بنده هم عرض کردم .....اینکه در اینده چه اتفاقی بیفته و نسخه نهایی چی از اب در بیاد معلوم نیست ..... ما فعلا فقط راجبه اون چیزی که تا الان دیدیم یعنی همین ترایلر عرضه شده صحبت می کنیم و ایراد هاش رو می گیم ..حالا اینکه این ایراد ها اصلاح بشه یا نشه بحثش جداست .فعلا این ایراد ها موجود هست در بازی ..... و اینطور نیست که بعضی ها اینقدر دارن بدون هیچ ایرادی ازش یک بند طرفداری می کنن که صد البته علت این طور طرفداری های یک جانبه هم برای همه روشنه ...... و احتیاجی به نقل قول کردن خیلی هاش نیست.....همچين ميگيد هيچ تغييري نكرده كه انگار الان بازي عرضه شده ، و بازي كرديد و متوجه شديد كه هيچ تغييري نكرده ، شايد اين تريلر ها 1% از كار نهايي هم نباشند ! سريع نتيجه گيري ميكنيد ، اين بازي نوامبر امسال مياد و شايدم تاخير بخوره و چيزي كه من مطمئن اينه كه Epic اين شاهكار رو خراب نميكنه!
این گیم پلی که الان "خار" شده رفته تو چشم بعضی ها بقدری انقلابی بود و هست که Naughty Dog در شاهکار Uncharted و Rockstar در شاهکار GTAIV ازش استفاده کردن ( چند تا دیگه هم هستن که ارزش اسم بردن رو ندارن ). حالا توقع دارید که از بیخ و بُن عوضش کنن یه گیم پلی جدید بدن خدمتتون!. اضافه کردن یکی دو مورد و رفع کردن نقص های احتمالی قسمت قبلی کافیه.
درضمن Geow کجاش یک نواخت بود؟ اصلا مجال نفس کشیدن و فکر کردن رو بهتون میداد که اینو میگید .
در مورد تغییر ظاهر Armor ها باید بگم قبول دارم. میتونستن Redesign بکنن و شمایل جدید و بهتری رو به دوستان عزیزمون بدن، ولی یادمون باشه داستان این قسمت احتمالا چند ساعت بعد از عملیات اخر شماره 1 اتفاق میافته.
پ.ن. باز جای شکرش باقی که گیر ندادید که مثلا چرا مارکوس سلمانی نرفته و چرا دام صورتش رو اصلاح نکرده .
بابا یک کم واقع بینانه باشید

گیمپلی GoW کجاش شاهکار بوده و نوآوری داشته که ما ندیدیم؟؟
برای نمونه میشه یکی از نوآوریهای گیمپلی این بازی رو ذکر کنید؟
GoW یک بازی کاملا معمولیه و تنها نکته برجستش گرافیکشه. وگرنه اگه این گرافیک رو نداشت و همین گیمپلی رو داشت هیچ جذابیتی براش نمیموند. گیمپلی بازی واقعا هیچ نکتهای نداره که توی بازیهای دیگه نبوده باشه و کسی رو جذب کنه که بشینه بازیش کنه. داستان درست و حسابی هم که نداره که بخاطر داستانش دنبال کنی
من خودم 2-3 مرحله رو PC بازی کردم و بیخیال شدم چون تا آخر بازی همین خواهد بود. یه خورده با همدیگه حرف میزنن 4 تا جک و جونور میاد و باید کاور بگیری یکی یکی بزنیشون. این شد گیمپلی شاهکار؟؟