نمایشگاه/رویداد Gamescom 2025

-Poormaz-

Loyal Member
HQCDZn7WwAA66GW.jpg

مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران

Last edited by a moderator:
میگن از روی تریلر معرفی نباید قضاوت کرد.
گیم پلی بازی Wanted چقدر بد بود!
بعد یک ربع همه چی تکراری میشه.
هوش مصنوعی هم که عملا با میز و صندلی فرقی نداره.

=========
فقط دوست دارم ببینم صداگذار بازی کیه ، اولش فکر کردم یکی روی ویدئو داره حرف میزنه.
نگو که صدای تیکه کلام های دشمن هاست :| :|

میگن از روی تریلر معرفی نباید قضاوت کرد.
گیم پلی بازی Wanted چقدر بد بود!
بعد یک ربع همه چی تکراری میشه.
هوش مصنوعی هم که عملا با میز و صندلی فرقی نداره.

=========
فقط دوست دارم ببینم صداگذار بازی کیه ، اولش فکر کردم یکی روی ویدئو داره حرف میزنه.
نگو که صدای تیکه کلام های دشمن هاست :| :|
این بازی خلاقانه هست، صفحه قبل از بعد ایجاد و نمایش خلاقیت و دیده شدن اینها در این نمایشها گفته شد، اینم تو همین دسته هست.
صدا گزاریش یه تکنیک جدید هست، تو این تکنیک شنونده رو هیچی فرض میکنن و هر مزخرفی که میخوان با هر لحنی میگن، میگن مجلس بی ریاست، خودمونیه.
در مورد هوش مصنوعی و مثل شلغم وایسادن طرفین، این هم سبک جدیدی در هوش مصنوعی هست که بهش میگن زندگی دو روزه و یه روزشم جمعه هست
در کل این شیوه یه شیوه روایی جدیده که میخوان طرفین با ایستادن و کشته شدن و عدم تقلا برا نجات زندگی، این مفهوم رو برسونن که زندگی ارزش جدل رو نداره و وقتی زندگی اهمیت نداره،صدا گذاری اهمیت داره.
این بازی ژانرش hack & slash هست ولی درونمایه absurdism و پوچ انگاری داره، که بخوبی تونسته القا کنه و من 10/10 میدم.

آخرین ویرایش:
اگه امسالم حضور داشته باشید یه هتریک تمیز از خودتون به جا میذارید. :D

نه متاسفانه یا خوشبختانه دیگه امسال نیستیم:دی کلا دیگه همه کارها با ناشره و ما فقط رو تولید متمرکزیم:دی ولی وقتی زمانش برسه کمپین تبلیغاتی خفنی خواهیم داشت:دی توسط ناشر البته نه ما:دی سال های پیش میومدیم که ناشر پیدا کنیم:دی

نه متاسفانه یا خوشبختانه دیگه امسال نیستیم:D کلا دیگه همه کارها با ناشره و ما فقط رو تولید متمرکزیم:D ولی وقتی زمانش برسه کمپین تبلیغاتی خفنی خواهیم داشت:D توسط ناشر البته نه ما:D سال های پیش میومدیم که ناشر پیدا کنیم:D
با آرزوی موفقیت. :x پارسال به راحتی یکی از هایلایت های ایونت بودین و ایشالا از این به بعد بازم حسابی دیده بشین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or