نمایشگاه/رویداد Gamescom 2022

منم مثل همیشه هیچ گونه انتظاری از مراسم نداشتم، و انقدری برام مهم نبود که تا از باشگاه برسم خونه 5 6 دقیقه اولش رو از دست دادم. اما با این حال بازم خوشم نیومد ازش. و کلا به نظرم هم بازی ها و هم نمایش هاشون خیلی بد، و در واقع افتضاح بودن. شاید یکی دو تا تریلر خوب رو بتونم انتخاب کنم بزارم کنار، و بگم مابقی ارزش بازی کردن ندارن.

کلا هم بزرگ ترین ضعف این نمایش های چند وقت اخیر برای من این بوده که معرفی های جدید و جذاب دیگه نداریم. یه جایی که دو تا IP گردن کلفت، با گرافیک های خفن معرفی بشن، یکم غافلگیر بشیم، نه اینکه از همون فریم اول تریلر بگیم، اوه، یه Co Op مالتی پلیر دیگه، مرسی، نمیخوام.

مساله بعدی نمایش ها هم برای من جدای از تکراری بودن ایده ها، نسل قبلی بودنشونه. یعنی نه گرافیک ها جالبن، نه انیمیشن های متفاوت و خفن میبینیم، نه یه AI بدرد بخور، نه یه کاری که بگیم اوه، نسل قبل ممکن نبود، و نه کلا هیچی. اصلا هیچی به هیچی. هر چی نشون دادن در حد همون بازی های PS4/X1 ـه و نهایت یا رزولوشن رفته بالا، یا یه ری تریس ول دادن توش که اونم در عوض فریم به چخ میره. در کل به نظرم نمایش دیشب به فاجعه تمام عیار بود.

آخرین ویرایش:
مراسم دیشب جالب نبود .

از تاریخ بازی های سونی هم برای کامپیوتر رونمایی نشد (انتظار زیادی نمی رفت) .

فقط کالیستو خوب بود (احساس کردم گرافیکش یخورده تو ذوق می زد ولی اتمسفر عالی بود)

• Like
Reactions: richard92 and Z-fan
مراسم دیشب جالب نبود .

از تاریخ بازی های سونی هم برای کامپیوتر رونمایی نشد (انتظار زیادی نمی رفت) .

فقط کالیستو خوب بود (احساس کردم گرافیکش یخورده تو ذوق می زد ولی اتمسفر عالی بود)
Lies of Pi شخصا مورد انتظار ترینه برام.کالیستو از قبل مهر تایید طرفدارای این سبک رو گرفته بود تقریبا

خب اینکه نا امید شدیدن به خاطر انتظار بالا بوده تو این چند سال اخیر نحوه پرزنت بازی ها خیلی عوض شده دیگه اکثر شرکت های بزرگ ترجیح میدن ایونت خودشون داشته باشن تا بیان بازی هاشون لای یه مشت بازی دیگه نمایش بدن اونجوری تمام تمرکز میاد سمت خودشون ، دیگه مثل 10 سال پیش نیست شاید یه جورایی برا مارکتینگ هم بهتر باشه دیگه دیزنی هم برای خودش ایونت گذاشته همه دارن به این سمت میرن کم کم این ایونت ها میشه فقط برای ناشرهای کوچیک

اوکی بود. نه عالی بود نه بد.

داستان Gotham Knights بهتر از چیزی که انتظار داشتم به نظر میرسه.
Hogwarts Legacy کلا یکمی داستانش شوت به نظر میرسه.
Lies of P سرگرم کننده به نظر میرسه.
The Expanse عالی به نظر میرسه.
Sonic Frontiers بهتر از نمایشای قبلیش بود.
Atlas Fallen ورژن بهتر forspoken عه.
high on life به شدت متوسط به نظر میرسه. خیلی کلا کرینجه.
Phantom hellcat باحال بود.
Outlast و Dead island فان به نظر میرسن.
کالیستو هم که خوبه کلا.
New tales from the borderlands واقعا بد به نظر میرسه. کاراکتراش به شدت نچسبن.

کسایی که از چیزی خوششون نیومد, جدا چی بازی میکنین تو طول سال؟ با استانداردای شما تو سال شاید 5 تا بازی بیاد. تازه در نظر میگیریم که همتون رو همه پلتفرما بازی میکنید, همه سبکیو میپسندین تا وقتی خوب باشه و با ایندی ها هم مشکلی ندارین.

مقصر همه اینا هایپ قبل از عرضه سخت افزار های جدید
ای نمیدونم SSD قراره متحول کنه لول دیزاین رو
ای نمیدونم ولو سیتی و رم بیشتر و CPU قوی تر فلان قراره بکنه
یه مشت طبل تو خالی که حتی توی رزولوشن 4K هم زیر فریم زاییدن

بیشتر مقصر سازنده هایی هستن که هیچ استفاده ای نمیکنن از این سخت افزار. بازی ها عملا دارن با همون تکنولوژی های نسل قبلی تولید میشن. پس نباید انتظار داشت سخت افزارها کار خاصی بکنن.

میشد با سبک کردن لباس و ارمور تا حدی اون سنگینی رو تعدیل کرد (من که تا کمی مجیک هام جا میافتادن، دیگه عملا لباس رو در میاوردم و مانند جنگجویان بی کله در دوران باستان به صورت برهنه بازی رو ادامه میدادم :D)
اما در کل اون سنگینی و شل و ولی به نظرم خیلی خوب تو گیم پلی قرار میگرفت، یک ضریب خطا به حمله میداد که خیلی زود میشد یاد گرفتش و باهاش هماهنگ شد تا حملات رو درست انجام بدی، به نظرم این سنگینی تا حدی باعث تمایز هویت حداقل گیم پلی بازی نسبت به باقی سولزلایک ها میشد و باعث میشد خیلی حس کلون به ادم نده و بیشتر حالت مکانیسم های مشابه پیدا کنه، امیدوارم بازی جدید موفق بشه من که خیلی دوسش دارم...

اوکی بود. نه عالی بود نه بد.

داستان Gotham Knights بهتر از چیزی که انتظار داشتم به نظر میرسه.
Hogwarts Legacy کلا یکمی داستانش شوت به نظر میرسه.
Lies of P سرگرم کننده به نظر میرسه.
The Expanse عالی به نظر میرسه.
Sonic Frontiers بهتر از نمایشای قبلیش بود.
Atlas Fallen ورژن بهتر forspoken عه.
high on life به شدت متوسط به نظر میرسه. خیلی کلا کرینجه.
Phantom hellcat باحال بود.
Outlast و Dead island فان به نظر میرسن.
کالیستو هم که خوبه کلا.
New tales from the borderlands واقعا بد به نظر میرسه. کاراکتراش به شدت نچسبن.

کسایی که از چیزی خوششون نیومد, جدا چی بازی میکنین تو طول سال؟ با استانداردای شما تو سال شاید 5 تا بازی بیاد. تازه در نظر میگیریم که همتون رو همه پلتفرما بازی میکنید, همه سبکیو میپسندین تا وقتی خوب باشه و با ایندی ها هم مشکلی ندارین.
منم همین نظر رو دارم...اوکی بود.‌‌
وجود چنین چیزی بهتر از نبودشه در کل!

مقایسه این نمایش از یک شخص ثالث، با ناشرهای بزرگ (مایکرو-سونی-نینتندو و یوبی-Ea که کنفرانس و محتوای اندازه یه کنفرانس داشتن همیشه) اشتباهه!
این بشر استودیو از خودش نداره که بخواد بازی های خودش رو نشون بده!

یک برنامه ای اجرا میکنه، و هرکی بخواد برای این مراسم تریلرش رو (و مبلغش رو مسلما:-" ) میفرسته!

اینکه الان یوبی ترجیح میده برای 15سالگی اساسین کنفرانس جدا بزاره(یک ماه دیگه میگفتن گویا) و احتمالا اونجا اینفینیت معرفی میشه
اینکه سونی یک سکوت خبریه عجیب غریبی کلا داره که انگار بعد راگناروک قراره از صحنه روزگار محو بشه(حالا جدا از اسپایدی و ولورینش:-" ) و از اونطرف میاد تاریخ VR2 رو توی توییتر میگه و جای بازی، میاد تریلر دوال سنس ادج میفرسته برای مراسم، حقیقتا مشکل از برگزار کننده های مراسم نیست:-"

نینتندو و ماشین پوکمون همچین وضعی!

دستنی دو ساعت قبل مراسم، لایو استریم خودش رو داشت و همون تریلر رو دوباره تو مراسم فرستاد
گنشین روز قبل مراسم داشت و ریمیکس تریلرهای قبلش رو فرستاد

یک سری ناشر دیگه هم مثل EA و THQ برای خودشون کنفرانس میزارن

دیزنی بازی های خودش رو برای مراسم خودش تیز کرده

گویا DC هم واندر ومن رو گذاشته برا مراسم گیم خودش

نتیجه ش شده وضع موجود که میبینیم:D

ارزش کنفرانس پایینه که مثلا سونی و فلان و بیسار بازیشون رو نشون نمیدن؟ نه دقیقا برعکس، اینا نشون نمیدن که وضعیت کنفرانس اینجوری شده:D
جف کیلی که نباید بره به سونی بگه بیا بهت پول میدم بازیت رو تو مراسمم نشون بده:D

بنده خدا هم سال هاست دیگه چندان هایپ نمیکنه برای مزاسم هاش و همه هم میدونیم در چه سطحی باید انتظار داشته باشیم! امسال که لیست کل بازی های AAA موجود هم گفته بود حتی:))

خوبعه این مراسم برای من اینه توی این 50بازیی که نشون میدن، شاید 4~5تاش به دلم بشینه، و در مورد اکثر نمایش ها هم توی اون تایم با دوستام صحبت میکنم... چیزی که با این وضعیت کنفرانس های پراکنده رسنا داره از بین میره!

بعدشم که کلا درک نمیکنم یکی مراسم میزاره ، میشینید میبینید و فحش میدید تهش:-"

از اونطرف مثلا سونی مراسم نمیزاره میگن خیلی هم خوب! این پول بمونه تو جیب سونی و مراسم زنده نزاره بهتره!
خوب شما که با سیستم نمایش زنده حال نمیکنی، 2ساعت بعد بیا بشین تریلرها رو ببین:D مثل خیلیای دیگه که تو همین تاپیک انجام دادن

---

بگذریم! منم از بین این 50بازیه نمایش داده شده چندتاش رو دوست داشتم:-"

1. Lies of P
حقیقتا من فن سولز و بلادبورن نیستم، کلا از طراحی جونورهای بلادبورن حقییتا خوشم نمیاد(میدونم خیلیا اصلا برای همین عاشقشن)
ولی اینجا این تم گوتیک و استیم پانکی که داره حال میده:-" جک و جونوراشم چندش نیستن:D
جدای از این به نظر میرسه روایت سینماتیک تر، شخصیت ثابت و این چیزا هم داره که من بیشتر میپسندم...در مجموع مثل تمام نمایش های قبلش دوست داشتم:-"
امیدوارم در نهایت مشکل عجیب غریبی نداشته باشه و بازی خوبی در بیاد:D

2. Atlas Fallen دوست داشتم! امیدوارم بازی خوبی در بیاد! و کامل سینگل پلیرم بشه زد و کو آپ اجباری نباشه!

3. Where Winds Meet
یا به قولی سوشیما چینی! امیدوارم بازی منتشر بشه!
کلا من دوست دارم کشورهای جدید، مخصوصا جایی مثل چین که داره سعی میکنه بر اساس اساطیرشون بازی بسازه، بیشتر بشن! تنوع داستان ها و ایده های جدید بیشتر میشه!
ما به اندازه موهای سرمون اورک و الف دیدیم، یا به تعداد زیادی الهامات از اساطیر ژاپن دیدیم دیگه از دو کیلومتری داد میزنه فلان چیزی که میبینیم نماد چیه، چجور کاراکتری خواهد بود طرف و فلان و فلان و فلان :-" یه کشور جدیدم یه کشور جدیده:))
برای همین برای این بازی و اون میمونه هایپم:D و یه بازی دیگه... Swird & Fairy 7 بود چی بود، اینم رو PSN اومده و احتمالا میگیرم:))

4. Hogwarts Legacy
من که خیلی بهش امیدوارم، نمایش دیشبم جالب بود، تو این تامیک دوستان گفتن تایید شده لین یک ماموریت فرعیه جالب ترم شد:D
به نظرم بازی خوبی میشه:-"

5. Phantom Hellcat
باحال بود! خیلی کوتاه بود تریلرش، ولی من خیلی خوشم اومد:-"

6. Lords of Fallen 2
هرچقدر CG خوب شروع شد، خاک بر سرشون با اون انتخاب آهنگی که ذره ای به فضای کار نمیومد:))
یکی از بچه ها هم شماره قبلش رو فحش کش کرد، هایپ نمیشویم فعلا پس:D

7. Honkai Star Rail
نمایش اصلیی که من منتظرش بودم این بود!
دهن سرویسا! معرفی کنید دیگه برای PS :|
معرفی نمیکنید حداقل پاشید بیاید بگید نمیدیم! :| این بلا تکلیفیه بد رو اعصابه:|
بازی جدید سازنده های گنشین ایمپکت هست، سبک JRPG داره:D
با توجه به گیم پلی ، داستان و در نهایت ساپورتی که برای گنشین دیدم خیلی برای تجربه اینم هایپم :D و میخوام ببینم چجوری میخوان JRPG نوبتی در بیارن:D
ولی رد اعصابه معرفی نشدنش برای PS :(

7.حقیقتا نمایش گنشین برای ما چیزی نداشت، محیط و کاراکترهای جدید آپدیتی که همون دیشب میومد رو نشون دادن، که نا قبلا کامل تر دیده بودین...ریمیکسی از تریلرهای قبل بود صرفا :-"
یه تبلیغ کوچولو کنم:-" چیزی که نشون دادن ، دارین میریم به سمت کشوری که الهام گیری های زیادی از ایران داره(خیلی بیشتر از امثال POP :-" ) پاشید بیاید بزنید:)) >:) :-"

همینا.‌.. بقیش یا برام مهم نبودن، یا با بقیه بچه ها موافقم که چرت و پرت بودن:-" ولی خوب گاهی بین همین ایندی ها کار خوبم دیده میشه...
مثل چندی قبل کالت او لمب که کنار RE4 و FF16 و کالیستو فکر کنم نشون داده شد و ملت دایورتش کردن
یا چند سال پیش و معرفی Hades توی یکی از TGA که فکر کنم فقط من و یکی از بچه ها هایپش شدیم!(تازه اون SG یه کارنامه خیلی موفق و خفنی داشت و دایورت شد:)) گاهی اوقات چون صرفا بازی AAA نبوده... اینجوری از کنارشون رد نشید:( )

درستش مگه همین نیست؟ در سال شاید کلا 3 تا بازی در حد و اندازه و استاندارد های ما وجود داشته باشه که بتونیم بازی کنیم چون دیدمون به گیم رو مثلا شرکتی مثل سونی تغییر داده. بنابراین با بالارفتن سن و کمبود وقت و بقیه مسائل، نمیشه آدم هر چی دم دستش رسید تجربه کنه.

میشد با سبک کردن لباس و ارمور تا حدی اون سنگینی رو تعدیل کرد (من که تا کمی مجیک هام جا میافتادن، دیگه عملا لباس رو در میاوردم و مانند جنگجویان بی کله در دوران باستان به صورت برهنه بازی رو ادامه میدادم :D)
اما در کل اون سنگینی و شل و ولی به نظرم خیلی خوب تو گیم پلی قرار میگرفت، یک ضریب خطا به حمله میداد که خیلی زود میشد یاد گرفتش و باهاش هماهنگ شد تا حملات رو درست انجام بدی، به نظرم این سنگینی تا حدی باعث تمایز هویت حداقل گیم پلی بازی نسبت به باقی سولزلایک ها میشد و باعث میشد خیلی حس کلون به ادم نده و بیشتر حالت مکانیسم های مشابه پیدا کنه، امیدوارم بازی جدید موفق بشه من که خیلی دوسش دارم...
آخه طراحی ارمورها آنقدر خوب بود، آدم دلش نمیومد بیخیالشون بشه. همین الآنم Living Legend از ارمورهای مورد علاقم تو کل بازی هاییه که انجام دادم :) :x که خب ارمور سنگین با طراحی دشمنا که agility میطلبیدن زیاد هم خوانی نداشت.:/
یعنی اوضاع در حدی بود که من سر باس ها کلا یه بیلد دیگه می‌بستم.:دی

منم خیلی دوست دارم موفق بشه. اما خب نشه هم کاری ندارم. :دی
مبارزات را نرم تر و یکم سریعتر کرده باشن، طراحی ارمورها هم به خوبی قبل باشه ، دی وان می خرم :دی

• Like
Reactions: MrElectricWizard
درستش مگه همین نیست؟ در سال شاید کلا 3 تا بازی در حد و اندازه و استاندارد های ما وجود داشته باشه که بتونیم بازی کنیم چون دیدمون به گیم رو مثلا شرکتی مثل سونی تغییر داده. بنابراین با بالارفتن سن و کمبود وقت و بقیه مسائل، نمیشه آدم هر چی دم دستش رسید تجربه کنه.
درست یا غلط نداره کلا. مثلا کسیو نمیشه محکوم کرد که چرا تو سال یدونه بازی میکنی, ولی خب عجیبه کلا برای مثال کسی که اونقدری گیمینگ براش مهمه که بیاد بازیسنتر یا کلا دنبال کنندش باشه سالی یه بازی بره. چرا؟ چون اصلا کنتراست مناسبی نداره که تو عموم بازیا خوب رو از بد تشخیص بده برای خودش.
بازی خوب براش یه تعریف دقیق داره و بازی بد یه تعریف دقیق دیگه. چیزای کلی رو میتونه ببینه, برای مثال گرافیک و موسیقی چیزایی نیستن که نشه از دور تشخیص داد ولی طرف از اول یه چیزی رو دوست داشته و پاشو خارج از اونم نبرده و نمیبره به واسطه اینکه جلد ("ظاهر") بازیا براش جذاب نیست.
مخصوصا تو گیمینگ که مهمترین ملاک سلیقست و سلیقه به خوب یا بد بودن عینی اثر هیچ ربطی نداره.
به عبارتی به خودش حتی فرصت نداده که ببینه چی دوست داره. ناخواسته داره خودشو محدود میکنه سر اینکه "میدونم از چی خوشم میاد چرا برم سراغ چیزی که شاید خوشم بیاد" بدون اینکه در نظر بگیره که شاید از این چیز جدید بیشتر از قبلی خوشش بیاد.

با استانداردای شما تو سال شاید 5 تا بازی بیاد. تازه در نظر میگیریم که همتون رو همه پلتفرما بازی میکنید, همه سبکیو میپسندین تا وقتی خوب باشه و با ایندی ها هم مشکلی ندارین.
پنج تا که زیاده من از هرسال دو سه تا بازیو میکنم :D
و اینکه الان هنوزم هراز گاهی میرم تو BotW میچرخم، بعضی مواقع اینطور کیس هایی هم هست...
البته خیلی بازی هارو تست میکنم نیم ساعت یک ساعت ولی تموم نه
میدونم که بعضی ها اصلا اینطور نیستن و هرچی میبینن پلات میکنن خب اونا جارو برقی هستن و ماشالله به تلاششون

اینکه طرف استودیو نداره، پس هر چی نشون داد، خوبه عذر بدتر از گناهه.
هر سال حداقل 3 تا 2تا 3 ساعت برنامه میزاره، حالا اگه بیشتر نزاره، وقتی نه استودیو داری و نه چیز دیگه، برا چی میزاری، اینهمه
بودن یه چیزی در صورت پیشرفت بهتره نه اینکه تو هر سال در حال در جا زدنه و از الان داره تبلیغ سامر گیم فست بعدیو میکنه و میخواد بجنگه با e3.
دیگه معرفی اسپاتیفای کم بود که انجام داد.اگه نمیتونی کیفیت روو حفظ کنی از کمیت برن، از زمان نمایش بزن، کسی که مجبور نکرده
اینسری هایپش کمتر بوده و گر نه هر دفعه، 24 ساعت در حال مصاحبه و هایپه این کیلی
که عجب نمایشی ترتیب دادم. تو پخخش یوتیوب گیم اواردزشسوال زده بود که برا سوپرایزها اماده اید دیشب؟
کدوم سوپرایزها؟
کالیستو جحالب میزنه مثل همیشه ولی باید بیاد.
در مورد سایرین هم بهتره، اطلاعات بیشتر بیاد ولی
high on life جذاببیت نمایش قبلو نداشت
tales of borderlands خوب نمیزد و عنوان کوانتیک هم ایضا.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or