مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران
Last edited by a moderator:

Lies of Pi شخصا مورد انتظار ترینه برام.کالیستو از قبل مهر تایید طرفدارای این سبک رو گرفته بود تقریبامراسم دیشب جالب نبود .
از تاریخ بازی های سونی هم برای کامپیوتر رونمایی نشد (انتظار زیادی نمی رفت) .
فقط کالیستو خوب بود (احساس کردم گرافیکش یخورده تو ذوق می زد ولی اتمسفر عالی بود)
مقصر همه اینا هایپ قبل از عرضه سخت افزار های جدید
ای نمیدونم SSD قراره متحول کنه لول دیزاین رو
ای نمیدونم ولو سیتی و رم بیشتر و CPU قوی تر فلان قراره بکنه
یه مشت طبل تو خالی که حتی توی رزولوشن 4K هم زیر فریم زاییدن
میشد با سبک کردن لباس و ارمور تا حدی اون سنگینی رو تعدیل کرد (من که تا کمی مجیک هام جا میافتادن، دیگه عملا لباس رو در میاوردم و مانند جنگجویان بی کله در دوران باستان به صورت برهنه بازی رو ادامه میدادم_________________________
Lords of the Fallen 2 مبارزاتش سریع شدن. دمشون گرم . پیر می شد آدم تا این هارکین 2 قدم راه بره
منم همین نظر رو دارم...اوکی بود.اوکی بود. نه عالی بود نه بد.
داستان Gotham Knights بهتر از چیزی که انتظار داشتم به نظر میرسه.
Hogwarts Legacy کلا یکمی داستانش شوت به نظر میرسه.
Lies of P سرگرم کننده به نظر میرسه.
The Expanse عالی به نظر میرسه.
Sonic Frontiers بهتر از نمایشای قبلیش بود.
Atlas Fallen ورژن بهتر forspoken عه.
high on life به شدت متوسط به نظر میرسه. خیلی کلا کرینجه.
Phantom hellcat باحال بود.
Outlast و Dead island فان به نظر میرسن.
کالیستو هم که خوبه کلا.
New tales from the borderlands واقعا بد به نظر میرسه. کاراکتراش به شدت نچسبن.
کسایی که از چیزی خوششون نیومد, جدا چی بازی میکنین تو طول سال؟ با استانداردای شما تو سال شاید 5 تا بازی بیاد. تازه در نظر میگیریم که همتون رو همه پلتفرما بازی میکنید, همه سبکیو میپسندین تا وقتی خوب باشه و با ایندی ها هم مشکلی ندارین.
) میفرسته!
) و از اونطرف میاد تاریخ VR2 رو توی توییتر میگه و جای بازی، میاد تریلر دوال سنس ادج میفرسته برای مراسم، حقیقتا مشکل از برگزار کننده های مراسم نیست

جک و جونوراشم چندش نیستن
یه کشور جدیدم یه کشور جدیده

این بلا تکلیفیه بد رو اعصابه

چیزی که نشون دادن ، دارین میریم به سمت کشوری که الهام گیری های زیادی از ایران داره(خیلی بیشتر از امثال POP
) پاشید بیاید بزنید

ولی خوب گاهی بین همین ایندی ها کار خوبم دیده میشه...
گاهی اوقات چون صرفا بازی AAA نبوده... اینجوری از کنارشون رد نشید
)درستش مگه همین نیست؟ در سال شاید کلا 3 تا بازی در حد و اندازه و استاندارد های ما وجود داشته باشه که بتونیم بازی کنیم چون دیدمون به گیم رو مثلا شرکتی مثل سونی تغییر داده. بنابراین با بالارفتن سن و کمبود وقت و بقیه مسائل، نمیشه آدم هر چی دم دستش رسید تجربه کنه.کسایی که از چیزی خوششون نیومد, جدا چی بازی میکنین تو طول سال؟ با استانداردای شما تو سال شاید 5 تا بازی بیاد. تازه در نظر میگیریم که همتون رو همه پلتفرما بازی میکنید, همه سبکیو میپسندین تا وقتی خوب باشه و با ایندی ها هم مشکلی ندارین.
آخه طراحی ارمورها آنقدر خوب بود، آدم دلش نمیومد بیخیالشون بشه. همین الآنم Living Legend از ارمورهای مورد علاقم تو کل بازی هاییه که انجام دادممیشد با سبک کردن لباس و ارمور تا حدی اون سنگینی رو تعدیل کرد (من که تا کمی مجیک هام جا میافتادن، دیگه عملا لباس رو در میاوردم و مانند جنگجویان بی کله در دوران باستان به صورت برهنه بازی رو ادامه میدادم)
اما در کل اون سنگینی و شل و ولی به نظرم خیلی خوب تو گیم پلی قرار میگرفت، یک ضریب خطا به حمله میداد که خیلی زود میشد یاد گرفتش و باهاش هماهنگ شد تا حملات رو درست انجام بدی، به نظرم این سنگینی تا حدی باعث تمایز هویت حداقل گیم پلی بازی نسبت به باقی سولزلایک ها میشد و باعث میشد خیلی حس کلون به ادم نده و بیشتر حالت مکانیسم های مشابه پیدا کنه، امیدوارم بازی جدید موفق بشه من که خیلی دوسش دارم...
که خب ارمور سنگین با طراحی دشمنا که agility میطلبیدن زیاد هم خوانی نداشت.:/ درست یا غلط نداره کلا. مثلا کسیو نمیشه محکوم کرد که چرا تو سال یدونه بازی میکنی, ولی خب عجیبه کلا برای مثال کسی که اونقدری گیمینگ براش مهمه که بیاد بازیسنتر یا کلا دنبال کنندش باشه سالی یه بازی بره. چرا؟ چون اصلا کنتراست مناسبی نداره که تو عموم بازیا خوب رو از بد تشخیص بده برای خودش.درستش مگه همین نیست؟ در سال شاید کلا 3 تا بازی در حد و اندازه و استاندارد های ما وجود داشته باشه که بتونیم بازی کنیم چون دیدمون به گیم رو مثلا شرکتی مثل سونی تغییر داده. بنابراین با بالارفتن سن و کمبود وقت و بقیه مسائل، نمیشه آدم هر چی دم دستش رسید تجربه کنه.
پنج تا که زیاده من از هرسال دو سه تا بازیو میکنمبا استانداردای شما تو سال شاید 5 تا بازی بیاد. تازه در نظر میگیریم که همتون رو همه پلتفرما بازی میکنید, همه سبکیو میپسندین تا وقتی خوب باشه و با ایندی ها هم مشکلی ندارین.