Gears 2 gameplay on XLM tomorrow

Death Proxy

مدیر انجمن
ماکروسافت اعلام کرد که اولین قسمت از گیم پلی Gears of War 2 ساعت 7 روز May 10(فردا) در Xbox Live Marketplace قرار خواهد گرفت
طرفداران میتونن در این قسمت شاهد صحبت های Cliff Bleszinski کارگردان بازی و دوئل ها و مبارزه با تعداد زیادی Locust باشن
این بازی در November 2008 عرضه خواهد شد
منبع
gow2_double_drip_logo_black_horiz_2.jpg

واقعاً حرف بعضی ها مضحکانست که ناراحتن و میگن گيم پلی همونه. بازی که به خاطر گيم پليش مشهور شد رو بايد بيان گيم پليش رو از روزه اول بسازن..تا بشه يه عنوان افتضاحی مثل pro street.
تو بعضی از بازيها به هيچ وجه نمیشه ريسک کرد و کارهای غيره معقول انجام داد. من نمیدونم اينو کی میخوان بعضی ها بفهمن.

البته این موضوع که تغییرات در گیم پلی و....برای شما مضحکانه به نظر بیاد نه مهم هست و نه عجیب ...
ولی یک نکترو لازمه بگم اینجا :

توی عناوینی مثل سری GeoW و یا حتی Gow و....... قرار نیست در شماره های جدید کل گیم پلی رو بیان تغییر بدن و یا اینکه حد اقل 50 در صد و...... بلکه باید با اضافه کردن المان های جدید به همون گیم پلی قبلی یک تغییر مناسب و به جا ایجاد کنند تا از یک نواختی شماره قبل در بیاد... متاسفانه تا اینجا ما چنین چیزیرو در گرز 2 ندیدیم . یعنی یک تقلید محض از شماره 1 بدون هیچ تغییری .در حالی که تا قبل از این , حرف های اپیک از این قرار بود که گرز 1 را فراموش کنید .... شماره دوم یک چیز دیگست ....به کلی تغییر می کنه و پر از المان های جدید و.... در حالی که توی این ترایلر چنینی چیزی دیده نشده و فقط یک کپی برداری از نسخه اول ... حالا اینکه در اینده و تا زمان عرضه چه اتفاقاتی خواهد افتاد مهم نیست .فعلا ما داریم راجبه این ترایلر بحث می کنیم و توی این ترایلر هیچ المان جدیدی در گیم پلی بازی وجود نداره ...... هیچ تغییری....... من فکر نمی کنم که این موضوع خیلی پیچیده باشه که هنوز برای خیلی ها جا نیفتاده و بعد از 5 صفحه جلو رفتن موضوع بازم این حرف ها براشون مضحکانه به نظر میاد و یا اینکه فکر می کنن منظور از تغییر یک تغییر کلی یا 50 درصده هست ..... ;)

در مورد لباس مارکوس و شکل و قیافه دشمنان هم به نظر من تغییر لازم نیست .خیلی از این ها خودشون به نوعی نماد بازی به حساب میان و احتیاجی به تغییر نیست .... لباس مارکوس فنیکس با ارم و علایم گرز و... اگر به همین ترایلری که دیدیم یک سری المان های جدید در گیم پلی اضافه بشه و همچنین گرافیک بهبود پیدا کنه .... دیگه هیچ ایرادی نمی شه ازش گرفت و اونموقع می تونه هواداراشو ارضا کنه .....

موفق باشید

آخرین ویرایش:
همچين ميگيد هيچ تغييري نكرده كه انگار الان بازي عرضه شده ، و بازي كرديد و متوجه شديد كه هيچ تغييري نكرده ، شايد اين تريلر ها 1% از كار نهايي هم نباشند ! سريع نتيجه گيري ميكنيد ، اين بازي نوامبر امسال مياد و شايدم تاخير بخوره و چيزي كه من مطمئن اينه كه Epic اين شاهكار رو خراب نميكنه!

همچين ميگيد هيچ تغييري نكرده كه انگار الان بازي عرضه شده ، و بازي كرديد و متوجه شديد كه هيچ تغييري نكرده ، شايد اين تريلر ها 1% از كار نهايي هم نباشند ! سريع نتيجه گيري ميكنيد ، اين بازي نوامبر امسال مياد و شايدم تاخير بخوره و چيزي كه من مطمئن اينه كه Epic اين شاهكار رو خراب نميكنه!
بنده هم عرض کردم .....اینکه در اینده چه اتفاقی بیفته و نسخه نهایی چی از اب در بیاد معلوم نیست ..... ما فعلا فقط راجبه اون چیزی که تا الان دیدیم یعنی همین ترایلر عرضه شده صحبت می کنیم و ایراد هاش رو می گیم ..حالا اینکه این ایراد ها اصلاح بشه یا نشه بحثش جداست .فعلا این ایراد ها موجود هست در بازی ..... و اینطور نیست که بعضی ها اینقدر دارن بدون هیچ ایرادی ازش یک بند طرفداری می کنن که صد البته علت این طور طرفداری های یک جانبه هم برای همه روشنه ...... و احتیاجی به نقل قول کردن خیلی هاش نیست..... ;)

موفق باشی

آخرین ویرایش:
این گیم پلی که الان "خار" شده رفته تو چشم بعضی ها بقدری انقلابی بود و هست که Naughty Dog در شاهکار Uncharted و Rockstar در شاهکار GTAIV ازش استفاده کردن ( چند تا دیگه هم هستن که ارزش اسم بردن رو ندارن :دی). حالا توقع دارید که از بیخ و بُن عوضش کنن یه گیم پلی جدید بدن خدمتتون!. اضافه کردن یکی دو مورد و رفع کردن نقص های احتمالی قسمت قبلی کافیه.
درضمن Geow کجاش یک نواخت بود؟ اصلا مجال نفس کشیدن و فکر کردن رو بهتون میداد که اینو میگید :).

در مورد تغییر ظاهر Armor ها باید بگم قبول دارم. میتونستن Redesign بکنن و شمایل جدید و بهتری رو به دوستان عزیزمون بدن، ولی یادمون باشه داستان این قسمت احتمالا چند ساعت بعد از عملیات اخر شماره 1 اتفاق میافته.

پ.ن. باز جای شکرش باقی که گیر ندادید که مثلا چرا مارکوس سلمانی نرفته و چرا دام صورتش رو اصلاح نکرده :دی.

در جواب جناب اقای Nobunaga Oda میشه بگید شما از بازی چه انتظاری داری ؟

یه بازی که مثل gears of war گیم پلیش بیسته دیگه نیاز نیست به گیملی بازی دست زد بلکه باید گیم لی را بهبود (بهبود)داد .
نه تنها شما بلکه به خیلی ها دیگه بیای انتظار داشته باشی نوع دوربین نوع کارهایی که میکنه و..........فلان بهمان چیزها نیاز نیست تغیری پیدا کنه بلکه باید بیان چندتا آلمان دیگه به بازی اضافه کنند بیان سلاح های جدید به بازی اضافه کنندمثل بازی halo3 (که حالا این بازی را دوست داشته باشی یا نه ).
بیان دشمنان جدید به بازی اضافه کنند بیان امکانات جدید اضافه کنند به بازی .
وقتی که اینجا خیلی میان میگن از نظر گیم پلی بازی فرقی نکرده برام مسخره میاد که چطور انتظار دارند با یک تریلر 3 دقیقه ای کل بازی را روایت کنند .

وقتی یه بازی گیم پلی عالی داره با امکانات و المان های جدید میتونند بیشتر به جذابیتش اضافه کنند بدون دست زدون به نوع گیم پلی و.............
در این تریلری که ما الان شاهدش سلاح جدید در بازی بودیم دوتا نبرد تن به تن در بازی که یکی را گروگان میگیره و یکی نبرد با اره برقی که باید تند تند کلید B را فشار بدی .
حمله از پشت (یا همون خنجرکشی از پشت! ) که اره را میکنی پشت اون بدبخت . اینا همشون المان های جدیده در بازی .
تنها اینها نیست که میتونه به جذابیت بازی اضافه کنه بلکه از لحاظ محیطی که میتونه چه انتفاقاتی بی افته که که به نظر من 50 درصد جذابیت بازی به این خلاصه میشه را باید در نظر گرفت .
مثلا بزرگ بودن محیط تخریب پذیری محیط یا همون فزیک بازی .
تو این تریلر ما شاهد یک محیط بزرگ بودیم و عریض بودیم و شاهد یک محیط بسیار شلوغ با تعدادی زیادی لوکاست که همش سرازیر میشن و دوتاغول گنده که دنبالت هستند با موشکهایی که از بلا دارن پرواز میکنن چندتا چیز تانک مانند هم کنارت هستتند .با توپهای هوای که از بالا سرازیر میشن و چندتا هلیکوپتر که بالا هستند . اینا همشون باعث جذابیت صد در صدی بازی میشن که تو را غرق بازی میکنه .
اتفاقات محیطی در بازی خیلی مهمه و بسیر تاثیر گذار .

از لحاظ فزیکی هم هنوز اپیک چیزی نشون نداده فهمید چی به چیه که اینم در بازی و گیم پلی بازی بسیار تاثیر گذاره که صد در صد هم بنابه گفته های خود کلیفی بی در بازی هست .

از لحاظ گرافیکی هم کسانی که چشم بصیرت داشته باشند میفهمند چی به چیه.

گیم‌پلی GoW کجاش شاهکار بوده و نوآوری داشته که ما ندیدیم؟؟

برای نمونه میشه یکی از نوآوریهای گیم‌پلی این بازی رو ذکر کنید؟
GoW یک بازی کاملا معمولیه و تنها نکته برجستش گرافیکشه. وگرنه اگه این گرافیک رو نداشت و همین گیم‌پلی رو داشت هیچ جذابیتی براش نمیموند. گیم‌پلی بازی واقعا هیچ نکته‌ای نداره که توی بازیهای دیگه نبوده باشه و کسی رو جذب کنه که بشینه بازیش کنه. داستان درست و حسابی هم که نداره که بخاطر داستانش دنبال کنی

من خودم 2-3 مرحله رو PC بازی کردم و بیخیال شدم چون تا آخر بازی همین خواهد بود. یه خورده با همدیگه حرف میزنن 4 تا جک و جونور میاد و باید کاور بگیری یکی یکی بزنیشون. این شد گیم‌پلی شاهکار؟؟

این گیم پلی که الان "خار" شده رفته تو چشم بعضی ها بقدری انقلابی بود و هست که Naughty Dog در شاهکار Uncharted و Rockstar در شاهکار GTAIV ازش استفاده کردن ( چند تا دیگه هم هستن که ارزش اسم بردن رو ندارن ). حالا توقع دارید که از بیخ و بُن عوضش کنن یه گیم پلی جدید بدن خدمتتون!. اضافه کردن یکی دو مورد و رفع کردن نقص های احتمالی قسمت قبلی کافیه.
درضمن Geow کجاش یک نواخت بود؟ اصلا مجال نفس کشیدن و فکر کردن رو بهتون میداد که اینو میگید .

در مورد تغییر ظاهر Armor ها باید بگم قبول دارم. میتونستن Redesign بکنن و شمایل جدید و بهتری رو به دوستان عزیزمون بدن، ولی یادمون باشه داستان این قسمت احتمالا چند ساعت بعد از عملیات اخر شماره 1 اتفاق میافته.

پ.ن. باز جای شکرش باقی که گیر ندادید که مثلا چرا مارکوس سلمانی نرفته و چرا دام صورتش رو اصلاح نکرده .

دوست عزیز کسی نگفته که بیان و گیم پلی بازی رو از بیخ و بُن تغییر بدند
اصلا همچین کاری لازم نیست و گیم پلی بازی رو هم خراب میکنه و دیگه GEOW نمیشه
حرف دوستان درباره این تریلر هست که هیچ چیز جدیدی به گیم پلی تکراری و کلیشه ای این بازی اضافه نشده و همون شماره قبلی هست با رنگهای بهتر و مراحل جدید
درست مثل Rainbow Six Vegas که شماره دومش عینا یک کپی بود از شماره اولش (با کمی پیشرفت گرافیکی جرئی) الان هم GEOW2 همچین وضعیتی پیدا کرده .......

من هم تریلر رو دیدم و البته نظرات اکثراً مضحک دوستان رو هم خوندم.
شخصاً خیلی خوشحالم که کنترل و گیم پلی تغییرات خاصی نداشتند. و همین مقدار تغییرات مثل محیط و میدان نبرد بسیار گسترده تر، رنگبندی بهتر، هیجان بالاتر ( شلوغی نبرد، مبارزه روی سقف ماشین های در حال حرکت و ... )، grab کردن لوکاست هایی که down شدن، chainsaw duel ، اسلحه های جدید، و موارد دیگه که قطعاً نمیشده توی یک تریلر 1 دقیقه ای به نمایش گذاشت رو برای شماره دوم این بازی و بستن دهان افراد سطحی نگر کافی میدونم.

حرکات و کاور گرفتن و تیراندازی که به نظر من از اصلی ترین بخش های این بازی هستن خوشبختانه تغییری نکرده. البته برای کسی مثل من که هنور Gow1 بازی میکنه چیزی که در این تریلر مشهود بود و فقط یک نفر در صفحات قبل اشاره کرد بالاتر بودن سرعت بازی هست. سرعت تیراندازی و حرکت کردن و کاور گرفتن بیشتر بود. مثل این بود که یک تریلر از Gow1 رو با سرعت 1.2 برابر پخش کرد. البته نمیدونم واقعاً سرعت بازی بالاتر رفته یا این ویدئویی که ما دیدیم اینطور نشون میده.

در کل من بیشتر دلم میخواد در مورد تغییرات بخش multi player بدونم. campaign زودگذر هست ولی چیزی که میتونه ماه ها باقی بمونه multi player هست. شخصاً در عمرم از هیچ بازی ای به اندازه Gow multi player لذت نبردم و همچنان تنها بازی ای هست که من رو سرگرم میکنه و اگر Gow2 بدون هیچ تغییری هم بیاد شکایتی نخواهم داشت.

در ضمن گیم پلی این بازی شاهکار هست یا نیست بهر حال باعث شده من و خیلی های دیگه که میشناسم کلاً باقی بازی ها رو بذارن کنار و فقط بچسبن به همین. من GTA IV و CoD4 رو 1 بار بازی کردم انداختم کنار، دلیل نمیشه بیام بگم این بازی ها هیچی ندارن. یه امر سلیقه ای هست ولی چیزی که مشخصه اینه که گیم پلی Gow روی کنسول طرفدار زیاد داره.

من فکر کنم از بس این دمو زیبا بوده که بعضی دوستان با دیدن این دمو توی کما رفته باشن چون بعضی ها که خودشون می دونند روی هوا حرف می زنند والکی ازش ایراد می گیرند :sick:بابا یک کم واقع بینانه باشید
من میگم زمانی که این عنوان بیاد تا 3 روز روشون نشه پست بدن:biggrin1:
در ضمن صبر کنین این بازی عرضه بشه بعد اینطوری بکوبیدش
نا سلامتی gears of war 2 هستش ها
به هر حال گذر زمان همه چیز رو مشخص می کنه:laughing:
البته این نظر شخصی منه امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه:biggrin1:

حرفهای مدیر سایت Metal Gear فکر کنم کافی باشه .( که ببخشید اسمتون را نمیدونم قسمت پروفایل سایت اشکال داره اصلا نمیتونم به مشخصات کاربر دسترسی پیدا کنم نمیدونم حتما قانون جدیده :biggrin1:)
---------------------------------------------------------------------

یه سوال از بهزاد جان دارم(مدیر سایت ) میشه بگید چرا این بازی تونست از همه سایتها امتیاز 10 و از gamespot امتیاز 9/6 را بگیره و در نهایت هم بهترین بازی سال 2006 را به خودش اختصاص بده ؟
و این همه هم به خاطر شماره دوم این بازی انتظار کشیده بشه ؟
شاید شسما نه ولی خیلی ها
امیدوارم نگین که فقط به خاطر گرافیک بازی بوده !

گیم‌پلی GoW کجاش شاهکار بوده و نوآوری داشته که ما ندیدیم؟؟

برای نمونه میشه یکی از نوآوریهای گیم‌پلی این بازی رو ذکر کنید؟
GoW یک بازی کاملا معمولیه و تنها نکته برجستش گرافیکشه. وگرنه اگه این گرافیک رو نداشت و همین گیم‌پلی رو داشت هیچ جذابیتی براش نمیموند. گیم‌پلی بازی واقعا هیچ نکته‌ای نداره که توی بازیهای دیگه نبوده باشه و کسی رو جذب کنه که بشینه بازیش کنه. داستان درست و حسابی هم که نداره که بخاطر داستانش دنبال کنی

من خودم 2-3 مرحله رو PC بازی کردم و بیخیال شدم چون تا آخر بازی همین خواهد بود. یه خورده با همدیگه حرف میزنن 4 تا جک و جونور میاد و باید کاور بگیری یکی یکی بزنیشون. این شد گیم‌پلی شاهکار؟؟

بهزاد جان ببخشید یک سوال دارم .
منم خوشم نیومد . میخواستم بدانم آیا شما کلا از داستان خیالی یا از جک و جونورها استفاده میشود بدتون میاد یا نه ملاک بقیه چیزهایی بود که گفتین :confused:;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or