Gears 2 gameplay on XLM tomorrow

Death Proxy

مدیر انجمن
ماکروسافت اعلام کرد که اولین قسمت از گیم پلی Gears of War 2 ساعت 7 روز May 10(فردا) در Xbox Live Marketplace قرار خواهد گرفت
طرفداران میتونن در این قسمت شاهد صحبت های Cliff Bleszinski کارگردان بازی و دوئل ها و مبارزه با تعداد زیادی Locust باشن
این بازی در November 2008 عرضه خواهد شد
منبع
gow2_double_drip_logo_black_horiz_2.jpg

چرا شماها همش میگید fpsرو مایکرو سافت اورده تو کنسول!!؟
کنسول ps1 هم عنوان های اول شخص داشت مثل مدال 1و2 و ...(من در اون زمان بازی های تفنگی و جنگی بازی نمیکردم)ولی این دو عنوان رو خوب یادم هست که ما اون موقع بش میگفتیم بازی از تفنگی.

چرا شماها همش میگید fpsرو مایکرو سافت اورده تو کنسول!!؟
کنسول ps1 هم عنوان های اول شخص داشت مثل مدال 1و2 و ...(من در اون زمان بازی های تفنگی و جنگی بازی نمیکردم)ولی این دو عنوان رو خوب یادم هست که ما اون موقع بش میگفتیم بازی از تفنگی.

زمانی که PS بود فقط همین بازی و البته یک 007 و شاید چن تا بازی ـه FPS ـه دیگه که مهمترینشون همین MOH هست رو کنسول بود. ولی از زمانی که XBOX اومد همه ی بازی های FPS ها رو روی XBOX آورد و این در زمان 360 به اوج خودش رسید.
البته به نظر من هیچ اشکالی نداره که بازی های FPS روی کنسول هم باشن.

اینو برید ببینید: http://gamerscoreblog.com/team/archive/2008/05/13/559124.aspx
................
یک تیکه از گیم پلی Gears of War 2 هم توش هست که نشون میده مارکوس روی یکی از این لوکاست ها وایستاده و با مشت راست و چپش میکنه:biggrin1: , در ضمن اولین ویدیو از گیم پلی بازی Too Human هم توش هست و همچنین از Banjo هم توش هست!

من فکر میکنم pc اینقدر بازی شاخ داره که gow در بین اونها حرفی برای گفتن نداشته باشه( far cry2 - crysis2 ,.... , ولی این ها از ارزش GOW کم نمیکنه این بازی همیشه شاهکار میمونه یادمه در سال 2006 چه جوری عنوان های برترین در زمینه های مختلف رو به خودش اختصاص داد

همین که اقا بهزاد زمان نقد کردن بازی ها جامه تعصب رو از تن در میارن و بعد مقاله رو مینویسن کافیه که نظر و حرفش حداقل برای بنده قابل احترام باشه هر چند که اصلا موافق نباشم.
اما بعضی از دوستان چیزهای گفتن که ادم خنده گریه اش با هم میگیره.گیم پلی GeoW تقریبا Idealize چند بازی مثل Kill Swich ـه در این شکی نیست ولی کیفیت GeoW کجا و اونها کجا :).نظر جالب "سنگر از اسمون افتاده" هم عالی بود. دوست عزیزی که این حرف رو زدی شما تا الان جنگ داخلی دیدی؟ اصلا میدونی چیه و چه شرایطی داره؟ معلومه که همه جا باید سنگر باشه، جنگ داخلی و خانه به خانه یعنی همین. شما یکم دقت کنی توی KILLZONE 2 میتونی همین موضوع رو به خوبی ببینی که حداقل باعث خوشحالیم بود، مشکلی که نیست؟.و اما نظر فوق تخصصی " GeoW2 تقلید مستقیم از GeoW ه". دوست عزیز اگر اینطوری بخوای حساب کنی God of War 2 هم تقلید مسلم از God of War ه و SC 2 از 1 و SC 3 تقلید از 1 و 2 ست الی اخر. از اینجور مثلاهای زیاده که خودتون میتونید پیدا کنید. ( Level جدید Bletherـ ).
به
Heavenly Sword میشه گفتن تقلید مستقیم و 100% از God of War که باز خود GoW از بازی به اسم Rygar الهام گرفته شده. یا Dark Sector که از Engine گرفته تا خود بازی = GeoW و اون تیغه که همه فکر میکنن ابتکاری بود که در واقع برداشت مستقیم بود از تیراندازی Heavenly Sword .شماهای که دم از تقلید و نوآوری میزنید وقتی که سونی قابلیت sixaxis و بعدها HOME رو نشون داد کجا بودید؟!
BIOHAZARD عزیز
دوست عزیز فن بوی سونی بودن یه چیزه و دادن پستی که سراسر از عقده ها و عقاید مزخرف فن بویانه نشات گرفته یه چیز دیگه. شما که اینقدر توپت پُره چرا 360 گرفتی؟ کنسول طرف رو Mod کردین، بازی 60 70 تومنی رو مفت مفت میخرید و بازی میکنی، بعد ه روح اول و آخرشون هم .. میزنید؟ انصافا "رو" میخواد.احیانا بلائی، چیزی با XBOX و Xbox360 سرت در نیاوردن؟

باتشکر از مدیران سایت که این فضا رو بدون چشم داشتی در اختیارمون قرار دادن.

ولی بازم اینو میگم این سیستم سنگر گیری اصلا و ابدا برای geow نیست و کاملا تقلید از بازی های قبلشه نمونه kill swich پس این سیستم سنگر گیریرو به پای geow نزنید و نگید که بعضی بازی ها مثل gta IV , Darksector از این بازی تقلید کردند بلکه این بازی هم تقلید کرده ولی من نمیگم بازی بدیه ولی چیزه خاصی نداشت فقط چون گرافیکش اولا خوب که واقعا هم اون موقع حرف اول رو میزد طرفدار پیدا کرد ولی نه داستان داشت نه gameplay و داستانش زمینه ای بود برای نشون دادن گرافیکش تو زمان ولی الان دیگه حرفی برای گفتن نداره در برابر بازی هایی مثل crysis , farcry 2 البته از نظر گرافیک;)

دوست عزیز فن بوی سونی بودن یه چیزه و دادن پستی که سراسر از عقده ها و عقاید مزخرف فن بویانه نشات گرفته یه چیز دیگه. شما که اینقدر توپت پُره چرا 360 گرفتی؟ کنسول طرف رو Mod کردین، بازی 60 70 تومنی رو مفت مفت میخرید و بازی میکنی، بعد ه روح اول و آخرشون هم .. میزنید؟ انصافا "رو" میخواد.احیانا بلائی، چیزی با XBOX و Xbox360 سرت در نیاوردن؟
بله ، بعد از عمری زندگی در آغوش موس و کیبورد شدیم فن سونی :دی بنده توپم پره ، بله توپم پره ، خیلی های دیگه هم توپشون پره ، ولی دلیل نمیشه بعضی از عناوین خوب کنسول رو که خودم شخصا بهشون علاقه دارم رو از دست بدم ، مشکل مالی هم تا اینجا باعث شده که PS3 نگیرم :دی وگرنه بنده شخصا فن RE هستم و باید کنسول تهیه کنم ! بله Xbox خیلی بلا سرم آورده ، نمونش تحویل دادن انواع نوب و خوشحال و کلنگ و Casual به اجتماعه ! البته صحبت کردن در این مورد با توجه به اینکه برادر عزیز TRUTH هم مشغول مشاهده تاپیکه بی فایدست ، چون کلا ما PC Gamer ها انگل کنسول هستیم looooooooooooooooooooool در واقع بهتره به جای از سر فن بودن ( همون باد معده ) حرف زدن ، یک مقدار برین در تاریخ بازیهای رایانه ای تفحص بفرمایید ، بفهمید من چی میگم ! لطف بفرمایید قبل از اینکه انگشتان مبارک را روی کیبورد تکان دهید ، کمی به مغز مبارک ( تر ) تان فشار آورده و تعقل نمایید ! مشکل دیگری هم که هست اینه که دوستان به عمرشون بازی شــاخ ندیدند :دی و فکر میکنن تیر زدن از پشت سنگر به یه مشت گوریل با اسلحه خیلی کار شاق و مهمی است ! در اینکه هم GeOW و هم GeOW 2 بازیهای خوبی هستند شکی نیست! ولـــــی GeOW شاهکار نبود ! چون نوآوری خاصی نداشت و یک تم گیم پلی یکنواخت داشت ، حالا شاید چون بنگ بنگ توش زیاد داشت خیلی جذاب بود ، ولی شما یکم بدور از فن بازی فکر کنید میبینید که یک روند یکنواخت در تمام طول بازی طی میشد ! مثلا هم berserker ، دفعه اولش خفن بود دیگه ، بسش بود ، یه موجود جدیدتر میذاشتن به جاش !

آخرین ویرایش:
بله ، بعد از عمری زندگی در آغوش موس و کیبورد شدیم فن سونی :دی بنده توپم پره ، بله توپم پره ، خیلی های دیگه هم توپشون پره ، ولی دلیل نمیشه بعضی از عناوین خوب کنسول رو که خودم شخصا بهشون علاقه دارم رو از دست بدم ، مشکل مالی هم تا اینجا باعث شده که PS3 نگیرم :دی وگرنه بنده شخصا فن RE هستم و باید کنسول تهیه کنم ! بله Xbox خیلی بلا سرم آورده ، نمونش تحویل دادن انواع نوب و خوشحال و کلنگ و Casual به اجتماعه ! البته صحبت کردن در این مورد با توجه به اینکه برادر عزیز TRUTH هم مشغول مشاهده تاپیکه بی فایدست ، چون کلا ما PC Gamer ها انگل کنسول هستیم looooooooooooooooooooool در واقع بهتره به جای از سر فن بودن ( همون باد معده ) حرف زدن ، یک مقدار برین در تاریخ بازیهای رایانه ای تفحص بفرمایید ، بفهمید من چی میگم ! لطف بفرمایید قبل از اینکه انگشتان مبارک را روی کیبورد تکان دهید ، کمی به مغز مبارک ( تر ) تان فشار آورده و تعقل نمایید !

اقای BI0HAZARD من کی گفتم pc Gamer ها انگل کنسول هستن؟:confused:

شما منظور منو متوجه نشدین درسته من از لغت خوبی استفاده نکردم ولی اگه تعصب رو کنار بزاری میبینی که در اینده اکثر بازی ها واسه کنسولها ساخته میشه و pc در درجه دوم اهمیت قرار داره
درسته هنوز بعضی از سبکها مخصوص pc هست ولی اکه نرم افزار دزدی روی pc همینطور پیش بره طولی نمیکشه که اونها هم به سمت کنسول کوچ کنن
در ضمن کنسولهای نسل جدید در زمینه بازی انلاین خیلی پیشرفت کردن و ممنکه در اینده بتونن حتی از pc هم جلو بزنن چون روز به روز طرفدارای کنسول دارن زیاد میشن و خیلی از pc بازها کنسولی میشن و این یک حقیقته که شما کاریش نمیتونی بکنی

پ.ن:من همینجا از هر کس که از حرفهای من ناراحت شده معذرت میخوام درسته از لغات خوبی استفاده نکردم ولی به چیزی که گفتم اعتقاد دارم و فکر میکنم که pc از لحاظ بازی تو شرایط خیلی بدی قرار داره و طرفداراش بایدم ناراحت باشن;)

من قصد ندارم تو این بحث شرکت کنم اما فقط یه چیزی رو میخوام بگم :

" مطمئن باشید که PC و PC Gamer ها هیچگاه جایگاه خودشون رو از دست نمیدن . حتی اگه 200 سال دیگه نشه و مرتبا کنسول جدید و با قدرت های فراوان عرضه بشه باز هم PC در جایگاه اول قرار خواهد داشت . کسانی که در اصل PC Gamer هستند دلیل نمیشه با خرید یک کنسول بشن Console Gamer . باز هم میگم کلا PC رو با کنسول ها مقایسه نکنید ... . "

من قصد ندارم تو این بحث شرکت کنم اما فقط یه چیزی رو میخوام بگم :

" مطمئن باشید که PC و PC Gamer ها هیچگاه جایگاه خودشون رو از دست نمیدن . حتی اگه 200 سال دیگه نشه و مرتبا کنسول جدید و با قدرت های فراوان عرضه بشه باز هم PC در جایگاه اول قرار خواهد داشت . کسانی که در اصل PC Gamer هستند دلیل نمیشه با خرید یک کنسول بشن Console Gamer . باز هم میگم کلا PC رو با کنسول ها مقایسه نکنید ... . "

با اینکه اینده را نمیشه پیشبینی کرد ولی یه چیزی بگم شاید قبول کنی . قدرت سخت افزاری حد و حدودی داره . مطمئن باش در نسل بعدی کنسول ها اون قدر قدرت لازم و کملا کافی را خواهند داشت که بتونن بهترین نوع گرافیکی را بمانند طبیعت شبیه سازی کنند . حدس بزن ببین چه قدرتی میتونن داشته باشن .

البته توجه کن که الان یه بازی مثل CRYSIS چه میزان گرافیک داره با این قدرت سخت افزاری که این نسل داره بعد فکر این را بکن سخت های نسل بعد که میتونه روی کنسولها بیاد و میتونن چند برابر CRYSIS گرافیک بهتر داشته باشند و میشه دیگه خود طبیعت .

خوب این هم کاملا مشخصه که برای PC هم چنین شرایطی هست و سخت افزار قوی روز به روز براش بیاد .
ولی منظورم اینه که دیگه فکر کنم گرافیک در نسل اینده به قدری خوب خواهد بود که همه را قانع کنه و در نتیجه به نظر من اهمیت گرافیکی کم رنگ تر میشه .
این یه طرف قضیه .

و با این که PC ها مناسب بازی های FPS و مشابه هستند مطمعن در اینده هم خیلی راحت میتونن کنترلل های بسیار بهتری بسازن راحت بشه این سبک بازی ها را انجام داد و حتی برتر حالا چه برای PC و چه برای کنسول . دنیای علم هست و کسی نمیتونه جلوش را بگیره و هر روز پیشرفته تر میشه و چیز های عالی تر میاد .

در کل این کنسول که فقط اون را برای یک هدف ساختنش و اون هم برای بازی کردن هست و هر روز به تعداد طرفدارهای اون افزوده میشه و نسبت به قدرتی که دارن در اون بازه زمانی بسیار هزینه کمتر هست برای خرید کنسول تا PC .

بالاخره گذشت زمان خواهیم دید که چه اتفاقی می افته .

دوستان لطفاً این بحث PC vs. Console رو خاتمه بدید.
Gow2 هم هروقت گفتن برای pc میاد یک تاپیک بزنید و درباره اینکه Gow1 روی pc درپیت بود و ما داریم از بین میریم و این حرفها صحبت کنید.
به اندازه کافی بحث شد و حالا هم که به بیراهه رفت، از اینجا به بعد پستی نامربوط به موضوع تاپیک ببینم پاک میکنم.

البته مقصر همین فن های 360 بودن که بقیه رو تحریک کردن ... من که خودم از همه شما بیشتر Gow1 بازی کردم واقعاً درک نمیکنم دلیل این همه پافشاری و تعصب بیجا که بعضی ها بخرج میدن چیه. سلایق و عقاید متفاوته، من همینقدر که از نظر خودم این بازی شاهکار هست و ازش لذت میبرم برام کفایت میکنه و نظر بقیه نه ناراحتم میکنه نه برام اهمیتی داره. شما هم سعی کنید منطقی تر برخورد کنید و با شنیدن نظر بقیه جوش نیارید.

مدیران عزیز قفل بشه بهتر نیست؟ هر کسی میاد یه سازی میزنه،خوب این بازی واسه خیلی ها شده "خدا" ولی خیلی ها هم اصلا دوست ندارنش...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or