اینا رو ! فعلا که مشخص نیست بازی به چه سمتی بره در این نسل کلا بازی که هوش مصنوعی درست حسابی داشته باشه به انداره انگشتان یک دستم نبود و اکثر بازی ها مشکل شدید داشتن حالا گرز ۴ هوش مصنوعیش عالیه اصلا توش بحثی نیست

• Like
Reactions: Solidsnake_1
وای چقدر باهوشی خودت بودی گفتی ؟ lol اینو که خودم سر ویدیو انچارتد گفتم برا دیفیکالتی very easy هست بعد به گیرز که رسید فهمیدی برا کژواله و زمین تا آسمون فرق میکنه ؟
دارم میگم ویدیو اینطوری خیلی میشه پیدا کرد برا هر بازی تو چی میگی اصن هی میزنی به در و دیوار ! مگه الان اون ویدیو U4 رو کراشینگ بود استاد ؟ من اگه اینجا 50 تا هم بذارم شما آخرش یه چرندیاتی سره هم میکنی که بگی و مثلا جواب منو بدی . پس حرص نخور قهوه ای هم رنگ مخصوص خودته مخصوصا تو اینجور بحث ها
من نه اینجا ترول کردم نه گفتم گیرز4 بده تا حالا هم تو این تاپیک کامنت نداده بودم و ادامه هم نمیخواستم بدم یه کامنت کاملا ترول بی ربط و غیر واقعی دیدم و جوابشو دادم حالا برو فانتزی بزن که من دستم به الماس نایاب گیرز4 نخورده ولی تو دستت به U4 خورده
خودت دوست داری ادامه بدی بحثو و خوشحال هم میشی که تو این تاپیک بازی های دیگه رو ترول کنن
اون کامنت مخصوصا این تیکش :
" "قیاس با باقی بازی های سوم شخص (مشخصا انحصاری های سونی)" "
کاملا مشخص بود که هدفش فقط ترول هست بعد جالبه میگی کسی مقایسه ای نکرد ! خود اسپنسر اینقدر کینه و حرص نداره که شما و دو سه تا از رفیقات دارید
دوباره سونی فن ها حوصلشون سر رفت پیداشون شد حالا که فعلا همه انحصاری هاتون ته کشیده و خبری هم از لست و.. نیست تا نیمه های سال بعد اومدید اینجا سرتون گرم کنید

• Like
Reactions: X B I T B
View attachment 112809

هاهاهاها چرا من Gears 4 ai is stupid ندارم پس؟ ویدیویی که کلا ۴۰تا بازدید داره برای چی باید به عنوان ویدیویی اول تو گوکل سرچ باشه؟ تنها دلیل که اون ویدیو اونجاست یه این خاطر که گوگل بر اساس سرچ های قبلیت اونو اورده پس معلومه کلی سرچ میکردی برای Gears 4 ai is stupid :))
جالبه تو همیشه میای اینجا ترول کنی خودتو قهوه ای میکنی ولی. خجالت بکش ۳۰ سالته
خودت دوس داری تاپیک به حاشیه بره ، اصلا سرچ نکرده بودم روی گوشی و اتفاقا چند تا از بچه ها بخاطر همین حرفت سرچ کردنو همون گزینه اومد بعد گفتن بزن ، دوستان دیگه هم میتونن بزنن روی گوشی یا pc ، اون چیزی که سرچ کردی یک قسمتش پاک شده ، برو خودتو قهوه ای کن :D دیدم این لفظو خیلی دوس داری گفتم به خودت نسبت بدم .
پ ن : مرسی برای پستهای مفیدتون ، مستفیض شدیم .

آخرین ویرایش:
واقعا به نظرم کنسول کلا چیز مزخرفیه ... یه پلت فرم محدود که با 100 تا مسخره بازی و انحصاری درآوردن میخوان بفروشن ... فقط PC Master Race :yes:
از این نظر من طرفدار مایکروسافتم که بازیاشو رو پی سی هم میده ...

ذوب آهنم که باخت آخه ...
نیمار و رئال هم ترکیب جالبی میشه ...

راستی من به گرز 2 رای دادم. پس پستم کاملا مرتبطه به تاپیک ... :yes:

واقعا به نظرم کنسول کلا چیز مزخرفیه ... یه پلت فرم محدود که با 100 تا مسخره بازی و انحصاری درآوردن میخوان بفروشن ... فقط PC Master Race :yes:
از این نظر من طرفدار مایکروسافتم که بازیاشو رو پی سی هم میده ...

ذوب آهنم که باخت آخه ...
نیمار و رئال هم ترکیب جالبی میشه ...

راستی من به گرز 2 رای دادم. پس پستم کاملا مرتبطه به تاپیک ... :yes:
از اونجایی که یکی از معدود افرادی که داره مرتبت با بازی و تاپیک صحبت میکنه الان شما هستی، شما رو ریپلی کردم! (PC Master Race Forever!) (JK)

منم به گرز 1 رای دادم، والا واقعا اون زمانی که من 1 رو بازی کردم بازی خیلی خاص بود، بازی خوب سال 2006 عرضه شد و خوب من اون موقع 13-14 سال بیشتر نداشتم و به علت نداشتن کنسول xbox 360 یک یا دو (حالا دقیق خاطرم نیست) سال بعد عرضه خودم قسمت شد تجربه کنم (البته منظورم تجربه شخصی هست نه اینکه رو کنسول دوست و آشنا مثلا یک مرحله رو برم) ولی واقعا اون بازی برای من خییییییلی خاص بود، اون موقع مجله های بازی اینا بیشتر باب بودن و بار ها پیش میومد که پشت هم تریلر ها رو برای خودم تکرار کنم و از حداقل چیزی که بود لذت ببرم. در واقع زمانی که بازی اومد واقعا چیز تکی بود و مثل خودش رسما چیزی تو بازار وجود نداشته، اون سبک شوتر سنگین برپایه کاور گیری و تاکتیکی، گرافیک فک انداز، شخصیت های واقعا باحال و کارزماتیک (و مردونه) و..... برای همینا به نظرم میشه گفت بزرگترین و مهمترین گام بازی روی دوش نسخه اول بوده، بقیه نسخه بازی رو به سمت کمال پیشبردن، ولی حس من بیشتر سمت 1 و خاص ترین تجربه رو فراهم کرد، برای همین به نظرم میشه گفت بهترین بازی اونه (البته حسی هست واقعا و همه نسخه ها هر کدوم یکی از یکی بهتره ولی من دلم رفت برای رای دادن به نسخه اول، ولی اون حسی که نسخه اول برای من داشت بقیه نداشتند) (امیدوارم بحث با این حرف به دعوا نره و مشکل ساز نشه، یک جورایی مثل GOW1 که خیلی خاص بود زمان خودش، یا الانم GOW 2018 که از ریشه تغییر کرد، یا مثلا POP sands of time ولی درمورد POP انتخاب بین worrior within و شماره اول خیلی برای من یکی سخت تره، ولی به نظرم SOT با اختلاف کمی بهترین)

تاپيك گيرز ٥ و باز هم همونايي كه فقط عن حساري ( از عمد غلط نوشتم) دارن :دي
بهرحال فن بازي هيچ نتيجه اي نداره و موضع بحث هم اين نيست كه نتيجه بگيره و فقط از سوزش زياد مياد خودشو خالي كنه :D
بهرحال وقتي شركت مادر سون ي تو همه تبليغاتش كراتوسو با كلاه بوقي نشون ميده نيتنم زيرش داره ريز ميخنده و اسپايدرمنم رو كولشه ديگه چه توقعي از فنهاش دارين؟
انقدر تو تاپيكهاي پلي نظرات شاهكار هست كه من خودم به تنهايي ميتونم ٢٠ صفحه رو به لجن بكشم با اسپمو ترول منتهي ميگم طرف داره حال ميكنه با كنسولش حالا به خاطر هك شدن راحت و بازي مفتو و پلاس هكي يا واقعا علاقه به كوجيما :D:D:D

• Like
Reactions: X B I T B
از این بحث های حاشیه ای و بیخود که بگذریم که واقعا جای تاسفه تاپیک داره به گند میکشه عجب باندلی معرفی کردن عالی بود ویدیوی معرفی باندلش حماسی بود به دلم زده این سری کمپین میترکونه. حیف معرفی باندل به این خوفی در بین بحث های الکی نادیده گرفته بشه.

از این بحث های حاشیه ای و بیخود که بگذریم که واقعا جای تاسفه تاپیک داره به گند میکشه عجب باندلی معرفی کردن عالی بود ویدیوی معرفی باندلش حماسی بود به دلم زده این سری کمپین میترکونه. حیف معرفی باندل به این خوفی در بین بحث های الکی نادیده گرفته بشه.
واقعا خفنه خيلي حال كردم كلا تيم طراحي كنسول و كنترلر مايكرو عالي كار مي كنن.
كلا يكي از چيزهايي كه در مورد مايكرو دوست دارم شيك بودن و هزينه كردن از گيم بگير تا كنترلر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or