نمایشگاه/رویداد Gamescom 2025

-Poormaz-

Loyal Member
HQCDZn7WwAA66GW.jpg

مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران

Last edited by a moderator:
لاقل از مدیا مولکول یه چیزی نشون بده. به معنای واقعی کلمه ده ساله دارن چال میکنن یه نفرم تعدیل نداشتن :D

من دلم یه نمایش جدید از Intergalactic میخواد. من این تریلر فعلی رو دو روز یبار میبینم، دیگه رسما به جنون رسیدم:دی بعد هربار بیشتر عاشق بازی میشم:دی موسیقیش اصلا روانیم میکنه

من دلم یه نمایش جدید از Intergalactic میخواد. من این تریلر فعلی رو دو روز یبار میبینم، دیگه رسما به جنون رسیدم:دی بعد هربار بیشتر عاشق بازی میشم:دی موسیقیش اصلا روانیم میکنه
البته این موسیقی بازی نباید باشه و لایسنسیه ، با اینکه خیلی جذابه.
اگه اشتباه نکنم فقط برای تریلر انتخاب شده.

آها اون موسیقی ابتدایی تریلر رو میگی.
آره واقعا به تم علمی تخیلی بازی میخوره و خیلی باکیفیته.
الان رفتم دیدم ، یه دوسالی بود ندیده بودمش.

البته این موسیقی بازی نباید باشه و لایسنسیه ، با اینکه خیلی جذابه.
اگه اشتباه نکنم فقط برای تریلر انتخاب شده.

آها اون موسیقی ابتدایی تریلر رو میگی.
آره واقعا به تم علمی تخیلی بازی میخوره و خیلی باکیفیته.
الان رفتم دیدم ، یه دوسالی بود ندیده بودمش.

آره همون موسیقی شروع رو میگم، کلا اون حرکت دوربین از رو سیاره، اون فرم مارپیچی که رو ابرها هست، بعد تو مدل ترکیدن اون قمر کوچیکم تکرار میشه، تا اینکه برسه به سفینه، کات به انیمه و بعد شخصیتی که عین انیمه ها آسیای شرقیه... انگار واقعا معجزه شده و ND داره یه بازی انیمه ای غربی میسازه:دی خیلی اتمسفر خفن و مرموزی داره.

بعد من یکی از 5 فیلم برتر زندگیم The Social Network ـه که بدون اغراق بالای 100 بار دیدمش، و یکی از جادوهای فیلم برام همین موسیقی Trent Reznor و Atticus Ross ـه. اصلا اون قطعه ای که رو تیتراژ آغازین میاد... موسیقی اینترم همینجوری منو هایپ میکنه و میبره به یه دنیای دیگه اصلا. قشنگ کنده میشم از این دنیای پر از عاخوند، میرم به یه فضای زیباتر.

پ.ن: خود It's a Sin هم خداست، ولی من کاور گروه Ghost رو به اجرای خود Pet Shop Boys ترجیح میدم:دی

01C8E5A9-AC49-41E8-A21C-91E68F65EBF8.png

از اونجایی که من برای هر مراسم دو سال هست امید دارم که یهو اینا نمایش بدن بازی رو و هربار خبری نیست یه قایق گرفتم سوار شیم جهت نمایش بازی 😂
نمیدونم فقط چرا شخصیت بازی رو مرد درست کرده تو این عکس 🤣 اولش خود جردن بود ولی هی تغییر دادم عکس رو خودش تصمیم گرفت جنسیت شخصیت رو هم عوض کنه 🤣

• Smile
Reactions: MoonD
View attachment 418861

از اونجایی که من برای هر مراسم دو سال هست امید دارم که یهو اینا نمایش بدن بازی رو و هربار خبری نیست یه قایق گرفتم سوار شیم جهت نمایش بازی 😂
نمیدونم فقط چرا شخصیت بازی رو مرد درست کرده تو این عکس 🤣 اولش خود جردن بود ولی هی تغییر دادم عکس رو خودش تصمیم گرفت جنسیت شخصیت رو هم عوض کنه 🤣
به هوش مصنوعی بگو x10 think. دقیقتر و بهتر توجه میکنه به دستوراتت تو نسخه رایگان. در آخرم میگفتی برات شخصیتو عوض میکردی. جمنای لیمیت خاصی نداری برا عکس برو سراغ ایران چون لیمیت چت جی پی تی محدوده
________
preshow مراسم ساعت 9 شروع میشه

• Like
Reactions: .:miladamiri:.
الدن رینگ و مانستر هانتر رو گذاشتن جلوی اینا گفتن یه بازی میخوایم دقیقا مثل همین. لعنتی حتی تریلرشم شبیه الدن رینگ بود :))

هر چهار تا موسس استودیو تو این دو سه سال از اونجا رفتن 😁
دو روز دیگه میرن یه استدیو میزنن یه بازی شخمی ایندی معرفی میکنن میگن ما 55 سال پیش این ایده رو بین خودمون پرورش دادیم الان داریم عملیش میکنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or