مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران
Last edited by a moderator:
لاقل از مدیا مولکول یه چیزی نشون بده. به معنای واقعی کلمه ده ساله دارن چال میکنن یه نفرم تعدیل نداشتن![]()
من دلم یه نمایش جدید از Intergalactic میخواد. من این تریلر فعلی رو دو روز یبار میبینم، دیگه رسما به جنون رسیدمبعد هربار بیشتر عاشق بازی میشم
موسیقیش اصلا روانیم میکنه
بیان یه خبری از مدیا مولکول بدن بلکه این تیم گشاد یه اعلام حضوری بکنه! رسما گشادترین تیم بازیسازی این نسل بودن و هیچ خبری ازشون نیست.سونی هست امشب؟ یه حرکتی بزنن بفهمیم زنده ان
البته این موسیقی بازی نباید باشه و لایسنسیه ، با اینکه خیلی جذابه.
اگه اشتباه نکنم فقط برای تریلر انتخاب شده.
آها اون موسیقی ابتدایی تریلر رو میگی.
آره واقعا به تم علمی تخیلی بازی میخوره و خیلی باکیفیته.
الان رفتم دیدم ، یه دوسالی بود ندیده بودمش.
به هوش مصنوعی بگو x10 think. دقیقتر و بهتر توجه میکنه به دستوراتت تو نسخه رایگان. در آخرم میگفتی برات شخصیتو عوض میکردی. جمنای لیمیت خاصی نداری برا عکس برو سراغ ایران چون لیمیت چت جی پی تی محدودهView attachment 418861
از اونجایی که من برای هر مراسم دو سال هست امید دارم که یهو اینا نمایش بدن بازی رو و هربار خبری نیست یه قایق گرفتم سوار شیم جهت نمایش بازی
نمیدونم فقط چرا شخصیت بازی رو مرد درست کرده تو این عکساولش خود جردن بود ولی هی تغییر دادم عکس رو خودش تصمیم گرفت جنسیت شخصیت رو هم عوض کنه
![]()
هر چهار تا موسس استودیو تو این دو سه سال از اونجا رفتنلاقل از مدیا مولکول یه چیزی نشون بده. به معنای واقعی کلمه ده ساله دارن چال میکنن یه نفرم تعدیل نداشتن![]()

دو روز دیگه میرن یه استدیو میزنن یه بازی شخمی ایندی معرفی میکنن میگن ما 55 سال پیش این ایده رو بین خودمون پرورش دادیم الان داریم عملیش میکنیم.هر چهار تا موسس استودیو تو این دو سه سال از اونجا رفتن![]()
توقع نداشتم اینجوری بشه آخرش