چرا شماها همش میگید fpsرو مایکرو سافت اورده تو کنسول!!؟
کنسول ps1 هم عنوان های اول شخص داشت مثل مدال 1و2 و ...(من در اون زمان بازی های تفنگی و جنگی بازی نمیکردم)ولی این دو عنوان رو خوب یادم هست که ما اون موقع بش میگفتیم بازی از تفنگی.

بله ، بعد از عمری زندگی در آغوش موس و کیبورد شدیم فن سونیدوست عزیز فن بوی سونی بودن یه چیزه و دادن پستی که سراسر از عقده ها و عقاید مزخرف فن بویانه نشات گرفته یه چیز دیگه. شما که اینقدر توپت پُره چرا 360 گرفتی؟ کنسول طرف رو Mod کردین، بازی 60 70 تومنی رو مفت مفت میخرید و بازی میکنی، بعد ه روح اول و آخرشون هم .. میزنید؟ انصافا "رو" میخواد.احیانا بلائی، چیزی با XBOX و Xbox360 سرت در نیاوردن؟
بله ، بعد از عمری زندگی در آغوش موس و کیبورد شدیم فن سونیبنده توپم پره ، بله توپم پره ، خیلی های دیگه هم توپشون پره ، ولی دلیل نمیشه بعضی از عناوین خوب کنسول رو که خودم شخصا بهشون علاقه دارم رو از دست بدم ، مشکل مالی هم تا اینجا باعث شده که PS3 نگیرم
وگرنه بنده شخصا فن RE هستم و باید کنسول تهیه کنم ! بله Xbox خیلی بلا سرم آورده ، نمونش تحویل دادن انواع نوب و خوشحال و کلنگ و Casual به اجتماعه ! البته صحبت کردن در این مورد با توجه به اینکه برادر عزیز TRUTH هم مشغول مشاهده تاپیکه بی فایدست ، چون کلا ما PC Gamer ها انگل کنسول هستیم looooooooooooooooooooool در واقع بهتره به جای از سر فن بودن ( همون باد معده ) حرف زدن ، یک مقدار برین در تاریخ بازیهای رایانه ای تفحص بفرمایید ، بفهمید من چی میگم ! لطف بفرمایید قبل از اینکه انگشتان مبارک را روی کیبورد تکان دهید ، کمی به مغز مبارک ( تر ) تان فشار آورده و تعقل نمایید !

من قصد ندارم تو این بحث شرکت کنم اما فقط یه چیزی رو میخوام بگم :
" مطمئن باشید که PC و PC Gamer ها هیچگاه جایگاه خودشون رو از دست نمیدن . حتی اگه 200 سال دیگه نشه و مرتبا کنسول جدید و با قدرت های فراوان عرضه بشه باز هم PC در جایگاه اول قرار خواهد داشت . کسانی که در اصل PC Gamer هستند دلیل نمیشه با خرید یک کنسول بشن Console Gamer . باز هم میگم کلا PC رو با کنسول ها مقایسه نکنید ... . "